VEDEȚI CUM AU ACȚIONAT MASONII ÎN ROMÂNIA ULTIMELOR DECENII…

           Citiți cu mare atenție și luați seama!!! Material complet despre distrugerea României după 1989.

Vremuritulburi

Multe dintre punctele de mai jos le-am mai atins dar in articole separate, acum sunt grupate intr-un articol lung dar foarte elocvent. Cititi cu mare rabdare si atentie, poate va veti trezi in al 12-lea ceas, altfel Natiunea Romana va disparea pe vecie.
Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de ţară. După asasinarea Ceauseştilor România a intrat în stare de ocupaţie nedeclarată şi plăteşte tribut. 
Cum altfel explicaţi distrugerea sistematică a economiei, din ordinul şi cu supervizarea celor aflaţi la putere, înstrăinarea avuţiei naţionale pe comisioane luate de cei cu drept de semnătură şi stampilă, recunoaşterea holocaustului care nu a avut loc în România, plata pretenţiilor Israelului – despăgubiri de 60 miliarde dolari -, din care actualul Preşedinte al României şi Guvernatorul B.N.R. au dat o treime, etc. In Romnia nu se mai produce nimic.
Între cei mai ticăloşi trădători şi vânzători de ţara este Mugur Isărescu…

Vezi articolul original 10.492 de cuvinte mai mult

13 gânduri despre „VEDEȚI CUM AU ACȚIONAT MASONII ÎN ROMÂNIA ULTIMELOR DECENII…

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/04/28/despre-crestinofobie-efectul-turmei-pentru-cei-ce-arunca-cu-pietre-in-episcopi-si-preoti/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/04/28/hillary-clinton-vrea-ca-doctrinele-religioase-sa-fie-schimbate-pentru-a-nu-mai-condamna-avortul/

  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/04/24/pofta-buna-controlul-sistemului-nervos-prin-verichip-nanotech-mancarea-cu-nanotehnologie-se-experimenteaza-in-romania-exterminarea-definitiva-a-poporului-roman/

  https://prosistemhaha.wordpress.com/2015/04/26/nanotehnologia-alimentara-se-experimenteaza-in-romania/

  Apreciază

  Răspunde
 2. artion

  Frate Radu, e interesant de urmarit traseul lui Gheorghe Anitulesei, care a atacat tocmai pe cei prigoniti de sistemul comunist , pe cei care si au pastrat dreapta credinta , care au realizat ceva :
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Ilarion_Argatu
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Oastea_Domnului
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Arsenie_Boca

  S-a spus despre Ilarion Argatu ca e vrajitor si ca deschide cartea , lucruri neadevarate dupa cum vedeti in clip urile de mai jos ( sunt deja derulate la minutul respectiv, doar sa da ti play ) :

  Despre sfintele sale moaste a spus ca nu ar fi sfinte moaste, desi acest Anitulesei a participat la deshumare si constient a distrus unele portiuni din sfintele moaste :

  http://www.parinteleilarionargatu.ro/produs/105/-Raspunsuri-duhovnicesti-la-intrebarile-credinciosilor-ale-PrAhimIlarion-Argatu/
  http://www.parinteleilarionargatu.ro/subpagini/48/Drept-la-replica–Replica-/
  http://stiri.tvr.ro/parintele-ilie-lacatusu-parintele-ilarion-argatu-calugarul-iosif-sfinti-sau-pamanteni_56888.html

  A spus despre Oastea Domnului si Iosif Trifa tot felul de minciuni, lucruri neadevarate . Uitati cat de frumos vorbeste parintele Mihail Jar despre Oastea Domnului :

  Si eu ca si altii din comoditate si formalism (fara sa cercetez adevarul) , sedus fiind de predicile acestui „lup in blana de oaie” pe nume Anitulesei , am dat crezare minciunii . Ajunsesem sa vad cu ochi rai atat Oastea Domnului cat si pe Ilarion Argatu. Insa minciuna a incetat in momentul atacului impotriva Parintelui Arsenie Boca, ale carui carti le citisem, a carut viata o studiasem . Ce e de remarcat e ca in perioada cat am dat crezare acestui „lup” aveam o mentalitate stilista, ascultam fara sa mi dau seama predici stiliste, deci duh stilist.
  Acum inteleg de ce :
  http://www.parinteleilarionargatu.ro/produs/105/-Raspunsuri-duhovnicesti-la-intrebarile-credinciosilor-ale-PrAhimIlarion-Argatu/

  Multumesc lui Dumnezeu , Maicii Domnului , Sfantului Serafim de Sarov pentru ca m au luminat sa vad adevarul .

  Daca dam crezare acestor mincinosi, daca nu i oprim, le facem jocul si fiecare contribuie la distrugerea ortodoxiei. Vor urma la rand atacuri impotriva altor cuviosi precum Ilie Cleopa , Iustin Parvu, etc.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s