RUȘINE IERARHILOR ORTODOCȘI CARE PLEDEAZĂ PENTRU HOMOSEXUALITATE ȘI SCOATEREA UNOR PASAJE DIN SFÂNTA SCRIPTURĂ!

        FRAȚI ORTODOCȘI, V-AȚI AȘTEPTAT LA O ASEMENEA ATITUDINE INCALIFICABILĂ  TOCMAI ÎNAINTE DE SINODUL PAN-ORTODOX DE ANUL VIITOR?

        DEVINE LIMPEDE CEEA CE VOR SĂ FACĂ: SĂ ȘTEARGĂ PĂCATUL SODOMIEI ȘI SĂ PROMOVEZE ECUMENISMUL LA NIVELUL TUTUROR ȚĂRILOR ORTODOXE!…

Bucovina Profundă

Homosexualitatea, mărul discordiei pentru ierarhii ortodocși de la Chambesy – Geneva

sursa: marturieathonita.ro

Amănunte revelatoare despre întrunirea Comisiei inter-ortodoxe care pricinuiesc rușine sunt date publicității.

 • Care reprezentanți ai Bisericilor au insistat să susțină homosexualitatea și puțin a lipsit să devină cauze „să se șteargă din Sfânta Scriptură capitolul despre Sodoma și Gomora”?

Profundă neliniște s-a creat în sânul Bisericii datorită poziției ierarhilor și străduinței de a modifica Sfânta Scriptură, Sfintele Canoane ale Bisericii și învățătura Sfinților Părinți.

Culisele pe care le descoperim astăzi referitoare la întrunirea Comisiei Speciale Inter-ortodoxe dovedesc indiscutabil că unii dintre păzitorii Credinței Ortodoxe încearcă să slăbească stâlpii de sprijin ai Ortodoxiei.

Vezi articolul original 1.333 de cuvinte mai mult

Un gând despre „RUȘINE IERARHILOR ORTODOCȘI CARE PLEDEAZĂ PENTRU HOMOSEXUALITATE ȘI SCOATEREA UNOR PASAJE DIN SFÂNTA SCRIPTURĂ!

 1. radu iacoboaie

  Iani said, on martie 16, 2015 at 12:56 am (PE BLOGUL SACCSIV)

  Este cea mai teribila stire din ultima vreme, daca e adevarat ce se spune in articol, si eu cred ca da. Este mai grav decat stirile care vestesc apropierea razboiului, sau ruperea Ardealului, sau cipul sau altele. De ce? Fiindca aflam ca in sanul Bisericii noastre drept-slavitoare exista lupi printre chiar pastorii, ierarhii acestei Biserici. Daca ei inca nu sunt majoritari, pot deveni. Spre asta ne indreptam.
  Daca se pune problema SCOATERII UNOR PASAJE DIN SCRIPTURA este ceva nemaiauzit, ceva ce nu s-a intamplat niciodata in toata istoria, nici ereticii nu au facut asa ceva. De asemenea, daca se pune problema stricarii unor dogme, a falsificarii invataturii Sfintilor Parinti.
  Problema “nediscriminarii” homosexualilor este folosita ca pretext pentru promovarea homosexualitatii, si asta ca sa se distruga totul: familia, morala si iata, si Biserica. O Biserica care nu mai marturiseste adevarul, care stalceste Scriptura si pe Sf Parinti si dogmele, care si ele sunt sfinte fiindca au fost adoptate de Sinoadele ecumenice sub insuflarea Duhului Sfant. O astfel de biserica nu va mai fi biserica. Este cutremurator.
  Daca se poate, frate Saccsiv, sa fii (si sa fim) cu ochii pe subiectul asta si daca mai exista si alte informatii din alte surse, care sa confirme acest articol, ar fio bine sa fie date. Mi se pare de o gravitate uriasa.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s