O SCRISOARE DESCHISĂ EXCEPȚIONALĂ CĂTRE PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS! UN ROMÂN ADEVĂRAT ÎI CERE SĂ FIE ARESTAT PE BAZA LEGII WIESEL NR. 217 DIN 2015…

Iohannis.jpg

         DOMNULE KLAUS IOHANNIS, CÂTE LOCURI AȚI PREGĂTIT ÎN ÎNCHISORI PENTRU PATRIOȚII ROMÂNI?

         V-am votat. Nu pentru că aș fi avut încredere în dvs., dar alegerea lui Victor Ponta ar fi fost o nenorocire pentru România. Ponta, care are o “calitate” pe care nu am mai întâlnit-o la nimeni (el minte dinainte de a deschide gura; adică, înainte să apuce să vorbească, citești în ochii lui că va minți), deja începuse trădarea țării. Acest lucru mi-a fost clar când duminică 6 aprilie 2014 s-a urcat în avion și a plecat la Ierusalim să ia dejunul cu președintele Shimon Peres, iar marți 24 iunie a urcat tot în avionul de Ierusalim și guvernul României – nu pentru sărbătoarea nașterii Sf. Ioan Botezătorul, ci pentru o ședință comună cu guvernul israelian. Toate acestea, cu speranța ca Israelul îl va face președinte al României.
          Ați fost ales președinte. Ne-am bucurat. Ați declarat că “ne-am luat țara înapoi” – dar nu ați precizat cine. Sionul, oricum, nu pierduse România – dimpotrivă, de la un președinte la altul, de la un prim-ministru la altul, dictatura sionistă se accentua. Duminica 11 ian. 2015 ați plecat la Paris la cel mai penibil și mai fariseistic miting pentru apărarea libertății de exprimare – în centrul manifestanților se aflau Francois Hollande și Angela Merkel, exact liderii țărilor care și-au trimis în închisoare cei mai mulți cetățeni pentru faptul că aceștia, crezând în libertatea de exprimare, fără să nege suferințele suferite de evrei în perioada nazistă, au criticat exagerările impuse de sioniști ca literă de lege și acceptate de slugile lor. Apoi, dvs., militant la Paris pentru libertatea de exprimare, ați promulgat legea 217. Am fost convins că este imposibil să o promulgați, dar ați făcut-o fără ezitări, fără remușcări.

        Domnule Iohannis, poate că dvs., ca etnic german vă simțiți vinovat de ororile săvârșite de naziști împotriva evreilor. Dar vă rog să nu vă liniștiți conștiința împărțind această grea povară cu românii. În România NU a existat nici un holocaust împotriva evreilor. Nu o spun eu, ci au spus-o evrei de marcă trăitori ai acelor timpuri: Wilhelm Filderman, președintele evreilor români în timpul războiului, Alexandru Șafran, șef rabinul României, scriitorul Oliver Lustig, Moshe Carmilly-Weinberger, rabinul șef al Clujului, scriitorul Alfred Harlaoanu, istoricul Nicolae Minei- Grunberg. Și pot să vă mai dau și alte nume. De ce îi credeți pe Elie Wiesel, pe Radu Ioanid și pe Alexandru Florian, cei care câștigă bani mulți din denigrarea și demonizarea poporului român, și nu îi credeți pe evreii de bună credință care au trăit în România în timpul războiului? Puneți-vă consilierii (bine plătiți de la buget) să caute adevărul, spălați noroiul aruncat nemeritat asupra poporului român.
         Este adevărat că Ion Antonescu, constrâns de aliații din acel moment, a fost nevoit să adopte o legislație antisemită – dar în România nu a existat holocaust. De altfel, bănuiesc că știți că termenul originar de “holocaust” reprezenta o practică păgână a evreilor (înainte de monoteism) și a altor popoare idolatre de a aduce ca jertfă animale și oameni arși de vii. Evreii nu folosesc termenul de “holocaust”, ci pe cel de “shoah”. Da, în timpul lui Ion Antonescu au avut de suferit și multi evrei (nu toți) și mulți țigani (nu toți). Însă dacă vreți să recunosc că în România a existat un holocaust împotriva acestor nații, dați-mi un exemplu de evreu ars și un exemplu de țigan ars ca urmare a politicii oficiale. Dacă nu, nu! Este indiscutabil, nimeni nu poate nega acest fapt, în timpul nazismului evreii au suferit mult, greu și nemeritat (ceea ce în mod greșit, socotesc eu, este numit holocaust). Legea 217 trimite la închisoare pe cei care minimalizează efectele holocaustului. Dar cine a stabilit limita sub care efectele sunt minimalizate? Iahve cumva? De ce nu sunt trimiși la închisoare și cei care cu rea credință, în mod mincinos, exacerbează aceste urmări?

         În copilărie, știam ca naziștii au făcut din evrei săpun. La procesul de la Nurnberg, Sigmund Mazur recunoștea că a participat la fabricarea a 25 kg. săpun din 40 de cadavre. Minciuna a ajuns în 1955 subiect de film documentar, pe baza declarațiilor unor evrei foști deținuți în lagăr, a ajuns subiect de cărți. Apoi, analizele făcute la Tel Aviv în 1990 au demontat minciuna: bucățile de săpun pretins a fi fost făcute din evrei, nu conțineau urme umane. Și cu toate acestea, în anul 2011, în România, ziarul Adevărul publica un articol despre evreii transformați în săpun în lagărele naziste! Acum știm că din evrei nu s-a făcut săpun, iar declarația lui Mazur, în urma căreia probabil că cineva a primit ștreangul, a fost o minciună. Câtă încredere mai putem avea în declarațiile date la Nurnberg? Răspunde cineva pentru minciuna cu evreii făcuți săpun?

         Pe placa comemorativă aflată la Auschwitz între 1948 și 1989, era menționat un număr de 4 milioane de victime. Astăzi, pe noua placă, se menționează 1,5 milioane de victime, majoritatea evrei. De ce a fost nevoie de aceasta minciună? Pentru ca sioniștii să smulgă mai multe despăgubiri bănești Germaniei? Dacă Lech Walesa ar veni în România, îl arestați pentru minimalizarea efectelor holocaustului? În anul 1986, Robert Faurisson a publicat lucrarea „Elie Wiesel – un mare martor fals”. În această lucrare, Faurisson arăta că multe dintre miturile legate de lagărele de concentrare au fost demontate. Nu pot să mă pronunț, întrucât la noi niciodată nu se vorbește despre așa ceva (dimpotrivă, se scrie în continuare despre evreii făcuți săpun). Dar de ce să îl credem întotdeauna pe Elie Wiesel, acuzat în ultimul timp chiar de evrei internați în lagăr, că nu a fost cu ei? Poate vă puneți consilierii să cerceteze.

         Deci domnule Iohannis, legea nr. 217 ne obligă, sub sancțiunea închisorii, să-l credem pe Elie Wiesel?

         În România, așa cum am scris mai înainte, evreii au suportat consecințele unor legi antisemite. Dar evreii nu au fost victimele unui genocid, care, în sensul originar, presupune intenția de a ucide – în România, nimeni nu a avut intenția de a extermina evreii. Acum, se trage de acest termen ca de elastic – sioniștii nu-și dau seama că tot extinzând definiția, într-o zi vor putea ajunge acuzați de genocidul împotriva palestinienilor.
         Shimon Peres a mulțumit României pentru faptul în perioada nazista a salvat viața a 400.000 de evrei. Nu România i-a salvat pe acești evrei, ci Ion Antonescu și demnitari ai statului român; chiar și inițiativele personale ale unor cetățeni români de a salva cât mai mulți evrei, au beneficiat de ajutorul statului. Ion Antonescu a refuzat deportarea evreilor în lagărele naziste, el a organizat plecarea evreilor în Palestina. Sunt declarațiile celor mai importanți evrei din țară în acea perioadă. Și atunci, de ce atâta ură din partea sioniștilor împotriva lui Ion Antonescu, încât să nu poată avea o statuie? În Israel, teroriștii David Ben Gurion și Menachem Begin sunt eroi naționali. Mă deranjează asta (tot așa cum mă deranjează faptul că masacrarea a zeci de mii de perși nevinovați, de acum două milenii și jumătate, Purimul, este o mare sărbătoare, o sărbătoare a bucuriei), dar nu am ce face – acolo, nu este țara mea. Și atunci sioniștii de ce se amestecă în țara mea să-mi spună pe cine să apreciez și pe cine nu? Domnule Iohannis, sfidând legea pe care ați promulgat-o, eu vă declar că Mareșalul Ion Antonescu, cu toate umbrele lui, a fost un mare patriot, un luptător împotriva corupției și un bun creștin (sau poate că tocmai aceste calități nu sunt pe placul sioniștilor?). Mareșalul ar merita statui și străzi care să îi poarte numele în întreaga țară.

         În ce privește legionarii, de ce nimeni nu vrea să vadă tabloul complet? Între 1924 și 1939, legionarii au omorât 4 persoane: prefectul Manciu, ucis în legitimă apărare (așa a stabilit instanța de judecată) de către Căpitan, I.G. Duca ucis fiindcă declanșase prigoana antilegionară (soldată cu legionari uciși nevinovați), Mihai Stelescu ucis întrucât se lăsase convins de siguranță să-l omoare pe Căpitan, precum și criminalul de serviciu al lui Carol al II-lea, Armand Călinescu, din ordinul căruia au fost ștrangulați Căpitanul, Nicadorii și Decemvirii. În aceeași perioadă de timp, autoritățile au ucis, fără vreo hotărâre judecătorească, cca. 400 de legionari. Despre asta de ce nu se vorbește? Se vorbește despre antisemitismul legionarilor. Antisemitismul înseamnă ura față de evrei (să nu uităm că în cele 4 luni de guvernare legionară, sub Radu Gyr, a fost înființat Baraseumul). Am citit materiale foarte contradictorii, așa că nu intru în amănunte. Ce este cert, este faptul că legionarii au fost deranjați de faptul că evreii îi jefuiau pe români, și atunci au înființat ateliere legionare, magazine legionare, restaurante legionare, etc, unde totul era mult mai ieftin decât la evrei. Evreii au fost loviți unde îi durea mai tare: la afaceri. De aici, nu ura legionarilor față de evrei, ci ura evreilor față de legionari.

         Eu nu cred în antisemitismul legionarilor. Oare legionarii căsătoriți cu evreice, își urau soțiile? Cel mai cunoscut caz este cel al comandantului legionar Vasile Marin (căzut la Majadahonda), a cărei soție, Ana Maria, era, după mamă, evreică (și membră a Mișcării Legionare). Oare legionarii români pur sânge îi urau pe legionarii evrei? Fiindcă au fost și evrei care s-au înscris în Mișcare, printre aceștia medicul Vasile Noveanu (fost ministru) și frații săi. Oare din ura s-au împrietenit filozofii legionari cu Iosif Hechter (Mihail Sebastian), din ura l-au convertit în închisoare la creștinism pe Nicolae Steinhardt și tot din ura legionarul Valeriu Gafencu i-a cedat în lagărul de la Tg. Ocna evreului Richard Wurmbrandt streptomicina pe care o primise, salvând viața acestuia cu prețul propriei vieți? Oare evreii și evreicele care au fost membrii sau simpatizanți ai Mișcării Legionare, erau și ei antisemiți? Dar chiar și așa, dacă legionarii ar fi fost antisemiți, i-ar fi primit pe evrei în mijlocul lor?

CZC-tatal-IZC-si-I-Mota-fila-193-G_-Buzatu-V_Roncea-Arhiva-Corneliu-Zelea-Codreanu-818x1024

          Sioniștilor, dragostea creștină față de toți oamenii le este străină, astfel încât ei nu pot înțelege vorbele lui Ioan Ianolide, care a făcut 23 de ani de închisoare pentru faptul că a fost membru în Frățiile de Cruce și care spunea că noi, în calitate de creștini, nu putem să-i urâm pe evrei. Dimpotrivă, trebuie să-i iubim și să ne rugăm pentru ei la Dumnezeu sa îi aducă pe calea dreaptă, la credința adevărată. Să ajungem la evreii uciși între 21-23 ian. 1941. Aberațiile merg prea departe: am citit un „studiu” în care erau menționați 3.000 de evrei uciși de legionari! Oficial, se susține că în perioada rebeliunii au fost uciși cca. 130 de evrei (în cartierul evreiesc, la abator și în pădurea Jilava). Nu contest cifra, dar cine i-a ucis? Domnule Iohannis, eu nu am acces la documentele secrete (în timp ce agenții israelieni au acces liber la toate arhivele secrete din România), așa că vă propun să vă puneți consilierii la muncă, să-și merite salariile: în zilele rebeliunii, legionarii erau asediați în centrele lor de comandă de către armată, astfel încât este greu de crezut că în acest timp umblau prin oraș să ucidă evrei. Consilierii dvs. să verifice dacă:

       1) nu cumva evreii uciși în cartierul evreiesc au fost victimele „Haiducilor lui Cotovschi”, banda anarhistă bolșevică, dușmani ai legionarilor;

       2) nu cumva „evreii” uciși la abator nu erau evrei ci sub hainele groase de iarnă, aveau cămașa verde cu diagonală, adică erau legionari morți în luptele cu armata;

       3) nu cumva evreii de la pădurea Jilava au fost uciși din ordinul lui Eugen Cristescu, șeful SSI (dușman al legionarilor, ca și Mihail Moruzov), pentru a acutiza conflictul între Mareșal și Mișcarea Legionară (așa cum ar fi declarat acesta în închisoare unor colegi de celulă legionari).

        Am citit și aceste variante, chiar argumentate. Eu nu spun că așa este, dar întreb: dacă este așa? Domnule Iohannis, legionarii au fost cei mai buni dintre români și nu îi văd în stare de crime nejustificate (desigur, sunt două cazuri scandaloase și oribile: Iorga și Madgearu; acestea au fost excepțiile, dar s-a scris destul despre faptul că au fost săvârșite fără acordul conducerii legionare de către Traian Boieru care imediat a fugit în Germania și care este bănuit a fi fost agent străin infiltrat în Mișcare). Să-i numiți fără  verificări obiective, pe baza unor susțineri sioniste pe legionari ca fiind criminali, este mult mai mult decât un păcat. Deviza legionarilor era “Dumnezeu și Patria” – oare legea dvs. îi trimite în închisoare pe cei care îl iubesc pe Dumnezeu și își iubesc Patria? Ridic aceasta problemă întrucât, să-L iubești pe Dumnezeu și să-ți iubești Patria, poate fi interpretat de unii judecători ca doctrină legionară.

        Legea interzice ideile, doctrinele sau concepțiile legionare. Dar vă rog să explicați poporului român, să știe și să se păzească, oare care este ideologia legionară? Despre aceasta, eu nu știu decât două lucruri: în afară de “Dumnezeu și Patria”, mai știu doar “omul și pogonul” – este ceva greșit aici? Din textul art. 6, nu prea înțeleg (legea este imbecilă nu numai ca idee ci și ca tehnică legislativă, lăsând un câmp imens interpretărilor) dacă, de pildă, justificarea asasinării lui Armand Călinescu te trimite sau nu la închisoare. Teoretic, nu – practic, s-ar putea ca Institutul Elie Wiesel să trimită tuturor instanțelor o circulară prin care să decreteze ca asasinarea lui A. Călinescu este asimilată holocaustului (nu vă dați seama câte portițe nemernice deschide această lege în favoarea dușmanilor României!).

        O să îmi asum riscul și o să dau o justificare pentru asasinarea lui A. Călinescu. La începutul anului 1933, muncitorii de la uzinele Grivița, loviți de marea criza și exploatați la sânge, s-au trezit și cu salariile reduse! Muncitorii au intrat în grevă; frații Goldberg, patronii uzinelor, s-au plâns că stagnează profitul; subsecretarul de stat de la ministerul de interne A. Călinescu trimite jandarmii; 7 greviști au fost uciși – uciși pentru că au cerut ca pentru munca lor, să fie plătiți cât să poată trăi ei și familiile lor; tot pentru aceasta, mulți alții sunt arestați și condamnați la pedepse mari cu închisoarea; singurii care au luat apărarea greviștilor, au fost un deputat legionar (Corneliu Zelea Codreanu) în parlament și un avocat comunist (Scarlat Callimachi, zis “Prințul Roșu”) în instanță; frații Goldberg sunt mulțumiți, afacerile merg din nou bine, profitul crește și el din nou; și regele e mulțumit, azi noapte, la pocher a câștigat câteva poturi senzaționale; regele este mulțumit și de A. Călinescu – băiat bun, eficient!; greviștii uciși, au început deja să putrezească în pământ; A. Călinescu este avansat ministru de interne. În noaptea de 29/30 nov. 1938, ascultând porunca mârșavă a regelui, A. Călinescu dă ordin că cei 14 legionari de frunte aflați sub arest, să fie ștrangulați. După această nouă crimă, regele este din nou mulțumit: A. Călinescu, băiat bun, eficient, este din nou avansat – ajunge prim-ministru; legionarii uciși putrezesc în pământ. Eram într-o Românie condusă de un rege corupt și criminal, cu un prim-ministru criminal, cu un aparat de justiție aservit – când justiția nu funcționează, poporul are nu numai dreptul ci și obligația de a face dreptate. Cum nu putea să facă dreptate tot poporul, au făcut-o 9 legionari. Domnule Iohannis, dvs. nu cunoașteți drept (dacă ați fi cunoscut, ați fi returnat legea la parlament pentru mai multe motive decât numărul articolelor care sunt în ea). O să îmi permit să vă aduc la cunoștință un principiu al dreptului roman: “Salus patriae, lex suprema” (adică “Salvarea patriei este legea supremă”). Pedepsirea de către legionari a criminalului A. Călinescu, gata oricând să comită crime din ordinul regelui dar apărat de oamenii legii, este, din punctul meu de vedere justificată.

         Domnule Iohannis, legionarii au fost foarte buni creștini (un alt motiv de ură din partea sioniștilor). Îi mai aud (sau citesc) pe unii care declamă patetic: cum să fie buni creștini, când au ucis? Cei care declară asta, sunt unii care poate au auzit de Sfânta Biblie, dar când au văzut că nu are poze, au închis-o la loc. Unul din puținele momente din viața Mântuitorului prezentat în toate cele 4 Evanghelii este ultima sa seară petrecută în grădina Ghetsimani, când Și-a trimis ucenicii care Îl însoțeau (Petru și frații Ioan și Iacov Zevedeu) să caute arme. De ce a făcut aceasta? Ne-a învățat astfel nu să atacăm, dar să ne înarmăm pentru a ne apăra când suntem atacați. Pe vremea Mișcării, era o perioadă în care un rege criminal și corupt și o clasă politică la fel de coruptă ca cea de azi deveniseră un pericol pentru România. Comandantul legionar Constantin Papanace a dat, într-una din cărțile sale, o explicație magistrală asupra asasinatelor comise, arătând că în istoria Mișcarii Legionare au existat momente în care aceasta a fost nevoită să aleagă între a asista la distrugerea țării sau a-i ucide pe dușmanii acesteia – a ales să-i ucidă pe dușmani. Dușmanii nu erau evreii, ci conducătorii țării și clasa politică. Nu uitați, domnule Iohannis, “salus patriae, lex suprema”.

         Domnule Johannis, nu am citit Talmudul, însă am primit un slide-show cu citate care se pretinde că ar fi din el. Dacă aceste citate ar fi adevărate, mi-e teamă că pe teritoriul României, conform legii pe care ați promulgat-o, iudaismul ar trebui interzis, întrucât este o religie care, prin denaturările din Talmud, a ajuns să aibe la bază o ideologie de tip fascist, rasistă și anticreștină, care instigă la crimă și la jefuirea creștinilor. Eu nu spun că așa este, dar poate ar fi bine să solicitați consilierilor dvs. să studieze Talmudul.

         Dacă tot v-ați angajat consilieri, vă recomand să găsiți unul dintre aceștia, cu mintea ageră, cu dorința de adevăr, cu sentimente patriotice și cu curaj, care să citească “Codul lui Lucifer”, cartea mea postată pe internet. O să aflați răul făcut românilor de cămătarii, arendașii și cârciumarii evrei până la al doilea război mondial, de evreii bolșevici după al doilea război mondial și de evreii sioniști după 1989. Și o să aflați un număr imens de evrei din toată lumea care luptă împotriva “iudeo-nazismului”, adică politica purtată de sioniștii de la Ierusalim. Și să mai citească măcar articolele politice ale lui Mihail Eminescu (acelea la care Moses Rosen s-a opus să fie tipărite) și cărtile dr. Nicolae Paulescu (nu cele de medicină). În legea pe care ați promulgat-o, la art. 1, se spune că previne și combate incitarea la ură. Oare chiar nu vă dați seama că această lege abjectă, antiromânească, va duce la creșterea antisemitismului într-o țară în care acesta se afla la cote minime? Sau aceasta s-a voit? Poate că dacă găsiți un consilier nesurmenat, acesta să urmăreasca interviul dat de rabinul Eli Kaufman. Și o să înțelegeți poate că de la bugetul de stat noi suportăm o instituție a cărei singură menire este să ne calomnieze, fiindcă așa cei de acolo primesc mult mai multi alți bani, din SUA.

         Domnule Iohannis, pentru consolidarea cărei societăți mondiale puneți umărul? Eu resping această societate în care prietenii dvs. (SUA, UE și Israel) promovează minciuna, ura, crima, violența, încălcarea drepturilor naturale ale omului, cotropirea altor țări independente. Ce societate este aceasta în care există dublu standard, în care criminalilor de război evrei, refugiați în Israel, li se refuză extrădarea și nimeni nu zice nimic? În care Israelul încalcă rezoluțiile ONU și nimeni nu zice nimic? În care Israelul refuză să dea socoteală pentru arsenalul său nuclear și nimeni nu zice nimic? În care Israelul practică apartheid-ul și nimeni nu spune nimic? Ca să nu spuneți că nu știți de criminalii de război evrei, vă dau eu doua exemple. În timpul războiului, partizanii evrei au săvârșit masacre în multe localități din Polonia cotropită de bolșevici, cele mai cunoscute fiind cele de la Naliboko si Koniuchy; conducătorii bandelor de criminali evrei au murit între timp, astfel încât în 2007 dintre foștii membrii, mai era în viață doar Yitzak Arad – între timp, acesta, fugit în Israel, a ajuns general de brigadă, istoric al holocaustului și director la Yad Vashem – Israelul a refuzat extrădarea lui. Fostul lagăr nazist de la Zgoda, după eliberare, a fost transformat în lagăr de concentrare pentru polonezi, silezieni și germani, la conducere fiind pus evreul Salomon Morel; aici, în mai puțin de un an, au murit o treime din cei internați, cadavrele fiind aruncate in gropi comune; în anul 1994, Morel a fugit în Israel, care a refuzat să-l extrădeze.

         Domnule Iohannis, ați deschis cutia Pandorei. Ați uitat că românii v-au ales președintele Republicii România, stat independent, fost stat suveran până în 2003 – și v-au ales pentru binele și interesele lor, nu ale altora. Vă comportați ca un guvernator numit de Ierusalim în noua provincie iudaică România Victa (necunoscând termenul ebraic, îl folosesc pe cel latin). Dacă în România va crește antisemitismul, nu este numai vina lui Wiesel și Florian, a lui Antonescu (Crin) și a parlamentului, va fi și vina dvs.

         Domnule Iohannis, în România slava Domnului, mai sunt mulți cei care simt și gândesc românește, asumându-și aceasta. Pușcăriile de la noi nu au locuri suficiente pentru toți. Și atunci, aveți două variante: ori grațiați demnitarii corupți, devalizatorii de bănci, criminalii, violatorii și ceilalți prieteni ai parlamentarilor, ori ne duceți în grupuri în pădurea de la Tâncăbești, unde din ordinul criminalului Armand Călinescu au fost ștrangulați legionarii de frunte, aspect asupra căruia se păstrează în continuare tăcerea (mai ales când se pune problema cine și cum l-a convins pe Carol al II-lea să-i comande lui Armand Călinescu aceasta crimă).

         Domnule Iohannis, am luptat în revoluție (acum, a ajuns să-mi fie jenă să recunosc de teamă ca nu cumva un tânăr zeflemitor să mă întrebe câți bani mi-a dat Mossadul să mă duc la revoluție). Acum un timp, am auzit la TV un idiot (îmi cer scuze, dar nu găsesc un termen mai potrivit), fost ministru PSD, declarând cu emfază că o dată cu primirea României în NATO, a fost îndeplinit și ultimul obiectiv al revoluției din 1989. Am rămas perplex! Idiotul știa mai bine decât mine de ce m-am dus la revoluție! Ei bine, domnule Iohannis, eu nu m-am dus la revoluție pentru ca România să adere, fără referendum, la această organizație teroristă de tip fascist, nici pentru că muream de foame (de abia acum îmi este greu, când, în doar câțiva ani, rând pe rând, Emil Boc, Victor Ponta și Mugur Isărescu, mi-au redus venitul la un sfert), nici pentru ca țara să ajungă în halul acesta, jefuită de “prieteni” (UE, SUA și Israel), nici să ne pierdem suveranitatea, nici să ne pierdem dreptul la asigurarea gratuită a sănătății și alte drepturi. M-am dus pentru ca românii să câștige curajul de a spune adevărul. Nu dreptul, fiindcă dreptul îl aveau – curajul. Ați venit dvs. și ne-ați tăiat acest drept. Poate că mulți care au murit la revoluție, au venit din același motiv. Ați batjocorit jertfa lor, v-ați bătut joc de noi, cei care am acceptat să fim “carne de tun” pentru ca niște vânzători de țară să ajungă să conducă România.

         Am făcut o ”revoluție” În urma căreia fantomele bolșevice ne bântuie în continuare. Ne bântuie prin fiii lor. Ne-am trezit ca prim-ministru cu fiul lui Walter Roman (Neulander) care, când în strada încă se mai trăgea (nu o să aflăm niciodată cine trăgea), iniția deja distrugerea economiei românești. Apoi, rând pe rând, s-au ridicat deasupra, ca pleava, fiul lui Tisminețki, fiul lui Patapievici, fiul lui Florian, nepotul Ghizelei Vass – mai toți, cu gânduri, purtări și acte antiromânești (foarte bine plătite și de la bugetul de stat, dar mai ales din afară). Și totuși, două gânduri nu-mi dau pace. Primul, de ce sionul a forțat într-un mod atât de grav, inadmisibil, nota? Să testeze limita de suportabilitate a poporului român? Să testeze gradul de imbecilizare a poporului român? Să bage spaima în oasele românilor, ca să nu protesteze la legile care vor urma (de pilda legea bail-in-ului, impusă de UE, prin care bancherii pot să-i lase pe cetățenii europeni fără depozitele lor bancare)? Sau pur și simplu să provoace în popor o rumoare pe care să o prezinte la Washington ca fiind un nou val de antisemitism în România, motiv să primească de acolo mai mulți bani?

        A doua întrebare este: de ce ați promulgat fără să clipiți această lege? Oare, din remușcare, ca etnic german, ați încercat să mai spălați din păcatele naziste? Oare ați făcut promisiuni mai mari decât cele făcute de Ponta (așa cum, se pare, în 2004, Băsescu a făcut promisiuni mai mari decât Năstase)? Sau mai vreți încă un mandat? În acest ultim caz, poate ar fi bine să învățați ceva din experiențele altora. Au mai trădat și altii țara mizând pe sprijinul Ierusalimului: Năstase, Geoană, Antonescu (Crin, nu Ion), Ponta. Cu toții râvneau la tronul de la Cotroceni, dar nu l-au primit. Așa că nu este sigur că dvs. îl veți primi pentru a doua oară. Oricum, nu trebuie să mai faceți nimic: ați intrat deja în istoria noastră.

        Domnule Johannis, jurământul depus ca președinte nu este doar chestia aceea după care se bea șampanie. Este mult mai mult, iar șampania nici nu contează. Este un angajament față de țară. Iar dvs., mi-e teamă, ați luat-o pe drumul ultimilor trei președinți: al trădării țării și poporului, al istoriei noastre și al adevărului, al dreptului pentru care v-ați dus să vă plimbați la Paris.

        Și totuși, vreau să știți că îi mulțumesc lui Alexandru Florian. Până acum câteva zile eram un bătrân obosit și bolnav, care simțeam că trăiesc fără nici un rost. Iată cum un fiu de bolșevic m-a trezit din letargie, mi-a reamintit că sunt român și, mai mult decât atât, că sunt aromân. Mi-a adus aminte că bunicul meu, născut în Crușova, a trăit în anul 1903 proclamarea Republicii Crușova, moment după care, la câteva zile, la apropierea unei armate turcești de 15.000 de oameni, Pitu Guli, conducătorul, le-a spus celor 300 de luptători ai săi: “Sunt prea mulți, or să ne omoare pe toți. Măcar să luăm cu noi cât mai mulți dintre ei.” Acesta era spiritul aromânilor și din aceasta cauză evreii bolșevici s-au grăbit să-i închidă în temnițe sau să-i ducă la Canal. Mi-am regăsit rostul în viață: să lupt din nou pentru țara mea – acum, cu armele bătrâneții: scrisul. Și aș vrea să se rețină: în familia mea nu a fost nici un legionar, iar adevărul despre legionari eu l-am aflat după 1990, când am putut afla multe lucruri ascunse până atunci.

        În Evanghelia după Ioan (8.44), Mântuitorul le spunea fariseilor: “Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.” Fără îndoială, sioniștii de astăzi sunt urmașii fariseilor de acum doua milenii, ei sunt copiii diavolului și nu se pricep decât la crimă și la minciuna. Și ambele, aduc bani mulți.

        V-ați ales greșit prietenii, domnule Iohannis.

        În orice caz, iată că v-am oferit minim 5 temeiuri pentru a cere arestarea mea. Desigur, un procuror zelos ar mai putea găsi și altele. De 43 de ani tot spun în această țară marile adevăruri, pe care alții se temeau până și să le audă. S-a încercat de multe ori să mi se închidă gura, dar până acum nu a reușit nimeni. Dvs. aveți ocazia perfectă. În plus, pentru mine nu are cine să iasă în stradă și să demonstreze.

                                                      Cu multă dezamăgire,
                                                                        Dan Cristian Ionescu

 

       sursa: http://www.napocanews.ro/2015/08/scrisoare-deschisa-presedintelui-romaniei-un-roman-ii-cere-lui-klaus-iohannis-sa-fie-arestat-pe-baza-legii-nr-2172015.html

17 gânduri despre „O SCRISOARE DESCHISĂ EXCEPȚIONALĂ CĂTRE PREȘEDINTELE KLAUS WERNER IOHANNIS! UN ROMÂN ADEVĂRAT ÎI CERE SĂ FIE ARESTAT PE BAZA LEGII WIESEL NR. 217 DIN 2015…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

    „Legionarii nu au ucis niciun evreu!”

    Am citat din excelentul articol al dl. Ion Coja. Incredibil ! …
    Un articol cu argumente pertinente care ma face sa asemuiesc „Rebeliunea” legionara din 1941 cu Revolutia din 1989 dar si cu 13-15 iunie 1990 cand diversiunile au fost la ele acasa.
    Va veti convinge stimati cititori dar si angajati ai Institutului „Elie Wiesel” daca sunteti de buna credinta…
    Pe de alta parte, ma gandesc la bietul profesor de istorie Crin Antonescu. Ma asteptam sa-si fi facut un bagaj metodic prin care nu accepta , ca istoric, orice teorie de sorginte comunista fara o verificare, fara probe stiintifice. Declarase candva fostul sau coleg ( si ce coleg !) politic, Corneliu Coposu, cum ca asasinatele legionare au fost facute de agenti NKVD/berlinezi. Sa nu-ti pui intrebarea, o fi ceva adevarat? De ce sa condamni o idee pana nu ai probe/argumente temeinice?
    Dezamagirea mea e mare, pentru ca CA avusese un puseu nationalist si, gandeam eu, din acest motiv nu fusese acceptat de cancelariile occidentale ca si candidat la Presedintia Romaniei. Incredibil, el a lansat o astfel de lege profund antiromaneasca pe placul stapanilor de azi ai lumii.
    In alta ordine de idei, m-am intrebat totusi de ce se mai loveste in continuare in Miscarea Legionara? Si raspunsul nu a fost greu de gasit. Pentru ca Miscarea Legionara a fost si este ceva izvorat din spiritul ortodoxiei romanesti. Or, aceasta este de fapt tinta acestor lovituri !
    Poate ca legea asta „anti legionara” sa fie, paradoxal, ceva bun. Chiar daca ataca, eu sper sa atraga atentia. sa trezeasca si sa dea de gandit ca in spatiul romanesc mai exista o solutie…

    sursa: https://jurnalduhovnicesc.wordpress.com/2015/08/04/marti-8-august-2015-ora-0958-legionarii-nu-au-ucis-niciun-evreu/

    Apreciază

    Răspunde
  2. Radu Iacoboaie Autor post

    On Saturday, August 29, 2015 9:28 PM, Tudor Alexandru wrote:

    PRIETENII LUI TUDOR ALEXANDRU – COSTEL

    Tudor Alexandru
    August 29 at 9:28pm

    De necrezut!!!!

    Pentru a denigra sistematic marile personalităţi culturale ale României,Alexandru Florian are un salariu de 81.614 RON pe an de la Guvernul Ponta

    • Top News
    Documentele pe care vi le prezentăm astăzi în exclusivitate sînt de-a dreptul revoltătoare. Este vorba despre Declaraţia de avere a lui Alexandru Florian, din care aflăm că doar salariul anual primit de la buget este cu mult peste 80.000 de RON ca director al Institutului „Elie Wiesel”, aflat în subordinea Guvernului României, venitul său total fiind de 170.249 RON anual!

    Înainte de a vă prezenta aceste documente, se cuvine să facem cîteva necesare precizări:

    1. în anul 2013, salariul lui anual a fost de 43.248 RON, iar în 2014 salariul lui aproape s-a dublat, ajungînd la 81.614 RON, fiind mult mai mare decît salariul prim-ministrului!

    2. în comparaţie, directorul ICR, care are rang de ministru secretar de stat, are un salariu anual de 72.000 RON, misiunea sa fiind mult mai complexă decît cea a directorului de la „Elie Wiesel”, avînd în subordine numeroase filiale în marile capitale ale lumii, cu sarcina de a promova cultura românească în lume, nu s-o discrediteze, aşa cum face Institutul „Elie Wiesel”!

    3. Alexandru Florian are 7 surse de venit, dintre care doar una se referă la închirierea unui imobil cu 6.000 lei anual, celelalte fiind:

    – Universitatea „Dimitrie Cantemir”, de unde primeşte anual 29.838 RON ca profesor,

    – Institutul de Economie Agrară, de unde încasează 37.851 RON pe an fiind cercetător ştiinţific II,

    – Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, de unde ia încă 7.398 RON ca profesor asociat,

    – Institutul de Antropologie, de unde mai ia 8.520 RON ca expert,

    – Asociaţia Rom. „V. Madgearu”, de unde încasează 5.028 RON ca expert.

    Adunînd aceste cifre, rezultă un venit anual total de 170.249 RON, la care se adaugă şi cele 6.000 RON din chirie! Acestea sînt veniturile declarate de Alexandru Florian la data de 8 iunie 2015 pentru anul fiscal 2014: 176.249 RON! Iată şi această Declaraţie de avere a lui Alexandru Florian, directorul general al Institutului „Elie Wiesel”, aflată în subordinea Guvernului României:

    Pentru comparaţie, vă prezentăm şi anterioara Declaraţie de avere a lui Alexandru Florian, pentru anul 2013, unde se vede că avea salariul anual de 43.248 RON, iar pentru a şi-l completa, s-a trecut şi coordonatorul unui proiect, primind încă 16.500 RON:

    Analizînd aceste documente oficiale, pe care le găsim chiar pe site-ul Institutului „Elie Wiesel”, observăm cîteva ciudăţenii:

    – ce treabă are Alexandru Florian cu Agronomia şi Medicina Veterinară ca să fie profesor asociat la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară?

    – ce competenţe l-au recomandat pe Alexandru Florian pentru a fi şi „cercetător ştiinţific” în cadrul Institutului de Economie Agrară?

    – pe ce bază o fi fost recrutat în calitate de „cercetător ştiinţific” şi la Institutul de Antropologie?

    – cînd are timp să desfăşoare toate aceste activităţi, căci doar nu şi-a dovedit ubicuitatea?

    – cu ce-şi probează pregătirea profesională pentru a le desfăşura simultan pe toate?

    Dacă ne uităm în CV-ul său, aflăm că a urmat Facultatea de Filosofie, secţia sociologie între 1973 şi 1977, fără a ne spune ce activităţi a desfăşurat între anii 1978 şi 1991! În afara preocupărilor fireşti pentru studierea comunităţii evreieşti din România, Alexandru Florian scrie cu mînuţa lui că specializările sale ar fi sociologie politică, ştiinţe politice, doctrine politice, nicidecum vreo specializare care să vizeze agricultura sau medicina veterinară!

    Se cuvin, de asemenea, cîteva observaţii:

    1. De ce acest Institutut Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” este o instituţie de stat, a cărui finanţare este făcută din bani publici, din moment ce o asemenea activitate ar putea foarte bine să fie derulată în cadrul Facultăţii de Istorie, beneficiind astfel de o cercetare ştiinţifică unitară a evenimentelor din perioada interbelică, pe care s-o facă specialiştii în istorie?

    2. Cum este posibil ca acest Institut să poarte numele unei persoane care se află încă în viaţă, situaţie nemaiîntîlnită la nici o instituţie de stat din România? Nu seamănă acest fapt cu ceea ce se combate în întreg spaţiul public, adică acel detestabil „cult al personalităţii”?

    3. În cazul în care acest Institut „Elie Wiesel” ar aduce atingere intereselor României sau ar denigra prin publicaţiile sale cultura României, care este instituţia statului român care verifică şi sancţionează eventualele derapaje sau abuzuri?

    Toate aceste probleme şi încă multe altele trebuie să fie analizate de Parlamentul României, căci, măcar în ultima vreme, prin contribuţia lui Alexandru Florian, Institutul „Elie Wiesel” pare a-şi focusa activitatea doar în vederea scoaterii din spaţiul public a unor mari cărturari români doar pe baza simpatiilor lor politice dintr-o anumită perioadă, lucru care nu se întîmplă nicăieri în lume! În acelaşi timp se urmăreşte chiar pedepsirea cu închisoarea a cercetătorilor care ar îndrăzni să scrie despre operele acestora, altfel decît o fac cei de la „Elie Wiesel”!

    Au fost totdeauna în istorie regimuri criminale, din antichititate şi pînă în ziua de azi, însă nimeni nu l-a scos pe Aristotel din istoria filosofiei doar pentru că a fost mentorul lui Alexandru Macedon, cel care, cu armata sa, a cucerit Orientul Apropiat! Şi nici măcar pe Nero, împăratul Romei, care i-a persecutat pe creştini! Istoria are nenumărate perioade tragice, detestabile, însă studiul istoriei nu a dus niciodată la un fals prin excluderea unor personalităţi din cadrul ei!

    Or, ce observăm acum la Institutul „Elie Wiesel” este tocmai intenţia de a şterge din patrimoniul cultural al României nume uriaşe, precum Mircea Vulcănescu, Nae Ionescu, Constantin Noica, Petre Ţuţea doar pentru simpatiile lor politice de la un moment dat, fiind interzise chiar şi plăcuţele care amintesc de locul unde s-au născut, ca şi cum cărţile lor ar fi produs crimele din perioada interbelică! De ce să fie cineva pedepsit pentru că ar face apologia „Devenirii întru fiinţă”?

    În acelaşi timp, marilor ideologi comunişti, între care este şi tatăl lui Alexandru Florian, să le ridicăm statui şi să le fim recunoscători, mulţumindu-ne să-l condamnăm doar pe nefericitul gardian Vişinescu? N-am auzit ca Institutul „Elie Wiesel” să scrie undeva un singur cuvînt împotriva Anei Pauker, Silviu Brucan, Nicholski sau Radu Florian, criminali ideologici mult mai periculoşi decît cele cîteva articole ale lui Mircea Eliade sau Emil Cioran.

    Şi pentru asta, statul român plăteşte anual cîteva miliarde de lei pentru a finanţa această campanie de denigrare a valorilor culturale româneşti. Era cîndva o vorbă: nimeni nu-şi plăteşte trădătorii sau denigratorii. Uite că există cineva: Guvernul României!
    Ion Spânu Publicat acum 6 ore şi 32 minute

    Apreciază

    Răspunde
    1. Radu Iacoboaie Autor post

      DOAMNE AJUTĂ! N-O LUAȚI CA PE O LAUDĂ DAR AȘ PUTEA SPUNE CĂ, DACĂ AR FI CEL PUȚIN 50 DE ROMÂNI CA DUMNEAVOASTRĂ ȘI CA PĂRINTELE MĂRTURISITOR AMFILOHIE BRÂNZĂ, CRED CĂ ROMÂNIA NOASTRĂ DRAGĂ S-AR SCHIMBA VIZIBIL ÎN BINE, PROPAGÂNDU-SE ÎN MASĂ SPIRITUL NAȚIONAL ROMÂNESC… DUMNEZEU SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ ÎN MĂRTURISIRE! AȘTEPT DACĂ SE POATE SĂ-MI TRIMITEȚI PERSONAL NOI MATERIALE SAU ARTICOLE AICI PE BLOG SAU PE ADRESA DE MAIL radu.iacoboaie@yahoo.com

      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/08/25/miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-manifest-crestin-noi-dorim-ca-romania-sa-devina-un-stat-cu-adevarat-democratic-indepen/

      Apreciază

      Răspunde
    1. Radu Iacoboaie Autor post

      FRAȚI ORTODOCȘI, SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ZILELE NOASTRE ASEMENEA ORORI?… ȘI PATRIARHIA ECUMENICĂ TACE???… PATRIARHIA ROMÂNIEI TACE CA ȘI CUM NU S-A ÎNTÂMPLAT NIMIC IMPORTANT???…

      https://vremuritulburi.wordpress.com/2015/08/31/atentie-interzis-sub-18-ani-crestini-si-copii-de-crestini-decapitati-de-organizatia-criminala-isis/

      Luni,31 august 2015, ora 15:25, ISIS si amestecul popoarelor

      https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/26/comentariul-zilei-26-08-2015-piese-puzzle-ca-sa-intelegem-tabloul-unde-punem-criza-refugiatilor-cum-se-va-declansa-conflictul-major-intre-lumea-ortodoxa-si-cea-islamica-despre-care-scria-samuel/

      Apreciază

      Răspunde
  3. Dan Cristian Ionescu

    Un mare neajuns al ultimului sfert de veac este disparitia premeditata si treptata a sentimentului patriotic. La cererea altora s-a ajuns ca patriotism=nationalism=extremism=infractiune. Am vazut ca ati dat linkurile pentru doua carti ale mele. Va mai dau un link care cred ca trebuie raspindit, pentru ca tinerii sa poata citi adevarata poezie patriotica:
    Culegere de Poezie Patriotica Romaneasca Selecțiuni …

    https://ro.scribd.com/…/Culegere-de-Poezie-Patriotica-Romaneasca-Selecț.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    Răspunde
    1. valentin

      f. interesant

      Un alt caz este cel al părintelui Calistrat de la mănăstirea Bârnova, care a îndrăznit să îl „mustre” în public pe Daniel, mitropolitul Moldovei (pe vremea când acesta încă nu era Patriarh), trăgându-l chiar în glumă de barbă, fapt care a făcut să fie interzis de la cele sfinte pe termen nelimitat.

      Părintele Amfilohie Brânză de la schitul Diaconeşti din Bacău, discipol al lui Cleopa, este şi el ameninţat cu caterisirea (răspopirea) deoarece i-a spus în public unui episcop că trebuie „să ascultam mai mult de Dumnezeu decât de conducătorii de tot felul”. Şi cum acesta nu a fost de acord cu această afirmaţie, Amfilohie l-a întrebat în mod inevitabil: „Prea-sfinţia voastră sunteţi mason?”. Iar episcopul, lăsând la o parte orice menajamente i-a răspuns: „Băi băiatule, tu nu ştii ce e asta, ia cel mai mare mason şi îmbracă-l în veşmintele arhiereşti şi se topeşte tot răul din el”. Părintele Amfilohie nu s-a lăsat: „Dacă sunteţi mason, Prea-sfinţite nu vă mai pomenesc la sfintele slujbe, că mulţi sfinţi şi sinoade au condamnat masoneria!”

      Apreciază

      Răspunde
  4. Pingback: MEMORIU DESCHIS CĂTRE AVOCATUL POPORULUI PRIVIND NECONSTITUȚIONALITATEA LEGII 217 DIN 2015 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

  5. Pingback: MEMORIU DESCHIS CĂTRE AVOCATUL POPORULUI PE LEGEA 217 – definitivat pe 12 septembrie 2015 (completare a celui precedent) | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un comentariu