OCULTA MONDIALĂ PREGĂTEȘTE ÎN DISPERARE DE CAUZĂ CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL…

index   index

                                 Al III-lea Război Mondial

                              Panica ocultei mondiale – Legea Big Brother

         Pentru a înțelege de ce a devenit prioritară în viziunea iudeo-masoneriei această lege impusă popoarelor, lege prin care accesul la mijloacele de informare alternative se restrânge trebuie să ne întoarcem în timp la nivelul anilor 2008-2009.

         Masoneria în România era percepută in mod eronat, în anii ce au urmat loviturii de stat din decembrie 1989, ca fiind un ordin religios acceptat ca multe altele datorită propagandei oficiale și a lipsei informației alternative. În viziunea iudeo-masoneriei, accesul la internet a populației globale trebuia să aiba dublu scop. De răspandire a satanismului și a comportamentelor negative în rândul tinerilor, de îndepărtarea acestora de valorile morale pozitive, de credința în Dumnezeu și pervertirea lor la Rău dar și de distrugerea sănătății acestora prin ținerea acestora în fața calculatoarelor cât mai mult, un sedentarism impus care duce inevitabil la boli. Omul bolnav nu are capacitatea de a se apăra și va consuma inevitabil medicamentele contrafăcute ale marilor corporații farmaceutice conduse de ei.

           Insa, spre surprinderea lor,in anii 2009-2010 au aparut datorita internetului instrumentul lor de control, primele reactii pe care nu au reusit sa le stopeze si care au demascat in fapt masoneria si adevaratele lor intentii.Au aparut primele siteuri si bloguri nationalist crestine care au aratat cu adevarat fata hidoasa a ocultei mondiale,au demascat celebrele si tragicele actiuni de tip false flag precum 11 septembrie 2001,asa zisa revolutie din decembrie din Romania si altele. O adevarata lovitura pentru elitele ocultate care au fost nevoite sa reactioneze si sa renunte oarecum la ocultare prin iesirea in prim plan cu acele mesaje subliminale in muzica, arta si film menite sa atraga adepti si sa atenueze putin acele lovituri primite in special din partea crestinilor ortodocsi. Reactia nu a intarziat sa apara si a inceput un razboi nevazut al iudeomasoneriei cu ortodoxia prin propaganda furibunda in mass-media controlata de ei, pe internet, impotriva credintei ortodoxe, a obiceiurilor crestine, a preotilor ortodocsi. Se stie prea bine ca acolo unde exista Dumnezeu,unde exista credinta adevarata, valori morale pozitive nu isi poate face loc satanismul.

          Practic ei s-au trezit cu toate proiectele de control si manipulare a populatiei globale in impas, s-au lovit de zidul acesta al credintei totul culminând cu reactia dura a Rusiei ortodoxe la instituirea Noii Ordini Mondiale, o ordine mondiala a controlului si a sclaviei moderne. Datorita acestor siteuri si bloguri crestine astazi o mare parte a populatiei globale a inteles cu ce se ocupa cu adevarat masoneria, care sunt intentiile ei, chiar prin ceea ce se vroia un instrument de indoctrinare si manipulare.

          Pentru a putea controla si limita acest fenomen aveau nevoie de un motiv serios, astfel a aparut terorismul mondial islamist, vezi la inceput Osama ben Laden si Al Qaida, sperietoarea popoarelor. Acest terorism controlat si impus de ei, din pacate cu multe victime nevinovate asa cum a fost si Charlie Hebdo si ISIS, trebuie sa fie un motiv serios si urgent pentru a impune legea tacerii si a controlului Big Brother. Trebuie sa fie un motiv serios pentru a acuza de terorism si chiar neutraliza pe cei care incearca sa le mai stea in cale.

          Cu toate acestea asa cum am mai spus nu este de ajuns sa ai bani ca sa ai putere deplina si declinul masoneriei malefice este evident. Nu va fi usor, chiar va fi imposibil sa implementeze instrumentele de control precum buletinele biometrice, cardurile de sanatate cel putin la popoarele crestine. De aceea ma tem din ce in ce mai mult ca, in disperare, vor recurge la ultima solutie pe care o mai au, declansarea unui conflict mondial.

 

         sursa: http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.ro/2015/02/panica-ocultei-mondiale-legea-big.html#

 

Publicitate

18 gânduri despre „OCULTA MONDIALĂ PREGĂTEȘTE ÎN DISPERARE DE CAUZĂ CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL…

   1. Radu Iacoboaie Autor post

    Planurile Illuminati de cucerire a lumii
    TheNewsInfo1000, Publicat pe 29 nov. 2013

    Noua Ordine Mondială, Francmasonerie, Bilderberg, sînt organizaţii despre care, după Decembrie 1989, se vorbeşte şi în România atît pro dar şi contra. Cît sînt de reale informaţiile ajunse în rîndul opiniei publice, rămîne ca fiecare perosnă să le definească şi să le înţeleagă. În România s-au reînfiinţat după 1990, comunismul interzicîndu-le activitatea. Chiar Ceauşescu s-a întîlnit cu reprezentanţii grupului Bilderberg în Olanda, la 1970, cînd a refuzat intrarea în organizaţie. Un ofiţer SIE a relatat despre întîlnirea secretă a lui Ceauşescu cu Bilderberg. În ziua de azi pentru publicul larg, activitatea organizaţiilor de acest tip apare una de tip caritabil. Partea necunoscută însă este prezentată în diverse interviuri de către o parte a mass mediei internaţionale. Materialele ce urmează au fost preluate din astfel de surse.

    Confesiunile unui mason de rang înalt Un mare magnat al ţiţeiului care locuieşte în SUA, un mason de rang înalt din cadrul grupului Bilderberg, este bolnav de cancer într-un stadiu terminal. El s-a decis să vorbească în faţa pastorului Lindsey Williams deschizîndu-şi astfel inima.

    Pastorul însă a dezvăluit, (n.r. martie 2011) public confesiunile magnatului bolnav. Dezvăluirile acestuia s-au referit la acţiunile grupării ,,Noua Ordine Mondială” care se vor derula pînă la sfîrşitul anului 2012 şi au fost publicate pe inetrnet şi în mai multe reviste.

    Va fi atacat Iranul ,,Magnatul a susţinut că înainte de preluarea conducerii lumii de către gruparea „Noua Ordine Modială”, lumea va fi condusă, aşa cum de altfel se spune şi în Apocalipsă, de către chinezi, rasa galbenă. El a adăugat că deşi China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră vor fi bancherii care fac parte din grupul al aşa-zişilor „iluminaţi”. În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Vor intra în luptă mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza şi va face milioane de victime.

    Moneda unică globală. Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii” şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, aşa că este cel mai bine să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent”.

    China, statul cel mai puternic Masonul de rang înalt a mai spus: „În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia. În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbeşte fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei şi actualmente ministru de externe vorbeşte fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaşte Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaţilor” va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulţi locuitori ai acestei planete. Sursa video http://youtu.be/LtiuwWprpzc

    Apreciază

 1. Radu Iacoboaie Autor post

  Mai nou, pot să vă mărturisesc că sunt monitorizat și de RAS Hong Kong a Chinei (se subînțelege comunistă). Adică de Regiunea Administrativă Specială a Chinei… Având un steag cu o stea (pentagramă) pe fundal roșu…
  Asta după monitorizarea începută deja de câteva săptămâni de către Bruxelles (calculatoarele centrale din Uniunea Europeană?).
  Probabil că informațiile de pe acest blog deranjează pe unii… Să fi devenit un mare pericol pentru oculta mondială? O furnică față de un elefant?…

  Apreciază

  Răspunde
 2. C-tin

  De când am refuzat cardul de „sănătate” oficial (deci mi-am făcut cunoscute datele personale) și calculatorul meu pare sa fie ținut sub observație. Se vede dupa felul ciudat în care funționeză. Mi se blocheaza ferestrele, sau încetinesc, se închid și se deschid singure. Uneori am flashuri ca atunci cănd se fac copii după ferestrele vizitate. Uneori nu pot să închid calculatorul din comenzile proprii din cauza unor așa zise backgrownd programs ce pc-ul mi le anunță că trebuie să le închid, deși până acum nu am avut astfel de situații și trebuie să-l scot din priza. Mailurile nu ajung la destinatar, s-au ajung ciopârțite, Internetsecurity instalat văd că nu face doi bani. Și așa am un abonament de tot rahatul. 10GB/ lună. Acum, abia de mai consum 3-4 GB, că restul se duc în ceață. Naiba știe cine mi-i consumă. Însă pe factură îmi apare că i-am consumat eu. Și viteza mi-a scăzut drastic de la 21, la 1-6Kbps . Niște infantili, dacă își pierd vremea cu te miri cine….Nu au nimic mai bun de făcut decât să șicaneze niște oameni simpli…
  Eu nu am dreptul la o viață normală, alții însă primesc și bani ca să-și manifeste praid-ul multicolor în public….și câte și mai căte nu le sunt permise…

  Apreciază

  Răspunde
  1. Radu Iacoboaie Autor post

   Cred că în momentul în care dolarul și moneda euro vor fi egale, vor pune problema unirii lor, creării unei noi monezi euro-atlantice… Există astfel de poziții exprimate deja în media online…

   Apreciază

   Răspunde
 3. mihai

  pe yahoo a aparut un articol despre PARINTELE IUSTIN, dar m-au scarbit majoritatea postacilor/comentacilor care si-au dat si ei cu presupusul pe acolo, adica cu alte cuvinte dadeau cu muci in fasole si vorbeau ca sa se afle in treaba

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s