DE CE A FOST ASASINAT DIRECTORUL SRI, RADU TIMOFTE? PENTRU DECLARAȚIILE MAI VECHI LA ADRESA MASONERIEI SAU PENTRU CĂ A DORIT SĂ PĂRĂSEASCĂ MASONERIA ȘI SĂ-I DIVULGE SECRETE?…

descărcare (1)   descărcare
         
         Radu Timofte – fost șef al SRI a fost asasinat pentru a nu face publică Descoperirea din Bucegi deoarece el a fost prezent la întreaga operațiune de pătrundere sub Masivul Bucegi pe 11 August 2003! Tot el acuză masoneria că, controlează politica mondială și că este periculoasă! El a rămas cunoscut conspiraționiștilor cu o afirmație anti-masonică, în Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997:
         „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei (paravan al spionajului iezuit) de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România. Masoneria are tendința să ocupe toate funcțiile importante în Stat din România.”
         Vicepreședintele Comisiei de apărare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat că tendința masoneriei – din ce în ce mai vizibilă – de a acapara toate funcțiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România. „Este de remarcat că atât președintele comisiei senatoriale de apărare cât și ministrul apărării Victor Babiuc sunt masoni și probabil că mai sunt mulți alții nu doar în Ministerul respectiv, ci și în celelalte. Mi-e teamă însă că acești așa-ziși „frați” nu urmăresc altceva decât de a pune mâna pe tot ceea ce înseamnă putere în Stat, așa cum au reușit în alte țări. Mi-e teamă că vom ajunge într-o zi să fim conduși numai de către cei care fac parte din astfel de organizații și atunci s-a dus naibii și identitatea noastră națională și tot ce înseamnă cultură și tradiție românească”.


          Climatul politic era „fierbinte”, în 2004, aceea fiind chiar perioada critică înainte de alegeri. Este chiar posibil ca anumiţi factori politici să fi fost radical influenţaţi de noile descoperiri şi dovezi care au fost aduse. Am aflat că membrii comisiei de audiere au fost atât de bulversaţi de datele raportului şi de dovezile care le-au fost prezentate, încât ore în şir ei nu au fost capabili să ia vreo hotărâre şi nici să transmită în mod coerent informaţiile la vârf de stat. Întregul lor sistem de valori a fost atunci complet răsturnat şi nu se întrezăreau alte puncte de sprijin care să le susţină vechile concepţii. Poate tocmai de aceea s-a ajuns la concluzia că era necesară o modificare radicală a sistemului şi a influenţelor oculte în ţară.
         Este uimitor cum lanţul de evenimente care a început cu marea descoperire din Munţii Bucegi şi a continuat cu expediţia de amploare prin tunelurile subpământene a modificat aproape integral atât gândirea, cât şi destinul unor oameni.

         Descoperirea din Masivul Bucegi din August 2003 – un secret teribil în topul secretelor de pe lista proiectelor negre ale U.S.A.P.

         U.S.A.P. sau „proiectele negre” se traduc prin „operațiune ultrasecretă și complet închisă recunoașterii oficiale”. Practic acestea nu există oficial și nici chiar președinții de state nu au acces la asemenea date. În esență, datele sunt de acest gen, despre ce discutăm noi, doar că ei au dovezile palpabile, empirice…
          România nu și-a luat un angajament definitiv în ceea ce privește secretul descoperirii din Masivul Bucegi, însă din ce am aflat acel protocol semnat de carpa KGB-istă, Iliescu, a fost semnat pe 10 ani, el expirând în August 2013.
          Descoperirea din Masivul Bucegi a zguduit efectiv eşafodajul politic, ştiinţific şi religios al celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii. A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a implicat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extraordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi.
          Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre istoria planetei noastre şi a omenirii. Felul în care s-au precipitat însă evenimentele, incredibilele conexiuni şi sursele care au concurat la realizarea descoperirii îmi dau posibilitatea acum, când cunosc toate elementele implicate, să am o viziune fascinantă şi de ansamblu a întregului angrenaj, uluitor de complex, care a condus la momentul epocalei descoperiri. Ea apare astfel ca un punct-focar, ca o primă „staţie” foarte importantă pe calea transformării conştiinţei umanităţii şi mi se pare cu atât mai remarcabil şi sugestiv faptul că ea s-a produs în România.
          Aşa după cum se va vedea, descoperirea reprezintă de fapt o „antecameră” la alte realităţi chiar mai tulburătoare, pe care Cezar, împreună cu o echipă de specialişti formată din reprezentanţi ai SUA şi ai României, le-a investigat în cadrul unei „mari expediţii” pe parcursul unui an (din luna octombrie 2003, până în luna iulie 2004). Problema publicării acestor informaţii rămâne totuşi foarte controversată. Iniţial, statul român a vrut să anunţe această descoperire lumii întregi şi să o pună la dispoziţia cercetătorilor. Se consideră că aceasta nu mai reprezentă neapărat o problemă de interes naţional, ci una de interes mondial. Lupta de culise pentru a împiedica această dezvăluire de o importanţă excepţională pentru omenire a fost determinată de intervenţia majoră a SUA. Deliberările diplomatice, argumentele pro şi contra, precum şi promisiunile sau ameninţările au durat aproximativ două luni (august-septembrie, 2003).
           În urma unui acord ultra-secret care a fost semnat între cele două state, România s-a angajat să nu prezinte lumii întregi descoperirea de pe teritoriul ei. Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii” pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certitudine în următorii ani, constituind o „pavăză” puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi. Aspectele sunt foarte complicate şi secrete. Nu cunosc deocamdată care sunt avantajele ţării noastre în raporturile bilaterale cu SUA, dar anumite semne clare de ciudată bunăvoinţă la cel mai înalt nivel diplomatic au început deja să apară.
           Cu toate acestea, „mişcările de culise” ale SUA trebuie să se desfăşoare cu mare precauţie, pentru a nu atrage prea repede nedumeriri şi întrebări stânjenitoare din partea celorlalte state şi puteri ale lumii, care ar putea observa dar nu ar înţelege interesul Americii pentru România. Secretul descoperirii este practic absolut. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, „sarcina” asigurării lui fiind preluată în mare parte de americani. Voi descrie la timpul potrivit aceste aspecte, dar pot să afirm anticipat că nu există nici un document, scris, filmat sau fotografiat, care să fi părăsit zona descoperirii. A fost construit un hangar subteran imens, pentru depozitarea şi manipularea echipamentului tehnic precum şi a dovezilor. Este ca o adevărată uzină, complet utilată, iar ideea construirii lui s-a dovedit foarte inspirată.
           Totuşi, din informaţiile pe care le deţin, România nu şi-a luat un angajament definitiv în ceea ce priveşte menţinerea secretului marii descoperiri, însă termenii contractuali nu îmi sunt deocamdată cunoscuţi, în prezent, metodele care sunt folosite pentru anihilarea oricărei tentative de a cunoaşte ceva despre această descoperire sunt dezinformarea şi lipsa oricăror dovezi materiale. Sarcina nu este uşoară, însă din câte ştiu, ea a fost realizată cu succes până în prezent, în opinia mea, însă, această stare de lucruri nu poate continua mult timp de acum înainte. Vom analiza însă aceste aspecte după ce voi prezenta toate elementele care au condus în mod gradat la efectuarea acestei descoperiri de excepţie pe teritoriul României.
          Practic ansamblul descoperit sub Masivul Bucegi în 2002, de către cercetătorii de la Pentagon folosind sateliții geostaționari care au la bază tehnologia bionică și cea a undelor de formă. La data de 11 august 2003, după o pregătire ca la carte o echipă româno-americană pătrunde în interiorul Masivului Bucegi, asta după ce forează de mai multe ori în încercarea vehementă de a pătrunde în interior deși barajele energetice nu permiteau. Într-un final s-a reușit străpungerea barierei energetice și unificarea galeriilor.

       DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSEȘCU ARESTAREA LUI BĂSESCU
        După accesele de independență față de Moscova ale lui Nicolae Ceaușescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei și repunerea României în sfera de influență directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit „Dniestr” (Nistru, trad.). A ținut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securității.

                        Departamentul anti-KGB

         Ceaușescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securității Statului). Era secretă chiar și față de DSS, care nu știa nici măcar care sunt agenții și nici unde este sediul.
UM 0110 și-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre rețeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură și numele agenților sovietici din România.

                           Traian Băsescu – agent sovietic al Anvers

          Amiralul Gheorghe Anghelescu, șef al Marinei Comerciale, era șeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruința. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferații săi, Traian Băsescu, cu avizul Securității, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofițer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu. Mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectați sau au fost urmăriți ca agenți sovietici/ruși. Vasile Ionel era în grupul „Corbii” (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanța, Adrian Isac a fost în atenția UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Brașov, Mihai Caraman era în atenția UM 0195, iar Petre Roman era în atenția 0544 (din cadrul DIE).

          Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB). Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat și instruit pe Traian Băsescu în direcția servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informații. Băsescu a fost urmărit pas cu pas de agenții lui Ceaușescu. S-a cerut arestarea lui Băsescu. Ceaușescu a preferat continuarea filării pentru a prinde întreaga filieră apoi a ezitat arestarea de frica reacției rusești.

          SURSA: http://www.voceavalcii.ro/2015040127759/radu-timofte-%E2%80%93-fost-sef-al-sri-a-fost-asasinat.html
 
 
Publicitate

13 gânduri despre „DE CE A FOST ASASINAT DIRECTORUL SRI, RADU TIMOFTE? PENTRU DECLARAȚIILE MAI VECHI LA ADRESA MASONERIEI SAU PENTRU CĂ A DORIT SĂ PĂRĂSEASCĂ MASONERIA ȘI SĂ-I DIVULGE SECRETE?…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Pe data de 11 septembrie 2003 s-a pătruns într-un tunel aflat sub masivul Bucegi… Adică în timpul guvernării masonice Năstase… Cred că doreau să afle locația celebrului DEPARTAMENT ZERO din SRI, despre care vorbise și scriitorul Radu Cinamar și alții… Dorința masonilor era să înfrângă orice rezistență din partea serviciilor secrete românești, recunoscute în ce privește competența chiar și pe timpul lui Ceaușescu…

   VEDEȚI LA PAG. 25-31 ÎN ANTOLOGIA:

   Dă clic pentru a accesa antologie-vol-24.pdf

   ESTE POSIBIL CA ECHIPA DE CERCETARE, DIN CARE FĂCEA PARTE ȘI RADU CINAMAR SĂ FI DESCOPERIT ARHIVA FRANCMASONICĂ CONFISCATĂ DE LEGIONARI ÎN DECEMBRIE 1940 SAU IANUARIE 1941, ÎNAINTE DE AȘA-ZISA ,,REBELIUNE LEGIONARĂ” ȘI INFORMAȚIILE EXTREM DE IMPORTANTE AU FOST BLOCATE DE REPREZENTANȚII SUA ȘI PARLAMENTARII ROMÂNI DIN PSD (MĂ REFER LA MASONII DIN PSD)… DE ACEEA VOLUMELE LUI RADU CINAMAR CARE AU ÎNCEPUT SĂ APARĂ DIN 2004 AU DERANJAT TERIBIL ȘI ÎMPREUNĂ CU ALȚII AU FOST HĂRȚUIȚI ȘI SUPUȘI UNOR PRESIUNI FOARTE MARI ÎNCÂT DIRECTORUL SRI, RADU TIMOFTE A REACȚIONAT… DACĂ A FĂCUT PARTE ȘI DÂNSUL DIN MASONERIE, NU ȘTIU… DAR CERT ESTE CĂ A AJUNS SĂ CRITICE MASONERIA ÎN TIMPUL MANDATULUI SĂU 2000-2006 ȘI A MURIT DE LEUCEMIE ÎN 2009…

   Apreciază

   Răspunde
   1. Radu Iacoboaie Autor post

    Serviciul Roman de Informatii (SRI), condus de Radu Timofte, este, pentru prima data intr-un conflict public deschis cu Comisia parlamentara care verifica activitatea acestui serviciu. Dupa ce ieri, Radu Timofte a fost audiat timp de trei ore de parlamentari, Comisia a reprosat SRI ca a fost incapabil sa se reformeze si are un management gresit. Cateva ore mai tarziu, SRI cerea explicatii parlamentarilor, iar Consiliului Suprem de Apararea a tarii (CSAT) – condus de presedintele Ion Iliescu – ii solicita sa-l audieze pe presedintele Comisiei Ion Stan pentru a da explicatii in legatura cu criticile aduse serviciului……………………………………………

    Deputatul PNL, Titus Gherghiof, membru al acestei Comisii ne-a declarat ca in fata parlamentarilor Radu Timofte a spus ca generalul Vasile Iancu si-a dat demisia din motive medicale: „Directorul SRI ne-a explicat ca generalul Iancu nu se simtea bine, avea unele probleme cu sanatatea care nu-i permiteau sa lucreze 14-18 ore pe zi”. Presa centrala a pus demisia generalului Iancu pe seama faptului ca acesta nu a obtinut certificat ORNISS, care sa-i permita sa aiba acces la informatiile clasificate la care au acces statele membre NATO.

    sursa: http://www.zf.ro/politica/radu-timofte-ii-paraste-pe-parlamentarii-comisiei-sri-la-csat-2974447/

    Apreciază

   2. Radu Iacoboaie Autor post

    Sursele citate, care doresc sa-si pastreze anonimatul, pun nervozitatea sefului comisiei, deputatul PSD Ion Stan, pe seama unei relatii mai vechi a acestuia cu fostul prim-adjunct al lui Timofte, generalul Vasile Iancu. Acesta a demisionat subit in urma cu cateva zile, „pe motive de sanatate”.
    Extrem de ciudata, demisia a fost pusa pe seama legaturilor pe care Iancu le-a avut cu fosta Securitate si a cerintelor din partea NATO ca asemenea ofiteri sa nu mai detina posturi inalte in structurile serviciilor secrete romane care vor avea acces la secretele Aliantei. Si cum deputatul Stan – potrivit acestei variante pentru care nu putem baga mana in foc – l-ar fi ajutat cu „informatii” pe Vasile Iancu inainte de 1989, nu putea sa-si lase acum, la greu, fostul „boss”. De aici comunicatul violent al Comisiei, care il viza pe Radu Timofte si care acuza actuala conducere a SRI tocmai de „deficiente in punerea in aplicare a strategiei pentru adaptarea structurilor la cele ale NATO”.

    sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/seful-comisiei-sri-ii-plateste-o-polita-lui-timofte-48524.html#ixzz3dcRk8klI

    Apreciază

   3. Radu Iacoboaie Autor post

    Vasile Valeriu Iancu

    Consiliul Suprem de Aparare a tarii l-a numit pe generalul Vasile Valeriu Iancu in functia de prim-adjunct al directorului SRI, acesta fiind postul cel mai important din structura de conducere profesionala a SRI. Pana in 1989, Iancu a fost ofiter la Directia I Informatii Interne a Securitatii, unde s-a ocupat de sportivii de la cluburile Steaua si Dinamo. Pastrat in SRI, Iancu a fost sef al Diviziunii de protectie a cadrelor, iar apoi sef al Corpului de control al SRI.

    sursa: http://www.grupul.ro/reactivarea-fostilor-securisti/

    Apreciază

   4. Radu Iacoboaie Autor post

    MASONI…

    SERVICII SECRETE. La SRI ii intilnim ca masoni pe urmatorii generali (fosti securisti): Ovidiu Soare (seful diviziei de aparare a Constitutiei), Victor Marcu, Aurel Rogojan (toti trei fosti ofiteri de securitate, cu functii-cheie in DSS, inainte de ‘89) si Vasile Iancu (fost sef de contrainformatii in spionajul lui Ceausescu, fost numarul doi in SRI-ul lui Timofte). Chiar si despre generalul Radu Timofte, directorul SRI, care pina mai ieri infiera masoneria, se spune ca ar fi fost recent initiat in Loja condusa de Stefan Misu (inregimentat in PUR-ul lui Dan Voiculescu, unde raspunde de Departamentul pentru Integrare Europeana).

    http://masoneria-bolsevica.blogspot.ro/2007/09/masoneria-de-partid-si-de-stat.html

    Apreciază

  2. Radu Iacoboaie Autor post

   INTERESANT ESTE CĂ ÎN 1997 RADU TIMOFTE CRITICA MASONERIA DIN POSTURA DE PREȘEDINTE A COMISIEI DIN SENAT PENTRU SUPRAVEGHEREA ACTIVITĂȚII SRI IAR ION ILIESCU ÎL NUMEȘTE ÎN 2000 DIRECTOR AL SRI… FIE PENTRU IMAGINE, FIE PENTRU CĂ INTRASE DEJA ÎNTR-O LOJĂ MASONICĂ…

   Apreciază

   Răspunde
 1. Radu Iacoboaie Autor post

  TENSIUNILE EXTREME DINTRE FOSTUL DIRECTOR AL SRI, ANTI-MASONUL RADU TIMOFTE SI MEMBRI COMISIEI CSAT DIN 10 SEPTEMBRIE 2003 IN CONTEXTUL DESCOPERIRII DIN BUCEGI!
  Sursa: Fara Secrete – 30.06.2014 – 5242 accesari – 1 comentariu

  Vreau sa va prezint niste intamplari uluitoare care au avut loc la data de 10 septembrie 2003, la numai cateva saptamani dupa uluitoarea descoperire din Bucegi. In 2003, presedinte al Romaniei, devenise, pentru a treia oara, evident, incalcandu-se Constitutia, bolsevicul Iliescu, care la data de 20 decembrie 2000, l-a desemnat ca Premier pe actualul puscarias, Adrian Nastase.

  La acea vreme, Consiliul Suprem de Aparare al Tarii era alcatuit din gunoaiele urmatoare:

  1. Ion Iliescu – presedintele CSAT
  2. Adrian Nastase – Premier
  3. Ioan Rus – Ministru de Interne.
  4. Ioan Talpes – Ministrul pentru coordonarea activitatilor din domeniul apararii
  5. Mircea Geoana – “prostanacul” care era Ministrul Afacerilor Externe
  6. Ioan Mircea Pascu – Ministrul Apararii Nationale
  7. Radu Timofte – Director SRI
  8. Gheorghe Fulga – Director SIE
  9. Dan Nica – Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor
  10. Viorel Barloiu – Secretar General al CSAT
  11. Mihai Eugeniu-Popescu – Seful Statului Major General
  12. Emil-Cico Dumitrescu – Consilier pe Probleme de Securitate Nationala
  13. Rodica-Mihaela Stanoiu – Ministrul Justitiei

  Acestia sint cei care au format Sedinta de Urgenta CSAT, pe 11 august 2003, in timpul Marii Descoperiri din Bucegi. 13 reprezinta un numar mistic, el are legatura cu masacrarea Cavalerilor Templieri din ordinul lui Filip cel Frumos din data de 13 octombrie 1307. De asemeni in misticismul religiei crestine, avem cei 12 apostoli + 1 care este Iisus. Toate aceste simbolistici nu sint intamplatoare, dat fiind faptul ca toti de aici sint masoni, avand diverse grade.

  Directorul SRI, Radu Timofte, a fost pentru prima data intr-un conflict public deschis cu Comisia parlamentara, care se ocupa de verificarea acestui serviciu secret, dupa cum scria si Ziarul Financiar[1] la data de 11 septembrie 2003. Explicatia pentru presa, a fost aceea ca, conflictul a pornit de la reprosurile facute de Comisia parlamentara, care era condusa la acea vreme de catre Ioan Stan. Ulterior Iliescu cerea CSAT sa-l audieze pe Ioan Stan pentru criticile aduse SRI. Sigur, aici era pentru mica presa masonica din Romania, un simplu conflict si doar atat.

  Ulterior, Radu Timofte, s-a enervat si a dorit sa fie facuta publica stenograma audierii sale de catre Comisia parlamentara, dar publicarea stenogramei nu s-a putut face deoarece s-a invocat imediat “secretul” si faptul ca aceasta stenograma este clasificata, ea putand fi citita sau derulata audio numai in fata membrilor Comisiei, nu si a publicului. Radu Timofte, a fost cel care si-a dat acordul expres pentru publicarea volumelor lui Radu Cinamar, justificand ca “poporul roman trebuie sa stie ce s-a intamplat, daca nu avem posibilitatea s-o facem publica descoperirea”.

  Imediat dupa publicarea primului volum, “Viitor cu cap de mort”, incepusera sa apara anumite voci contradictorii din cadrul CSAT, care nu vroiau sa fie de acord, dar spiritele s-au linistit, dar dupa publicarea volumului al treilea “Misterul din Egipt – primul tunel”, unde se vorbeste despre calatoria echipei romano-americane, efectuata intre octombrie 2003 – iulie 2004, printr-unul dintre tunelurile din Bucegi, acestia ajungand la 260 m adancime, intr-o Camera Oculta, aflata sub Marea Piramida din Egipt, la 260 m adancime.

  Radu Timofte, a fost chemat iarasi la audieri, cu privire la ce aceste volume “care tot apar”, insa acesta, alaturi de alti colonei si un general, au sustinut ca “ele se incadreaza in curentul SF, asa ca nu va fi o problema”. Mai exact, ele contin o realitate atat de tulburatoare, incat, doar o mica parte din oameni, le vor lua ca reale. Un simplu joc strategic !

  Nicolae Vacaroiu – Presedintele Senatului hartuia politic in 2007 pe Radu Cinamar si ceilalti membri ai echipei de cercetare cu privire la Descoperirea din Bucegi din August 2003 !

  In culisele evreiesti si masonice ale puterii din Romania, publicarea informatiilor despre Descoperirea din Bucegi, au provocat un scandal, deoarece Guvernul Masonic al Romaniei, prin vocea carpei KGB-iste nu dorea aceste lucruri. Anti-masonul, Radu Timofte, cel care a condus Serviciul Roman de Informatii in perioada 2000-2006, s-a opus sugerand ca aceste lucruri sint de o importanta uriasa pentru sufletul neamului romanesc si nu numai.

  In cadrul celui de-al treilea volum “Misterul din Egipt – primul tunel”, ni se prezinta calatoria echipei romano-americane prin tunelul spre egipt, ajungand intr-o Camera Oculta, aflata sub platoul Gizeh, la 260 m adancime. Faptul ca in 2002, echipele de arheologi au descoperit o serie de tuneluri ciudate, ce plecau de la Marea Piramida spre locatii necunoscute, i-au alertat, iar in acest context au aflat si americanii, insa atunci, in 2002, nimeni nu a indraznit sa le strabata.

  In acest caz, tunelul spre Egipt a fost strabatut de echipa-americana, plecand din interiorul Masivului Bucegi. Problema publicarii si acestor informatii s-a dovedit destul de grea, chiar daca ele reprezentau niste informatii. Radu Timofte, a justificat in fata Comisiei Speciale de Ancheta nevoia vehementa pentru publicarea acestor informatii sugerand ca “ele vor fi luate in considerare doar de o mica parte din oameni”, asa ca nu reprezinta o probleme, deoarece majoritatea oamenilor le vor considera “SF” (fictiuni sau minciuni). Strategia a functionat si asa s-a permis, cu greu ce-i drept, publicarea noilor informatii.

  Dupa publicarea lucrarii in 2007, la Editura Daksha, Comisia Senatului, condusa atunci de betivul FSN-ist, Nicolae Vacaroiu, a inceput din nou sa-i hartuiasca pe membri echipei de cercetare din cadrul SRI, deoarece aflase ca acestia mai vroiau sa publice inca o carte impreuna cu Radu Cinamar, cartea numindu-se “Pergamentul Secret – 5 tehnici initiatice tibetane”.

  “Generalul Obadea şi Cezar trebuiau să facă faţă unei situaţii care, fără a fi deocamdată prea complicată, era totuşi tracasantă. Dacă nu era tratată cu seriozitate, risca să declanşeze ceva la scară mai mare.

  Cezar Brad a spus că au avut loc trei rânduri de convorbiri între membrul respectiv al comisiei şi generalul Obadea; la două dintre ele asistase personal. Politicianul (n.r. Nicolae Vacaroiu) ameninţase aproape direct că sesizează comisia şi demarează procedura de analiză, dacă nu se operează modificările cerute. Prin aceasta se referea la trimiterea mea în SUA, dar totul era doar un pretext. Nici măcar nu ascundea că vorbeşte în numele unui grup de interese ascunse; astfel de aspecte sunt deja obişnuite la un anumit nivel.

  Lucrurile erau şi mai mult complicate de faptul că unul dintre motivele pe care persoana îşi baza atacul era acela că eu scriam despre anumite subiecte cu caracter secret şi publicam acele elemente. Era un aspect delicat, care apăruse deja cu câteva luni în urmă, dar fusese înăbuşit la o şedinţă secretă a directorilor SRI. Nu am avut niciodată multe elemente în legătură cu acest aspect. Dar atât Cezar cât şi generalul Obadea m-au asigurat că puteam scrie în continuare, fireşte în anumite limite, pe care de altfel eu le-am respectat întru totul.

  Acum, însă, problema era din nou pusă pe tapet, semn că “deranjul” nu numai că nu fusese uitat, dar chiar se amplificase. Pe lângă obstrucţionarea volumelor scrise de mine, se urmărea în paralel ca micul “scandal” să creeze chiar o breşă în actualul sistem din SRI. În aceste condiţii era evident că nu puteam să pun gaz pe foc şi să public acest al patrulea volum al seriei imediat după evenimentele care constituie subiectul lui. Am fost nevoit deci să aştept, sperând la anumite intervale de timp că totul se va linişti şi voi putea să fac în continuare cunoscute principalele aspecte cu care m-am confntntat în cadrul Departamentului Zero. Numai că aşteptarea mea s-a prelungit destul de mult şi iată că numai acum, la doi ani după apariţia pe piaţă a volumului 3 al seriei, am primit aprobarea lui Cezar de a scrie în continuare.

  Îl rog pe cititor să aibă înţelegere faţă de această situaţie complicată în care eu, metaforic vorbind, am fost legat de mâini şi de picioare. Dacă nu ar fi existat un anumit grup redutabil de persoane cu o mare putere politică şi economică, ce îmi era favorabil, nu ar fi fost şanse ca aceste cărţi să ajungă pe piaţă.

  Desigur, eu nu pot expune aici toate aspectele de culise care există şi pe care le cunosc. În afară de acestea, sunt unele elemente despre care Cezar mi-a spus că e mai bine să nu le ştiu; ele fac parte din incredibilul păienjeniş de interese şi ţeluri, care cuprinde o mare parte a oamenilor puternici în această ţară. Mi s-a permis să subliniez doar unele chestiuni, pentru a păstra un relativ echilibru într-o situaţie în care “apele fierb” mai mereu.

  Când generalul Obadea a considerat că grupul din spatele acelei comisii din Senat ajunsese să preseze prea mult, atingându-se nişte puncte foarte sensibile şi periculoase, a acţionat într-un mod special. Prin intermediul unor relaţii suspuse pe care le avea, el a blocat în faşă iniţiativa distructivă a unor membri ai comisiei.

  Cel puţin în acel moment, decizia lui a fost salutară pentru a contracara atacul foarte virulent şi subversiv al comisiei. Aspectele scoase pe tapet de aceasta erau extrem de serioase pentru siguranţa naţională. În consecinţă, pentru ca lucrurile să nu denatureze şi mai mult şi pentru a avea timp să strângă mai multe informaţii care l-ar fi putut ajuta, generalul Obadea a solicitat la rândul lui ajutor politic. Totuşi, chiar şi aşa presiunile au continuat şi nu de puţine ori nota a fost forţată.
  La acel nivel al discuţiilor tonul era încă neoficial.

  Comisia era reprezentată de un anumit membru al ei, care totodată era demnitar de rang înalt. Intenţiile sale erau însă vădit ostile Departamentului. De pildă, unul dintre aceste puncte critice ale discuţiilor viza o descoperire incredibilă din munţii Orăştiei, în anii ‘90, care a fost foarte repede şi definitiv blocată, dar care a implicat mari interese de stat.

  Tracasările de la comisia Senatului au continuat sub diferite forme chiar şi după intervenţia politicului, solicitată de generalul Obadea, deranjând într-o anumită măsură activitatea noastră zilnică.
  Ideea pe care noi o urmăream era aceea de a evita un act decizional sau normativ de la structurile superioare, cel puţin până la plecarea mea. Astfel, motivul aparent pentru declanşarea acelei tevaturi ar fi fost depăşit, iar situaţia s-ar fi putut regla mai uşor.”

  BUCEGI FACILITY – EYES ONLY !

  Structura tunelului din interiorul Masivului Bucegi este urmatoarea: acesta se afla intr-o pozitie perfect paralela cu baza Masivului Bucegi, plecand de la o treime de baza, are o lungime de 280 m, dupa care coteste brusc spre stanga intr-un unghi de 26 de grade, continuand apoi cu 200 m lungime, terminandu-se in interiorul unei aule gigantice in interiorul Masivului Bucegi. Aula are un diametru de 100 m si o inaltime de 30 m. Verticala la suprafata corespunde stancilor de pe creasta care poarta denumirea de Babele, verticana iesind astfel intre Sfinx si Babele!

  Climatul politic era „fierbinte”, aceea fiind chiar perioada critică înainte de alegeri. Este chiar posibil ca anumiţi factori politici să fi fost radical influenţaţi de noile descoperiri şi dovezi care au fost aduse. Am aflat că membrii comisiei de audiere au fost atât de bulversaţi de datele raportului şi de dovezile care le-au fost prezentate, încât ore în şir ei nu au fost capabili să ia vreo hotărâre şi nici să transmită în mod coerent informaţiile la vârf de stat. Întregul lor sistem de valori a fost atunci complet răsturnat şi nu se întrezăreau alte puncte de sprijin care să le susţină vechile concepţii. Poate tocmai de aceea s-a ajuns la concluzia că era nece¬sară o modificare radicală a sistemului şi a influenţelor oculte în ţară.

  Este uimitor cum lanţul de evenimente care a început cu marea descoperire din Munţii Bucegi şi a continuat cu expediţia de amploare prin tunelurile subpământene a modificat aproape integral atât gândirea, cât şi destinul unor oameni.

  Descoperirea din Masivul Bucegi din August 2003 – un secret teribil in topul secretelor de pe lista proiectelor negre ale U.S.A.P.

  U.S.A.P. sau “proiectele negre” se traduc prin “operatiune ultrasecreta si complet inchisa recunoasterii oficiale”. Practic acestea nu exista oficial si nici chiar presedintii de state nu au acces la asemenea date. In esenta, datele sint de acest gen, despre ce discutam noi, doar ca ei au dovezile palpabile, empirice…

  Romania nu si-a luat un angajament definitiv in ceea ce priveste secretul descoperirii din Masivul Bucegi, insa din ce am aflat acel protocol semnat de carpa KGB-ista, Iliescu, a fost semnat pe 10 ani, el expirand in August 2013.

  Descoperirea din Masivul Bucegi a zguduit efectiv eşafodajul politic, ştiinţific şi religios al celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii. A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a impli¬cat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extra¬ordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi.

  Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa
  politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre isto¬ria planetei noastre şi a omenirii. Felul în care s-au precipitat însă evenimentele, incredibilele conexiuni şi sursele care au concurat la realizarea descoperirii îmi dau posibilitatea acum, când cunosc toate elementele implicate, să am o viziune fascinantă şi de ansamblu a întregului angrenaj, uluitor de complex, care a condus la momentul epocalei
  descoperiri. Ea apare astfel ca un punct-focar, ca o primă „staţie” foarte importantă pe calea transformării conştiinţei umanităţii şi mi se pare cu atât mai remarcabil şi sugestiv faptul că ea s-a produs în România.

  Aşa după cum se va vedea, descoperirea reprezintă de fapt o „antecameră” la alte realităţi chiar mai tulburătoare, pe care Cezar, împreună cu o echipă de specialişti formată din reprezentanţi ai SUA şi ai României, le-a investigat în cadrul unei „mari expediţii” pe parcursul unui an (din luna octombrie 2003, până în luna iulie 2004). Problema publicării acestor informaţii rămâne totuşi foarte controversată. Iniţial, statul român a vrut să anunţe această descoperire lumii în¬tregi şi să o pună la dispoziţia cercetătorilor. Se considera că aceasta nu mai reprezenta neapărat o problemă de interes naţional, ci una de interes mondial. Lupta de culise pentru a împiedica această dezvăluire de o importanţă excepţională pentru omenire a fost determinată de intervenţia majoră a SUA. Deliberările diplomatice, argu¬mentele pro şi contra, precum şi promisiunile sau ameninţările au durat aproximativ două luni
  (august-septembrie, 2003).

  în urma unui acord ultra-secret care a fost semnat între cele două state, România s-a angajat să nu prezinte lumii întregi descoperirea de pe teritoriul ei. Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii” pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certitudine în următorii ani, constituind o „pavăză” puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi. Aspectele sunt foarte complicate şi secrete. Nu cunosc deocamdată care sunt avantajele ţării noastre în raporturile bilaterale cu SUA, dar anumite semne clare de ciudată bunăvoinţă la cel mai înalt nivel diplomatic au început deja să apară.

  Cu toate acestea, „mişcările de culise” ale SUA tre¬buie să se desfăşoare cu mare precauţie, pentru a nu atrage prea repede nedumeriri şi întrebări stânjenitoare din partea celorlalte state şi puteri ale lumii, care ar putea observa dar nu ar înţelege interesul Americii pentru România. Secretul descoperirii este practic absolut. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, „sarcina” asigurării lui fiind preluată în mare parte de americani. Voi descrie la timpul potrivit aceste aspecte, dar pot să afirm anticipat că nu există nici un document, scris, filmat sau fotografiat, care să fi părăsit zona descoperirii. A fost construit un hangar subteran imens, pentru depozitarea şi manipularea echipamentului tehnic precum şi a dovezilor. Este ca o adevărată uzină, complet utilată, iar ideea construirii lui s-a dovedit foarte inspirată.

  Totuşi, din informaţiile pe care le deţin, România nu şi-a luat un angajament definitiv în ceea ce priveşte menţinerea secretului marii descoperiri, însă termenii contractuali nu îmi sunt deocamdată cunoscuţi, în prezent, metodele care sunt folosite pentru anihilarea oricărei tentative de a cunoaşte ceva despre această descoperire sunt dezinformarea şi lipsa oricăror dovezi materiale. Sarcina nu este uşoară, însă din câte ştiu, ea a fost realizată cu succes până în prezent, în opinia mea, însă, această stare de lucruri nu poate continua mult timp de acum înainte. Vom analiza însă aceste aspecte după ce voi prezenta toate elementele care au condus în mod gradat la efectuarea acestei descoperiri de excepţie pe teritoriul României.

  Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/descoperirea-din-bucegi-din-anul-2003-cea-mai-mare-descoperire-arheologica-de-pe-planeta-si-din-toate-timpurile.

  Trei lucruri uluitoare au loc in Muntii Bucegi !

  1. Cele 7 izvoare din Muntii Bucegi – sint recunoscute la nivel mondial ca singurul loc unde apa are continut zero bacterii, iar oamenii de stiinta nu inteleg cum este asta posibil. Ceva din interior ii asigura aceasta puritate, iar postarea de mai sus are o mare legatura -> http://www.fara-secrete.ro/cele-7-izvoare-din-bucegi-au-cea-mai-pura-apa-de-pe-planeta-unde-nu-exista-nicio-bacterie.

  2. “Gura de Rai” din Muntii Bucegi – este o pajiste cu o suprafata de 1 km patrat, nu departe de zona Coltii Tapului, unde s-a prabusit elicopterul cu evrei, venit tocmai din Israel pentru a se “antrena”. Aceasta zona este cunoscuta de oamenii de stiinta ca o zona cu “anomalie” geomagnetica, ce produce un efect de inviorare si energizare tuturor persoanelor care stau in acea zona, indiferent cat de obosite ar fi. Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/gura-de-rai-din-muntii-bucegi-un-loc-de-un-kilometru-patrat-in-care-organismul-nu-oboseste-si-functiile-fizico-chimice-se-revigoreaza-brusc.

  3. Holograma unei piramide regulate – este un alt fenomen, care nu prea a fost deslusit de oamenii de stiinta, avand in vedere ca asta se intampla numai in Bucegi si Ceahlau si in nicio alta zona de pe Planeta. Este exclusa orice reflexie sau refractie a luminii deoarece, in acest caz sursa luminii ar trebui sa fie undeva jos, cat despre reflexie, nici nu se pune problema, caci nu exista pe masivul muntos vreun astfel de mediu care sa provoace separarea luminii pentru a se produce fenomul de reflexie cum e el explicat in manualele scolare de fizica elementara. Din punctul meu de vedere nu este altceva decat o “semnalizare”, o atragere a atentiei asupra acestor doua masive. Holograma apare deobicei anual, pe data de 28 noiembrie, data considerata drept “Ziua Sfinxului”, iar holograma apare de cele mai multe ori proiectata pe Masivul Caraiman impreuna cu celebra Cruce Caraiman.

  Mai multe puteti sa cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/holograma-din-masivul-bucegi-si-caraiman-impreuna-crucea-caraiman-ce-se-proiecteaza-in-nori-un-fenomen-misterios.

  Acum este timpul sa discutam cu cartile pe fata si sa ne luam istoria adevarata inapoi, nu cea scrisa de cei care vor sa ne tina intr-o bezna a mintii !

  SURSE

  1. http://www.zf.ro/politica/radu-timofte-ii-paraste-pe-parlamentarii-comisiei-sri-la-csat-2974447/

  Toate comentariile care sint trimise pe acest site trebuiesc aprobate de administratorul acestui site, asa ca aveti rabdare. 1. Nu injurati, nu jigniti, nu atacati o persoana ci ideea in sine cu argumente pertinente intr-un mod constructiv. Mare atentie, orice derapaj de la acest regulament nr. 1 IP-ul va fi banat, asa ca veti scrie comentariul degeaba. Pierdeti un timp pretios care il puteti folosii intr-un scop mai bun si inteligent. Decizia insa va apartine. 2. Nu va faceti reclama voua sau altora, (pentru anumite produse ori servicii oferite) contactati administratorul acestui site. 3. Nu folositi nike-uri (nume) diferite de pe acelasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy. Caci puteti fi suspectat de Hacking (atac informatic) si veti avea IP-ul banat. Cele 3 reguli de mai sus sunt reguli de bun simt, ce denota o anumita decenta, daca nu le veti respecta IP-ul va fi banat. Deci inca o data va rog aveti mare grija!!! Daca va placut articolul il puteti distribuii pe profilul vostru de facebook, google +, twitter etc. folosind butonul corespunzator 🙂

  sursa: http://blogosfera.piatza.net/fara-secrete/tensiunile-extreme-dintre-fostul-director-al-sri-anti-masonul-radu-timofte-si-membri-comisiei-csat-din-10-septembrie-2003-in-contextul-descoperirii-din-bucegi/

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s