TINERII AU NEVOIE DE O EDUCAȚIE ADEVĂRATĂ, NU DE CONTROL TOTAL ȘI SPĂLAREA CREIERULUI!…

       Un videoclip – simbol pentru ca tinerii să respingă uniformizarea modului de viață și de gândire, controlul și dictatura NOII ORDINI MONDIALE…

         Pink Floyd – Another Brick In The Wall

                                               VIZIONARE PLĂCUTĂ!

29 de gânduri despre „TINERII AU NEVOIE DE O EDUCAȚIE ADEVĂRATĂ, NU DE CONTROL TOTAL ȘI SPĂLAREA CREIERULUI!…

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  FILMUL ROMÂNESC ,,PORTRETUL LUPTĂTORULUI LA TINEREȚE”

  VIZIONARE PLĂCUTĂ!

  ION GAVRILĂ OGORANU, UNUL DIN EROII REZISTENȚEI ANTICOMUNISTE DIN ROMÂNIA…

  VIZIONARE PLĂCUTĂ!

  OARE AȘA ERAU LEGIONARII ÎNAINTE? ATÂT DE SFIDĂTORI? NU PREA CRED… PROBLEMA ÎN ESENȚĂ ESTE ATITUDINEA ȘI NU ȘTIU DACĂ ESTE ORTODOXĂ PE ACEST BLOG…

  https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/05/08/sceleratul-bolsevic-alexandru-florian-aghiotantul-escrocului-international-elie-wiesel-il-batjocoreste-din-nou-pe-ioan-gavrila-ogoranu-de-80-de-ani-suntem-umiliti-de-tribul-khazarilor-din-israel/

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Gheorghe Calciu – Cum luptăm cu demonii

   Este foarte greu să îi biruim pe demoni cu inteligenţa, cu pocăinţa sau chiar cu credinţa noastră, pentru că demonul este un înger căzut. El are inteligenţă mai mare decât a noastră, putere de înţelegere mai mare decât a noastră, el vede lucrurile mai mult decât noi. In orice luptă cu demonii, dacă nu suntem foarte bine căliţi, suntem pierduţi.

   Rugăciunea e una dintre cele mai puternice arme pe care am primit-o de la Iisus Hristos, armă de care dracii fug. Rugăciunea Sfântului Vasile cel Mare era aşa de puternică, încât atunci când începea el să se roage, toţi demonii fugeau. Dumnezeu a pus în el această putere extraordinară, pe care o poate pune şi în noi, credincioşii de rând. Să avem o rugăciune puternică, nu chiar ca să mutăm munţii, dar măcar să speriem demonii, să ne curăţim. Calea postului este o cale de curăţire a trupului spre transparenţa cărnii, pentru că o carne îmbuibată este nepenetrată de duh. Nu se poate ca Duhul lui Dumnezeu să pătrundă într-o carne sătulă, îngrăşată. De aceea postul care duce la flămânzire face trupul mai transparent pentru cuvântul lui Dumnezeu. Inţelegem mai uşor poruncile lui Dumnezeu şi primim puterea de a-l birui pe diavol. Nu întotdeauna, fiindcă sunt demoni care nu se sperie de oricine.
   Am şi eu experienţa mea. Am avut aici, acum câţiva ani, un tânăr american care era posedat. Nu făcea rău. Nu cădea jos, nu făcea spume la gură, dar avea o neîncredere totală în oameni. Se temea de Dumnezeu şi de biserică. Avea o frică. Când îi citeam molitvele Sfântului Vasile cel Mare, era cuprins de un tremur nervos. Gândul lui probabil se contracta în acele momente, încât scotea nişte sunete inumane. Nu făcea rău, nu m-a atacat niciodată, nu a încercat să mă lovească, să fugă de sub epitrahil. Dar avea aceste manifestări, care erau ale unui demon ce se sălăşluise în el, şi până când nu şi-a descărcat sufletul în spovedanie, nu a scăpat de acel demon. In momentul în care cade sub ispită, vine la mine şi îi citesc, până azi îi citesc rugăciunile. Dacă diavolul pune stăpânire pe inima lui, se manifestă aşa cum am spus, dacă nu, se manifestă numai prin gânduri, prin închipuiri păcătoase. Rugăciunile încep să lucreze, dar vin şi ispitele, îl luptă tot felul de imagini, gânduri care-i spun că Dumnezeu nu are putere asupra lui, că rugăciunile pe care i le citesc eu nu au aceeaşi putere ca la Sfântul Vasile, şi alte lucruri din acestea, ca să-l scoată de sub influenţa rugăciunii. Dar dacă ai o rugăciune puternică, dacă ai postit înainte, să ştiţi că diavolul fuge.

   Dumnezeu lucrează prin cei care cred şi au primit harul lui Dumnezeu prin preoţie, indiferent de valoarea sau păcătoşenia lor. Unii sunt atraşi de intelectul unui preot, alţii de puterea rugăciunii, alţii de cuvântul duhovnicesc. Totdeauna există ceva care te atrage la un preot şi el prin aceasta are putere. Acesta e Harul care i s-a dat prin punerea mâinilor, prin care poate să lege tot ce se poate lega pe pământ şi să dezlege tot ce este legat pe pământ, după cuvântul Evangheliei.

   Nu vă temeţi de gândurile de necredinţă

   – Părinte, vorbiţi-ne despre cum îşi poate recăpăta credinţa cineva care şi-a pierdut-o.

   – Prin rugăciune şi răbdare. Este în Pateric o întâmplare. Un ucenic vine la Părintele său şi-i spune: „Avva, urăsc lumea. Simt cum în sufletul meu creşte ura împotriva lumii”. Şi Avva i-a zis: „Du-te în lume şi trăieşte un an de zile acolo!“. S-a dus în lume, s-a întors şi i-a spus: „Urăsc lumea mai mult, pentru că am văzut în ce desfrâu şi păcate trăieşte“. Şi Avva i-a zis: „Du-te în peşteră şi trăieşte un an de zile acolo!“. S-a dus în peşteră, a stat un an de zile şi întorcându-se, i-a spus Avvei: „Şi mai mult urăsc lumea, pentru că stând în peşteră, toate lucrurile mi s-au limpezit şi cugetând la ce se întâmplă în lume, am început să cred că lumea trebuie cu adevărat dispreţuită şi urâtă”. Şi l-a întrebat Avva: „Dar tu de când eşti în mănăstire?“. „De şapte ani“, a răspuns tânărul. Şi Avva a zis: „Uite la el, eu sunt de treizeci de ani monah şi el vrea să ajungă desăvârşirea în şapte ani!”.

   Aşadar, nu vă temeţi de faptul că simţiţi că vă pierdeţi credinţa, pentru că acesta e asaltul diavolului. O rugăciune, chiar şi cu buzele, este o rugăciune! Ea este măcar atitudinea trupului, dacă sufletul nu este implicat, dar prin atitudinea trupului să ştiţi că şi sufletul se implică. Aşa cum, să zicem, într-un dans, ritmul şi muzica te fac să intri într-o anumită trepidaţie, tot aşa poziţia trupului şi rugăciunea buzelor trezesc treptat-treptat duhul nostru. Iar Dumnezeu o să dea la un moment dat şi ploaia binefăcătoare a lacrimilor şi o să fiţi fericiţi.

   (din: Parintele Gheorghe Calciu, Cuvinte vii. “A sluji lui Hristos inseamna suferinta”, Editura Bonifaciu, 2009)
   SURSA: blogul Vlad Herman

   Apreciază

   Răspunde
  2. Radu Iacoboaie Autor post

   TREI ARTICOLE MAI RECENTE DE PE BLOGUL SACCSIV DESPRE PĂRINTELE MARTIR ARSENIE BOCA ȘI CARE ÎNSUMEAZĂ DEJA PESTE 2049 DE COMENTARII!…

   https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/27/parerea-mea-despre-parintele-arsenie-boca-parintele-arsenie-boca-despre-yoga-intr-o-pictura-din-biserica-draganescu/#comment-265998 (PESTE 950 DE COMENTARII)

   https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/07/video-nu-cascati-gura-la-ratacirile-duhovnicului-nifon-de-la-manastirea-prislop/#comment-264063 (PESTE 623 DE COMENTARII)

   https://saccsiv.wordpress.com/2015/04/22/de-ce-parintele-arsenie-boca-si-a-pictat-propiul-chip-in-reprezentarea-sfantului-ioan-botezatorul-de-la-biserica-din-draganescu/ (PESTE 476 DE COMENTARII)

   Apreciază

   Răspunde
  3. Radu Iacoboaie Autor post

   https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/umbra-lui-rockefeller-deasupra-romaniei/

   https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/dovada-ca-soros-a-finantat-lovitura-de-stat-din-decembrie-1989/

   https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/09/vedetele-de-la-noi-fac-jocul-illuminati/

   https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/cine-profita-de-fapt-de-pe-urma-ajutoarelor-internationale-din-afganistan/

   Apreciază

   Răspunde
 2. Radu Iacoboaie Autor post

  Sf. Ioan Gura de Aur: „Fiecare zi ar trebui să fie sărbătoare pentru creştin”

  Dumnezeu porunci Iudeilor să ţină numai trei sărbători. Nouă, să ţinem fără încetare, de vreme ce pentru noi fiecare zi este o zi de sărbătoare.

  Ca să vă lămuresc că aşa este, vă voi arăta temeiul sărbătorilor noastre, şi veţi vedea cum că este sărbătoare în toate zilele.

  Cea dintâi dintre sărbătorile noastre este Bobotează. Care îi este temeiul? Că “Dumnezeu a fost văzut pe pământ şi s-a amestecat cu oamenii…” cu alte cuvinte că Dumnezeu, singurul Fiu al lui Dumnezeu, a fost printre noi. Că El este necontenit cu noi. “Sunt cu voi – este scris – mereu, până la sfârşirea veacurilor”. Aşadar, putem serba Bobotează în fiecare zi.
  Şi sărbătoarea Paştilor ce înseamnă? Care îi este temeiul? Noi strigăm atunci moartea Mântuitorului, -aceasta alcătuieşte Pastile. Dar aceasta, iarăşi, nu s-a săvârşit pentru noi numai la o vreme anume arătată. Pavel vrând să ne dezrobească din lanţul datelor şi să ne arate că-i cu putinţă să sărbătorim Pastile necontenit, a zis: “De fiecare dată când veţi mânca pâinea aceasta sau când veţi bea din paharul acesta, veţi striga moartea Mântuitorului”. De vreme ce noi putem arăta aceasta oricând, înseamnă că oricând putem sărbători Pastile.

  Ca să înţelegem bine că ne este la îndemână să fim totdeauna în sărbătoare, că pentru aceasta nu-i deloc nevoie de o zi anumită şi că nu putem fi încătuşaţi de vreme, ascultaţi ce zice Pavel: “Astfel, să fim în sărbătoare…” Când scria acestea, nu era o zi de sărbătoare, ci el arăta că nu data este îndreptarul sărbătorii, ci curăţia gândului.

  O sărbătoare, la drept vorbind, nu-i nimic altceva decât bucurie; dar bucuria duhovnicească n-are alt izvor decât gândul că ai săvârşit fapte bune. Cel ce are o conştiinţă bună şi este săvârşitor de fapte bune, poate fi necontenit în sărbătoare.

  Cincizecimea a trecut, dar sărbătoarea n-a trecut deloc, căci orice sfântă adunare este o sărbătoare. Cu ce se dovedeşte aceasta? Cu cuvintele Domnului, care zice: “Oriunde se vor găsi doi sau trei adunaţi în numele meu, voi şi Eu cu ei”. Şi din clipa când Insuşi Hristos se află în mijlocul credincioşilor adunaţi, cum ar putea mai bine să arate o sărbătoare? Acolo unde se întâlnesc rugăciuni şi învăţăminte, binecuvântarea preoţilor şi ascultarea legilor dumnezeieşti, adunarea fraţilor şi legământul adevăratei dragoste, vorbirile oamenilor cu Dumnezeu şi ale lui Dumnezeu cu oamenii, cum nu va fi aceasta o sărbătoare -şi încă una aleasă? Ceea ce alcătuieşte o sărbătoare, nu-i o numeroasă adunare, ci virtutea acelora care se adună. Nu sunt veşmintele arătoase, ci grija de suflet.

  Cea mai mare sărbătoare este o conştiinţă bună… Cel ce trăieşte săvârşind dreptatea şi bunele fapte, se află în sărbătoare, fără să fie o sărbătoare anumită – pentru că el culege plăcerea cea curată pe care i-o dă conştiinţa.

  Ci acel care-şi petrece vremea în păcat şi în răutate, cel care are multe pe cugetul său, chiar de vine o sărbătoare, nu-i poate gusta bucuria. Ne este aşadar, cu putinţă, de voim, să fim în sărbătoare necontenit, de vom căpăta îndemânarea virtuţii prin care ne vom curaţi conştiinţa…
  ioanguradeaur.ro
  SURSA: blogul Vlad Herman, 8 mai 2015

  Apreciază

  Răspunde
 3. Radu Iacoboaie Autor post

  Un călău american va veni la Bucureşti, iar Klaus Iohannis e la concurenţă cu Becali şi Copos
  Maria Diana Popescu
  Duminică, 26 Aprilie 2015 22:07
  http://www.art-emis.ro/editoriale/2873.html

  8 mai 2015 la 21:23
  I-auziţi ce mai pregătesc „locotenenţii” morţii!
  Maria Diana Popescu, Agero
  http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/

  Istorici decervelaţi şi ambasadori răsplătiţi regeşte, fiecare, după complicitate
  Maria Diana Popescu
  Duminică, 03 Mai 2015 21:37
  http://www.art-emis.ro/editoriale/2900.html

  Apreciază

  Răspunde
 4. Radu Iacoboaie Autor post

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/09/marea-britanie-indoctrinare-homosexuala-la-scolile-primare-si-gimnaziale-cotidianul-adevarul-promoveaza-reeducarea-lgbt-si-pentru-romania/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/09/cui-si-la-ce-foloseste-uniunea-europeana-cum-anglia-s-a-ocupat-oficial-de-traficul-de-opium/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/10/multinationalele-din-uesua-fraudeaza-africa-de-miliarde-de-dolari/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/09/grupul-masonic-bilderberg-se-va-intalni-in-2015-in-austria-la-interalpen-hotel-tyrol/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/09/patapievici-asasinul-platit-al-culturii-romanesti-2/

  Apreciază

  Răspunde
 5. Radu Iacoboaie Autor post

  Cluj, 09.05.2015 – Protest fata de despaduririle abuzive din Romania
  B. C. Dincă
  Publicat pe 9 mai 2015

  “Sâmbătă, 9 mai, în mai multe oraşe din ţară va avea loc primul protest major împotriva despăduririlor abuzive, care au lăsat România în numai câţiva ani cu mai puţin de jumătate din suprafaţă împădurită pe care o avea în 1989. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât în România există jumătate din suprafaţă totală de pădure virgină din Uniunea Europeană, iar la nivelul clasei politice avem numai complicităţi cu beneficiarii despăduririlor abuzive, indiferent de guvernanţii care s-au succedat la putere în ultimii 25 de ani. Astfel, în anticamera despăduririlor abuzive “retrocedările ilegale de păduri” îi avem acum pe îndosariaţii Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu (socrul lui Victor Ponta!), Dan Şova, “Prinţul” Paul, Tudor Chiuariu, Valeriu Stoica etc., dar o complicitate cu cei însetaţi de lemnul românesc ne indică şi gestul recent al preşedintelui Klaus Iohannis de întoarcere către Parlament a legii care punea capăt monopolului companiei austriece Schweighofer Holzindustrie”, se arată în anunţul de mobilizare de pe Facebook creat de ”Uniţi Salvăm”.

  Apreciază

  Răspunde
 6. aha

  cred ca e o gluma, nu? adica pink floyd….e cu Hristos? nene…cred ca o iei din ce in ce mai rau pe aratura! asculta versurile si traduce-le si sa vezi…ei nu au nevoie de Invatator!! „teacher , leave the kids alone” …asta cum e?

  Apreciază

  Răspunde
   1. aha

    da bre. am alte treburi. m-am abonat odata la site-eul tau si m-as dezabona…dar e mai bine asa ca sa vad ce iti trece prin minte. ma bucur ca nu m-am dezabonat. nu am nimic cu tine dar vad ca o iei pe aratura. ti-am zis ca sunt pacatos si nu sunt eu in masura sa te judec…dar am si eu o problemuta! asa cum sunt…nu suport sa imi fie calcata in picioare credinta mea! atat. si daca tu nu vrei sa intelegi ca nu suntem dusmanii tai ! te inseli amarnic daca crezi asta. e adevarat ca poate gresesc si eu….dar la tine deja sunt cateva chestii evidente! acum daca vrei sa asculti si de ceilalti si , macar, sa te mai gandesti….e problema ta! eu nu pot sa accept ca pink floyd sunt ortodocsi de exemplu! accept ca sunt desfranat si ca sunt cu muuulte probleme…dar , ho, pana aici! sa nu ma insulti totusi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s