MESAJUL CĂTRE ROMÂNI AL PĂRINTELUI ARSENIE BOCA

        Profeţia CUMPLITĂ a lui Arsenia Boca: „Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne…”   Publicat: Duminică, 25 Ianuarie 2015 15:32 // Actualizat: Duminică, 25 Ianuarie 2015 15:32 // Sursa: romaniatv.net, Autor:

        Considerat de mulţi credincioşi drept „ultimul sfânt al românilor“ şi de preoţi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului al-XX-lea, profeţiile lui Arsenie Boca au pus pe gânduri credincioșii de pretutindeni.

                                                             Chilia lui Arsenie Boca

       Într-una dintre scrierile sale, părintele vorbea despre corupția ce va cuprinde România și despre pericolele ce vor urma. Se pare că Arsenie Boca avea o carte de la sfinții creștini de la muntele Athos. Potrivit surselor, cartea cuprinde informații cutremurătoare.

SIMBOLURILE misterioase ale icoanei pictate de ARSENIE BOCA în biserica Sfântul Elefterie

        „În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.

http://livenews.rtv.net/embed_iframe.php?id=24041

        Tot despre destinul României Arsenie Boca a spus că vor veni vremuri grele. „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol. Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a mai prorocit Arsenie Boca.

http://livenews.rtv.net/embed_iframe.php?id=26925

          Citeste mai mult pe RTV.NET:

Dezvăluiri ZGUDUITOARE despre Arsenie Boca. Mărturiile ucenicului Sfântului Ardealului VIDEO

http://www.romaniatv.net/profetia-cumplita-a-lui-arsenie-boca-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-de-pe-urma-va-vor-cerne_197741.html#ixzz3aKNND8bx

14 gânduri despre „MESAJUL CĂTRE ROMÂNI AL PĂRINTELUI ARSENIE BOCA

    1. Radu Iacoboaie Autor post

      luni, 25 august 2014
      Adevărul ascuns despre moartea Părintelui Arsenie Boca: Iradierea, răstignirea, dezgroparea şi buna mireasmă

      În cele ce urmează, un fragment din cartea „Viaţa lui Arsenie Boca, fapte inedite”, scrisă de preotul Petru Vamvulescu. Menţionez că l-am sunat pe preotul Petru în seara zilei de luni, 25 august 2014, pentru a-mi confirma cele relatate în carte. Răspunsurile au fost întocmai ca în aceasta. (Vlad Herman)

      „El nu a murit numai din cauză că a fost iradiat, în toamna anului 1989. Vreau să fac o noua descoperire de care am fost înştiinţat: văzând că Părintele Arsenie s-a ridicat din moarte (n. r. adică şi-a revenit după iradiere, cel puţin parţial, conform spuselor preotului Vamvulescu), i-au dat ultima lovitură fatală (n. r. comuniştii). A fost dus în pădurea de brazi de la Sinaia şi răstignit. I-au înfricoşat (n. r. tot comuniştii) şi pe cei ce au aflat, ca să nu spună adevărul, şi s-a lăţit minciuna aceasta, că Părintele Arsenie a murit nu muceniceşte, ci de boală.

      Trebuie să nu ascundem un alt lucru cutremurător: Părintele Arsenie a fost scos de trei ori din mormânt. Prima dată, la trei zile de la îngropare, fiindu-le frică la securişti să nu învieze, cum îi era frică lui Irod. A doua oară l-au scos după un an, fără explicaţii, iar a treia oară acum vreo şase ani. Atunci a ieşit un izvor de apă din mormântul Părintelui Arsenie, care n-a putut fi oprit.

      Capacul de sicriu a fost găsit dat într-o parte, iar oasele pline cu apă şi noroi. Au fost spălate şi aşezate într-un sicriu nou, din stejar. Am sărutat sfintele oase şi mai ales capul, care era înmiresmat”.

      sursa: http://vladherman.blogspot.ro/2014/08/adevarul-ascuns-despre-moartea.html#.VVifNaztlBc

      Apreciază

      Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

    TREI ARTICOLE MAI RECENTE DE PE BLOGUL SACCSIV DESPRE PĂRINTELE MARTIR ARSENIE BOCA ȘI CARE ÎNSUMEAZĂ DEJA 2101 DE COMENTARII!…

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/27/parerea-mea-despre-parintele-arsenie-boca-parintele-arsenie-boca-despre-yoga-intr-o-pictura-din-biserica-draganescu/#comment-265998 (996 COMENTARII)

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/07/video-nu-cascati-gura-la-ratacirile-duhovnicului-nifon-de-la-manastirea-prislop/#comment-264063 (624 COMENTARII)

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/22/de-ce-parintele-arsenie-boca-si-a-pictat-propiul-chip-in-reprezentarea-sfantului-ioan-botezatorul-de-la-biserica-din-draganescu/ (482 COMENTARII)

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: PE 28 NOIEMBRIE A TRECUT LA CELE VEȘNICE PĂRINTELE MARTIR ARSENIE BOCA… TOT PE 28 NOIEMBRIE 1918, BUCOVINA S-A UNIT CU ROMÂNIA… | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un comentariu