FRAȚI ORTODOCȘI, NU PRIMIȚI CARDURILE DE SĂNĂTATE CU CIP RFID! CARE AȚI PRIMIT, RETURNAȚI-LE SAU DISTRUGEȚI-LE… NU VĂ ACTIVAȚI CARDUL ȘI DOSARUL ELECTRONIC!…

          Amânare: CARDUL DE SĂNĂTATE va fi OBLIGATORIU de la 1 august. Au descoperit că a crescut numărul de români ce nu l-au primit… (articol pe blogul saccsiv)

SACCSIV - blog ortodox

   Iata ce putem citi la Cardul de sănătate, o nouă amânare. Preşedintele CNAS spune că va fi obligatoriu de la 1 august:
Cardul de sănătate, încă o amânare. Preşedintele CNAS spune că abia de la sfârşitul lunii iulie sau cel târziu începutul lunii august, acesta va deveni obligatoriu. Autorităţile au amânat pentru a cincea oară implementarea cardului de sănătate, pentru că sunt sute de mii de oameni care nu l-au primit.
Deşi de la 1 iulie toţi furnizorii de servicii medicale ne cer cardul de sănătate, 350 de mii de români încă nu l-au primit. 113 mii dintre ei sunt din Capitală. Culmea, numărul acestora a crescut dacă ne gândim că, acum o lună, oficialii anunţau că mai sunt doar 90 de mii de carduri de distribuit în Bucureşti.
„Continuăm să acordăm servicii atunci când cineva nu poate să prezinte cardu. Acest lucru la un moment dat se…

Vezi articolul original 446 de cuvinte mai mult

23 de gânduri despre „FRAȚI ORTODOCȘI, NU PRIMIȚI CARDURILE DE SĂNĂTATE CU CIP RFID! CARE AȚI PRIMIT, RETURNAȚI-LE SAU DISTRUGEȚI-LE… NU VĂ ACTIVAȚI CARDUL ȘI DOSARUL ELECTRONIC!…

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   MESAJ PRIMIT PE ADRESA DE E-MAIL

   Intr-adevar treaba cu CID-ul este vicleana, nu se activeaza cardul cu pin-ul dar se vede ca numarul respectiv totusi a avut activitate si astfel la raportari ei pot spune ce vor intrucat in sistem toate operatiunile se fac pe numerele respective. Inca merge foarte bine ca medicul sa te verifice dupa nume sau CNP in sistem nu e nevoie de card. La CNAS inainte scoteau o foaie simpla cu numele, CNP-ul pe care scria ca esti sau nu asigurat, asa era adeverinta.

   Sfintii parinti nu dadeau voie nici cnp-urile sa fie acceptate sau alte numere ale sistemului si iata ca acum ne baga pe gat alte numere.

   Alte probleme care au mai aparut:

   Cardul de sanatate:
   1) Nu exista o procedura de eliberare a adeverintei a doua oara. Ceri adeverinta, are valabilitate 3 luni si gata. Cei de la CNAS momentan nu pot elibera o a doua adeverinta si nici nu au vreo procedura. Asta inseamna ca ne pun sa platim asigurarile medicale dar dupa 3 luni cand expira adeverinta vor lasa acces doar la serviciile de urgenta.
   2) Refuzand cardul, ne-au scos din sistemul de asigurati si ne-au bagat in alt sistem „al celor care au refuzat cardul”.
   3) Stampila de pe adeverinta nu este cu inscriptia institutiei ci scrie in batjocura „Card national” si mai sus „Adeverinta de asigurat pentru persoanele care refuza in mod express cardul din motive de religioase sau de constiinta primirea cardului national de asigurari sociale de sanatate”
   4) Cei care doresc eliberarea adeverintei si au refuzat primirea cardului sunt obligati sa completeze o cerere de scoatere din arhiva si primire a cardului. O alta bataie de joc.

   Dosarul electronic:
   1) Toate consultatiile care erau in sistemul informatic vechi au fost/sunt transmise automat catre programul creat pentru cardurile de sanatate. La prima accesare a profilului pacientul sunt incarcate aceste date. Acest lucru nu sta in puterea medicului sa o opreasca, asta o spun pentru cei ca mine care au lasat cereri la medicul de familie ca el sa nu transmita date legate de consultatii catre alte sisteme.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Radu Iacoboaie Autor post

    ALT MESAJ PRIMIT

    Am fost săptămâna trecută la CJAS Hunedoara pentru ca soția să obțină o adeverință în locul cardului. Ce am găsit? Pe lîngă cozi și birocrație, nu i-a primit cererea cu care venise de acasă ci i-a dat să completeze una tip, pe care am atașat-o, care conține și o amenințare stupidă la adresa solicitantului, prin invocarea codului penal. Aceasta nu este declarație ci cerere, deci inserarea articolului în cerere are rolul de intimidare și demobilizare. Deci iată că în continuare sistemul ne sfidează și ne amenință totodată. Soția nu a completat pe cererea lor CID-ul pt că nu recunoaște acest sistem mizerabil care se mai numește de sănătate și a cerut adeverință pe doi ani ca cea de la Severin ( vezi atașat). Ne-au spus că așa ceva nu exista și ne-a trimis la un șef. Pt că la el era lume multă, ne-am dus la directori. Ce am obținut? Pe adeverința care, cică ține loc de card, figurează CID-ul pe care deja ți l-au pus, a scris că refuză adeverința și am cerul adeverința, care se dă celor care nu au primit card. Această adeverința nu mai este pe doi ani, ci au făcut-o de 6 luni. Deci i-ată capcana. Refuzi cardul dar prin acceptarea adeverinței lor accepți CID care este cheia dosarului electronic (nu putem să-l numim de sănătate).

    CID este noul cod de identificare in sistem, care l-ai primit odată cu cardul, priveste pe adeverința scanată și pe cerere unde iti cer chiar tie să-l completezi, acesta insemnând că recunosti sistemul și-l accepti. Acesta este compromisul la care vor să oblige.

    Apreciază

   2. Radu Iacoboaie Autor post

    UN ALT MESAJ PRIMIT PE E-MAIL

    Doamne ajuta,

    Pentru cine inca nu stie, adeverinta pentru cei care au refuzat cardul de santate din motive de constiinta religioasa, contine acel CID, numar care exista si in cip-ul cardului.

    CID-ul este generat in baza unui algoritm din CNP asa cum spune si pe site-ul CNAS http://www.cnas.ro/page/verificare-asigurat.html .
    Prin urmare acest CID este de fapt un nou „botez”.

    In acest moment folosirea cardului sau a adeverintei este la fel de rea.
    Sfintii parinti ne-au avertizat cu privire la aceste numere sa nu le primim.

    Sa ii informam pe cat mai multi dintre cei interesati legat de aceste subiect.

    Pe de o parte nu este necesat celor care au refuzat cardul de santate acest CID deoarece oricum sunt in alt sistem de evidenta decat ceilalti care l-au primit.
    El este pus acolo cu rea vointa si in batjocura.

    Pana la 1 mai s-au putut da adeverinte care contineau doar cnp-ul si confirmarea ca omul este asigurat sau nu. Unele s-au eliberat si pentru 2 ani. Doi ani de acum inainte acesti oameni nu vor avea nevoie de CID.

    Mai mult astazi daca te duci la medicul de familie te poate verifica dupa nume sau CNP pe calculator in programul lui, daca esti asigurat si se pot elibera si onora retete, chiar la farmacii. Aceasta se poate in special din cauza problemelor cu sistemul informatic, problemelor cu eliberarea cardurilor si au fost spuse chiar de cei de la ministerul sanatatii. Se pare ca pana prin iulie se va putea fara acel card de sanatate.

    Ca sa fie si mai mare bataia de joc stampila de pe adeverinta nu este cu numele institutiei ci scrie pe „Card de sanatate”. Asta in Bucuresti, pentru ca in alte judete stampila este cu numele institutiei. Atasat este si un specimen al unei adeverinte.

    Cat de curand se va cere de la Parlament schimbarea legii astfel incat sa putem beneficia de serviciile medicale fara sa fim ingraditi in acest mod, fara acele numere.

    Sa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu sa primim o lege favorabila.

    Sa ne rugam pentru neamul romanesc si neamul ortodox, ca Domnul sa ne destepte, sa nu acceptam compromisuri, sa ne lumineze sa nu primim identitatea electronica, sa spunem nu cipului in actele de identitate.
    Sa ne rugam pentru pacea dintre noi si pacea in lume.

    Dumnezeu sa ne intoarca pe toti din pacatele mari, apostazii si din tot raul la pocainta.
    Dumnezeu sa ii intoarca la bunatate si rugaciune pe toti vrajmasii nostri.

    Domnul sa ii lumineze si sa ii mantuiasca pe toti.

    Apreciază

  2. Radu Iacoboaie Autor post

   DECIZIA CURȚII (A Patra Cameră)
   16 Aprilie 2015 (*)
   (Domenii de interes: Libertate, securitate și justiție – Pașaport biometric – date biometrice – Legea No. 2252/2004 – Articolul 1(3) – Articolul 4(3) – Folosirea datelor biometrice pentru alte scopuri decât eliberarea pașaportului – Constituirea și folosirea bazelor de date conținând date biometrice – Garanții legale – Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene – Articolele 7 și 8 – Directiva 95/46/EC – Articolele 6 și 7 – Dreptul la intimitate – Dreptul la protecția datelor personale – Aplicații la cardurile de identitate)
   …………………………………………………………………………….
   1 Aceste cereri pentru o decizie preliminară privesc interpretarea Articolelor 1(3) și 4(3) ale Regulamentului (EC) Nr. 2252/2004 din 13 Decembrie 2004 asupra standardelor de securitate pentru date biometrice în pașapoarte și documente de călătorie eliberate de Statele Membre (OJ 2004 L 385, p.1), corectat de Regulamentul (EC) Nr. 444/2009 al Parlamentului European și al Consiliului din 6 mai 2009 (OJ 2009 L 142, p.1, și corectura OJ 2009 L188, p.127) („Regulamentul Nr. 2252/2004”).
   2 Cererile au fost făcute în discuțiile dintre Dl. Willems, Dl. Kooistra, D-na Roest și D-na van Luijk și Burgemeester van Nuth, the Burgemeester van Skarsterlân, the Burgemeester van Amsterdam și the Burgemeester van Den Haag, respectiv, privind refuzul celor din urmă de a le elibera cetățenilor un pașaport (C446/12, C448/12 and C449/12) și o carte de identitate (C447/12) fără a li se înregistra datele biometrice.
   ………………………………………………………………………………………………..

   Pe această bază Curtea (A Patra Cameră) decide:

   1. Articolul 1(3) al Regulamentului Consiliului (EC) Nr. 2252/2004 din 13 decembrie 2004 asupra standardelor de securitate pentru date biometrice în pașapoarte și documente de călătorie eliberate de Statele Membre corectat de Regulamentul (EC) Nr. 444/2009 al Parlamentului European și al Consiliului din 6 mai 2009, trebuie interpretat în sensul că regulamentul nu este aplicabil la cărțile de identitate eliberate de Țările Membre cetățenilor lor, cum sunt cărțile de identitate daneze, indiferent de perioada de valabilitate și de posibilitatea de a le folosi în scopul călătoriei în afara acelui stat.

   2. Articolul 4(3) al Regulamentului Nr. 2252/2004, corectat de Regulamentul Nr. 444/2009, trebuie interpretat în sensul că nu se cere Țărilor Membre să garanteze, în legislația lor, că datele biometrice colectate și stocate în acordanță cu acel regulament nu vor fi colectate, procesate și folosite pentru alte scopuri în afara eliberării pașaportului sau documentului de călătorie, întrucât aceasta nu este o problemă care să intre în scopul acelui regulament.

   SURSA: http://curia.europa.eu/juris/document/document_print.jsf?doclang=EN&mode=lst&docid=163716&occ=first

   Apreciază

   Răspunde
   1. Radu Iacoboaie Autor post

    Regulamentul Nr. 2252/2004 din 13 Decembrie 2004 asupra standardelor de securitate pentru date biometrice în pașapoarte și documente de călătorie eliberate de Statele Membre 

    (acesta se gaseste, la 
    http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX:32004R2252  
    o sa vedeti un rand cu fisiere pdf, de unde selectati fisierul in limba romana)

    si corectura la acest regulament, anume Regulamentul (EC) Nr. 444/2009   

    (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=OJ:L:2009:142:TOC ).
    Corectura aceasta, din cate am vazut eu, nu vizeaza articolul care ne intereseaza din
    Regulamentul Nr. 2252/2004 din 13 Decembrie 2004, anume Articolul 1(3).

    Apreciază

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  ALTE LINK-URI UTILE

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/31/biserica-biblia-si-sectele/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/31/experimente-realizate-pe-oameni-o-incursiune-in-culisele-murdare-ale-puterii/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/31/masonul-steven-spielberg-cel-mai-important-propovaduitor-new-age-din-industria-de-film/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/31/manipulare-ritualuri-satanice-si-sacrificii-umane/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/31/cum-lucreaza-illuminati-in-romania-lucreaza-si-in-franta/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/31/massimo-introvigne-despre-illuminati-si-filmul-ingeri-si-demoni/

  Apreciază

  Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  Microchip Technology Inc. România

  Adresă: AFI Business Park Cotroceni, AFI Business 1, Intrare B, Etajele 3, 4, Bulevardul General Vasile Milea 4A, București 061344

  Această firmă din România care se ocupă cu tehnologii din domeniul informaticii, este posibil să producă la noi microcipurile care să fie implantate în corp. Numele ei este pe clădirea din față de la AFI PALACE COTROCENI SRL din București, cel mai mare mall probabil din capitală, unde în fața intrării tronează un cap de monstru (dragon) care parcă iese din pământ (construit de o firmă care are site-ul alldeco.ro)…

  Cine intră în acest mall prima dată are senzația că a intrat în altă lume sau într-un orășel al viitorului. Toate magazinele sunt luxoase și cu prețuri fixate parcă pentru turiștii străini, care nu lipsesc de aici, simțindu-se oarecum ca în țara lor unde există asemenea mall-uri. Bogăția aceasta contrastează izbitor cu satele românești care se zbat în sărăcie (unii ară încă cu calul înhămat la plug etc) și blocurile insalubre și înnegrite de vreme în care se zbat pentru supraviețuire alte milioane de români…

  Apreciază

  Răspunde
 3. Radu Iacoboaie Autor post

  ULTIMELE ARTICOLE DE PE BLOGUL SACCSIV DESPRE PĂRINTELE MARTIR ARSENIE BOCA (în ordinea descrescătoare a numărului de comentarii) ȘI CARE ÎNSUMEAZĂ ÎN TOTAL PESTE 3496 DE COMENTARII!…

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/27/parerea-mea-despre-parintele-arsenie-boca-parintele-arsenie-boca-despre-yoga-intr-o-pictura-din-biserica-draganescu/#comment-265998 (1003! COMENTARII)

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/05/21/de-ce-mass-media-anti-ortodoxa-cere-canonizarea-parintelui-arsenie-boca/ (690 COMENTARII)

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/07/video-nu-cascati-gura-la-ratacirile-duhovnicului-nifon-de-la-manastirea-prislop/#comment-264063 (624 COMENTARII)

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/22/de-ce-parintele-arsenie-boca-si-a-pictat-propiul-chip-in-reprezentarea-sfantului-ioan-botezatorul-de-la-biserica-din-draganescu/ (494 COMENTARII)

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/05/28/foto-de-ce-a-pictat-parintele-arsenie-boca-biserca-ortodoxa-si-erezia-catolica-in-acelasi-semicerc-de-raze-la-biserica-draganescu/ (489 COMENTARII)

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/05/27/un-marturisitor-parintele-antim-de-la-sihastria-actualmente-vietuitor-al-manastirii-bistrita-cum-s-a-opus-catolicilor-adusi-de-viitorul-patriarh-daniel-ce-invata-despre-cipuri-despre-vremurile-a/ (195 COMENTARII)

  Apreciază

  Răspunde
 4. Radu Iacoboaie Autor post

  român said, on mai 31, 2015 at 10:51 pm

  Va să zică un om al lui Dumnezeu nu mai poate să facă minuni în numele lui Dumnezeu că vin unii și strigă precum cărturarii și fariseii din vechime: e de la diavol.
  Părintele Arsenie Boca multe minuni a făcut în numele lui Dumnezeu și multe mii de oameni a ajutat în timpul comunismului, iar astăzi ajută milioane, ajută un întreg popor român.
  Arsenie Boca a devenit un adevărat simbol al renașterii spirituale și naționale a poporului român. Și lucrul acesta deranjează dușmanii de moarte ai neamului românesc. Se știu ei, nu-i mai pomenesc eu aici.
  Cei care-l neagă pe acest mare Părinte al neamului românesc neagă de fapt cuvintele Mântuitorului, Care zice:
  „Cel ce crede în Mine – precum a zis Scriptura – râuri de apă vie vor curge din inima lui.” In 7,38
  „Adevăr, adevăr vă spun: Cel ce crede în Mine va face şi el lucrurile pe care le fac Eu.”
  In 14,12
  Și Arsenie Boca omul lui Dumnezeu a făcut minuni în numele lui Dumnezeu pentru a ajuta un popor căzut în robia ciumei roșii venită de la răsărit. A făcut minuni pentru a sădi din nou speranța în inima unui popor pustiit de comunism în anii ateismului feroce.
  Arsenie Boca nu a făcut minuni în vreo mănăstire izolată, din pustie, din vremea Sfinților Părinți, ca să tragem automat concluzia minunile lui ar fi de la diavol. Acolo în pustie, în comunități izolate era posibil ca satana să ispitească. Însă a veni acum și a generaliza, fără a ține seama de contextul în care s-au săvârșit acele minuni, este o dovadă fie de îngustime a minții, fie de rea credință. Ce facem acum, înființăm inchiziția ortodoxă și-l ardem pe rug pe Părintele Arsenie Boca?
  Părintele Arsenie Boca face parte din galeria marilor Părinți ai neamului românesc și a fost un dar de la Dumnezeu în vremuri de restriște și de mare cumpănă pentru poporul român, atunci când însăși ființa lui ca popor era amenințată. Minunile săvârșite de către Arsenie Boca au venit cu adevărat de la Dumnezeu și au venit întru întărirea și salvarea poporului român căzut în robia comunistă.

  Radu Iacoboaie said, on iunie 1, 2015 at 10:46 pm
  Comentariul tău e în așteptare.
  ,,Arsenie Boca a devenit un adevărat simbol al renașterii spirituale și naționale a poporului român. Și lucrul acesta deranjează dușmanii de moarte ai neamului românesc.” FOARTE BINE FORMULAT ȘI … ADEVĂRAT!

  https://saccsiv.wordpress.com/2015/05/28/foto-de-ce-a-pictat-parintele-arsenie-boca-biserca-ortodoxa-si-erezia-catolica-in-acelasi-semicerc-de-raze-la-biserica-draganescu/#comment-271989

  Apreciază

  Răspunde
 5. Radu Iacoboaie Autor post

  CELE DOUĂ FRAZE DE LA URMĂ SPUN APROAPE TOTUL DESPRE DORINȚA PATRIARHULUI DE DIALOG ȘI COOPERARE ÎNTRE CREȘTINI ȘI EVREI ȘI ALTE RELIGII (ECUMENISM!):

  ,,Porunca cea nouă dată de Iisus ucenicilor Săi: „Să vă iubiţi unii pe alţii. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul!” (Ioan 13, 34) aduce o noutate privind măsura sau etalonul iubirii omului faţă de aproapele său. Până la Iisus, deşi porunca iubirii aproapelui exista în paginile Sfintei Scripturi (Cf. Leviticul 19, 18), ea nu oferea totuşi un model desăvârşit al împlinirii ei. Porunca nouă ne arată că măsura iubirii faţă de aproapele nu mai este omul însuşi, ci iubirea divino-umană a lui Iisus; adică trebuie să iubim pe aproapele nostru pentru că Dumnezeu Însuşi îl iubeşte mai întâi.
  În concluzie, poruncile Decalogului sunt lumini pentru viaţa persoanelor şi a popoarelor, precum şi o bază comună pentru dialog şi cooperare între creştini şi evrei, dar şi cooperare cu alte religii, pentru apărarea demnităţii omului creat după chipul lui Dumnezeu, promovarea libertăţii şi a responsabilităţii persoanei, pentru realizarea dreptăţii şi solidarităţii sociale în viaţa unui popor şi a păcii şi întrajutorării între popoare, mai ales într-o lume marcată de multă violenţă, de criză economică şi morală, de sărăcie şi nesiguranță.”

  – See more at: http://basilica.ro/decalogul–relatie-a-omului-cu-dumnezeu-si-responsabilitate-fata-de-semeni-106953.html#sthash.A3iw1AGW.dpuf

  Apreciază

  Răspunde
 6. mihai

  apropo, ca ai deschis subiectul cu cladiri de genul afi pace cotroceni, o alta zona din bucuresti mai exact langa national grand arena pe terenul fostei intreprinderi electroaparataj, sa mai facut un mol similar ce cuprinde de asta data 2 hipermarketuri kaufland si carfour, stau de multe si ma intreb, oare pina unde so vrea sa se ajunga cu constructii de acest gen, caci bucurestiul si alte orase mari din tara sunt intesate cu asa ceva, caci zone cu spatii verzi nu am vazut, insa bazaconii de acest gen apar ca ciupercile dupa ploaie

  Apreciază

  Răspunde
 7. daniela

  Frate Radu, cel ce Îl contestă pe părintele Arsenie Boca, ca sfânt și slujitor al Bisericii contestă și puterea  sfințitoare a Preoției (cu care a fost îndumnezeit în duh) și a Sfintei Cruci – de care părintele a fost nedespărțit și pe care a purtat-o întotdeauna cu cinste și evlavie în suflet, trup și mâini; Cruce cu care a propovăduit Învierea și Biruința Lui Hristos, a săvârșit Sfintele Taine și slujbele bisericești, Cruce cu care a curățit, binecuvântat și sfințit omul și lucrul și cu ajutorul căreia a alungat lucrarea diavolească și păzit de tot răul. Cu ajutorul acestei Cruci i-a condus la mântuire pe mulți… Atunci cine îl acuză „că a fost vrăjitor și s-a lăsat folosit de cel viclean” – purtând asupra sa Sfânta Cruce – înseamnă ca acesta contestă și Taina Sfintei Cruci ca putere Sfințitoare, Biruitoare și Apăratoare a creștinului împotriva celui potrivnic. Părintele Arsenie Boca este sfânt nu pentru ca aceasta este vrerea noastră ci pentru că este darul și iubirea Lui Dumnezeu.

  Apreciază

  Răspunde
 8. daniela

  Eu îți mulțumesc fratele meu! Nu stiu ce am putea sa facem acum, imi este teama ca este târziu… am colegi care ingrijorati fiind ca nu au primit cardurile de sanatate, au facut ei insasi front comun -‘presand’ casa de asigurari de sanatate pentru eliberarea in cel mai scurt termen a acestora… Oare asa se vor inghesui oamenii si la primirea cipului??? Triste si înșelătoare vremuri…
  Tot ceea ce vedem si auzim prin intermediul mijloacelor media (arestari, barfe, cancan)- nu este decat un teatru ieftin, banal cu care se incearca inducerea in eroare si distragerea atentiei de la alte fapte mult mai grave care vizeaza pierderea libertatii umane prin implementarea dictaturii biometrice si in final lepadarea de Hristos. Acest sistem este unul prefacut, ipocrit, antihristic care vorbeste si se misca in ascuns – mascându-si cu dibăcie actiunile si instrumentele de prindere a viitoarelor prazi – care suntem noi crestinii iubitori de HRISTOS!
  Veninul intunericului a fost picurat incet si otrava lui deja isi face efectul din momentul in care ne- am incredintat viata, traiul, familia si copii „Sistemului”(care a avut grija in timp sa le distruga inocenta),a fost staruitor ca” picatura chinezeasca „sa ne educe si sa ne ordoneze pe toti – cei mici si cei mari – ajutandu-ne sa cunoastem ” noi adevaruri si libertati ” – exprimate fie pe baze stiintifice ori prin rataciri in contemplatii mistice cu un design lejer de credinta si constiinta (eliberata de iubirea si jertfa Lui Hristos si a Sfintilor Sai) si mai ales de un stil de viata mult iubitor de bunuri materiale si sine… Daca nu constietizam pericolul si nu incercam sa demascam si sa oprim lucrarea malefica care ni se pregateste tuturor oamenilor suntem deja sageti trase din clisee de viata – care doar au traversat lumina pentru a patrunde si a se pierde definitv in intuneric. Chiar daca nu am avea sorti de izbanda – este datoria noastra asemenea glasului care striga in pustie!

  Traim intr-un climat de epuizare spirituala – care prolifereaza fara puterea de marturisire in duh si adevar a preotilor, monahilor si duhovnicilor a caror tacere o sa ne faca sa murim prea obositi de pacate si necredinta, prea goi si singuri, nemântuiti si intunecati…
  Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si Sfintisorii nostri dragi sa ne apere si pazeasca de tot raul!

  Apreciază

  Răspunde
  1. mihai

   Daniela din pacate asa este, luind exemplul acestei blestematii de card in care majoritatea nu mai aveau stare ca sa-l primeasca, asa va fi si in momentul pecetluiri, sistemul nici nu va fi nevoie ca sa se oboseasca, caci majoritatea se va calca in picioare pt. a-l primi, recent mergand la dispensar, am vazut ca nu era lume la consultatii cat erau pt. a-si valida cardurile
   in concluzie noi cei care nu l-am primit nu mai avem alta solutie decat sa ne vedem de ale noastre si sa vedem ce avem de facut pe mai departe caci suntem facuti in fel si chip de catre majoritatea care l-au primit

   Apreciază

   Răspunde
 9. daniela

  Nu putem sa negam existenta Dumnezeirii cat Urmele Domnului Iisus Hristos sunt peste tot in timp si spatiu: Lumina Sfanta care se pogoara an de an peste mormantul Domnului,de Boboteaza apa Iordanului se intoarce inapoi,pe muntele Eleonului acolo unde s- a inaltat Mantuitorul se afla urma Piciorului Sau,trupurile neputrezite si pline de buna mireasma a atator Sfinti,Sfintele Taine si Sfanta Agheasma,minunile facute prin Sfintele Biserici,prin preotii credinciosi,prin sfintele masluri si icoane….Si astazi Dumnezeu ne vorbeste si lasa urme-dar rar mai are cate cineva ochi sa vada si urechi sa auda pt. ca lumea a cazut intr- o mare inselaciune de necredinta…si nici nu mai vrea sa cunoasca sau sa stie…caci lumea in care locuiesc duhurile necurate- nu poate sa sufere invatatura Domnului Iisus Hristos,nici iubirea si nici sfintii….Calauza ortodoxului a fost intotdeauna preotul si arhiereul,care atata timp cat a pastrat si pazit credinta dreapta cu fapte sfinte -toate au fost bune si au crescut ca ” niste pomi udati la vreme” .Dar astazi cand din sanul arhiereilor si preotilor -din harul carora ne- am hranit- ti se spune ca ereticul este si el un frate credincios, cipul nu este lepadare,cardul de sanatate este promovat ca un lucru bun si insasi sfintiile lor l-au acceptat si te indeamna si pe tine fiu duhovnicesc sa faci acelasi lucru…ma intreb daca mai avem pastori care sa-si pazeasca si sa-si conduca turma pe calea mantuirii..Suntem pe cont propriu..??? Scapa cine poate???
  Cat de frumos scria parintele Arsenie Boca despre „lupta duhovnicului cu propria sa constiinta umana ,pentru ca HRISTOS sa biruiasca in viata sa si a credinciosilor si ucenicilor sai ”  si ce trist suna astazi  cand duhovnicul care ti- a linistit si binecuvantat de atatea ori sufletul ,isi pleaca capul si iti spune sa iei  cardul,chiar si cipul  deoarece nu este lepadare,el insasi l- a luat…Nu- l judec , nu- l pretuiesc mai putin ,ramane acelasi in inima mea pt. ca stiu ca HRISTOS sta nevazut in el …dar ceva mai puternic din mine nu ma lasa sa fac ascultare si sa iau acest card… Nu ne ramane decat sa plangem din inima si cu tanguire amara la Sfanta Nascatoare de Dumnezeu sa ne trimita pastori care sa-si pastoreasca turma in Duh si Adevar si sa recastige sufletele inselate de cel amagitor. Sa ne intareasca Bunul Dumnezeu!Doamne ajuta!

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Avea dreptate părintele Justin Pârvu… Nu ne mai salvează nici conferințele, nici protestele… Pentru că sunt destui păpușari (masoni)… Mai spunea că bătălia mare se va da în planul individual sau personal și să încercăm să rezistăm cât mai mult, până la capăt… Mântuirea oricum nu se dobândește ușor, ci cu trudă și jertfă…

   Apreciază

   Răspunde
 10. daniela

  Frate Radu până și o persoană dragă mie – un stâlp de credință si un oponent al cardului – a fost în final amagită și l-a luat… prietenii mei cu care ma încurajam și întăream în această luptă au cedat într-un final spunând că au copii (unii cu probleme de sănătate) care nu pot beneficia de tratament dacă nu sunt trecuți pe cardul părinților… am auzit și vorbe dureroase din partea unor frați în Hristos – care ne acuză pe cei care ne opunem acestui nou sistem de sănătate că nu mai suntem ortodocși ci sectari… Frate, acum am înțeles că nici un mare imperiu nu a fost cucerit din afară ci slăbirea și distrugerea lui a început întotdeauna din interior de un cal troian strategic amplasat… dar până la cădere se dădea o lupta pe viață și pe moarte, astăzi… fraternizăm cu dușmanul, ne aruncăm direct în brațele lui și îi punem la picioare averea noastră, viața și sufletul… numai ca să nu suferim și să murim! Dar ce contează o clipă de viață pământească dacă în veșnicie vom fi despărțiți de Hristos? Omul poate fi înșelat, Dumnezeu însă niciodată! Bunul Dumnezeu și Maicuța Domului împreună cu ceata Sfinților să ne păzească pe toți! Amin!

  Apreciază

  Răspunde
 11. Pingback: DESPRE STRATEGIA DIABOLICĂ A IMPLEMENTĂRII CARDURILOR DE SĂNĂTATE CU CIP RFID ÎN ROMÂNIA… – Radu Iacoboaie, 23 iunie 2015 | APĂRAREA ORTODOXIEI – Radu Iacoboaie

 12. Pingback: Despre strategia diabolică a implementării cardurilor de sănătate cu cip RIFD în România | DISCERNE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s