CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FRATELE SACCSIV (VASILE)? ÎN CE ANTURAJ SE ÎNVÂRTE ACUM? DE CE CREDEȚI OARE CĂ M-A TRECUT LA SPAM?…

MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

descărcare (1)  descărcare                   

             În ce ape tulburi se scaldă acum fratele Vasile, cunoscut îndeobște ca saccsiv? După părerea mea umilă, în cele ale hulirii lucrării Duhului Sfânt prin părintele Arsenie Boca… Fără îndoială, cu voia sau fără voia lui, dânsul face jocul ocultei interesate în respingerea canonizării TUTUROR Sfinților Închisorilor iar în eventualitatea canonizării sale, în deformarea totală a personalității și sfințeniei sale pentru a-l transforma într-unul de-al lor, într-un vrăjitor sau ocultist (practicant al magiei albe și negre) și într-un ecumenist, filo-catolic și desigur francmason…           

            EMBLEMATICE PENTRU SACCSIV (CEL DE ACUM SAU PENTRU CEL CARE ÎI FOLOSEȘTE POATE BLOGUL) DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SUNT ACESTE CUVINTE (DEȘI NE ȘTIM DE VREO DOI ANI ȘI AM LUPTAT PE ACELAȘI FRONT ÎMPREUNĂ!): ,,Pentru ca n-are…

Vezi articol original 5.403 cuvinte mai mult

Anunțuri

31 de gânduri despre „CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FRATELE SACCSIV (VASILE)? ÎN CE ANTURAJ SE ÎNVÂRTE ACUM? DE CE CREDEȚI OARE CĂ M-A TRECUT LA SPAM?…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Îmi vine greu să accept ideea că a fost cu misiune de la început… Și totuși practic este posibil… Internetul mustește de oameni unși cu toate alifiile și care pozează foarte frumos în ceea ce nu sunt… Care se ascund în spatele anonimatului sau unui pseudonim, ceea ce este același lucru în definitiv… ÎMPOTRIVA ORTODOXIEI SE DUC CELE MAI CRÂNCENE ATACURI, ÎNDEOSEBI ASCUNSE DE PRIVIREA ȘI ÎNȚELEGEREA CELOR MAI MULȚI DINTRE NOI…

   Apreciază

   Răspunde
   1. Radu Iacoboaie Autor post

    CÂTEVA COMENTARII DE PE BLOGUL SACCSIV LA ARTICOLUL Sa ne pregatim de PUSCARIE. In Parlament S-A HOTARAT ca “MISCAREA LEGIONARA a fost organizatie FASCISTA”, Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 17, 2015

    cristi o. said, on iunie 17, 2015 at 2:58 pm

    In anii ’50, cand iudeo-sionistii bolsevici au pus mana pe putere, au avut drept coada de topor toate elementele cele mai decazute, toti betivii, degeneratii, lichelele etc. pe care le-au gasit disponibile in teritoriul ocupat. Acum, e cam acelasi lucru. Iudeo-sionistii masoni au drept coada de topor toate elementele cele mai decazute, toti betivii, degeneratii, infractorii si lichelele – vezi parlamentul Romaniei! (in realitate toata clasa politica e la fel…) In partea de Moldova, de peste Prut, s-au petrecut coincidente stranii cu cele de la Bucuresti – prim ministru cu plagiat si acte false de studii: Ponta-la Bucuresti, Gaburici-la Chisinau; Prim ministru implicat in deturnarea unor sume uriase de bani: Ponta-la Bucuresti ( aprox. jumatate de miliard), Gaburici-la Chisinau (aprox. un miliard); Ambii prim-ministri pusi in functie de grupari „underground” de masoni/oligarhi pentru a facilita anumite actiuni precise; Ambii prim-ministri au avut o prestatie catastrofala, fara precedent, care a prabusit economia sau locurile de munca in statele respective; Ambele clase politice identic de nocive, construite din exact acelasi tip de oameni- infractori, incompetenti, tradatori, fosti componenti ori colaboratori ai serviciilor secrete comuniste/partidului comunist. Lista poate sa continue, dar e suficient ca exemplu pentru faptul ca mafia masonica nu are granite, nici intre state, nici intre uniuni de state. Ne mai miram ca marionetele astea de politicieni penali scot in afara legii, prin minciuna, ca in timpul iudeo-bolsevismului, Miscarea Legionara, pe care tribunalul de la Nürnberg a exonerat-o de crime de razboi, de apartenenta la fascism si nazism. Scopul Miscarii Legionare a fost sa ridice nivelul moral, spiritual si material al poporului roman, in ideea de a rezista in fata provocarilor viitoare fara a fi nevoit sa-si piarda credinta, pamantul, istoria, identitatea si libertatea. Numarul de elemente decazute, infractori, lichele, tradatori etc. dintr-o societate sanatoasa moral, spiritual si material este suficient de mic, incat sa nu poata fi folosit de dusmani pentru atacul din interior. Noua scoatere in afara legii a Legionarilor (si asa putini cat au mai ramas) poate fi socotita noua mare tradare (a cata oare?!) a poporului roman si idealurilor acestuia de catre „dregatorii” si „boierii” cei ticalosi din „sfatul tarii”. Ne intoarcem mereu la monumentalul Eminescu (ca tot a fost recent parastasul si comemorarea lui):

    „…Cum nu vii tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei,
    Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei,
    Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!”

    Ecaterina Teodoroiu said, on iunie 18, 2015 at 11:21 am

    Doamne ajută. Cristi, ai scris un comentariu ffff bun și corect. Ai curajul să spui lucrurilor pe nume. Mulțumesc frate.
    Sacciv, mulțam pentru articol. Mergem cu Garda înainte.

    Ultimele știri
    1. Nefericitul se întâlnește azi cu masonii din Consiliul mondial al bisericilor. Chiar mă intrebam aseară: „care biserici?”…
    2. Au adus Basarabia pe butuci. Chiar ieri la radio Nufărul spuneau că mercenarii mondiali FMI, BCE, UE și alti cămătari refuză (?!!) să mai acorde vreun ajutor (camătă) Basarabiei până ce aceasta nu își schimbă legislația după voia și asemănarea lor. Aceiași cămătari, același scenariu, altă victimă. Gurile neoficiale spun că nordul Basarabiei, văzând încotro îi îndreaptă acești cămătari, fac deja demersurile pentru a trece de partea Rusiei.
    3. Nufărul Trinitas îi învață pe copiii români jocurile și muzica stăpânilor lor, uitând cu desăvârșire de învățăturile Domnului și scopul pentru care acest radio a fost creat. Nu mai spun de reclamele (mascate sub formă de emisiuni) pe care le fac acelora care plătesc mai mult (străini de neam) și care nu au deloc de-a face cu învățăturile credinței ortodoxe.
    4. Același nufăr Trinitas, cheamă în studioul său (plătit din banii săracilor) diverse specimene cu titluri de „doctori, scriitori, formatori de opinie, etc.”, care să ne predea nouă (propagandă directă) despre ecumenism, despre a inceta să ne mai gândim la România ca la o țară independentă, cu sfinți și eroi ce ne-au lăsat un popor liber și independent, de sine stătător, cu granițe inviolabile, cu graiul românesc unic în lume, cu iubire de Dumnezeu, Neam și Țară. După spusele acestor formatori, toate acestea dispar și trebuie să mergem în pas cu mondializarea, să uităm de naționalism (?!!) și să acceptăm unficarea tuturor popoarelor, fără granițe, cu o singura limba, un singur guvern și ateizarea neamurilor. Nu va mai exista trecut, ci doar prezent și viitor. Acestea sunt „lecțiile” care se predau la un radioul Trinitas, ce se declară în slujba credincioșilor ortodocși.

    Trăiască Legiunea și Căpitanul!

    Apreciază

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  Mirela said, on februarie 25, 2012 at 2:08 pm

  @pelasgul si toti ceilalti
  Va puneati aseara intrebari cu privire la ruptura suspecta dintre saccsiv si pr.Timotei. Este clar ca intre ei doi a fost o legatura si se pare ca inca mai este, dar cretinii nu inteleg sau se fac ca nu inteleg. Daca mai cititi inca odata printre randuri acolo veti vedea ca in timp ce cretinii il critica dur pe Timotei, saccsiv nu mai poate de grija sa si se preocupa de soarta saracutului pr.Timotei. Exemplu aici :
  „”O sa i se umple blogul cu tot soiul de alti comentatori pe care de-a lungul vremii i-am pus la spam: eretici, adepti new age, stilisti, satanisti, pro ecumenisti, pro cip, dusmani ai Capitanului, etc. Mereu s-a intamplat astfel cand apare cate un articol in care sunt criticat. Si va fi bucuros sa-i primeasca, caci i se va parea ca are public. Si nu-si va pune problema ce si cum cu fiecare …””
  Adica ma intelegeti ? problema lui saccsiv este ca vor intra pe blogul pr.Timotei cu numele saccsiv2, tot felul de intrusi iar saracutul parinte nu va sti ce si cum cu fiecare si o sa fie bucuros sa-i primeasca. Dar saccsiv stie ce si cum cu fiecare si ar sti si pe care sa-i cenzureze si in functie de care criterii : )) ce nevinovat este saccsiv. Ia sa vedem unde va duce mai departe firul logicii ??

  Mirela said, on februarie 25, 2012 at 2:27 pm
  @buhuci
  Extraordinar referat ai facut si o analiza aprofundata. Inca nu suntem siguri de asta dar pare-se ca blogul saccsiv are grave probleme si merge spre spargerea buboiului. Vom vedea. Totusi, analizele astea ar trebui sa ni le trimitem in privat, altfel le dam posibilitatea sa se eschiveze sau sa amine ori sa schimbe tactica. Schimbari majore oricum se produc acolo, ca pute de la distanta.
  Apropo, ati observat ca de cand cu observatiile ns, au disparut subit comentatorii jurnalisti de razboi )) „un_mare_pacatos” si „marian” cei care ne tineau la curent cu evolutia situatiei din punctele fierbinti de pe glob ? mai, mai, are si jurnalisti saccsiv asta. Si se mai supara cand ii zicem ca armata sa de fanatici este foarte organizata. Gratie ajutoarelor de la frati :))

  sursa: https://sacsiv.wordpress.com/2012/02/25/cine-se-ascunde-in-spatele-blocului-saccsiv/

  NU ESTE MIRELA CARE POSTA COMENTARII ACIDE ÎMPOTRIVA MEA PE SACCSIV? ACUM ESTE ÎN GRUPUL DIN JURUL LUI VASILE: IOAN, EL, TANASE…

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Să nu fie cumva atunci în viitor prea târziu…

   Ceea ce mă deranjează la fratele saccsiv este că lasă pe cei care îi împărtășesc toate opiniile să vorbească cu un limbaj ambiguu, licențios și adesea chiar pseudo-cultural (,,el”, ,,tanase”, ,,andrei-d”, uneori și ,,Altul”, ,,G-man”)… De ce nu le-a atras atenția? De ce nu i-a blocat? În schimb, m-a trecut pe mine la spam că l-am întrebat ceva de ,,Ioan”, pe care se pare că îl iubește foarte mult… Îmi aduc aminte cum saccsiv îi mulțumea la un moment dat extrem de prietenos, spunând: ,,Să-ți răsplătească Dumnezeu înmiit…”

   Apoi, unele articole trasează încă din titlu sau din conținut o anume direcție și ,,echipa” trece sârguincios la treabă… Și dacă apar alte opinii care nu sunt ,,politic corect”, persoanele respective sunt atacate fără milă și fără menajamente…

   Apreciază

   Răspunde
 2. aniush

  Radu (daca imi ingadui sa spun pe nume), nu te-ai lamurit pana acum cu cine ai de-a face? El nu publica decat ce ii convine. Eu cand am aflat niste lucruri am simtit ca mi se face rau…nu mi-am imaginat ca poate sa-i duca mintea pe unii atat de departe. Se foloseste de numele lui Dumnezeu ca sa manipuleze mintile slabe.
  Din pacate internetul e un loc unde se pot afla multe. Cand incepi sa banuiesti niste lucruri te uiti…ia sa vedem domnul sau doamna cine este, cu ce se ocupa, de unde isi primeste prima sau a doua leafa si te lamuresti. Ce e trist ca multi tineri sunt prinsi la mijloc si nu au idee despre asta. Unii se prind si se distanteaza, altii din pacate realizeaza cand e prea tarziu. Cam asa sta treaba.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Un om care iubește dreptatea

   @aniush
   Dacă ai amănunte în plus te rog să le faci cunoscute. Pentru ca oamenii să știe cine este acest saccsiv și să se ferească de el.

   Apreciază

   Răspunde
 3. Un om care iubește dreptatea

  Nici acum nu pari a fi convins de niște lucruri care sunt atât de evidente. Când ți-am spus niște lucruri nu m-ai crezut, ba din contră, mă luaseși și la anchetă: cum, de ce ”fratele” saccsiv te-a …
  Eu atunci prin anul 2010, de fapt, tot pe tema Arsenie Boca mă luasem cu el și cu gașca lui. Însă atunci s-a întâmplat un fenomen. A vrut ”fratele” saccsiv să mă treacă la spam, dar nu a reușit în nici un chip și se dădea de ceasul morții că nu reușea să facă acest lucru. O fi fost mâna Părintelui Arsenie Boca …
  După ce am terminat ceea ce am avut de spus, închizându-le gura la mulți, am plecat eu de acolo ….de scârbă.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Un om care iubește dreptatea

  Înainte de revoluție toate structurile de bază ale statului comunist, mai cu seamă securitatea și armata, erau împânzite cu agenți KGB. S-a văzut la așa-zisa revoluție și mai apoi. Ion Iliescu membru marcant PCR recrutat agent KGB pe vremea studenției lui la Moscova, generalul Militaru agent KGB infiltrat la vârful armatei, sunt doar două exemple. Însă gradul de infectare cu agenți KGB a fost masiv. Și astăzi îi regăsim pe unii dintre ei în SRI, SIE, în parlament, în guvern, mai peste tot. Mai cu seamă că acum facem parte din NATO.
  KGB-iștii din SRI l-au scos pe saccsiv din pușcărie, având în vedere sentimentele anti occidentale și pro rusești ale acestuia. Din 5 ani de pușcărie condamnare să faci doar vreo două luni …Ce comasare a pedepsei?! Asta în paranteză fie spus.
  Spuneam altă dată că rușii folosesc Ortodoxia ca pe o armă pentru a-și atinge scopurile lor expansioniste total anticreștine.
  Se folosesc cu alte cuvinte de Dumnezeu ca să înrobească și să distrugă popoare. Și unul dintre popoarele vizate este poporul român.
  La fel și acest saccsiv, care este îndrumat și plătit de KGB. Se folosește de Dumnezeu, se folosește de Sfinții Părinți pentru a-și atinge scopurile murdare. Unul dintre ele: denigrarea și discreditarea totală a Părintelui Arsenie Boca. De ce? Pentru că românii nu trebuie să aibă sfinți care să le trezească conștiința națională. Românii trebuie să fie adormiți așa cum sunt acum, asta vrea rusul distrugător de neamuri și popoare.

  PS Să zici mersi că te-a scos Dumnezeu de acolo. Căci la Judecată ei vor fi cu trădătorii de neam și de țară, cu cei care se folosesc de numele Domnului pentru a ne discredita sfinții și pentru a ne distruge conștiința națională.

  Apreciază

  Răspunde
 5. Un om care iubește dreptatea

  Și pentru creștinul ortodox român căruia i s-a spălat creierul pe bloguri gen saccsiv, blog finanțat de către KGB

  I s-a spălat creierul și crede creștinul ortodox român că tot răul din lumea aceasta vine din apus. Iar tot binele îi vine lui acum de la răsărit. Adică actualmente de la fostul colonel KGB Putin și de la fostul colonel KGB Kiril patriarhul Moscovei.

  Invit creștinul ortodox român care mai are un pic de minte în cap să citească mai cu atenție Sfânta Scriptură. Și să vadă acolo cine va urma pe satana în vremurile de sfârșit ale Apocalipsei. Să vadă ce popor va urma mai cu seamă pe satana.
  Zice Apocalipsa Sfântului Ioan:

  „Şi când se vor sfârşi miile de ani, Satana va fi dezlegat din închisoarea lui.
  Şi va ieşi să amăgească neamurile care sunt în cele patru colţuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, şi să le adune la război; iar numărul lor este ca nisipul mării…
  Şi s’au suit pe faţa pământului şi au înconjurat tabăra sfinţilor şi cetatea cea iubită. Dar foc s’a coborât din cer şi i-a mistuit.” – Ap 20,7-9

  Iar despre Gog şi despre Magog vedem aici:
  „Fiul omului, îndreaptă-ţi faţa spre Gog şi spre ţara lui Magog, regele [ţinuturilor] Roos şi Mosoh şi Tubal, şi profeţeşte asupra lui.
  Şi spune-i: Aşa grăieşte Domnul Domn: Iată, Eu sunt împotriva ta, Gog, rege peste Roos şi Mosoh şi Tubal.” – Iz 38,2-3

  Zice Sfânta Scriptură: „Gog, rege peste Roos şi Mosoh”, rege care este împotriva lui Dumnezeu și se războiește cu sfinții Lui.
  „Roos şi Mosoh” tâlcuiește Mitropolitul Bartolomeu Anania în subsolul textului biblic că înseamnă în mod evident Rusia și Moscova.

  Așadar un popor al satanei condus de către Gog, rege peste Roos şi Mosoh, adică rege peste Rusia și Moscova, va purta în finalul Apocalipsei război cu sfinții lui Dumnezeu. Dar foc se va coborî din cer de la Dumnezeu și îi va mistui, precum ne spune Apocalipsa, capitolul 20, versetele 7-9.

  Iar acum în zilele noastre, ca într-un fel de prefigurare a ceea ce va veni, cei conduși de la Roos şi Mosoh adică din Rusia și de la Moscova, precum acest saccsiv, se luptă cu sfântul lui Dumnezeu Arsenie Boca.
  De luat aminte!

  Apreciază

  Răspunde
 6. aniush

  Radu Iacoboaie, un om care cauta dreptatea,
  Da Radu Iacoboaie, ai sesizat ca o spun cu convingere, insa si eu am gresit undeva in sensul ca nu am prins esenta lucrurilor. De apropiat, nu poti sa spui ca ai fost sau esti apropiat de un om pe care nu il cunosti, nu l-ai vazut niciodata, doar comentezi mai mult sau mai putin articole postate de el pe internet.
  catre un om care cauta dreptatea,
  Sa incep asadar cu inceputul. Am remarcat la inceput ca saccsiv cum era pseudonimul blogerului, scria unele articole chiar bune, zic eu si am inceput sa comentez. Nu stiam atunci cine era sau daca era barbat sau femeie. Cu timpul am aflat ca e barbat, ca numele lui e Vasile. Recent am vrut sa aflu mai multe, deoarece am citit si articole si comentarii referitoare la Parintele Arsenie Boca, iar felul in care a fost tratat subiectul nu mi-a placut deloc, asadar mi-am pus niste semne de intrebare. Am aflat ca omul e un fost infractor, a apartinut candva unei lumi a uratului (lumea interlopa), din cate am inteles arestat de doua ori… intre timp a renuntat la lucrurile pe care le facea inainte si a trecut la ortodoxie si-a dat seama ca nu acela este drumul lui. Am inceput sa caut sa vad ce este cu acest om, intrucat o asemenea schimbare nu este usor de realizat. Am avut insa surpriza sa „gasesc” pe internet o publicatie…se numeste „Spovedania unui interlop”, care mai mult ca orice a reusit sa ii puna in evidenta personalitatea. Ce pot sa spun este ca problema cu el e mult mai profunda decat pare. Mi-am dat seama ca avem de-a face cu un om, a carui personalitate este extrem de complexa si complicata totodata.
  In primul rand realizezi ca acest om nu a citit foarte multe, limbajul sau vorbeste de la sine, dar nu asta este esentialul. El lasa sa se inteleaga faptul ca este un om ca toti oamenii si un traitor ortodox. Pe de alta parte citesti lucruri de genul… „…a.dica ne-am ars si s-a terminat filmul cu prosteala. De aceea, atita timp cat inca avem blogul de tocat fraierii, sa tragem tare si sa ne creem locul caldicel de pe acuma. De ce crezi tu ca pistonez cu crearea miscarii…..stai ca am uitat si eu cum am denumit-o :)) Aaaa miscarea ortodoaxa romana al carui lider sa fiu eu. Si chiar daca nu voi fi eu liderul, in mentalul colecvitv odata cu aceasta miscare, cretinii stiu cine a fost tatal ei spiritual, gurul ei de baza : saccsiv care nu trebuie lasat la greu.” Da, este scris chiar de el…atunci oricine s-ar gandi „acest om pe undeva minte”. Citind cu atentie, se observa ca omul a fost o victima, ca a fost arestat si nevinovat (oare?) si L-a cunoscut pe Dumnezeu (mai degraba Dumnezeu il cunoaste pe el).
  De asemenea omul a trait intr-un mediu foarte dur, lipsit de afectiune si deci nu este capabil la randul sau sa o ofere, ci o cere. Cine insa ii poate oferi acest lucru? Cu siguranta o femeie. Parerea mea este ca el e genul de persoana, care cere foarte multa afectiune si isi ia energia din persoana de langa el. In schimb ce ofera el e posibil sa fie o atitudine dura si rece.
  Cand cineva il intalneste pe Vasile poate sa spuna ca e un om linistit asezat, chiar un bun ortodox. E posibil sa lase impresia aceasta, ca traieste ortodoxia, dar sa descopere in timp, luni, ani de zile ca nu e chiar asa si ca a fost indus in eroare si omul chiar sa nu fie ceea ce parea la inceput, sa spuna sau sa faca un lucru care ar starni discutii si ar sadi ura in suffletele oamenilor si daca personalitatea lui ii este dezvaluita sa devina agresiv.
  Impresia mea e ca nu a renuntat la inselaciune, ci o face sub alta forma.
  Ii afecteaza toate acestea pe comentatorii de pe blog? Pe unii, intr-o oarecare masura, da. Am vazut uneori pe blog indemnuri de genul „frica e de la diavol, sa nu ne fie frica sa fugim in padure”, asta in contextul in care spunea ca vin vremuri grele. De acest lucru imi aduc bine aminte. De asemenea au fost articolele si comentariile la adresa Parintelui Arsenie Boca…care indemnau la ura si dezbinare. Au mai fost persoane care spuneau ca el ar fi si cel care apare sub numele unui preot…Pr Vasile. De asemenea am vazut ca are doua dosare penale sub nume diferite.
  E posibil ca unii dintre comentatori sa fie de fapt tot saccsiv sub alte pseudonime. Nu am certitudinea, e doar o supozitie.
  …o completare la ce am spus despre publicatie (care de fapt cred ca e o carte). Din punct de vedere literar poate fi comparata cu un roman prost, ce ai dorinta sa-l citesti intr-o zi de vara retras in intunecimea unui subsol umed si rece, in care si-au gasit culcus temporar cateva rozatoare sinantrope.

  Apreciază

  Răspunde
 7. aniush

  Asadar e un om cu o personalitate duala, posibil multipla in care nu poti sa ai incredere. Ca il foloseste KGB-ul, probabil ca da, e posibil sa-l foloseasca si Mosad-ul. Eu banuiam ca e cineva in spatele lui; din pacate acei „baieti” sunt foarte inteligenti si nu se arata si daca sunt inseamna ca au nevoie de el, dar pentru o vreme mai scurta sau mai indelungata. Insa la un moment dat nu vor mai avea nevoie si vor incerca sa scape de el…dar toate la timpul lor.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Un om care iubește dreptatea

   @aniush

   Are grijă Dumnezeu de cei care se folosesc de numele Său pentru a-și atinge scopurile lor murdare. Precum denigrarea Sfântului Părinte Arsenie Boca.
   Uite cine a ajuns în țara asta să hotărască cine este ortodox și cine nu, să hotărască cine este sfânt și cine nu! Drăcesc tupeu trebuie să ai, într-adevăr, ca să faci una ca aceasta.
   ”Fratele” saccsiv probabil că a fost șef de dormitor la mititica și hotăra acolo cine merge la toaletă și cine nu și de aceasta s-a apucat el acum să dea verdicte în materie de Ortodoxie. Penibil!!! Dar nu este el vinovat, vinovați sunt cei ce-l bagă în seamă și îl ridică în slăvi. Dimpreună cu el vor da aceștia socoteală.
   Că zice Mântuitorul: să nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea ….

   Apreciază

   Răspunde
 8. Aurora

  Aniush si Un om care iubeste NEdreptatea,
  Sunteti niste Iude care il vindeti pe Saccsiv dupa ce ati comentat timp indelungat pe blogul lui, niste Brutusi jalnici care il injunghiati pe un om care v-a primit pe blogul lui cu buna credinta si acum il scuipati si il faceti psihopat, frustrat, puscarias care nu si-a facut toata pedeapsa, KGB-ist, Mossad-ist si tot ce va trece prin creierul vostru bolnav de suspiciune. Eu, dupa ce i-am citit viata l-am iubit si mai mult. Voi nu ati citit despre Jean Valjean sau daca ati citit, a ramas doar o poveste fara ecou, inventata de unul, Victor Hugo, un Neica Nimeni. Mi-e mila de voi, bieti gandaci de bucatarie pe care va citeam cu drag pe blogul lui Vasile, fara sa stiu ce fire cameleonica aveti. Sfanta Maria Egipteanca a avut probleme mai grave decat puscariile lui Saccsiv si tot a ajuns sfanta. Voi cand va rugati la ea (desi nu cred ca va rugati) aveti grija sa-i reamintiti CV-ul ? Adica ii spuneti : „Sfanta Maria Egipteanca, desi stim ca ai fost ce ai fost, noi te rugam totusi sa ne ajuti si pe noi in cutare necaz „? Pentru ca voi nu puteti sa treceti peste nimic urat din biografia cuiva. Imi amintiti de acel personaj sinistru tot din cartea lui Victor Hugo, jandarmul Javert, un nenorocit care il hartuieste pe bietul fost ocnas pana in panzele albe al justitiarismului lui patologic si pana la urma nimereste el, urmaritorul, in panzele negre ale Senei. Pigmeilor, nu suport sa-l denigrati pe Saccsiv pentru ca el, incultul si violentul, cum il numesti tu, Aniush, a creat o scoala : Scoala Saccsiv sau cum sa deosebim balariile de adevarata Ortodoxie.
  Desi am mari indoieli ca ati retinut ceva din literatura invatata in scoala, va trimit la o poezie scrisa de Ion Barbu (daca n-ati studiat-o la timpul ei, o gasiti pe internet, chiar v-o recomand). Se numeste „Riga Crypto si lapona Enigel”. Acolo o sa va recunoasteti in sinistrul rege Crypto, o ciuperca otravita. Iar Saccsiv este lapona Enigel, faptura integra care nu accepta compromisul. Un om care iubeste ”dreptatea”, ma bucur ca ai reaparut din gaura ta de sobolan, chiar si pentru o secunda spre a face rau, adica vreau sa spun ca nu stiam unde ai disparut atata amar de vreme si acum am aflat si dorm mai linistita. Esti in viata si chitai pe bloguri mai potrivite cu statura ta. Cat despre tine, Aniush, esti o mare deceptie pentru mine. M-am bucurat ca te-ai casatorit, ca ai un copil, am participat la emotiile tale, dar nu stiam ca esti duplicitara si imatura. Dumnezeu a va lumineze pe amandoi, manatarcilor si sa nu mai indrazniti sa apareti vreodata pe blogul prietenului meu !

  Apreciază

  Răspunde
 9. Un om care iubește dreptatea

  @ Aurora

  Elucubrezi. Bați câmpii.
  Sunteți o bandă nenorocită care v-ați propus să întinați cu mizerii imaginea unui mare Părinte al neamului românesc. Boca guru, Boca ereticul, antihristul, îndrăcitul, înșelatul și alte și alte mizerii debitați cu o nerușinare ce aș putea-o numi drăcească și de-a dreptul porcească.
  Bă, vouă nu vă este pic de rușine? Mai ai tupeul și să pomenești de rugăciune. Un om care se roagă, poate el ca să arunce cu asemenea mizerii asupra unui Părinte care a trecut prin infernul lagărelor și pușcăriilor comuniste? Un om care se roagă lui Dumnezeu cu siguranță nu poate face acest lucru. Voi însă satanei vă rugați, nu lui Dumnezeu.
  Mi-e indiferent ceea ce a făcut acest saccsiv până acum, pe mine mă interesează ce face acum plătit de către KGB, permițând pe pagina lui denigrarea valorilor neamului românesc.
  Pentru că românii nu trebuie să aibă sfinți care să le trezească conștiința națională. Românii trebuie să fie adormiți așa cum sunt acum, asta vrea rusul distrugător de neamuri și popoare.
  Iar voi sunteți niște iude, trădători de Dumnezeu, de neam și de țară. Și veți da socoteală la Judecată.
  Canonizarea Părintelui Arsenie Boca vă arde. Normal că vă arde, pentru că sunteți îndrăciți.

  Apreciază

  Răspunde
 10. aniush

  Aurora,
  Doamna ca am vazut ca sunteti destul de in varsta. Credeti ce spuneti? Stiu, sunt femeie, sunt tanara, dar am si eu oarece experienta de viata si nu sunt chiar asa slaba pe cat par…si nu L-am tradat pe Hristos. Dumnezeu este prezent in fiecare zi a vietii mele, in fiecare zi ma stradui sa fac lucrurile cat mai bine sa nu-L dezamagesc.
  In ultimul timp insa cand vezi niste lucruri cum sa nu-ti pui semne de intrebare?
  In primul rand si-a ajutat sotia, a „salvat-o” intrand in acele afaceri? Eu n-as fi facut asa ceva. Daca imi prindeam logodnicul cu o chestiune de acest gen, cred ca scuzati expresia ii dadeam un sut si stateam cuminte in banca mea. Adica ma bagam sa fac ceva de genul acesta ca sa ce? Sa fur?…ca asta e furt, chiar daca sub o alta forma. In niciun caz. E porunca de la Dumnezeu „sa nu furi” ? Sa ma fereasca Dumnezeu s-o incalc ca e vai si amar. Daca imi amintesc bine la acea varsta eu fugeam in parc sa citesc Blaga si George Calinescu, aveam prieteni, prietene…mergeam la un teatru, la munte, la mare, ne bucuram de rasaritul de soare…era altfel. Asadar eu nu ma regasesc in actiuni de genul acela…si chiar mi se pare ridicol.
  Apoi totul arata o evolutie inspre bine. Insa cum poate un om sa arate ca traieste ortodoxia discreditand marii duhovnici? Prima data a fost Parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, acum Parintele Arsenie Boca, cine urmeaza? Parintii Ilarion Argatu si Ilie Cleopa? Parintele Iustin in cele din urma? Avea dreptate Parintele Calciu cand spunea „Se vor bate cu noi si morti si voi ne veti lua apararea. Si morti vom birui”.
  Apoi cum de da lectii de ortodoxie si spune toate prostiile? Ce-am vazut acolo m-am luat cu mainile de par „fraierii care comenteaza” sau „ti-o dau pe Aurora ca e mai rasuflata”…eu nu as accepta asemenea cuvinte si expresii jignitoare (e un eufemism ce zic, dar ma feresc sa vorbesc urat). Atunci cum sa nu-mi pun semne de intrebare si sa iti spui ca „e ceva in neregula”? Adica omul e bun ortodox, dar isi bate joc asa?
  Daca comentatorii se cearta si dau verdicte…va spun ca daca as fi eu bloger-ul nu as admite asa ceva pe blogul meu. Le-as spune „nu va public comentariile atata timp cat ele contin cuvinte si expresii licentioase si jignitoare la adresa unui preot, calugar, om al bisericii (ma refer la toti, fara exceptie), precum si la adresa comentatorilor de pe blog. Va rog pastrati un minim de decenta.” Eu asa as face.
  Da, am comentat pe acel blog, Am crezut ca totul e foarte bine, ca e ok. Acum imi dau seama ca e exact invers fata de ce credeam eu.

  Apreciază

  Răspunde
 11. aniush

  „Cat despre tine, Aniush, esti o mare deceptie pentru mine. M-am bucurat ca te-ai casatorit, ca ai un copil, am participat la emotiile tale, dar nu stiam ca esti duplicitara si imatura. Dumnezeu a va lumineze pe amandoi, manatarcilor si sa nu mai indrazniti sa apareti vreodata pe blogul prietenului meu!”

  Asta este spusa la intimidare. In realitate nici nu va intereseaza. Ori cu mine, ori fara mine „blogul merge”.
  Nu e vorba de faptul ca a fost sau nu in ocna, dar cine a inselat o data, va mai insela si alta data, chiar daca sub aceeasi forma sau alta. In acest caz treaba se adevereste. Nu insala cu bani, insala discreditand mari duhovnici ai neamului romanesc. Mai departe zic si eu la fel ca un om care iubeste dreptatea: cui face asa ceva sa ii fie rusine.

  Apreciază

  Răspunde
 12. auroradumitruad

  Aniush, in graba ta n-ai inteles ceva ce ar intelege si un copil de 5 ani : sacciv cel care ii face pe cititori ”fraieri” si in toate felurile nu este Saccsiv, ci un blog parazit, intitulat „Saccsiv pe bloc”, adica un fel de ”Dupa blocuri”, vezi melodia B.U.G. Mafia. O mizerie de „blog” cu o viata foarte scurta. infiintat de unul din detractorii lui Saccsiv, mi se pare, Marian ex Norvegia pe care Saccisv l-a pus la spam din motive obiective. E mare pacat ca te-ai repezit cu pumnii si picioarele la un om care n-a avut nici un secret, ci si-a pus viata la vedere in cartea pe care tu ai citit-o tarziu si n-ai inteles nimic din ea. Esti dintre votantii care merg cu un partid pana la urne, iar acolo se razgandesc brusc pt. ca asa le-a spus lor unul destul de avizat, vecinul de la 5. Eu am incredere in Saccsiv si nu il suspectez de nimic rau pentru ca permite celor care nu sunt fanii parintelui Arsenie Boca sa se exprime. Insusi faptul ca s-a creat atata dezbinare pe tema lui ar trebui sa te puna pe ganduri. Pe mine nu m-a influentat nimeni pro sau contra, dar am fost de doua ori la Draganescu si la Prislop si nu mi-au placut unele lucruri. Si sa-ti mai spun un lucru : chiar daca prin absurd Saccsiv ar fi finantat de agenturi, servicii etc. si as afla acest lucru, tot nu m-as dezice de el pentru ca apreciez stradania lui.

  Apreciază

  Răspunde
 13. aniush

  Catre comentatorul un om care iubeste dreptatea,
  …si il rog frumos sa imi raspunda. Am citit niste comentarii mai vechi. Omul spune clar ce vrea, e foarte dur, foarte direct, nu iarta nimic, iti da sentimentul chiar ca ar arunca o secure catre cineva. „Nu te pune cu mine”?
  Altceva: mi-e neclar de ce a spus „problema e daca mai este sau nu mai este Trupul si Sangele Mantuitorului in potir”; e o afirmatie, care poate duce la indepartarea unor oameni de biserica, parerea mea. Poate comentatorul nu s-o fi gandit la asta, dar e posibil sa aiba un asemenea efect.
  Eu as dori sa stiu comentatorul respectiv cine este?
  Show yourself!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 14. Un om care iubește dreptatea

  @aniush

  Este adevărat, îmi puneam cândva respectiva întrebare. Întrebarea era pusă în contextul actual al ecumenismului practicat de o parte din preoțime și de către ierarhia Bisericii Ortodoxe. Și în contextul simoniei care tinde să se generalizeze în Biserica noastră.
  Sfântul Apostol Petru a zis: „Piară banii tăi, și tu împreună cu ei!, pentru că ai socotit că darul lui Dumnezeu se dobândește cu bani; în chemarea aceasta tu n-ai parte și nici moștenire.” (FA 8, 20-21)
  „În chemarea aceasta tu n-ai parte și nici moștenire”, este vorba despre preoții care și-au obținut preoția pe bani. Este greu de spus ce Sfinte Taine mai pot oficia aceștia din urmă.
  Însă eu nădăjduiesc în marea milă a lui Dumnezeu pentru acest popor oropsit.
  Pentru sacrificiul martirilor temnițelor comuniste, pentru marii noștri Părinți pe care i-am avut, cred cu tărie că mai este încă în sfântul potir Trupul și Sângele Domnului Iisus Hristos.
  Marea milă a lui Dumnezeu ne mai ține încă și lumea trebuie să vină la biserică.

  Am intrat pe blogurile creștine din dragoste pentru marii noștri Părinți, am intrat în apărarea lor.
  Zice Sf. Apostol Pavel:„Așadar, stați în picioare, avându-vă mijlocul încins cu adevărul și îmbrăcați fiind în platoșa dreptății.” (Ef.6,14)
  „Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu” (Ef.6,17)
  „Căci cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător și mai ascuțit decât o sabie cu două tăișuri, și pătrunde până la despărțitura sufletului și a duhului.” (Evr.4.12)
  Duritatea mea era îndreptată împotriva denigratorilor marilor Părinți.
  Atunci Părintele Iustin Pârvu era ținta atacurilor pe blogurile saccsiv și apologeticum, iar aceștia doi făceau pe imparțialii, lăsând toate mizeriile să fie postate. Unele dintre ele le-a șters saccsiv ulterior, probabil că și-a dat seama că o făcuse de oaie rău de tot.
  Acum a venit rândul Părintelui Arsenie Boca. Și văd că de data ceasta saccsiv nu mai are nici un fel de opreliști.

  Cine sunt eu? Sunt un om care iubește dreptatea. Mai multe nu pot spune acum și nu cred că are vreo importanță numele meu. Totuși ca să te convingi ce fel de om sunt eu citește te rog comentariul meu de aici:
  https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/05/06/un-sfant-isi-asteapta-canonizarea-parintele-arsenie-boca/#comments
  Comentariu de la data și ora:
  Un om care iubește dreptatea
  8 mai 2015 la 20:00

  Apreciază

  Răspunde
 15. aniush

  Stiu ca am spus niste lucruri pe acest blog. Acum regret ca am vorbit, dar e prea tarziu. Ceea ce e facut, e facut si nu mai poti retrage. E o vorba: daca taceai filozof ramaneai.
  Nu am scris cu gandul de a isca discutii contradictorii sau certuri de acest gen.
  Apoi un om care iubeste dreptatea, are dreptate, dupa parerea mea pana la un punct. Am urmarit ceea ce scrie in acel link, dar problema nu e ca spune adevarul, ci raneste cu adevarul, ceea ce nu e bine deloc. Apoi, am intuit eu bine ca nu va spune nimic despre el insusi, dar probabil stie cine sunt si probabil va arunca securea si spre mine.
  Vorbind de rusi, care au fost foarte aprigi, chiar rai cu noi…dar merge pana la a lovi in sfintii rusi (chiar atat de departe?). Nu spune insa absolut nimic despre UE si SUA, care sunt inca si mai rai. De ce nu o face?
  Mie imi creaza impresia ca inclina balanta intr-o singura directie.
  Asa si cu asta inchei discutiile de acest gen. imi cer iertare bloggerului Radu Iacoboaie ca am deschis asfel de discutii, nu vreau sa-i fac probleme sau sa aiba probleme. Am facut asta o data, vad ca nu e bine, nu o voi mai face din nou. Radu Iacoboaie ai cuvantul meu…si sper ca mai pot comenta aici, de data aceasta pe subiectul fiecarei postari in parte.

  Apreciază

  Răspunde
 16. Aurora

  Radu Iacoboaie , de ce ma tii in asteptare ? Eu asa ti-am facut tie cand mi-ai cerut ajutorul ? De ce nu dai commentul meu catre Aniush in care i-am explicat ca face confuzie grava intre Saccsiv si parazitul „saccsiv pe bloc” ? Crezi ca sunt genul revansard care o s-o tin lant cu replici acide ? Nu. Nu e crestineste sa ne duelam. Nu am intentia sa ma duelez cu nimeni pe blogul tau sau altundeva. Daca cineva pricepe, bine, daca nu, sa-l lamureasca Dumnezeu. Vad ca ea regreta unele actiuni pripite si commentul meu i-ar fi fost spre lamurire, dar tu, ”prietene”, mi-ai pus botnita. Nu vei reusi sa aperi Ortodoxia cu un astfel de caracter. Trebuie oameni dintr-o bucata, nu suparaciosi, razbunatori, mici.

  Apreciază

  Răspunde
 17. Aurora

  Comentariul tău e în așteptare.
  Aniush, in graba ta n-ai inteles ceva ce ar intelege si un copil de 5 ani : sacciv cel care ii face pe cititori ”fraieri” si in toate felurile nu este Saccsiv, ci un blog parazit, intitulat „Saccsiv pe bloc”, adica un fel de ”Dupa blocuri”, vezi melodia B.U.G. Mafia. O mizerie de „blog” cu o viata foarte scurta. infiintat de unul din detractorii lui Saccsiv, mi se pare, Marian ex Norvegia pe care Saccisv l-a pus la spam din motive obiective. E mare pacat ca te-ai repezit cu pumnii si picioarele la un om care n-a avut nici un secret, ci si-a pus viata la vedere in cartea pe care tu ai citit-o tarziu si n-ai inteles nimic din ea. Esti dintre votantii care merg cu un partid pana la urne, iar acolo se razgandesc brusc pt. ca asa le-a spus lor unul destul de avizat, vecinul de la 5. Eu am incredere in Saccsiv si nu il suspectez de nimic rau pentru ca permite celor care nu sunt fanii parintelui Arsenie Boca sa se exprime. Insusi faptul ca s-a creat atata dezbinare pe tema lui ar trebui sa te puna pe ganduri. Pe mine nu m-a influentat nimeni pro sau contra, dar am fost de doua ori la Draganescu si la Prislop si nu mi-au placut unele lucruri. Si sa-ti mai spun un lucru : chiar daca prin absurd Saccsiv ar fi finantat de agenturi, servicii etc. si as afla acest lucru, tot nu m-as dezice de el pentru ca apreciez stradania lui.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s