CONDAMNAȚI PROPAGANDA MASONICĂ PENTRU IMPLANTUL CIP-URILOR RFID, CARE DEJA A ÎNCEPUT! O CAPCANĂ ABILĂ ȘI TOTODATĂ O EREZIE CARE CAUTĂ ACUM ADEPȚI…

                           ‘And So It Begins’ Micro Chip~2

                                                  Publicat pe 24 mar. 2015

                                                      Apocalipsa Cap. 13
        16. Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mîna dreaptă sau pe frunte, 17. şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. 18. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şase zeci şi şase.

         ȘI NU SE FACE IMPLANTUL AȘA CUM SE SPUNE ÎN CLIP ,,DOAR LA CERERE”… ESTE OBLIGATORIU PENTRU ANGAJAȚI. ALTFEL ÎȘI PIERD SLUJBELE…

                              cipuri sub piele pentru angajați

                                                      Publicat pe 9 feb. 2015

Dispozitive de urmărire a oricărei persoane cu ajutorul tehnologiei GPS

O altă consecinţă a dezvoltării noilor tehnologii este urmărirea persoanelor şi pierderea intimităţii. Pare-se că doar persoanele mai conservatoare mai privesc pierderea intimităţii ca pe un neajuns, în timp ce susţinătorii dispozitivelor electronice încearcă să ne convingă că pierderea intimităţii este un preţ mic pentru minunata lume în care ne introduc aceste dispozitive.

Dispozitive de urmărire a oricărei persoane cu ajutorul tehnologiei GPS[1]

O mică companie din Texas a produs dispozitivul TraqCloud, care permite urmărirea unei persoane sau a unui obiect folosind tehnologia GPS. Firma îşi prezintă produsul ca având utilitate pentru urmărirea bagajului sau a copiilor, însă el este foarte uşor de utilizat pentru urmărirea persoanelor. Poate fi folosit de persoane particulare pentru a-şi urmări soţul/soţia bănuită de infidelitate sau un partener de afaceri, sau poate fi folosit de poliţia locală pentru urmărirea suspecţilor.012. Minunata lume noua a cipurilor si biometriei VI 1

TraqCloud conţine un dispozitiv GPS cu un radio GSM pentru localizarea în timp real, încorporate într-o cutie de dimensiunea unui pachet de cărţi de joc. Aparatul se alimentează de la o baterie reîncărcabilă, ce poate ţine 1-14 zile, în funcţie de frecvenţa primirii de informaţii.

Toate informaţiile privind localizarea sunt trimise la serviciul cloud[2] al companiei, unde acestea pot fi accesate de orice persoană care are un computer, o tabletă sau un smartphone. Serviciul poate semnala anumite localizări, avertizând proprietarul dacă persoana ce deţine dispozitivul intră sau pleacă dintr-o proprietate/zonă.

Michael Hamilton, co-fondator TraqCloud, declara: ,,Este posibilă folosirea oricărui tip de dispozitiv de urmărire din raţiuni greşite. Noi promovăm lucrurile sigure ca urmărirea localizării copiilor, urmărirea maşinilor, urmărirea bagajului, condusul în siguranţă al adolescenţilor şi prevenirea tâlhăriei. Nu uitaţi că noi suntem doar câţiva taţi cu o idee minunată, concentrată pe oferirea experienţei celei mai bune de urmărire GPS prin dispozitivul nostru şi serviciul cloud”.

Ruthann Robson, profesor de drept la Universitatea City din New York, a afirmat că utilizatorii acestui produs se pot trezi că li se intentează procese: ,,În timp ce contextele criminale sunt primele care ne vin în minte, există cazuri de vătămare personală, compensare a lucrătorilor, angajare şi multe procese de familie, inclusiv divorţ, custodie, abuz şi neglijare. Reclama la produs se referă în joacă la urmărirea ‘cuiva important’ pentru cineva, însă poate aceasta nu este o glumă, mai ales când se referă la violenţa partenerului de viaţă. Am fost preocupaţi de supravegherea guvernului, însă într-o societate supravegheată, am putea noi să facem lucrarea guvernului, urmărindu-ne unii pe alţii”.

Alte dispozitive de urmărire

Pe lângă telefonul inteligent (smartphone) cu ajutorul căruia poate fi urmărit posesorul, nici televizoarele nu mai sunt ce-au fost. Specialiştii în securitate de la grupul NCC au afirmat că televizoarele inteligente cu microfoane şi memorie încorporate pot fi transformate în dispozitive de urmărire şi folosite pentru a înregistra conversaţii. La Conferinţa Infosec Europe, de la Londra, ei au demonstrat că ceea ce spun este adevărat. Conversaţia înregistrată de televizor poate fi trimisă direct unui server fără a fi utilizată memoria dispozitivului.

De pildă, o clauză din politica de intimitate a firmei Samsung avertizează deţinătorii de smart-televizoare Samsung: ,,Vă rugăm să luaţi aminte dacă ceea ce vorbiţi include informaţii personale sau de altă natură confidenţială, deoarece acea informaţie se va afla printre datele culese şi transmise unei terţe părţi”.

012. Minunata lume noua a cipurilor si biometriei VI 2Compania susţine că televizoarele sale ‘ascultă’ în mod constant comenzi verbale simple precum cea de a porni televizorul sau a schimba postul, care sunt interpretate chiar de televizor. Însă cererile verbale mai complexe sunt doar procesate de televizor şi trimise unei terţe părţi, adică unei companii numite Nuance, din Statele Unite ale Americii. Această firmă trimite informaţia într-un server, care o traduce în text şi dă un răspuns.

Pentru a da aceste comenzi complexe, privitorul trebuie să apese pe un buton de pe telecomandă în timp ce rosteşte comanda şi, în acest răstimp, orice se vorbeşte în încăpere se înregistrează. Datele sunt codificate, dar pot fi ascultate de personal autorizat al companiei Nuance.

Anul trecut, consultantul în informatică Jason Huntley şi-a dat seama că smart-televizorul lui de la firma LG urmărea obiceiurile legate de programele tv ale familiei lui şi chiar cunoştea numele copiilor lui.

Program pentru localizarea unei persoane în România

Trei specialişti în domeniul calculatoarelor din Bucureşti au dezvoltat un serviciu de localizare a persoanelor bazat pe reţeaua GSM şi/sau GPS, numit ,,Sunt aici”. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe internet şi funcţionează şi fără conexiune la internet. Spre deosebire de alte facilităţi, principalul avantaj al aplicaţiei ,,Sunt aici” este faptul că altcineva poate să vadă unde te afli.

Louise Maria Dumitru explica motivele pentru care cei 3 prieteni au dezvoltat acest program: ,,Noi am creat această aplicaţie deoarece am dorit să contribuim, atât cât putem şi în felul nostru, la rezolvarea pe viitor a situaţiilor de genul accidentului din Apuseni. Poate este un scop măreţ, dar este un început. Tocmai de aceea am dorit ca aplicaţia să fie simplă şi utilă, pentru ca oricine să o poată folosi indiferent de situaţia în care se află”.

Aplicaţia permite înregistrarea coordonatelor pe un website prin SMS fără a avea nevoie de internet pe telefon. În plus,012. Minunata lume noua a cipurilor si biometriei VI 3 există posibilitatea de a transmite coordonatele prin SMS către una sau mai multe persoane din agenda telefonică. Orice persoană ce cunoaşte cuvântul-cheie stabilit de utilizator poate vedea pe harta de pe site poziţia utilizatorului dată de telefonul mobil.

,,Înregistrările rămân timp de 30 zile pe site, după care se şterg automat. Aplicaţia nu face urmărire şi nu trimite decât o singură dată coordonatele”, susţine Louise Maria Dumitru. În următoarea versiune a aplicaţiei va exista posibilitatea de a crea grupuri de persoane şi implicit de a vedea poziţia persoanelor ce fac parte din grupul respectiv pe baza cuvântului-cheie folosit de grup.

III. Pe lângă hackerii care se luptă să pătrundă în bazele de date ale diferitelor companii şi să fure informaţiile confidenţiale ale utilizatorilor (nume, numere de telefon, adrese, numere de identificare – codul numeric personal, informaţii din domeniul sănătăţii) pentru a le comercializa, companiile care găzduiesc date personale pe serverele lor le împărtăşesc de bunăvoie şi în schimbul unor sume de bani cu terţe părţi.

Dosarele pacienţilor britanici încărcate pe Google

La începutul lunii martie 2014, parlamentara britanică Sarah Wollaston a făcut declaraţii explozive despre firma de consultanţă PA Consulting. Ea a afirmat că firma a realizat unul dintre cele mai mari şi mai grave abuzuri de date din istorie, încărcând 27 DVD-uri de informaţie – ,,statistici de episoade spitaliceşti cu nume false” – în programul BigQuery al companiei Google. BigQuery este un soft de analiză Big Data bazat pe cloud, alcătuit pentru a analiza rapid seturi uriaşe de date în timp de secunde şi a oferi informaţie utilă.

Acuzaţiile împotriva PA Consulting au venit într-un moment foarte prost, deoarece cu o lună în urmă, Marea Britanie a anunţat că Sistemul Naţional de Sănătate (National Health System, NHS) va începe vânzarea de informaţii companiilor de asigurări de sănătate şi producătorilor farmaceutici. Anunţul a provocat o furtună de controverse aprinse care nu a fost potolită de promisiunile autorităţilor de a anonimiza datele.

Aşa-numitele tehnici de ,,anonimizare” s-au dovedit jalnic de uşor de spart în majoritatea cazurilor. Studiile au dovedit că 87% din americani pot fi identificaţi în mod unic folosind doar 3 elemente din date: data naşterii, genul şi codul poştal. Planul britanic a provocat un nou şir de proteste deoarece datele pacienţilor sunt folosite automat, fiind necesară o cerere personală a pacientului de a nu-i fi folosite datele personale.

The Guardian, citând-o pe Sarah Wollaston, a afirmat că firma PA Consulting a încărcat ,,tot setul de statistici de episoade spitaliceşti din toate cele 3 domenii de colectare: pacienţi internaţi, pacienţi trataţi ambulatoriu şi pacienţi de la Accidente şi Urgenţe”. Cotidianul susţine că setul de date era de dimensiunile a 27 DVD-uri, a fost nevoie de mai multe săptămâni pentru încărcare şi citează consultanţi de administraţie anonimi: ,,În decurs de 2 săptămâni de la începutul folosirii instrumentelor Google, noi am putut obţine hărţi interactive direct din anchetele spitaliceşti în decurs de secunde”.

Este notabil faptul că PA Consulting se laudă la fiecare pas cu preocupările privind securitatea datelor; ei afirmă că au cumpărat aceste date de la NHS, dar au luat ,,anumite limitări de securitate”. Însă unele surse au sugerat că acesta este abia începutul poveştii şi urmează anunţuri mult mai grave. Jurnaliştii susţin că ,,colaborarea dintre guverne şi corporaţii, când se referă la împărţirea datelor personale în bucăţi de vânzare, nu are nimic de-a face cu interesele voastre, proprietarul original al informaţiei respective”.

Ce se întâmplă în SUA ? Guvernul american oferă informaţiile medicale unor terţe părţi

În ianuarie 2015, agenţia de ştiri Associated Press a informat că site-ul http://www.healthcare.gov – site-ul principal pentru Affordable Care Act, unde milioane de americani au semnat pentru a primi îngrijire medicală finanţată de guvern – trimite discret informaţiile personale de sănătate către un număr de terţe părţi: site-uri specializate în reclamă şi analizarea informaţiei de pe internet pentru creşterea performanţei şi vânzărilor.

Printre informaţiile transmise sunt incluse vârsta, codul poştal, venitul, dacă persoana este fumătoare, dacă o femeie este însărcinată, adresa de internet a calculatorului de pe care a fost accesat site-ul guvernului etc. Printre firmele care primesc informaţii de pe acest site se numără Facebook, Google, Twitter, Yahoo, Doubleclick.

Administraţia Obama declară că legăturile site-ului cu firme care culeg date au avut ca scop îmbunătăţirea experienţei consumatorului. Oficialii mai afirmă că acestor firme li se interzice să folosească datele pentru propriile interese.

Un specialist în tehnologie, căruia agenţia Associated Press i-a cerut să evalueze performanţa site-ului guvernului, a fost surprins de legăturile exterioare ale site-ului: ,,Personal, privesc acest lucru … şi nu ştiu ce se petrece între guvern şi Facebook, Google şi Twitter. De ce există acest lucru ?” Specialistul a găsit pe site-ul guvernului circa 50 legături cu terţe părţi. Ele lucrează în fundal, nevăzute de majoritatea persoanelor. Urmărirea navigării pe internet a persoanelor este o afacere profitabilă, care ajută Google, Facebook şi alte firme să ofere reclame în funcţie de interesele persoanelor.

Terţele părţi nu pot vedea numele, data naşterii sau numărul de asigurări sociale pe care persoanele le dau când se înscriu pe healthcare.gov, dar pot corela faptul că computerul unei persoane a accesat site-ul guvernului cu ce citeşte acea persoană pe internet, eventual în domeniul medical, care sunt preferinţele la cumpărături, pentru a crea un profil extrem de amănunţit privind cine este acea persoană şi ce interese are. Astfel, pentru fumători, o companie precum Doubleclick sau Google poate trimite reclame la ţigări sau poate avertiza privind riscul de cancer la plămâni. Pentru femeile însărcinate poate trimite reclame legate de sarcină, lucru care poate da naştere la situaţii stânjenitoare şi potenţial periculoase. De pildă, compania Target a anunţat familia unei femei că ea era însărcinată înainte ca ea să-şi fi anunţat familia.

Fundaţia Frontiera Electronică a confirmat în mod independent că site-ul http://www.healthcare.gov trimite informaţie personală chiar dacă utilizatorul a validat comanda ‘Nu urmăriţi’.

Este în mod special tulburător că guvernul SUA trimite informaţie personală companiilor comerciale de pe un site prezentat ca un loc unde oamenii pot obţine sprijin pentru îngrijiri medicale. Chiar mai tulburător este faptul că aceste firme pot să asocieze informaţiile personale cu identitatea reală a persoanei. În plus, aceste terţe părţi introduc riscuri suplimentare pentru securitatea site-ului http://www.healthcare.gov; acesta poate fi atacat, iar atacatorii pot vinde informaţiile personale sau pot cere răscumpărare.

,,Cred că acest lucru ar putea eroda … confidenţialitatea când ai de-a face cu informaţii şi date medicale”, afirmă Cooper Quintin, specialist în tehnologie de la Fundaţia Frontiera Electronică.

Dispozitive portabile care transmit informaţii personale de sănătate

Astăzi se răspândeşte ‘moda’ dispozitivelor electronice portabile care urmăresc anumite caracteristici minut cu minut şi oferă un flux constant de informaţie ce reflectă comportamentul persoanei şi starea sa de sănătate. Aceste dispozitive transmit datele medicale personale către un server al companiei producătoare, iar din serverul companiei producătoare datele pot trece mai departe către firme de analiză a datelor personale.

012. Minunata lume noua a cipurilor si biometriei VI 4De exemplu, compania Garmin cere celor interesaţi să plătească accesul la datele culese – 5.000 dolari o intrare – şi totodată limitează accesul persoanelor la datele proprii. În acest fel, compania transformă datele personale ale clienţilor săi în profit propriu.

De asemenea, aplicaţia Moves şi-a schimbat politica de intimitate la doar câteva săptămâni după ce compania producătoare a fost cumpărată de Facebook. Aplicaţia foloseşte senzorii de mişcare încorporaţi în smartphone-uri şi informaţie GPS pentru a face un dosar cu poziţia şi activităţile utilizatorilor. Algoritmii creaţi pentru aplicaţie pot să spună diferenţa dintre diferite tipuri de exerciţii – mers pe bicicletă, alergat – şi să calculeze distanţele parcurse şi caloriile arse.

Politica de intimitate a aplicaţiei a trecut de la ,,nu vom dezvălui datele ale unui utilizator individual la terţe părţi” fără consimţământ la ,,putem împărtăşi informaţie, inclusiv informaţie de identificare personală cu companiile care fac parte din grupurile noastre corporatiste de companii, incluzând dar nelimitându-se la Facebook, pentru a ajuta la asigurarea, înţelegerea şi îmbunătăţirea serviciilor noastre”, a relatat Wall Street Journal.

La prima vedere este vorba de date parţiale, aparent inofensive, din care nu se poate obţine mare lucru. Dar au apărut aşa-numitele ‘centre unificate’ care vor alcătui o imagine de ansamblu din datele dobândite cu ajutorul dispozitivelor electronice: greutate, tensiune, puls, nivel de oxigen în sânge, tipul şi timpul de somn, glicemie etc. Există deja o sumedenie de companii care se ocupă cu culegerea de date şi publicitate şi au acces la cantităţi vaste de informaţii legate de sănătatea consumatorilor; ele adună multe informaţii urmărind navigarea utilizatorilor pe internet sau cumpărăturile farmaceutice făcute cu carduri de loialitate. Dar aplicaţiile de urmărire a exerciţiilor fizice au potenţialul de a oferi informaţie mai directă şi mai solidă în amănunt.

Presa a punctat: ,,Informaţia despre starea de sănătate cea mai intimă a utilizatorilor va fi vândută celui ce oferă cel mai mult. Angajatorii pot avea acces la ea, firmele de asigurări pot avea acces la ea sau creditorii, ceea ce va conduce la un lung şir de practici discriminatoare negative”.

Ce se întâmplă în România cu datele

În România, progresul tehnologic este importat cu o viteză foarte mare, laolaltă cu aspectele sale pozitive şi negative. În plus, românii nu au educaţia civică a cetăţenilor din ţările occidentale, care au deja în spate ani de experienţă şi au înfiinţat numeroase organizaţii neguvernamentale care luptă împotriva fenomenelor nedorite ale progresului. În România este oferit de-a gata şi prea puţini au timpul şi/sau capacitatea de a cugeta la consecinţele acestuia.

Unii jurnalişti români au încercat să analizeze situaţia din ţara noastră. Ei au remarcat că ,,dincolo de domeniul sofisticat al analizei comportamentului online, România rămâne o ţară în care datele personale sunt vândute pe piaţa neagră. Există sute de anunţuri online cu ‘baze de date’ cu numere de telefon, adrese de e-mail sau chiar CNP-uri scoase la vânzare”.

Utilizatorii de internet şi informaţiile lor personale s-au transformat ,,într-o marfă pe piaţa datelor personale”. Specialistul în securitate informatică Andrei Avădanei afirma: ,,Există multe companii ce doresc să folosească datele acestea în diverse scopuri. De cele mai multe ori se dovedesc a fi companii care strâng datele şi apoi le vând la grămadă pe internet. Cum ar veni, noi suntem un fel de trafic de carne vie, doar că pe internet”.

Reporterii de la Digi au cumpărat de la traficanţi baze de date cu zeci de mii de persoane cu numerele de telefon, sau mai grav date cu clienţii unor bănci din ţară (nume, număr de telefon, adresă şi în unele cazuri şi adresa de e-mail).

În 2004, Primăria Sectorului 1 Bucureşti a postat pe internet lista persoanelor seropozitive sau suferinde de alte afecţiuni care beneficiau de ajutor social. Lista cuprindea numele, CNP-urile şi adresele complete a aproape 1.000 persoane. În urma situaţiei create, unul dintre pacienţii seropozitivi a acţionat primăria în instanţă, însă a avut numai de suferit. Au fost infractori care au încercat să utilizeze numele acestor persoane pentru a achiziţiona case, iar unii cunoscuţi şi vecini i-au stigmatizat din cauza bolii.

Pare firesc ca omenirea să-şi dorească progres. Dar mergem, într-adevăr, către o societate mai bună ? Şi unde se opreşte progresul societăţii şi începe viaţa noastră particulară şi dreptul nostru de a ne trăi viaţa aşa cum dorim ?

Iosif Mocanu,  catacombeleortodoxiei.ro


[1] GPS (Global Positioning System) este un sistem de localizare, care foloseşte informaţia primită de la sateliţii artificiali ai pământului.

[2] Nici serviciile cloud în sine nu sunt sigure. Ele au socotite o modalitate sigură de a păstra online o copie a informaţiei, pentru a evita pierderea datelor ca urmare a deteriorării inevitabile a dispozitivelor care stochează informaţie, precum hard-disk-urile. De asemenea este o modalitate convenabilă de stocare de date la care ai acces oriunde călătoreşti în lume. Astăzi, stocarea cloud este principala alegere pentru cele mai mari firme la nivel mondial. Dar recent, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak a anunţat public că stocarea cloud este compromisă. El a mai declarat: ,,Cred că va fi groaznic. Cred că în următorii 5 ani vor apărea o mulţime de probleme teribile”.

Sursa: http://www.aparatorul.md/dispozitive-de-urmarire-a-oricarei-persoane-cu-ajutorul-tehnologiei-gps/

Publicitate

12 gânduri despre „CONDAMNAȚI PROPAGANDA MASONICĂ PENTRU IMPLANTUL CIP-URILOR RFID, CARE DEJA A ÎNCEPUT! O CAPCANĂ ABILĂ ȘI TOTODATĂ O EREZIE CARE CAUTĂ ACUM ADEPȚI…

  1. Radu Iacoboaie

   Din 2014 în UE, cip implantat obligatoriu
   TheNewsInfo1000
   Publicat pe 18 mar. 2014

   Iata ce putem citi in articolul Din 2014 in UE, cip implantat obligatoriu pentru nou-nascuti ( !! ??):

   Din mai 2014, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.

   Această nouă tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire

   Microcipul va fi, de asemenea, echipat cu un puternic detector GPS, care va funcţiona cu o micro-baterie, care va fi înlocuită la fiecare doi ani, direct la spitale. Dimensiunea acestuia va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

   Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, zonă liberă de terminaţii nervoase. Cui doreşte, de asemenea, i se poate implanta gratuit microcipul prin completarea unui formular şi trimiterea cererii de membru ASL. http://dantanasescu.ro/2013/12/15/din… Sursa video http://youtu.be/3xP7TVd21QQ

   Apreciază

   Răspunde
   1. Radu Iacoboaie Autor post

    Îngerul Digital – CIP-urile folosite pentru marcarea şi urmărirea cetăţenilor
    TheNewsInfo1000
    Publicat pe 23 nov. 2013

    Foarte multi sceptici, după vizionarea ambelor filme „Ingerul Digital” consideră o simplă dezinformare, sau doar nişte simple „născociri”. Seria de documentare „Ingerul Digital” ne prezintă realitate necosmetizată a unor planuri diabolice care se află în curs de desfăşurare şi la care trebuie să avem grijă. Daca tendinţa lumii de azi e focalizarea pe confortul zilnic, fizic sau financiar, Filmul Îngerul Digital ne prezintă această tendinţă ca un fapt urmărit de mult timp de către cei ce se cred conducătorii lumii, în abaterea atenţiei noastre , reducându-ne la o viaţă animalică, bazată pe cele mai josnice nevoi umane.
    Am întâlnit şi opinii sceptice cu privire la veridicitatea celor cuprinse în această serie de documentare. Documentarele Ingerul Digital sunt ca o lampă pentru aceia care se pierd pe cale, cei „căldicei” care luminează. Aceasta serie de documentare, au reuşit să deschidă ochii multor oameni. „Ingerul digital” este denumirea unei companii americane, listata la bursa NASDAQ, fabricant al dispozitivelor personale de identificare (RFID, dispozitivele de identificare prin radiofrecventa, CIP-urile) destinate marcarii si urmaririi cetatenilor. Documentarul „Ingerul digital” se adreseaza unui public matur si avizat. Filmul este tradus in limba româna, cu subtitrarea integrata in fisierul video.

    Pentru cei ce nu l-au vazut inca si pentru cei ce vor sa-l revada http://youtu.be/WBkDrn2RE0k . Sursa video http://youtu.be/SpsqHNNvQB4

    Apreciază

   2. Radu Iacoboaie Autor post

    UE, STAT POLIŢIENESC
    TheNewsInfo1000
    Publicat pe 19 oct. 2013

    Eu nu inteleg de ce românii nu vad ce se intampla si doar alti europeni văd ca UE incepe sa fie o dictatura. Uniunea Europeana este Big Brother!

    Birocratii de la Bruxelles planuiesc o extindere masiva a folosirii supravegherii si a unor puteri de extradare controversate, a avertizat un raport realizat de think-tank-ul „Open Europe” si preluat de cotidianul britanic Daily Mail, informeaza Agerpres.

    Uniunea Europeana doreste sa isi creeze propria sa versiune de „Minister de Interne” pentru a supraveghea schimbarile privind monitorizarea, nutrind in acelasi timp planuri de a specializa o treime a serviciilor de politie pentru a crea „o cultura comuna a supravegherii” pe intreg teritoriul blocului comunitar.

    Daca aceste planuri se vor pune in aplicare, Marea Britanie va trebui sa imparta cu alte state din UE o cantitate mai mare de informatii privind ADN-ul, sanatatea si impozitele platite de locuitori, dar si sa introduca noi tehnici de supraveghere de tip „Big Brother”.

    Banii din bugetul UE de un miliard de lire sterline alocat justitiei si afacerilor interne sunt folositi pentru a vedea daca camerele de supraveghere video pot fi instalate pentru a prevedea daca cineva este pe punctul de a comite o infractiune, nu doar pentru a-l prinde daca a comis-o.

    Raportul think-tank-ului „Open Europe” ofera detalii despre cum UE a adoptat deja o serie de masuri de supraveghere. El avertizeaza ca, odata cu ratificarea Tratatului de la Lisabona, acestea vor creste considerabil.

    „Open Europe” atrage atentia, totodata, asupra crearii unei comisii pentru „securitate interna” a UE, echivalentul unui Minister de Interne al blocului comunitar.

    In prezent, ministrii din UE si Comisia Europeana negociaza o serie de propuneri controversate legat de care se asteapta sa creasca radical rolul UE in ceea ce priveste supravegherea, dar si in chestiuni legate de infractiuni si de siguranta cetatenilor, sustine raportul.

    Printre acestea figureaza si intentia de a specializa o treime din fortele de politie de pe teritoriul comunitar intr-o „cultura comuna” a supravegherii, dar si intentia a de aduna si date personale – inclusiv cele privind ADN-ul – intr-o baza comuna pe teritoriul comunitar.

    Potrivit Daily Mail, in cazul Marii Britanii acest lucru inseamna ca ADN-ul a milioane de britanici nevinovati ar putea fi cunoscute de alte tari, in conditiile in care bazele de date din Marea Britanie contin mostre de ADN ale persoanelor care nu au fost niciodata condamnate.

    „Open Europe” atrage, de asemenea, atentia asupra propunerilor care le-ar permite oamenilor sa fie judecati in tribunalele britanice pentru acuzatii care nu sunt considerate infractiuni in Marea Britanie. Acest lucru s-ar putea intampla, spre exemplu, daca o persoana este acuzata de o serie de infractiuni in Marea Britanie dar si de „negarea Holocaustului” in alte state ale UE. In acest caz, Marea Britanie ar putea judeca cazul din partea sa si a altui stat comunitar.

    Exista totodata potentialul unei triplari a numarului de cetateni britanici extradati sub auspiciile Mandatului de Arestare European, acesta ducand la extradare in cazuri care ar fi fost improbabil sa duca la acuzare in Marea Britanie. Sursa: Ziua . Porunca de la UE: Legalizati implantarea cipurilor in oameni!

    Prin hotararea de guvern numarul 55/2009, care transpune directiva Consiliului European 2007/47/CE, s-a reglementat utilizarea „dispozitivelor medicale implantabile active”. Conform definitie din HG 55/2009, un „dispozitiv medical implantabil activ” este „orice dispozitiv medical a carui functionare se bazeaza pe o sursa de energie electrica sau pe orice sursa de putere, alta decat aceea generata direct de organismul uman sau de gravitatie”. In particular, sub pretextul „protejarii sanatatii oamenilor”, s-a legalizat si implantarea oamenilor cu microcipuri! De aici si pana la obligativitatea unor astfel de implanturi, nu mai e o cale prea lunga! Sigur, nici un om normal nu va respinge, din principiu, orice implant medical. Stimulatoarele cardiace salveaza viata a mii de oameni. Totusi, prin definirea vaga din ordonanta de guvern a „dispozitivelor medicale active”, se deschide o portita pentru legalizarea implanturilor cu microcipuri (RFID) de urmarire! Se poate pretexta, ca in SUA, ca asemenea microcipuri sunt bune pentru urmarirea bolnavilor de Alzheimer sau ca, prin datele medicale pe care le contin, pot ajuta la tratarea mai eficienta a bolnavilor si/sau ranitilor in spital. Aici e adevarata problema! Orice tehnologie e cu doua taisuri – poate fi utilizata spre binele oamenilor sau impotriva lor! pasapoarte biometrice cu microcip (RFID). Peste nici doi ani, vom avea si carti de identitate biometrice cu cip. Asta tot ca urmare a transpunerii unei decizii a UE. Tot la porunca UE, animalele domestice de la tara (oi, vaci, porci, magari, cai) au fost „cipate” de cativa ani buni. De curand, si cainii si pisicile urmeaza sa fie „cipati”.

    Guess who is next! Sursa http://youtu.be/jiGEDSjDvZk

    Apreciază

  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Pecetea nu este un simplu cip, unul oarecare, ci un anumit cip cu tehnologie RFID (unde radio și GPS), implantat în corpul omenesc (numit și biocip), care va reuni toate actele sale, va înlocui orice card sau cartelă și fără de care într-un viitor nu foarte îndepărtat oamenii nu vor putea vinde și cumpăra (cum scrie în Apocalipsă) și nu vor beneficia de unele servicii și medicamente etc. El va conține o bază consistentă de date personale diverse, fiind un adevărat dosar electronic la purtător (mai bogat decât cel avut de un deținut politic supravegheat de fosta Securitate), putând fi scanat de la distanță, supravegheat permanent și evident la bunul plac al celor care vor avea acces informatic la el, legal sau ilegal (haeckeri)…

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s