FRAȚI ROMÂNI, ROMÂNIA SE TREZEȘTE! ROMÂNII SE MOBILIZEAZĂ! LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU MENȚINEREA RELIGIEI ÎN ȘCOLI

NU ȘTIU CINE A FILMAT, DAR IATĂ AVEM ÎN SFÂRȘIT ȘI CÂTEVA IMAGINI VIDEO DE LA MARȘUL DESFĂȘURAT LA SUCEAVA PE 1 MARTIE 2015 PENTRU MENȚINEREA RELIGIEI ÎN ȘCOLILE DIN ROMÂNIA. PRIMELE MINUTE NU SUNT RELEVANTE.

         ESTE CU ADEVĂRAT IMPRESIONANT SĂ VEZI CIRCA 1200 DE ROMÂNI MĂRȘĂLUIND PENTRU HRISTOS ȘI CREDINȚA LOR, TOCMAI ÎN DUMINICA ORTODOXIEI, PURTÂND MULTE ICOANE, STEAGURI NAȚIONALE, PANCARTE ȘI MAI ALES CÂNTÂND ÎMPREUNĂ UNELE DINTRE CELE MAI FRUMOASE CÂNTĂRI ORTODOXE…

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-NE PE NOI!

         …BIRUINȚĂ BINECREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU.

3 gânduri despre „FRAȚI ROMÂNI, ROMÂNIA SE TREZEȘTE! ROMÂNII SE MOBILIZEAZĂ! LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU MENȚINEREA RELIGIEI ÎN ȘCOLI

 1. Aurora

  In lupta noastra contra fiarei antihristice care isi tot lateste umbra peste pamantul romanesc sa nu uitam ca avem trei mari sfinti care ne vin in ajutor daca ii chemam: Parintele Arsenie Boca, Parintele Iustin Parvu si Parintele Gabriel Nicu, mucenic.
  Primii doi sunt deja cunoscuti si cinstiti de crestini, insa al treilea, Parintele Gabriel Nicu a fost discreditat atat in timpul vietii cat si dupa uciderea sa miseleasca de catre slugile intunericului. Din nefericire, Parintele este putin cunoscut si cred ca e de datoria noastra, a celor ce iubim Ortodoxia sa ne aparam sfintii, sa-i scoatem la iveala pe cei obnubilati de inchinatorii la Lucifer. Scurta sa viata, Parintele Gabriel i-a dedicat-o lui Hristos si semenilor sai aflati in necazuri si suferinte. A vindecat boli grave, a alinat dureri, a inviat morti, a a incurajat pe cei cazuti. Eu nu l-am cunoscut decat din relatarile unor fiice duhovnicesti care i-au fost aproape si din lectura cartii care s-a scris despre el, dar am fost acum cativa ani la mormantul Sfintiei Sale si nu pot sa redau in cuvinte linistea pe care am simtit-o atunci.
  Va sfatuiesc pe toti cei dornici de a afla adevarul despre sfintii nostri, sa nu credeti o iota din lucrurile denigratoare care s-au spus despre Parintele Gabriel. Nu s-a ocupat cu deschisul cartii, nu a recomandat practici orientale, nu a facut nimic necanonic. Dusmanii au avut grija sa-l ponegreasca in fel si chip pentru ca era un critic inversunat al preotilor masoni, al ecumenistilor si al implementarii cipurilor despre care el stia inca de la inceputul anului 2000, fiind vazator cu duhul. Tot ce a prorocit parintele s-a implinit punct cu punct, inclusiv moartea sa, la nici 41 de ani.
  Va recomand sa cititi in format pdf „Parintele Gabriel – un om indumnezeit prin har” si cine are ocazia sa mearga la Mogosesti (in apropiere de Targoviste) la mormantul Sfintiei Sale isi poate procura cartea de acolo. Sa cautam sa ne apropiem de acest sfant minunat care revarsa si acum daruri si binecuvantari peste cei ce au evlavie la el si poate, pe 1 iulie, cand se implinesc 10 ani de la mutarea sa la Domnul vom fi in numar cat mai mare la mormantul Sfintiei Sale! Sfinte Parinte Gabriele, aleasa floare duhovniceasca, vino in ajutorul neamului romanesc si izbaveste-ne de toti serpii care s-au cuibarit pe aici!

  Apreciază

  Răspunde
 2. ayeaye20

  http://www.scribd.com/doc/114915923/Parintele-Gabriel-Un-Om-Indumnezeit-Prin-Har#scribd
  >https://www.youtube.com/watch?v=DkbKfMyM5Sc
  antihristii aia de la ric/co au scris impotriva

  Si o intamplare adevarat cu un crestin ortodox ce nu vedea cu unul dintre ochi si s’a dus la mormantul Pr. Gabriel. Si a luat ulei de la candela pe deget, si luand prea mult a cazut uleiul de pe deget jos si a pus degetul in uleiul de jos si sa unsu pe ochi si s’a vindecat, a inceput sa vada.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s