RIDICAREA UNEI MARI MOSCHEI ÎN BUCUREȘTI SERVEȘTE INTERESELE ECUMENISMULUI PROMOVAT DE VATICAN (PRIN ORDINUL IEZUIT) ȘI MASONERIE (INCLUSIV CEA DIN TURCIA)

 descărcare  images  images (1)

          ,,…Cât despre situația din Iugoslavia de dinainte, aceasta este mâna Vaticanului, sunt „binecuvântarile” Papei, ale „Marelui creștin“. Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le pun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice. Aceștia au reușit să-i înrobească pe conducătorii noștri. Nădejdile noastre sunt doar în Dumnezeu, iar voi să viețuiți creștinește, pentru că vă spun cu mâna pe inimă, și veți vedea, că nu mai avem zile multe. Ceea ce s-a aprins acum în Balcani va continua. Acesta este mobilul prin care Dumnezeu în felul Său îi va elibera pe creștini și-i va înălța din nou la linia de plutire. Și Bizanțul va reveni. Și știți de ce? Pentru că popoarele europene se vor reuni la loc. Cine le va dirija? Nimeni! Noi doar să păstrăm credința ortodoxă“.

         Mai multe detalii pe sursa: http://m.caplimpede.ro/profetiile-parintelui-paisie-aghioritul-va-spun-cu-mana-pe-inima-nu-mai-avem-zile-multe/

         Se știe că Papa Francisc a făcut parte și credem că mai face parte din puternicul Ordin Iezuit. Un articol foarte documentat în acest sens și în care se vorbește și de Islam ca fiind creația unui Papă, găsiți pe sursa: 

https://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/12/27/iezuitii-conduc-cu-adevarat-lumea/

14 gânduri despre „RIDICAREA UNEI MARI MOSCHEI ÎN BUCUREȘTI SERVEȘTE INTERESELE ECUMENISMULUI PROMOVAT DE VATICAN (PRIN ORDINUL IEZUIT) ȘI MASONERIE (INCLUSIV CEA DIN TURCIA)

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  „The true Mason is not creed-bound. He realizes with the divine illumination of his lodge that as a Mason his religion must be universal: Christ, Buddha or Mohammed, the name means little, for he recognizes only the light and not the bearer. He worships at every shrine, bows before every altar, whether in temple, mosque or cathedral, realizing with his truer understanding the oneness of all spiritual truth.”

  (The Lost Keys of Freemasonry, Manly P. Hall, 33rd, page 65, Macoy Publishing and Masonic Supply Co. Richmond, Va., 1976.)

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   FRAȚILOR, CUM VĂ EXPLICAȚI PROMOVAREA TOT MAI INTENSĂ A SERIALELOR TURCEȘTI LA POSTURILE DE TELEVIZIUNE ROMÂNEȘTI? ȘI A CELOR INDIENE?… SAU MUZICA ISLAMICĂ PE POSTUL TRINITAS AL PATRIARHIEI ROMÂNIEI, CARE ESTE FORMAL ORTODOXĂ?… OARE NU CREDEȚI CĂ SERVESC FOARTE BINE IMPLEMENTĂRII ECUMENISMULUI MASONIC PRIN CULTIVAREA PERMANENTĂ A APROPIERII TOT MAI MARI FAȚĂ DE ACESTE CULTURI ȘI RELIGII?…

   Apreciază

   Răspunde
  2. Radu Iacoboaie Autor post

   DESPRE ISLAMIZAREA EUROPEI

   Cultural Imperialism and Islam
   HolzapfelNelson Încărcat pe 27 oct. 2009

   The global culture our children inherit will be vastly different than what it is today.

   In the Netherlands 50% of all newborns are Muslim.

   Apreciază

   Răspunde
  3. Radu Iacoboaie Autor post

   DESPRE PUTERNICUL ORDIN AL IEZUIȚILOR
   AFLAT ÎN SOLDA PAPEI DE LA VATICAN

   Kennedy, ucis de iezuiti?

   10)Reporter: Aţi afirmat că asasinarea preşedintelui John Kennedy a fost ordonată de Iezuitul General, executată de Papa Paul al VI-lea şi dusă la îndeplinire de “papa american”, cardinalul Joseph Spellman. Vreţi să vă justificaţi această afirmaţie?

   Phelps: Desigur. În primul rând, preşedintele Kennedy a fost asasinat pentru că dorea să pună capăt războiului din Vietnam şi vroia să pună capăt şi dominaţiei CIA. De aici apar alte două întrebări: Dorea Roma războiul din Vietnam? Şi, controla Roma CIA-ul? Răspunsul e afirmativ la ambele întrebări.
   Ştim foarte bine că războiul din Vietnam a mai fost denumit “războiul lui Spelly”, adică “războiul cardinalului Spellman”. Cardinalul a făcut vizite pe frontul de război de mai multe ori, numindu-i pe soldaţii americani “soldaţii lui Hristos”. Omul care se afla la comanda forţelor americane era un romano-catolic, membru al CFR, generalul William Westmoreland. Acest general era agentul cardinalului şi care avea grijă ca războiul din Vietnam să fie purtat în mod corespunzător.
   Şi de ce dorea cardinalul Spellman războiul din Vietnam? Pentru că asta era dorinţa Iezuitului General. Şi de ce dorea Iezuitul General războiul din Vietnam? Pentru că poporul Vietnamului, budiştii, nu puteau fi convertiţi la catolicism. Ei nu aveau nevoie de Roma. Exista o prezenţă iezuită de câteva secole în Vietnam, aşa că s-a hotărât ca budiştii din Vietnam să fie exterminaţi. Apoi, “***ăţire” urma să se întâmple şi în statele vecine Vietnamului, în Cambodgia (cu ajutorul lui Pol Pot), Thailanda şi în Laos. Această “***ăţire” a budiştilor trebuia să desăvârşească ceea ce a făcut liderul chinez comunist, Mao Zedong, în ţara sa, China. Dar Mao Zedong a fost controlat de iezuiţi, aşa că…era nevoie de războiul din Vietnam.
   Vaticanul controlează şi traficul de droguri…
   O altă motivaţie a războiului din Vietnam era traficul de droguri, de care era beneficiară Roma. Vaticanul controlează tot traficul internaţional de droguri: heroină, opium, cocaină. Columbia (ţara nr.1 din lume, producătoare de droguri) are un concordat cu Papa. Un concordat semnifică un tratat cu Papa. Asemenea concordate au avut loc între Papă şi Hitler, Mussolini, Franco (3 mari dictatori ai lumii). De ce avea nevoie Roma de un concordat cu Columbia, decât pentru a controla traficul de droguri? Desigur, că nu cardinalii sau Papa se ocupă direct de traficul de droguri, acest lucru fiind realizat prin intermediul familiilor mafiote, aflate sub controlul Iezuitului General. De fapt, Iezuitul General se ocupă de traficul de droguri încă de acum câteva secole, fiind implicat în traficul de opium din China.
   În concluzie, războiul din Vietnam trebuia să consolideze şi mai bine uriaşul trafic de droguri dintre Vietnam (ţară producătoare de droguri) şi SUA. Iar cei care se ocupau de traficul de droguri din SUA, CIA şi mafia americană, aflaţi sub oblăduirea Iezuitului General, trebuiau să-l asasineze pe Kennedy.
   Vaticanul şi iezuiţii au fondat CIA
   Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de soldaţi nazişti, pe care iezuiţii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.
   Iezuiţii, cauza pentru bombele de la Hiroshima şi Nagasaki

   12)Reporter: În 1639, iezuiţii au fost alungaţi din Europa. Se pare că n-au uitat acest lucru.

   Phelps: Iezuiţii niciodată nu uită. Aceste cuvinte îi aparţin chiar preşedintelui american Abraham Lincoln. Aşa că, răzbunarea pentru Japonia s-a ivit odată cu cel de-al doilea război mondial. E oare o coincidenţă că avioanele care au bombardat atunci Japonia erau produse de companii ca Lockheed, Boeing, McDonald-Douglas sau Grumman, toate deţinute de proprietari iezuiţi?
   In materialul de mai jos veti intelege mai bine legatura dintre « Ordinele » cavaleresti subordonate Vaticanului si Serviciile de Informatii. (Spionaj). De asemenea, as dori sa se inteleaga ca acest material NU sugereaza ideea cum ca un stat nu are nevoie de servicii de spionaj si contra-spionaj…, DIN CONTRA, numai ca ele fiind « organe vitale » ale unui stat (ochi-ureche = vaz-auz), inamicul iezuit bine camuflat a incercat dintotdeauna sa preia conducerea unor asemenea servicii deoarece ele, prin natura lor, ar putea impiedica spionajul iezuit sa-si realizeze proiectele…
   Prin urmare, sugestia mea este aceea de a «cauta» si indentifica acele «cartite» infiiltrate in spionajul romanesc si care, prin loialitatea lor dubla, pun Romania si romanii intr-o situatie extrem de periculoasa. Sugestia se adreseaza tuturor ofiteriilor de spionaj/contra-spionaj din Romania, cu posibilitati de «verificare » a celor scrise aici. De asemenea, sugestia este valabila si pentru «societatea civila» care ar putea da o mana de ajutor printr-o auto-educatie de natura informativa iar acelora dintre voi care va ganditi deja la o cariera in spionajul romanesc, nu pot decat sa va incurajez si sa va doresc succes la a scoate tara si lumea din « ghearele » unui monstru secular. Recomand tuturor filmul «Recrutul» unde la intrebarea «de ce suntem noi aici» (la sediul CIA din Langley) instructorul spune : «suntem aici deoarece noi…credem ! Noi credem in bine si rau si am ales binele, noi credem in corect si incorect si am ales corectul». Asta-i deviza viitorului spion si nu banii sau faima !!! Lectura/analiza placuta.

   Ordinele “cavalereşti” şi serviciile secrete. Cei care manipulează totul sunt de obicei familiile de “iluminaţi” pe care le susţine Vaticanul. Cei care vor să înfiinţeze Noua Ordine Mondială sunt “cavalerii” recunoscuţi de Vatican: Cavalerii Sfântului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion.
   Aceşti “cavaleri” fac toţi parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia.
   Cei care aparţin şi serviciilor secrete au “loialitate dublă”; deşi ar trebui să fie loiali ţării lor, ei fac totuşi jurăminte de loialitate faţă de “Ordinul Sfânt” din care fac parte.
   Aceste “Ordine Sfinte” sunt sub controlul Papei (Iezuitilor) şi al numeroşilor lideri ai săi.

   NOTA: Potrivit celor relatate mai sus CIA si MI-5/6 sunt in ‘slujba’ Vaticanului!!! Daca ne gandim cui apartin aceste servicii secrete atunci intelegem asta: Comunitatea Internationala de Informatii ‘serveste’ interesele Vaticanului!!! Super nu… ???!!!

   „Francmasoneria este nevoită să aibă 2 organizaţii: una pe care o cunoaştem cu toţii şi alta ascunsă, rămasă necunoscută chiar pentru imensa majoritate a propriilor ei aderenţi până în ziua de astăzi” scriau Radu Comănescu şi Emilian Dobrescu în cartea „Istoria masoneriei”.
   Iată cum secretul păzit de jurăminte îngrozitoare face ca doar cei din cercurile superioare să cunoască teribilul adevăr despre francmasonerie. Aceia care se lasă înşelaţi de masca de societate de binefacere creată de intensa propagandă pro masonică nici nu bănuiesc cui servesc de fapt. Despre aceste lucruri stau însă mărturie declaraţiile unor foşti masoni care ajungând să cunoască adevărată faţă a francmasoneriei s-au dezis imediat de aceasta. Pentru faptul de a fi vorbit despre lucruri interzise, unii dintre ei au plătit chiar cu viaţa!

   Sursa: http://sihastru.forumup.com/about4582-0.html

   Apreciază

   Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  Masoneria, organizatie satanistă ocultă care conduce lumea
  TheNewsInfo1000 Publicat pe 21 nov. 2013

  Francmasoneria şi evreii

  Evreii au un rol preponderent, chiar dominant în Francmasonerie. Toate gradele înalte şi invizibile au fost create şi sunt ocupate de ei. Bauer, Pirlet, Caillard, Lacorne, Morin, Francken, Moise Cohen, Isaac Long, întemeietorii Francmasoneriei gradelor superioare din Franţa şi America au fost toţi evrei. În Ungaria majoritatea Francmasonilor erau evrei, iar conducerea era aproape exclusiv în mâna lor. „Biserica israelită e aliatul nostru firesc, ea ne sprijină şi o mulţime de iudei sunt în rândurile noastre”.În Germania lojile dependente de Marea Lojă din Hamburg erau la fel ocupate de o mare majoritate de evrei. În Turcia conducătorii Francmasoneriei erau pe la 1909, evrei. Tot aşa în Italia, şeful Francmasoneriei era faimosul evreu Ernesto Nathan, care a ajuns primar al Romei.
  Francmasoneria franceză a fost condusă în trecut de evreii Cremieux şi Gambetta. În Anglia, dintre cei vreo 300.000 Francmasoni, peste 43.000 sunt evrei.
  Masoneria nu este numai o simplă reuniune filantropică sau şcoală filosofică, ci alcătuieşte un sistem mistagogic, care reaminteşte de vechile religii sau culte misteriaco-păgâne, din care îşi trage obârşia, alcătuind o urmare şi o reînviere a lor… Raportul acesta al masoneriei cu religiile misteriace se vede de altfel şi din cele ce au loc şi se săvârşesc în timpul iniţierilor. Căci, după cum în cele ce au loc în misterele idolatre vechi se relua drama luptelor şi a morţii zeului misteriac şi prin reluarea aceasta mimică a dramei acesteia, cel ce se iniţia murea dimpreună cu patronul religiei misteriace – care întotdeauna era o persoană mitică simbolizând soarele sau natura, care murea iarna şi reînvia primăvara – , tot aşa şi în iniţierea celui de al treilea grad al Francmasoneriei. Într-adevăr treapta aceasta a iniţierii alcătuieşte o expunere dramatică a morţii protectorului masoneriei, Hiram, şi un fel de reluare dramatică a morţii acestuia în care, cel ce urmează a fi iniţiat suferă dimpreună cu el, fiind rănit în aceleaşi organe şi în aceleaşi locuri ale corpului ca şi Hiram… Astfel Francmasoneria, în chip clar, este o religie misteriacă cu totul diferită, separată şi străină de religia creştină… Masoneria are slujbe religioase proprii, ca ceremonia învierii în chip de lup, sau botezul masonic, ceremonia recunoaşterii căsătoriei sau căsătoria francmasonă, parastasul francmasonic, inaugurarea templului masonic etc.” In ultimele doua secole, masoneria nu a facut altceva decat sa-si continue politica duplicitara. Pe fata se declara partizana drepturilor omului si lupta pentru libertate, egalitate etc., dar adevarata lupta a francmasoneriei este pentru obtinerea puterii politice si guvernarea lumii.

  Masoneria impotriva lui Dumnezeu
  Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.Comunismul isi are originea in masonerie
  In secolul al XIX-lea apare un nou curent satanist sub influenta masoneriei, si anume comunismul. Iluminatii americani, sustinatori ai lui Weishaupt, au initiat in 1829 o serie de conferinte la New York tinute de iluminista engleza Frances „Fanny” Wright. Cei prezenti au fost informati ca Iluminatii intentionau sa uneasca grupurile nihiliste si ateiste cu toate celelalte organizatii subversive intr-o organizatie internationala care se va numi comunism.Revolutia bolsevica din Rusia, condusa si sustinuta de masoni
  Prima revolutie este opera masoneriei conservatoare. In guvernul provizoriu, portofoliile cele mai importante sunt ocupate de francmasoni (cneazul Lvov, Kerenski, Tereocenk, Gucikov). Revolutia bolsevica este opera masoneriei revolutionare. Uniunea Europeana: vechi ideal masonic
  Idealul realizarii Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas in vederea realizarii unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Sa mai subliniem un fapt, si anume legatura francmasoneriei cu miscarea iudaica si cu sionismul. Exista o teorie a conspiratiei privind controlul capitalismului occidental de catre evrei. MASONI IN UMBRA A DOUA RAZBOAIE MONDIALE
  Dat fiind contextul international de la inceputul secolului trecut si pecetea francmasoneriei aparuta mai peste tot in lume, exista voci care afirma ca primul razboi mondial a avut legatura cu aceasta organizatie.CULORI MASONICE PE STEAGUL ITALIEI
  In 1796, generalul Napoleon a daruit legiunii lombarde din Italia un steag in trei culori – verde, alb, rosu – care reprezinta culorile gradului 33.Francmasoneria a jucat un rol extrem de important la sfarsitul secolului al XVIII-lea si la inceputul secolului al XIX-lea. Sursa video http://youtu.be/2pOYi1gmuko

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s