FRAȚI ORTODOCȘI, PRIN ABANDONAREA OREI DE RELIGIE EI NE CONDAMNĂ COPIII LA MOARTE SPIRITUALĂ! REVENIM LA ATEISMUL LUI MARX, LENIN ȘI ENGELS?…

FRAȚI ORTODOCȘI, SCOATEREA RELIGIEI DIN ȘCOLI ERA PROGRAMATĂ DE MULT TIMP. ÎNVĂȚĂMÂNTUL RELIGIOS ERA PRECONIZAT A FI SCOS DE CĂTRE FORURILE CE CONDUC UNIUNEA EUROPEANĂ ÎNCĂ MAI ÎNAINTE DE ANUL 2004, CÂND A FOST POSTATĂ CONFERINȚA CU PĂRINTELE AMFILOHIE DESPRE TAINA FĂRĂDELEGII ÎN ROMÂNIA…
MASONII VOR SĂ FORMEZE NOILE GENERAȚII ÎN CONCEPȚIA LOR ANTIHRISTICĂ. PENTRU CĂ ANTIHRISTUL VA VENI CHEMAT ȘI VENERAT FIIND DE OAMENI!… DÂNDU-ȘI ARAMA PE FAȚĂ ABIA DUPĂ ÎNSCĂUNAREA LUI LA IERUSALIM CA ȘEF AL GUVERNULUI MONDIAL… E O PROFEȚIE CARE SE VA ÎMPLINI MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU…
DE ACEEA, ORTODOXIA LE ESTE O BARIERĂ ȘI INAMIC. ESTE CHIAR INAMICUL LOR PUBLIC DECLARAT NUMĂRUL 1! PE DE O PARTE CUMPĂRĂ MASIV CLERUL BISERICESC CU BANI ȘI FUNCȚII. ȘI PE DE ALTĂ PARTE, SCHIMBĂ STRUCTURA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI, NE SCOT RELIGIA, NE INTRODUC ETICA ȘI EDUCAȚIA SEXUALĂ… NE ADUC ÎN CONTINUARE TEORIILE EVOLUȚIONISTE ȘI ATEISMUL…
ATEISM CARE POATE ÎNSEMNA FOARTE BINE ȘI SATANISM… SUB MASCA ATEISMULUI SE POATE ASCUNDE SATANISMUL… DRUMUL SPRE IAD ESTE PAVAT CU BUNE INTENȚII… VEDEȚI NUMAI EXPERIMENTUL COMUNIST DIABOLIC DE LA PITEȘTI DINTRE 1949-1951, ORGANIZAT DE EVREII BOLȘEVICI DIN ROMÂNIA DREPT RĂZBUNARE ÎMPOTRIVA TINERETULUI LEGIONAR CARE I-A STAT ÎMPOTRIVĂ… ȘTIIND DE ASEMENEA, CĂ MARX ȘI ENGELS FRECVENTAU O BISERICĂ SATANISTĂ DIN ANGLIA!…

ASCULTAȚI CU MARE ATENȚIE CEEA CE NE SPUNE PĂRINTELE CONSTANTIN NECULA, DINCOLO DE UMORUL SĂU CARISMATIC:

PÂNĂ UNDE MERGE ÎNSĂ SINCERITATEA PĂRINTELUI NECULA?

https://saccsiv.wordpress.com/2015/03/07/video-preotul-constantin-necula-despre-poporul-rus-betivi-violatori-imputiti-ce-au-creat-comunismul-acest-preot-e-incult-sau-unealta-adevaratilor-creatori-ai-com/

                DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-NE PE NOI!

8 gânduri despre „FRAȚI ORTODOCȘI, PRIN ABANDONAREA OREI DE RELIGIE EI NE CONDAMNĂ COPIII LA MOARTE SPIRITUALĂ! REVENIM LA ATEISMUL LUI MARX, LENIN ȘI ENGELS?…

   1. Radu Iacoboaie Autor post

    COPIII NOȘTRI ABIA REUȘESC SĂ ÎNVEȚE DESPRE RELIGIA LOR ȘI VIN ,,EXPERȚII” ÎN EDUCAȚIE ȘI NE SPUN CĂ EI POT SĂ STUDIEZE TOATE CELELALTE RELIGII ȘI CHIAR SĂ CUNOASCĂ ȘI ARGUMENTELE ATEILOR?… PRACTIC ESTE IMPOSIBIL LA VÂRSTA LOR. DOAR DACĂ SE DOREȘTE CREAREA ÎN MINTEA LOR A UNEI NEBULOASE, A UNEI STĂRI CONFUZE ÎN MOD PREMEDITAT, PENTRU A UȘURA OPERAȚIUNEA SPĂLĂRII PE CREIER DIN SOCIETATE PRIN MASS-MEDIA…

    NU ESTE EXCLUS CA ACEASTĂ DOAMNĂ SĂ FACĂ PARTE DINTR-O LOJĂ MASONICĂ ORI SĂ FACĂ JOCUL UNORA CU BUNĂ ȘTIINȚĂ. ORICUM NU POT SĂ CRED CĂ ESTE CU ADEVĂRAT ORTODOXĂ… MĂ POATE CONVINGE CINEVA CĂ DOAMNA NU ESTE INFORMATĂ SAU ESTE ÎNTR-O SIMPLĂ EROARE?…

    Apreciază

   2. Radu Iacoboaie Autor post

    Exacustodian said, on martie 3, 2015 at 2:06 pm (pe blogul saccsiv, art. Foto: MARSUL DE LA SUCEAVA – in favoarea orei de religie )

    Acum se vrea ca biserica să fie de stat, adică să fie subordonată lui, predicând în loc de adevărul ortodox un creştinism ecumenist şi superficial până când România va arăta cu totul altfel decât acum câţiva ani. Comunismul nu a reuşit să elimine credinţa totalmenete nici din Rusia, nici din România, nici din orice ţară a dăinuit, indifeent cât timp. Atunci în comunism, oamenii ştiau ce vrea duşmanul. Dacă unii se plâng că pe vremea aia aveam doar două ore de televizor, ar trebui să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru asta. Să vedem ce va urma fără comunism dar cu ore nonstop de televiziune, radio şi internet.
    Observaţi vă rog toţi ceva: în toate documentarele, în toate emisiunile, când vine vorba de scârboşenii precum “societate democratică”, “o lume deschisă şi fără prejudecăţi”, “valori umaniste”, cei ce sunt conservatori sunt acuzaţi că vor întoarcerea la “evul mediu”. Probabil că v-aţi dat deja seama de ce. Începuturile evului mediu sunt considerate pe la anii 400-500, deci la nu prea multă după Edictul de la Milan care a oprit prigoana împotriva creştinilor şi de la împăratul Teodosie cel Mare care a oficializat creştinismul. Este perioada triumfului creştinismului împotriva păgânismului! Aşadar orice e legat de trecut e prezentat într-o lumină proastă. Uitaţi-vă prin filme (care nu sunt făcute la întâmplare) imaginile de pe vremuri arată oameni zdrenţuroşi, fără maniere, fanatici. Iar când e vorba de “preistorie” (concept FALS!!!) televiziunea ne arată oameni cocoşaţi ce umblau cu bâta în mână şi trăiau în peşteri. Seriale ca “familia Flinstone” nu au fost făcute la întâmplare. Nu demult s-a discutat aici pe blog despre filmul evoluţionist “Lucy”. (intersant nume obţinem dacă mai adăugăm trei litere: lucy…fer!) Aia din film la un moment dat zice “sunt peste tot”. cine are proprietatea de ubicuitate? Numai Dumnezeu! Întorcându-se în timp, personajul principal arată evoluţia şi big bang-ul, deci se induce ideea că e singura variantă reală a istoriei existenţei lumii. aşadar care e mesajul: nu există Dumnezeu aşa cum cred creştinii ci omul e dumnezeu! Acum dialogul şarpelui cu Eva s-a mutat pe ecran. Laboratorul de la hollywood e ffoarte eficient în a transmite lumii mesajele dorite de oculta mondială. vă reamintesc filmul “the day after tomorrow”, iarăşi mesajul e o contradicţie a promisiunii lui Dumnezeu că nu va mai fi potop, “Armaghedon” unde salvatorii lumii sunt o gaşcă de americani munciţi fiecare de diferite patimi-jocuri de noroc, desfrânare, beţie.
    De ce nu sunt întrebaţi copiii, dacă vor să facă biologia? Că acolo li se impune că sunt primate evoluate şi că acum câteva milioane de ani (asta pt. mine e una dintre cele mai mincinoase expresii din lume) continentele erau unite şi reptilele au început să iasă din apă şi ca să se adapteze “şi-au creat organe pt. traiul pe uscat” (de râsul curcilor).
    De ce nu sunt întrebaţi copiii dacă vor să participe la ora de dirigenţie? Unde sunt învăţaţi să fie toleranţi şi când trebuie şi când nu trebuie?
    De ce nu sunt întrebaţi copiii dacă vor să studieze anumite cărţi la literatură fără să li se impună pierderi de timp precum “La ţigănci” de Mircea Eliade şi alte fabulaţii ale rătăciţilor? Poate unii ar vrea să afle vieţile sfinţilor?
    De ce nu sunt întrebaţi copii dacă vor să facă chimie? Că nu toţi se vor face chimişti ca să trebuiască să-şi impuie capul cu formule care nu le vor folosi NICIODATĂ în viaţă?!
    Am văzut pe youtube un reportaj în care se spunea că o clasă întreagă a renunţat la ora de religie pe motiv că sunt supraîncărcaţi la alte materii şi că părinţii au spus că e decizia lor.
    De ce părinţii ăştia civilizaţi şi democraţi nu-şi întreabă copii dacă sunt de acord să mănânce asta sau ailaltă, la masă?
    De ce nu-şi întreabă copii dacă vor să meargă la şcoală sau nu?
    De ce nu-şi întreabă copii, la fiecare minut, despre orice şi întreaga educaţie să fie un şir de întrebări al părinţilor către copii iar copiii să aleagă ei ce să facă şi ce nu?
    Vă daţi seama către ce ne îndreptăm?

    Şi acum vă atrag atenţia supra unui lucru:
    Când va începe prigoana, până la jandarmi care se vor comporta ca poliţiştii americani, până la soldaţii armatei NATO (că armată română oricum nu mai există), până la extremiştii islamici care taie capete prin Siria şi Libia, cei care ne vor scuipa, terfeli şi batjocori, vor fi cei de lângă noi!
    Vă reamintesc ce spune Scriptura:
    “Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.” (Matei 10; 36)
    Acei casnici care nu au făcut religie la şcoală, aceia care sunt îndoctrinaţi de facebook (fie el blestemat!), aceia care îi simpatizează pe Mircea Badea, Moise Guran, Mihail Neamţu şi Remus Cernea, aceia care cască gura hipnotizaţi la emisiunile şi comentariile mizerabile cu Mihai Gâdea, C.T.Popescu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Emisl Străinu şi Pavel Coruţ.
    Şi mai spune Scriptura:
    „Şi va da frate pe frate la moarte şi tată pe copil şi copiii se vor răzvrăti împotriva părinţilor şi îi vor ucide.” (Evanghelia de la Marcu 13; 12)

    Felicitări tuturor celor ce iau atitudine făţişă împotriva vicleniilor lumii în care trăimşi nu stau amorţiţi în faţa facebookului!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s