ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA ADRESA ROMÂNIEI ȘI BISERICII ORTODOXE!… MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI CONDAMNĂ CATEGORIC ACEASTĂ ATITUDINE VĂDIT ANTICREȘTINĂ!

          IATĂ ADEVĂRATA FAȚĂ A OCCIDENTULUI IUDEO-MASON, A SATANIȘTILOR USA. CEI CARE AU DECLARAT CU TUPEU, PE FAȚĂ, CĂ SINGURUL DUȘMAN AL AMERICII A RĂMAS BISERICA ORTODOXĂ:

          Departamentul de Stat al SUA a pus tunurile pe România. Critici dure pentru „discriminarea romilor şi a homosexualilor”. ATAC fără precedent la adresa BOR. Petre Țuțea, pro-nazist!

          Vineri, 26 iunie 2015, 15:33     Facebook   Twitter

          Departamentul de Stat al SUA a dat publicității joi, 25 iunie, Raportul Internațional privind Respectarea Drepturilor Omului în România pentru anul 2014. Mandatat de Congresul american, Raportul funcționează ca document de informare în privința politicilor de guvernare și de asistență externe.

          În viziunea americană, printre problemele pe care le are România în ceea ce privește drepturile omului, se numără: răspândirea punctelor de vedere „antisemite, rasiste, xenofobe și naționaliste pe internet”, discriminarea „sistematică” a romilor dar și „discriminarea homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si transsexualilor”.

          Interesant este faptul că pentru Departamentul de Stat al SUA, care citează ONG-ul Apador-CH, romii care cer „taxe de protecție” ca să nu-ți zgârie mașina în parcare sunt „parcagii care obțin un venit găsindu-le șoferilor spații de parcare în schimbul unui bacșis”.

          În altă ordine de idei, Biserica Ortodoxă Română este instituția țintită cel mai mult de criticile departamentului de stat al SUA, în acest raport.

          BOR este acuzată că nu a retrocedat bisericile și proprietățile confiscate de comuniști către Biserica Greco-Catolică, „încălcând hotarâri judecătorești în acest sens. De asemenea, guvernul nu a luat măsuri pentru a retroceda bisericile greco-catolice confiscate de conducerea comunistă după al Doilea Război Mondial”.

          BOR mai este acuzată că a cerut autorităților locale din Botoșani să îndepărteze niște umbrele în culorile steagului LGBT. „În luna septembrie, Biserica Ortodoxa a cerut autoritatilor locale din Botosani sa îndeparteze umbrelele menite sa asigure umbra la mesele asezate într-o zona de relaxare din centrul vechi al orasului. Cele 40 de umbrele în culorile curcubeului au fost considerate de preotii ortodocsi un simbol al comunitatii LGBT. Autoritatile au aprobat cererea si au îndepartat umbrelele”, scriu americanii.

          De asemenea, Biserica Ortodoxă este acuzată pentru că un monah de la Mânăstirea Petru-Vodă a făcut declarații antisemite. „În datele de 28 mai si 21 iunie, calugarul ortodox Teodot a facut declaratii antisemite în timpul unei slujbe la Mânastirea Petru-Voda si în timpul unei slujbe organizate la Ciolpani, cu ocazia sarbatoririi a 87 de ani de la înfiintarea Miscarii Legionare. Federatia Comunitatilor Evreiesti din România, Institutul Elie Wiesel si Centrul pentru Monitorizarea Antisemitismului în România (MCA România) au solicitat Bisericii Ortodoxe si autoritatilor sa ia masuri. Biserica Ortodoxa a respins acuzatiile ca membrii clerului sau promoveaza antisemitismul si a cerut superiorilor calugarului sa ia masuri împotriva acestuia. Autoritatile nu au luat nicio masura legala împotriva lui Teodot”, se arată în raportul departamentului de stat al SUA.

           Raportul face referire și la cazul romilor din Pata Rât, Cluj, care au fost relocați de autorități, Biserica Ortodoxă fiind implicată și atunci. În 2011, atunci când Consiliul Local Cluj a hotărât evacuarea romilor de pe Strada Coastei din Cluj-Napoca pentru ca terenul de 5000 metri pătrați să fie atribuit Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, în vederea construirii noului sediu al Facultății de Teologie Ortodoxă și al internatului instituției, ÎPS Părinte Mitropolit Andrei Andreicuț declara că ”locul nu era potrivit pentru locuințele țiganilor”.

          Documentul critică faptul că unele autorități locale au ridicat statui sau au denumit străzi după persoane din perioada interbelică. Referința la „strada Petre Țuțea” din Timișoara și statuia lui Mircea Vulcănescu din București sau declararea lui Valeriu Gafencu drept cetățean de onoare al Târgu Ocnăi. „Ocazional, unele autoritati locale si municipale au omagiat legionari, au permis construirea de monumente comemorative dedicate unor figuri istorice pro-naziste si unor negationisti ai Holocaustului si au dat numele lor unor strazi”.

          Departamentul de stat al SUA critică România și pentru „lipsa de educație sexuală adecvată vârstei în rândul adolescenților” dar și pentru „numărul mare de adolescente însărcinate”.

          În condițiile în care România se confruntă cu cea mai gravă criză a natalității din ultimii 70 de ani, SUA critică țara noastră pentru „lipsa alocarii de fonduri pentru programe de contracepție”.

          Un paragraf ciudat este acela în care unele ONG-uri, fără să fie numite, sunt citate pentru că „Ofensa adusa însemnelor statului (stema, drapelul sau imnul national) este o infracțiune ce se pedepsește cu închisoarea” și atentează la libertatea de exprimare.

          Este interesant de remarcat care sunt ONG-urile pe care le citează Departamentul de Stat al SUA: Apador-CH (organizație care a refuzat să se implice în cazurile abuzurilor asupra sătenilor de la Pungești; ONG pro homosexualitate), Accept (ONG pro homosexualitate), Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice (ONG fondat de Florin Buhuceanu, președintele Accept, pro homosexualitate), Active Watch (ONG-ul lui Mircea Toma) și Centrul pentru Resurse Juridice (ONG fondat de Fundația Soros în 1998).

          Raportul integral se găsește pe pagina de internet a Ambasadei SUA de la București.

          http://m.activenews.ro/stiri-social/Departamentul-de-Stat-al-SUA-a-pus-tunurile-pe-Romania.-Critici-dure-pentru-discriminarea-romilor-si-a-homosexualilor-.-ATAC-fara-precedent-la-adresa-BOR.-Petre-Tutea-pro-nazist-118739

          ASADAR, NUMAI ATACURI MARSAVE, TICALOASE, IMPOTRIVA VALORILOR TRADITIONALE, IMPOTRIVA PATRIOTISMULUI, IMPOTRIVA ROMÂNISMULUI, IMPOTRIVA ORTODOXIEI, MAICA NEAMULUI NOSTRU, APARATORI AI FARADELEGII, AI IMORALITATII, AI SODOMITILOR….

          DUPA TOATE ACESTEA, MAI NE TREBUIE UE, USSA, „O TARA CA AFARA”…”VALORI” EUROPENE, „CIVILIZATIE” OCCIDENTALA….???

          CAT DE INDOBITOCITI SI SPALATI PE CREIER AM AJUNS, INCAT SA FIM ZI DE ZI, PROSTITI PE FATA, MINTITI PE FATA, FURATI PE FATA, IAR PROPAGANDISTII OCCIDENTALI IUDEOMASONI SA NE MINTA ZI DE ZI LA MIJLOACELE LOR DE INDOBITOCIRE IN MASA, CA NE E BINE ASA, CU…”VALORILE” LOR, CA ASTA E DRUMUL NOSTRU: FARA RESURSE, FARA ECONOMIE, FARA PADURI, FARA PAMANTUL STRAMOSESC..TOATE ACAPARATE DE STRAINI…DE CORPORATIILE OCCIDENTALE…
           PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE PENTRU INTERESUL STRAINILOR, SI IN BENEFICIUL ACELORASI CORPORATII OCCIDENTALE, ASTFEL INCAT SA NE MINTA PE FATA CA ROMÂNIA: „FUNCTIONEAZA CU TAXELE TALE”, CÂND DE FAPT ROMÂNIA „FUNCTIONEAZA”, SI I SE TESE GIULGIU DE MOARTE, CU TAXE LETALE, PENTRU EA CA STAT, PENTRU NOI CA NEAM UMILIT SI OBIDIT ATITA AMAR DE ANI DE STRAINI… SCLAVI IN TARA NOASTRA LA CORPORATIILE LOR, SCLAVI LA EI IN OCCIDENTUL NELEGIUIT, LA ACELEASI CORPORATII… FARA EDUCATIE, FARA SANATATE… FARA SUFLET, FARA OMENIE… SI SA NU AVEM NICI O REACTIE???…

 

           SURSA: RUSINE OCTAV BJOZA! Cere cu fermitate condamnarea comunismului alaturi de … legionarism, Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 26, 2015</strong>

19 gânduri despre „ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA ADRESA ROMÂNIEI ȘI BISERICII ORTODOXE!… MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI CONDAMNĂ CATEGORIC ACEASTĂ ATITUDINE VĂDIT ANTICREȘTINĂ!

  1. Radu Iacoboaie Autor post

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/06/26/despre-spalatii-pe-creier/comment-page-1/#comment-3474

    Dupa ce se imbogatesc zilnic prin specula financiara internationala si elimina din jocul economic orice oportunitate de eradicarea saraciei, evreii pregatesc arme high tech pentru atacarea potentialilor demonstranti

    Hipermarketurile ne distrug economia, iar noi ne facem că nu observăm

    Corporatiile americane isi forteaza lucratorii sa pregateasca muncitori straini, adusi din tarile sarace, pentru a-i inlocuii, in vederea platii unor salarii cu mult mai mici

    Statul nu este condus de cei aflati la vedere, ci de alte persoane, aflate in umbra…sefii marilor corporatii transnationale, sefii serviciilor secrete

    Banul – metodă de însclavizare folosită de Ocultă

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/06/27/de-ani-de-zile-sintem-manipulati-spalati-pe-creier-ca-occidentul-lupta-cu-teroristii/

    Apreciază

    Răspunde
      1. Radu Iacoboaie Autor post

        Cuvânt profetic al Părintelui Justin despre întinarea memoriei martirilor din temnițele comuniste
        Posted: 28 Jun 2015 (blog Vlad Herman)

        Dar şi secolul acesta al XX-lea, care a rodit aceşti tineri ce au luat drumul crucii şi s-au jertfit, şi-au măcinat tinereţile lor în celulele puşcăriilor, dovedeşte că bunul Dumnezeu mai este încă alături de Ortodoxia românească şi totodată este şi un îndemn pentru noi, cei de astăzi, să urmăm nevoinţelor şi martirajului lor. Şi dacă nu ne-a binecuvântat Dumnezeu prin suferinţele lor, măcar să aducem la lumină sfinţenia lor şi să ne închinăm lor ca unor sfinţi, care se roagă pentru noi. Cu cât noi vom avea mai mulţi sfinţi, oficial şi neoficial, cu atât şi mila lui Dumnezeu va fi peste noi şi vom putea avea îndrăznire înaintea lui Dumnezeu, prin sfinţii şi martirii noştri.
        Toate popoarele acestea din Răsăritul Europei au trecut prin cenzura asta bolşevică, şi bulgarii, şi sârbii, şi cehoslovacii, şi polonezii, şi ungurii, naţiuni care au opus şi ele, într-adevăr, un efort puternic împotriva ateismului. Dar ceea ce s-a remarcat îndeosebi la noi, a fost faptul că România a avut un tineret foarte înţelept şi foarte pătruns de esenţa acestui adevăr ortodox, încât prin jertfele lor, cred eu, am depăşit cu mult toate aceste ţări din jurul nostru. De aceea şi obiectivul nr.1 al pedepsei şi al persecuţiei Ortodoxiei în Balcani a fost şi este ţara noastră, este România Ortodoxă cu tineretul acesta de jertfă care, în sfârşit, a luat taurul de coarne al comunismului şi al tuturor străinilor care şi-au vândut conştiinţa şi neamul. Însă nu este suficient să admirăm ostenelile şi nevoinţele lor, ci mai trebuie să le încercăm şi noi, pe pielea noastră, căci aşa s-a plămădit Ortodoxia asta până astăzi.

        Politica întotdeauna a fost asemeni păgânismului cu care a luptat Creştinismul de-a lungul secolelor, încă de la începuturile lui. Ca şi atunci, aşa cum spunea şi Sf.Iustin Martirul şi Filosoful, creştinul trebuie să se lepede de imoralităţile păgâne, apoi să înveţe legea creştină, să cunoască adevărata filosofie, a cultivării calităţilor sufleteşti şi apoi să le aplice practic în viaţa de zi cu zi. Aceasta a făcut Mişcarea Legionară şi munca lor sinceră le-a încununat-o bunul Dumnezeu cu martiriul. Bineînţeles că cei care au învins au scris istoria şi au scris-o cum le-a plăcut, transformându-i pe legionari în nişte terorişti, nazişti, antisemiţi…

        Tinerii români, simpatizanţi sau membri ai Mişcării Legionare, au fost singurii din Europa care s-au ridicat făţiş împotriva comunismului. Ei s-au ridicat împotriva abuzurilor totalitariste şi păcatelor pe care le promova doctrina comunistă, cu toate nedreptăţile şi urgiile ei. Aceşti tineri au înfuriat foarte tare masoneria, vrăjmaşii creştinismului şi au trezit toată Europa din somnolenţa în care se afla. Aceşti martiri incomodează şi după moarte. Dar vor ajunge cu toţii în faţa judecăţii şi vor vedea la cine au fost adevărul şi dreptatea. Dacă aici pe pământ nu s-au putut convinge nici cu jertfele noastre, se vor convinge dincolo cu hotărârea lui Dumnezeu. Treceţi de la Mine că nu vă cunosc pe voi…

        (preluat din cartea: „Din invataturile si minunile Părinteui Justin”)

        Apreciază

      2. Radu Iacoboaie Autor post

        Votarea Legii „Anti-legionare” este anti-constituţională!

        Data: 28 iunie 2015
        Redacția (site Națiunea)

        Votarea de către parlamentari, la instigarea colaboratorilor dovediţi ai Securităţii comuniste, în data de 24 iunie a.c. (zi aleasă ritualic) a aşa-zisei Legi „Anti-legionare” reprezintă o încălcare flagrantă a Constituţiei României, a libertăţii de exprimare, a legilor internaţionale şi a drepturilor omului.

        Lega „Anti-legionară” ar trebui denumită corect Legea Anti-naţională sau Legea anti-constituţională, deoarece conţine prevederi care instigă la închiderea în puşcării a cetăţenilor români, care gândesc liber sau promovează personalităţile proeminente ale culturii române, valorile naţionale, tradiţionale şi religioase strămoşeşti. E o lege strâmbă care va incrimina inclusiv dacă se va vorbi despre foști legionari “în interesul artei sau științei, cercetării ori educației”. Reamintim că Tribunalul Internaţional de la Nuremberg a absolvit Mişcarea Legioanră de crime de război, considerând-o o mişcare spirituală care a fost victimă a nazismului şi fascismului. De altfel, SUA şi NATO au colaborat în anii 50 cu membrii Mişcării Legionare din Exil în lupta împotriva comunismului. Legea „Anti-legionară” a fost votată cu un entuziasm inconştient de parlamentari după ce şi-au votat pensiile nesimţite ca şi cum şi-ar vota noul cod penal ca să-i scape de puşcărie pentru că au furat, la propunerea unui institut ce funcţionează pe bani publici, condus de un neo-marxist, fiu de bolşevic adus de tancurile sovietice în ţară să implementeze comunismul, lucru ce-i face pe drepţii Vechiului Testament să roşească de ruşine.

        Frăţia Ortodoxă condamnă votarea în parlament a acestei legi, pe care o va numi, de acum încolo, public Legea Anti-naţională şi cere preşedintelui Klaus Iohannis să nu o promulge. Frăţia Ortodoxă pregăteşte un document juridic ca să atace la Curtea Constituţională această lege care încalcă Constituţia României, legislaţia internaţională, libertatea de expresie şi drepturile omului, cu grave consecinţe pentru viitorul naţiunii române şi cu plata unor despăgubiri, din taxele şi impozitele românilor, în urma proceselor pe care România le va pierde la CEDO, că Justiţia „independentă” a băgat oameni nevinovaţi la puşcărie, precum în anii 50 pe Iustin Pârvu, Valeriu Gafencu, Radu Gyr sau Gh. Calciu Dumitreasa, Sfinţi ai Închisorilor.

        Frăţia Ortodoxă

        Apreciază

  2. Radu Iacoboaie Autor post

    https://danielvla.wordpress.com/2015/06/25/aducerea-moastelor-sfantului-mare-mucenic-ioan-cel-nou-de-la-suceava/

    Pe 24 iunie s-au împlinit 88 de ani de la înfiinţarea Mişcării Legionare

    Părintele Mihai Andrei Aldea: Bărbaţii români trebuie să înţeleagă că au o datorie, o datorie sfântă, faţă de străbuni, faţă de familie, faţă de ţară, faţă de neam, faţă de Dumnezeu

    Chiar va fi război? Americanii vor continua să aducă în România militari şi tehnică grea de luptă. Comandamentul NATO va fi deschis la Bucureşti peste câteva zile

    https://danielvla.wordpress.com/2015/06/24/cum-a-ajuns-un-protestant-la-ortodoxie-printr-o-icoana/

    Apreciază

    Răspunde
    1. Radu Iacoboaie Autor post

      Cristian și alții…

      Comentariile ofensatoare indiferent la adresa cui, nu vor fi postate… Pentru că de fapt, nu fac altceva decât să dea apă la moară celor criticați în mod virulent și să fie ulterior acuzat tot bloggerul nevinovat… Sunt comentarii-capcană și provocatoare, gen blogului Moarte Lumii Noastre (deveghepatriei)… Dacă vă permite fratele saccsiv, mergeți acolo…

      Apreciază

      Răspunde
  3. aniush

    Lumea confunda legionarismul cu fascismul, ceea ce nu prea e in regula. Eu cred ca legionarii au fost oameni de credinta si patrioti, ei au aparat tara asta. O astfel de atitudine nu o vad la oamenii din zilele noastre, in special cei tineri, pentru ca in ei este baza, sau in fine ar trebui sa fie.
    Eu nu i-as gasi neaparat vreo vina monahului Teodot, n-a facut rau nimanui. A spus o parere si daca noi nu suntem liberi sa zicem fiecare parerea lui, atunci unde mai este libertatea de exprimare. Inseamna ca exista cenzura, nu libertate.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Radu Iacoboaie Autor post

      Dușmanii ortodoxiei pun la zid legionarismul, pentru că el reprezintă naționalismul românesc… IAR EI URĂSC NAȚIONALISMUL, PROMOVÂND ÎN SCHIMB INTERNAȚIONALISMUL de tip GLOBALIST sau COMUNIST…

      Pe de altă parte, Sionismul este ultra-naționalismul evreiesc… Acesta este însă permis și sprijinit prin toate mijloacele, iar toate celelalte naționalisme sunt pe cale de a fi interzise chiar și la nivel oficial…

      EI PROMOVEAZĂ ÎN FOND FASCISMUL GLOBAL, DAR ACUZĂ PE NAȚIONALIȘTI DE FASCISM!?… EI REINVENTEAZĂ SISTEMUL SCLAVAGIST, FIREȘTE ÎN VARIANTA MODERNĂ… Noi devenim treptat o masă amorfă de sclavi, înrobiți de sistem prin împrumuturi la bănci, impozite și taxe, și cărora li se restrâng drepturile și libertățile…

      Apreciază

      Răspunde
    2. Radu Iacoboaie Autor post

      Lumea sau mass-media aservită ocultei mondiale confundă legionarismul cu fascismul (unii cred că și cu nazismul), pentru că nu realizează deloc diferența dintre naționalism și ultra-naționalism… Ultranaționalismul este o exacerbare și denaturare a naționalismului, care de fapt subminează naționalismul și statul în care există… Fascismul s-a născut în Italia și a fost condamnat fiind ultra-naționalism… Ce legătură poate avea el cu naționalismul românesc, care s-a pliat pe valorile ortodoxiei?…

      Apreciază

      Răspunde
  4. Getu

    Miscarea Legionara, nu a avut nimic de-a face cu fascismul, nazismul, falangismul sau alte miscari nationaliste si extremiste din epoca. Miscarea Legionara a fost pur romaneasca si a fost o urmare fireasca de manifestare a tineretului roman din perioada interbelica, ca o reactie impotriva lipsirii de drepturi in propria lui tara, unde strainii si bogatanii venetici il asupreau si-l eliminau de la afirmare. O oarecare influienta a avut din curentul rusesc al narodnicismului. A cazut pe panta folosirii crimei politice pentru ajustarea de conturi si a cultivat sacrificarea suprema ca act politic. Sovinismul i-a fost impus de catre celelalte sovinizme ce haladuiau prin Romania si Europa acelor timpuri.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu