INTRODUCEREA OBLIGATORIE A CARDURILOR ELECTRONICE DE SĂNĂTATE (video) – ÎNCEPUTUL DICTATURII BIOMETRICE ÎN ROMÂNIA!

         FRAȚI ROMÂNI, URMĂRIȚI CU ATENȚIE ACEST FILM SINTEZĂ DOCUMENTAR. NU ESTE O SIMPLĂ ÎNREGISTRARE VIDEO A DEZBATERII PUBLICE DIN 16 IANUARIE 2015. Încercați să observați fiecare detaliu în parte, mai ales în privința atitudinii celor din prezidiu, adică a  reprezentanților Ministerului Sănătății și Guvernului. Observați cum doamna juristă nu a rostit un cuvânt, dar mai tot timpul mesteca gumă!… Specialistul în IT nu a rostit nici el vreun cuvânt dar a plecat pe furiș înainte de a i se adresa vreo întrebare legată de securitatea datelor medicale din dosarul electronic de sănătate și din cardul electronic de sănătate!… Președintele CNASS a afișat o atitudine nedemnă de zeflemea și nepăsare, încercând să ne convingă că nu este absolut nicio problemă… Dânșii au venit doar pentru ca să nu li se poată imputa lipsa dezbaterii publice legal prevăzute de lege și a promite societății civile în van din nou găsirea unei alternative la acest card, pe care în patru ani oricum au tot promis-o fără succes…         

         ȘI TOTUȘI FRAȚI ROMÂNI, VORBIM ÎNSĂ DE LUCRURI EXTREM DE SERIOASE, CARE VIZEAZĂ ÎNSĂȘI SIGURANȚA CETĂȚENILOR ROMÂNI! ÎNȚELEGEM TREPTAT CĂ IDENTITATEA ACEASTA ELECTRONICĂ PE CARE NE-O CREEAZĂ GUVERNANȚII (DOSARUL ELECTRONIC ÎNDEOSEBI) NE ADUCE SCLAVIA ELECTRONICĂ, LAGĂRUL ELECTRONIC (DIN CARE NU MAI POȚI EVADA), DICTATURA BIOMETRICĂ ȘI ABOLIREA DEMOCRAȚIEI, ÎNTR-UN CUVÂNT IADUL ELECTRONIC… TRAFICUL DE ORGANE… GENOCIDUL SPIRITUAL ȘI UMAN…         

         REDĂM INTEGRAL ARTICOLUL DE PE BLOGUL ASOCIAȚIA CIVICĂ DREPTATEA:

         IMPUNEREA CARDULUI DE SĂNĂTATE CU CIP ANULEAZĂ DREPTUL LA VIAȚĂ ȘI LEGIFEREAZĂ DICTATURA

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FUF0bDaKjFQ#t=16          

         De curând a apărut în viaţa nostră cardul. La început, el s-a numit cartelă magnetică, carte de credit, un instrument de plată pe suport magnetic, deci un instrument bancar emis de o bancă. Cartela s-a transformat în card electronic purtător de cip, care poate stoca informații. Instituțiile statului au preluat această tehnologie impunând-o populației sub forma actelor de identificare. Reacția celor avizați a fost promptă și fermă încă din 2009, organizându-se împotriva pașaportului electronic, mitinguri și marșuri de protest, la care au participat mii de oameni. Interesul cel mai pregnant pentru acest domeniu l-a manifestat guvernul Năstase, care în august 2002 a emis Ordonanța de Urgență nr.69 ce introduce pentru prima data în România ideea de carte electronică de identitate.          Iată că în cei peste 12 ani care s-au scurs de la apariția sa, sistemul nu a reușit să cipeze în masă documentele românilor. Acum, parcă grăbindu-se să împlinească versetele 16-18 cap. 13 din Apocalipsă, reprezentanții sistemului încearcă din nou să impună un card cu cip, care veleitar se intitulează card naţional de asigurări sociale de sănătate. Acești ipocriți, s-au gândit că ar trebui să le dea românilor și un card de sănătate, nu ca să fie mai sănătoși și să aibe o viață lungă și prosperă, ci ca să-și dea acordul că-și donează organele.

      (Nu vrem card de sănătate! Descărcați, completați și trimiteți: Memoriul – Stop card de sănătate! DESCARCĂ: Link1 | Link2 Link3 )

         Au fost trei dezbateri pe acest subiect, noiembrie 2010, ianuarie 2011 și ianuarie 2015, în care toți cei prezenți au fost împotriva introducerii acestui card…        

         În situația în care s-a pus problema obligativității introducerii sale, s-a cerut cu fermitate respectarea Constituției României și oferirea alternativei DEFINITIVE, deci nu provizorii, pentru cei care din motive de conștiință sau convingeri religioase nu-l acceptă. Faptul că și după a treia dezbatere publică pe acest subiect se încearcă a se eluda opinia maselor, reprezentații instituțiilor statului mințind cu nerușinare, fără a publica minuta dezbaterii, fără a informa opinia publică, demonstrează că încercarea de a introduce acest card cu forța are o miză importantă.

       După mai bine de două săptămâni de la dezbatere, reprezentații guvernului se prefac a fi surzi la cererile romanilor, mass-media trece sub preș cele petrecute, iar Patriarhia cântă aceeași partitură din 2009 când prin vocea purtătorului de cuvânt Constantin Stoica vroiau să fie primi care își fac pașaport cu cip. Pentru a scoate adevărul la lumină, din cele 5 ore de dezbatere, am realizat un film sinteză, un film document. Filmul pe care vi-l prezentăm este relevant în ceea ce privește nesimțirea de care dau dovadă reprezentanții sistemului, dar și reacția fermă a celor prezenți care oferă soluția fără compromis. În condițiile în care atât medicii cu experiență cât și absolvenții de medicină au părăsit România pentru a profesa în alte țări, s-au închis spitale, iar sistemul medical este în „comă”, se naște întrebarea fundamentală, cui folosește cardul de sănătate?

         Putem cu siguranță spune cui nu folosește, medicilor și pacienților, lucru reliefat și de mărturiile celor prezenți la dezbatere. Din filmul pe care-l urmăriți se desprind 3 mize, cum s-ar spune, sistemul vrea să prindă 3 iepuri deodată:

                         1 – transplantul de organe

                         2 – controlul intimității și a vieții private prin dosarul electronic

                         3 – pecetluirea identității

          Pentru că fiecare punct constituie în sine un subiect vast, o să prezentăm succint ce reprezintă fiecare, deoarece în afara internetului nu există surse de informare pe acest subiect.

          1. Transplantul de organe

      Acordul pentru transplantul de organe ridică o gravă problemă de etică a corpului medical. Se știe că nu poți preleva organe de la defuncți, adică cadavre, ci doar de la cei aflați în așa zisa „moarte cerebrală”. Toţi aceşti oameni trăiesc încă, după toate legile biologice, atunci când li se extrag organele, deci sunt vii. Medicul îi ucide în realitate. Medicii au jurat să acționeze, cităm: „numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență” – jurământul lui Hippocrate. Este clar că prelevarea organelor, presupune nu numai încălcarea acestui jurământ ci și a curma o viață. Sunt nenumărate cazuri de oameni care au „revenit la viață” din așa zisa moarte. Este bine cunoscut chiar cazul unui neurochirurg dr. Eben Alexander, care în 2008 după 7 zile de „moarte cerebrală” a revenit, făcând mărturii uimitoare cu argumente pertinente, uzând de cunoștințe în domeniul neurologiei, fizicii și a altor științe exacte. Având o pregătire academică, fiind cadru universitar, a explicat experiența sa, atât din timpul celor 7 zile de comă cât și după „revenire”, din punct de vedere științific. În filmul pe care-l puteți viziona aici veți descoperi, în dialogul celor doi medici cu reputație internațională, Raymond Moody și Eben Alexander, capacitatea lor de a-și recunoaște limitele, din momentul când au înțeles supremația CONȘTIINȚEI – acel „ceva” foarte profund și ascuns care nu poate fi localizat, sau limitat în spațiu și nici limitat în timp. După cum declară, dr. Eben Alexander a cunoscut timp de 7 zile, modelul perfect de moarte și totuși „s-a întors” să ne relateze, nu doar ce a trăit dincolo de limitele materiei, ci faptul că a trăit până la momentul comei în ignoranță, în pofida recunoașterii sale științifice internaționale.

        Sunt medici care mărturisesc că, în momentul în care se recoltează organele unui bolnav declarat în moarte cerebrală, în momentul în care chirurgul înfige bisturiul, bolnavului îi apar lacrimi spontane în ochi. Sunt relatări în presa alternativă, de oameni care au fost la un pas de a fi tranșați pentru organe și salvați providențial de o rudă, un prieten, etc. care se bucură în continuare de viață. În aceste condiții, cine le dă dreptul acestor satrapi să impună Poporului Român această știință fără conștiință, care duce la ruina sufletului.

        Sunt unii care spun că nu le mai pasă de ce se va petrece cu ei „după”, dar este posibil ca și ei ajungând într-o situație critică la spital să plece „dincolo” înainte de a le veni vremea. Altul ar putea spune că el ia cardul, dar este împotriva donării. Acceptând cardul accepți ideea, deci ești de acord cu crima.

         Este cunoscut faptul că pe piața neagră un om sănătos valorează, ca posibil donator de organe, 500 de mii de dolari. Apare astfel tentația de a transforma un pacient aflat în stare critică, în „piese de schimb”, ceea ce în alte țări este un fapt petrecut. La fel cum în unele țări europene s-a legiferat dreptul omului de a fi eutanasiat, acum se încearcă și la noi legiferarea crimei compromițând și cea mai rămas bun din actul medical.

          2. Controlul intimității și a vieții private

        După acceptarea cardului intră în rol dosarul electronic, după cum reiese și din filmul document, care intenționează să cuprindă toate datele personale pe care sistemul le are despre noi. Deși documentul care a însoțit cardul specifică clar ce date urmează a fi înserate pe cip: bolile cu risc viral, bolile cronice, grupa sanguină și RH-ul. Președintele CNASS, Ciurchea Vasile, afirma cu nerușinare că nu sunt date medicale sau personale pe card. Au trecut pentru început doar acestea, pentru că au mai fost proteste împotriva cardurilor, dar dacă reacțiile nu se vor intensifica, imixtiunea în viața noastră personală va merge pana la controlul total. După cum au încercat și cu legea „Big Brother”, care prevedea obligativitatea furnizorilor de telefonie fixă şi mobilă şi de internet să reţină timp de şase luni anumite date ale abonaţilor, si a fost respinsă de Curtea Constituțională, tot așa trebuie procedat și cu legea sănătății – a se vedea la minutul 43:33 din film, d-na dr. Andronache anunță că sunt două dosare pe rolul Curții Constituționale, care trebuie susținute.

           3 – Pecetluirea identității

        Încă din anii comunismului, scriitorul Marin Preda spunea că nu poate fi numit intelectual cel care n-a citit Biblia. Capitolul Apocalipsa a fost revelat ca să ne avertizeze, că dacă nu ne trezim (apropo de Deșteptă-te române!) oamenii pot fi pecetluiți, adică cip-uți (haragma). Deci rolul profeției este să avertizeze, după cum spunea un înțelept, răul care nu s-a produs încă, poate și trebuie să fie evitat. Un exemplu fericit de acest fel îl avem tot în Biblie, cu cetatea Ninive.

         Introducerea forţată şi în mare grabă a cipurilor în actele de identitate ale românilor ca și în acest card de „sănătate” deschide larg poarta COMPROMISULUI fără de care pecetluirea nu poate avea loc. Dumnezeu nu le permite să ne încalce libertatea de conştiinţă. Deci, ei nu pot sa ne implanteze direct în corp aceste cipuri si atunci recurg la această stratagemă (capcană a vrăjmaşului – spune primul vorbitor Liviu Constantinescu) prin care românii sunt determinaţi intr-un mod persuasiv, diabolic, să-şi doneze identitatea (date personale, elemente biometrice – amprente si imagine facială și chiar organele).

     Acceptând, nu numai că suntem reduși la statutul de numere (spune d-na Grațiela Botezatu la min. 25:10) în fata unei maşini, prin digitalizarea informatiei, ci toate caracteristicile nostre fizice, unice si irepetabile sunt transformate în numere unice, adâncind și mai mult prăpastia dintre omul zidit de Dumnezeu ca slavă a Sa și identitatea numerică implementată de o mentalitate masonică. Prin acest COMPROMIS omul îsi dă acordul psihologic-aperceptiv si mental (dupa cum s-a exprimat într-un studiu Pr. Prof. Dr. Mihai Valică) pentru acțiunea finală, pecetluirea.

        Acest “acord” inconştient reprezinta PECETLUIREA IDENTITĂŢII, după care va veni mai uşor pecetluirea trupească, la care cel ce a acceptat pasiv, mai greu se va putea opune, pentru că este deja pecetluit psihologic și mental. Ca sa fie si mai clar vom lua ca exemplu “sindromul broaştei într-un pahar cu apă” şi anume, dacă încălzeşti un vas cu apă şi pui broasca în el, aceasta va sări “ca arsă”. Dar dacă pui broasca în acelaşi pahar şi dai focul “la mic”, temperatura creşte, creşte şi broasca “începe să se acomodeze” la mediu până crapă friptă. Aşa este şi cu noi. Dacă se spune “ de mâine implantăm cipul”, s-ar crea o tensiune mare care ar duce la o revoltă în masă. Dar dacă încet, încet, creează mediul pentru acceptarea cipurilor, atunci lumea va fi “mulţumită să fie friptă”.

      Din filmul document reiese clar că a sosit vremea ca Poporul Român să spună NU dictaturii, NU genocidului, NU apocalipsei și să curățăm Grădina Maicii Domnului de „buruieni”. Într-o stare de UNITATE în cuget și-n simțire să ne luăm destinul în propriile mâini.

        (Nu vrem card de sănătate! Descărcați, completați și trimiteți: Memoriul – Stop card de sănătate! DESCARCĂ: Link1 | Link2 | Link3 )

           Prin acest material am răspuns și celui care ne-a întrebat pe site ce să facă cu cardul.

           SURSA:   http://dreptate.org.ro/stiri/52-dezbatere-pub-ms.html

19 gânduri despre „INTRODUCEREA OBLIGATORIE A CARDURILOR ELECTRONICE DE SĂNĂTATE (video) – ÎNCEPUTUL DICTATURII BIOMETRICE ÎN ROMÂNIA!

  1. JE

    Poate va lamuriti totusi ca nu o bucata de plastic este problema, ci informatia stocata pe serverele CNAS cu denumirea DES – Dosarul de Sanatate.
    Fie ca va convine fie ca nu, DES este deja existent si completat cu informatie, pentru orice persoana care este inscrisa la un medic de familie. Ce credeti ca facea medicul de familie la calculator cand v-ati inscris la el si ati mers ulterior la consultatii? Introducea datele dv personale aici:
    http://siui.casan.ro/cnas/despre_siui
    http://siui.casan.ro:82/Asigurati/

    De ce ar vrea cineva sa aibe informatia imprastiata in milioane de locuri si nu centralizata intr-o „Baza de Date” stocata pe un „Server de Baze de Date”?

    Poate va lamureste acest articol cum stau lucrurile in mod real:

    Cardul de sănătate e doar o fațadă, adevărata problemă este DES – Dosarul de Sănătate, parte din viitorul control totalitar

    Apropo, daca inca nu stiati, datele personale ale romanilor au fost deja „servite pe tava” unor „terte parti”:
    http://www.cotidianul.ro/israelul-controleaza-si-datele-personale-ale-romanilor-156386/

    PS: Cuvantul „card” este in limba engleza si nu are nici o legatura cu cuvantul „drac” din limba romana. O traducere adecvata in limba romana ar fi „CARTELA”. Eu nu stiu cine a facut analogia asta neinspirata intre „card” si „drac”, dar este ciudat faptul ca o gramada de oameni au inghitit-o ca pelicanii, fara sa gandeasca si fara sa-si puna intrebari.
    http://hallo.ro/search.do?d=en&l=ro&type=both&query=card

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Avem opinii cu totul diferite. Dosarul electronic de sănătate și cardul electronic de sănătate fac parte din același sistem informatizat, atât de prost securizat. Dumneavoastră încercați să disjungeți problema, pentru ca noi să nu mai fim atât de fermi împotriva cardurilor electronice… Ați citat și de pe un blog cu a treia forță… LIGA DISTRIBUTISTĂ… MASONICĂ: în frunte cu CĂLIN GEORGESCU, PAVEL CHIRILĂ, DAN PURIC, OVIDIU HURDUZEU…
      Poate ar trebui să vă schimbați nick-ul în JR, cu referire la personajul din serialul Dallas… Greșesc?

      Apreciază

      Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        Adrian commented on Putem avea alternativa la cardul de sănătate: adeverinţa de asigurat, valabilă câte 3 luni. (site-ul Apologeticum)

        in response to admin:

        Citiți și: Cel mai important pas pentru a obține alternativa la cardul de sănătate, de făcut până pe 4 februarie De la 1 februarie vom începe să folosim cardul naţional de sănătate la medic. Sistemul cardului va funcţiona, în paralel, cu cel actual al consultaţiei pe bază de adeverinţă de asigurat, până la 31 martie. […]

        Ce se ascunde in spatele cardurilor de sanatate cu CIP – film document:

        http://dreptate.org.ro/anti-rfid/91-cui-foloseste-cardul-de-sanatate-video.html

        Apreciază

  2. Un om care iubește dreptatea

    În America actele cu cip se clonează din mersul mașinii:

    Ca urmare a acestui fapt, englezii, un popor cu capul pe umeri, au scos actele cu cip în afara legii. Ei englezii nefiind în credința cea adevărată și neavând lumină de la Duhul Sfânt. Însă la noi Patriarhia Ortodoxă Română ce face ea? Ne îndeamnă să luăm actele cu cip spunând că-s bune. Asta da lucrare în credința cea adevărată și în lumina Duhului Sfânt !!!
    Iar papagalii noștri de politicieni vor să-și demonstreze genialitatea copiind din occident tot ce-i mai malefic și mai dezastruos. Ca aceste nemernice de carduri de sănătate.
    Păi s-au spart ele serverele de la NASA și de la Pentagon, darămite niște amărâte de cipuri din niște amărâte de bucăți de plastic.
    Eu zic așa: toți cei care au contribuit la implementarea acestor carduri de sănătate și toți cei care le susțin sunt niște criminali ( aici includ și ierarhia Bisericii Ortodoxe, precum și popimea care o sprijină), pentru că vor muri oameni din cauza acestor carduri.
    Se vor clona aceste carduri de sănătate din mersul mașinii, ca în filmul de mai sus. Persoanele sănătoase și cu grupe de sânge rare vor fi cele mai expuse. Ele vor fi sigur victime ale traficanților de organe. Vor fi ucise aceste persoane pentru organe, pentru că se vor plăti sume uriașe pentru un rinichi, sau pentru mai știu eu ce organ de grupă sanguină rară. Traficanții de organe vor avea prin aceste carduri de sănătate informații la discreție, privind starea de sănătate a unei posibile victime, grupa sanguină, etc. Criminali vor fi cu toții cei care au introdus acest sistem, precum și cei care direct, sau indirect l-au susținut.

    Apreciază

    Răspunde
  3. Un om care iubește dreptatea

    Am scris în Revista Atitudini
    http://www.atitudini.com/2014/11/memoriu-catre-casa-nationala-de-asigurari-de-sanatate-c-n-a-s/
    un comentariu pe care vreau să-l reiau și aici.

    În Marea Britanie acum câțiva ani de zile actele cu cip au fost scoase în afara legii, pentru că erau o amenințare la libertatea și demnitatea omului, erau o încălcare flagrantă a drepturilor omului.
    În România o clasă politică coruptă până în măduva oaselor începe să introducă actele cu cip, iar Patriarhia Română blagoslovește aceste acte cu cip spunând că sunt bune. Patriarhie care se dovedește încă o dată străină de valorile acestui neam, dar se dovedește străină și de Dumnezeu.
    S-au strâns sub îndrumarea Părintelui Iustin un milion de semnături împotriva actelor cu cip. Însă un milion de suflete, două – trei milioane dacă punem și familiile celor care au semnat, nu însemnă nimic pentru mai marii Bisericii Ortodoxe.
    „Păstorul cel bun sufletul său și-l pune pentru oi. Dar simbriașul și cel ce nu este păstor …vede lupul venind și lasă oile și fuge.” (In 10, 11-12)
    „Adevăr, adevăr vă spun: Cel ce nu intră pe ușă în staulul oilor, ci sare pe oriunde, acela este fur și tâlhar.” (In 10,1)
    Păi cum să vină ierarhia Bisericii în întâmpinarea celor câteva milioane de suflete?
    Cum să intre ierarhia Bisericii în frunte cu patriarhul „pe ușă în staulul oilor”? Ierarhia Bisericii în frunte cu patriarhul „sar pe oriunde”, adică prin barca politicienilor corupți. Politicieni corupți cărora le fac și campanie electorală de 25 de ani încoace. A se vedea implicarea mârșavă a Instituției BOR și în campania electorală, sprijinind candidatul celor corupți, al celor care au jecmănit și distrus România.
    Sunt ferm convins, că la cea mai mică opoziție din partea ierarhiei Bisericii Ortodoxe politicienii ar fi renunțat la actele cu cip. Căci ei nu ar fi riscat să piardă sprijinul Instituției Bisericii în campania electorală.
    Cel ce nu intră pe ușă în staulul oilor, adică nu vine direct în întâmpinarea oamenilor, milioane la număr, care nu vor actele cu cip, ci sare pe oriunde, adică din barca nemernicilor de politicieni corupți, sau din barca masoneriei, acela este fur și tâlhar. Nu o spun eu, ci o spune Mântuitorul Iisus Hristos.
    A venit vremea să scăpăm de acești furi și de acești tâlhari, batjocoritori de neam și de Dumnezeu.
    Noi nu suntem un popor al satanei, așa cum ar vrea Ierarhia Bisericii ca noi să fim. Ierarhie trădătoare de Dumnezeu și de țară.
    Noi am fost și vrem să rămânem un popor al lui Dumnezeu.
    Cât timp vreți ca să mai permitem acestei ierarhii a Bisericii să-și bată joc de Dumnezeu? Până când? Până când această țară va fi distrusă definitiv? Până când acest popor va fi dus în robie, iar pământul nostru va fi dat în stăpânire altora. Până când?

    Apreciază

    Răspunde
  4. Pingback: ÎNCEPUTUL DICTATURII BIOMETRICE | SANTINELA ORTODOXA

  5. C-tin

    Foarte relevant! Mulțumiri celor care s-au ostenit să realizeze acest video! Interesant este de constatat și cum autoritățile, împreună cu „specialiștii” care susțin sistemul ăsta electronic, au amuțit nemaiavând răspuns la întrebările și argumentările unor oameni simpli din public. Dacă inițial reprezentanții guvernului etc au mai bâiguit câte ceva, spre final … nimic! Cu adevărat la aceasta dezbatere s-a văzut împlinindu-se cuvintele Scripturii: „nu vă îngrijiţi dinainte ce veţi vorbi, ci să vorbiţi ceea ce vi se va da vouă în ceasul acela. Că nu voi sunteţi cei ce veţi vorbi, ci Duhul Sfânt.” MARE ESTE DUMNEZEU!

    Apreciază

    Răspunde
  6. Muraru Lidia

    Referitor la aceste carduri sau mai bine zis crotalizarea oamenilor pentru control dar și pentru a avea un tablou clinic al pacientului (animal). De ce spun asta? Pentru că dacă ai boli foarte scumpe (adică cele care costă foarte mult sistemul de sănătate) atunci medicul curant va fi obligat să-ți dea un tratament care să te scoată din sistem. Cum va face asta? Pe rețeta electronică îți va trece un cod din litere și cifre iar acel cod va fi citit de farmacist și-ți va elibera medicamentul. Acest medicament nu va ameliora boala, o va agrava și îți vei da obștescul sfârșit fără ca medicii să fie obligați să cheltuiască o mulțime de bani și să te trateze. Cardurile dar și rețetele electronice sunt făcute pentru a omorî pe cei grav bolnavi mai ușor. Am trăit acest lucru pe propria-mi piele.
    De asemenea ei vor trece în mod obligatoriu donarea de organe (pentru că au și trecut acest lucru pe carduri la îndemnul UE). Dar și fără să fii bolnav, și fără să ai nevoie de medic oricine are nevoie de un organ (rinichi, ochi, cornee, inimă sau piele) te poate urmări și-ți poate provoca un accident, ca să poți fi donator de organe și să-și rezolve problema. Toate aceste lucruri sunt puține în comparație cu altele și mai și. De pildă în statele Americii de sud copiii săraci erau urmăriți pe străzi dosnice și după ce-i prindeau îi băgau într- o dubă; apoi îi hăcuiau și le luau tot ceea ce li se putea lua. Dar cei săraci care nici măcar nu știu ce înseamnă să ai card de sănătate? Deci frați români medicii noștri ca și cei de pe tot mapamondul vor micșora numărul foarte mare al populației, care duce la sărăcie, dezordine, mizerie și cheltuială. Ne vor omorî cu acordul nostru. Dar asta a început deja de pe timpul lui Ceaușescu. Acum va trebui să ne tratăm singuri sau Dumnezeu să facă minuni cu noi. O să vedeți ce scandal va fi când cei accidentați de mașini vor fi hăcuiți și vor rămâne numai cu carcasa cusută și în starea aceasta vor fi dați aparținătorilor adică familiei. Nu uitați că pentru masoni suntem doar niște maimuțe care incomodează prin boli grave și pune statul la cheltuială iar ei nu mai au cu ce-și face temple satanice și agape de imagine la televizor. Amin.

    Apreciază

    Răspunde
  7. C-tin

    In discursul președintelui țării se face aluzie și la ordonanțele de guvern adoptate pe ușa din dos, precum și la faptul că mințirea electoratatului cu soluții de fațadă nu mai ține !!! Deci, sunt speranțe în mai bine! Dă Doamne!

    Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis în faţa plenului reunit al Parlamentului,
    Mesajul preşedintelui a avut loc după consultări cu partidele politice, cu preşedinţii celor două Camere şi cu reprezentanţi ai societăţii civile.
    “ (…) O altă practică la care va trebui să renunțăm, dacă vrem cu adevărat să mișcăm lucrurile în România, este cea a schimbărilor de fațadă, care acoperă conservarea stării de fapt. S-au mai făcut în România cosmetizări de instituții sau mecanisme, pentru ochii publicului, dar care nu au condus la transformări reale. Dacă avem tăria să recunoaștem și acest lucru, vom face încă un pas înainte. Aparența schimbării care ascunde rezistența la schimbare nu este o soluție. Mai devreme sau mai târziu cei care o practică decontează politic la vot, pentru că oamenii văd și înțeleg aceste lucruri. Să nu subestimăm niciodată maturitatea alegătorilor! (…)
    Schimbarea de legislație nu va fi suficientă singură, ci doar însoțită de o schimbare de conduită, mentalitate și atitudine. (…)
    Utilizarea frecventă a ordonanțelor ajunge să aibă, de fapt, efecte directe asupra oamenilor.(…) Cine să dezvolte planuri pe termen lung dacă există riscul ca regulile să fie altele de la un an la altul sau chiar de la o lună la alta? Cine să aibă încredere dacă din când în când legea este pusă între paranteze prin ordonanțe? Vă rog să reflectați la aceste lucruri fără a le atașa o conotație politică, ci din perspectiva performanței instituțiilor de care depinde, în ultimă instanță, viața de zi cu zi a cetățenilor noștri.(…)”

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      În teorie și retorică sună frumos, dar faptele vorbesc cu adevărat… Cum se face că dl. Klaus Iohannis a cerut din nou introducerea legii Big Brother, cerută insistent și de secretarul de stat al SUA, d-na Victoria Nuland? Cum se face că a promovat și promovează intens ecumenismul și integrarea completă a României în UE, intrarea în spațiul Shengen și votul electronic? Oare nu este și pentru introducerea obligatorie a cardurilor electronice de sănătate?

      Apreciază

      Răspunde
      1. C-tin

        Bineînțeles că pomul bun se cunoaște după roade. Cu toții vrem să constatăm dacă faptele îi sunt pe măsura cuvintelor. În ce privește ecumenismul, să nu-l judecăm prin prisma omului simplu, căci e vorba de președintele țării, primul gospodar al țării. Că nu s-a nimerit să fie dintre ortodocși și acum din funcția sa e dator să împace și capra și varza.,, Nu-i deloc ușor! Fiindca din poziția sa de președinte al tuturor românilor, nu poate fi părtinitor, mai ales să se afle împotriva ortodocșilor care sunt majoritari! Spre comparație, să ne aducem aminte de Sf. Împ. C-tin cel Mare care s-a botezat creștin abia cu puțin înainte de moarte. Deci aproape toată viața sa, a fost oficial un păgân și un eretic. Și din poziția oficială de păgân a dat decretul prin care recunoaștea creștinismul, drept religie liberă in imperiu, Nu a făcut prin aceasta ca să fie desființate cele păgânești, ci doar să fie și creștinismul tot așa de liber ca și religiile păgâne. Deci nu-i ăsta un soi de ecumenism? Nu? Deși oficial nu era încă botezat creștin, după fapte era însă creștin. Aici să-l vedem și pe Iohannis căt de ortodox este in fapte, măcar că nu e botezat (încă) ortodox!
        Iar în ce privește integrările europene, cine poate cunoaște planurile lui Dumnezeu cu noi românii…Dece îngăduie Dumnezeu toate astea? Cred că e înțelept ca noi să ne străduim să facem ce ne stă în putință și fără isterie! Dacă Părintele Justin Pârvu (Dumnezeu să-l preamărească că azi e ziua sa de naștere) a zis să ne opunem cipurilor. Apoi , ne opunem! Dar dacă suntem prea puțini ? și Dumnezeu ne-o lăsa ca pe niște miei între lupi, apoi să avem nădejde că puternic este EL a ne scăpa de colții lor. Eu de un lucru sunt comvins! NIMIC NU E ÎNTÂMPLĂTOR !!! Să ne aducem aminte ca la conducerea Imperiului Roman s-au aflat și împărați daci, printre care și cel mai sus amintit. Să fim conștienți că toate ițele sunt în mâna Atotputernicului Dumnezeu și cine este cu Dumnezeu, nimeni împotriva lui!

        Apreciază

      2. raduiacoboaie Autor post

        Chiar astăzi dl. Klaus Iohannis s-a întâlnit cu omologul său președintele Franței și au căzut de acord ca România să intre mai repede în spațiul securizat Shengen… Cu ce preț oare? Sau ce implică asta? FĂRĂ ÎNDOIALĂ SE DOREȘTE RAPID INTRODUCEREA CARDURILOR ELECTRONICE DE SĂNĂTATE ȘI ACTELOR BIOMETRICE!!!
        Apoi a cerut de curând reluarea proiectului de la Roșia Montană. Iar ceea ce este iarăși foarte grav insistă pe adoptarea legii Big Brother (securizării cibernetice) cerută expres de d-na Victoria Nuland, secretar de stat al SUA!!!…
        Să nu uităm că Franța tocmai a adoptat o lege care permite cenzurarea internetului, fără mandat judecătoresc. Cred că dl. Iohannis dorește același lucru pentru România. Se pare că deja internetul și blogurile ortodoxe deranjează… Deranjează până și Patriarhia României, care a dat un comunicat prin care cere preoților și monahilor să nu posteze pe internet decât ,,pe linia Patriarhiei”… No comment!…

        Apreciază

      3. raduiacoboaie Autor post

        CITEZ DOAR DINTR-UN ZIAR ON-LINE:
        ,,Preşedintele Republicii Franceze, François Hollande: Doamnelor şi domnilor, m-am întâlnit cu Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. I-am mulţumit pentru vizita pe care o face în Europa (…) În ceea ce priveşte Spaţiul Schengen, care priveşte România, domnul Preşedinte a spus ca ţara sa este gata să-şi asume unele angajamente, de care, de altfel, avem nevoie şi vreau ca joi, la Consiliul European, să putem ajunge la nişte coordonări pe ansamblul dispoziţiilor luate la frontiere, în aşa fel încât să putem controla şi mai bine intrările şi ieşirile care au ca ţintă continentul european, în aşa fel încât să putem preveni plecările unor combatanţi în străinătate şi să putem fi informaţi de revenirea lor în Europa.”

        sursa: http://adevarul.ro/news/politica/klaus-iohannis-intalneste-astazi-presedintele-frantei-francois-hollande-1_54d99625448e03c0fd74a8ea/index.html

        Apreciază

Lasă un comentariu