VENIȚI ALĂTURI DE MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI. SĂ FACEM ÎMPREUNĂ ACATISTUL SFINȚILOR ROMÂNI DIN ÎNCHISORI. SĂ LUĂM ATITUDINE!

 images  descărcare (3)       

        Mă adresez prin articolul de față tuturor fraților ortodocși din București și din țară, care doresc să ajute pe confrații noștri să nu săvârșească păcatul cumplit de a se ruga împreună cu ereticii în așa zisa săptămână a rugăciunilor în comun pentru ,,unitatea creștinilor”, din perioada 19-26 ianuarie 2015.

        Dorim să ne putem întâlni mâine, LUNI – 19 ianuarie, la ORA 15 în mijlocul parcului din PIAȚA UNIRII din București, unde există în prezent o cruce de piatră inscripționată (și câteva bănci), care ne reamintește de faptul că acolo s-a dorit prima dată să fie amplasată și înălțată Catedrala Mântuirii Neamului, acest proiect finanțat masiv din străinătate și care va servi fără îndoială intereselor ecumeniste.

        Nădăjduim cu acest prilej să vină alături de noi și alți noi membri în Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei și împreună să ne constituim într-un grup mai mare de rugăciune și să cântăm împreună Acatistul Sfinților Români din închisori într-o biserică sau în curtea unei biserici, Acatist pe care și în momentul de față îl facem fiecare pe rând într-o anume zi și aproape de miezul nopții.

        Dumnezeu să vă întărească și să vă dăruiască puterea de a mărturisi Adevărul, Care este Hristos. Doamne, ajută! Maica Domnului și toți sfinții, rugați-vă pentru noi păcătoșii și nevrednicii. Amin 

 

         ACCESÂND PE SITE-UL APOLOGETICUM ACEST LINK, PUTEȚI DESCĂRCA ACATISTUL SFINȚILOR ROMÂNI DIN ÎNCHISORI:

http://www.apologeticum.ro/2009/05/14-mai-ziua-de-praznuire-a-sfintilor-inchisorilor/

         ÎL PUTEȚI GĂSI ȘI LA UNELE PANGARE DIN MĂNĂSTIRI ȘI BISERICI. A FOST FĂCUT DE MAICILE DE LA MĂNĂSTIREA DIACONEȘTI. DOAMNE, AJUTĂ!

 

                                                        CONTACT

                                       radu.iacoboaie@ yahoo.com

                                       nr. tel.  actual 0722 813 166

 

                      DESPRE MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/01/03/ce-va-propunem-noi-cei-din-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei/

https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/01/17/apel-pentru-crearea-unei-platforme-comune-pentru-respingerea-cardurilor-de-sanatate-si-tuturor-documentelor-electronice/

 

        Mănăstirea Diaconești – Canonul Sfinților Mărturisitori din temnițele comuniste

        Acatistul sfinților români din închisori – MARIAN MOISE

                     BUCURAȚI-VĂ, SFINȚILOR MĂRTURISITORI,

           CARE ÎN TEMNIȚĂ GOLGOTA NEAMULUI ROMÂNESC AȚI SUIT!

 

   

 

14 gânduri despre „VENIȚI ALĂTURI DE MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI. SĂ FACEM ÎMPREUNĂ ACATISTUL SFINȚILOR ROMÂNI DIN ÎNCHISORI. SĂ LUĂM ATITUDINE!

 1. iacoboaieradu2014

  Mulțumesc cu această ocazie tuturor membrilor din Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, care au fost prezenți la această importantă dezbatere publică. A fost prima noastră acțiune în care ne-am implicat.
  Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate și să ne rugăm Lui să ne dăruiască în continuare duhul mărturisirii adevărului, înțelepciune, răbdare și toate cele de folos mântuiri
  i noastre. Doamne, ajută!

  Apreciază

  Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    CITEZ DIN ACEASTĂ ANTOLOGIE, LA PAG.13:

    Eu personal lupt de ani de zile împotriva ecumenismului şi pot spune că roadele acestei lupte se văd. Dumnezeu ne întăreşte în lupta noastră bună. Biserica lui Hristos are nevoie de mărturisitori astăzi, mai mult ca oricând, acum când mrejele papismului diabolic se întind peste tot în lume prin viclenie, ca să înşele de s-ar putea şi pe cei aleşi, adică pe creştinii ortodocşi de pretutindeni. (…)
    Nefericita vizită a papei paote fi considerată ca un seism puternic ce a zguduit întreaga societate elină. Fericesc pe Părintele mărturisitor Justin Pârvu, străjer neadormit al dreptei credinţe, pe care îl doare inima pentru neamul său român ortodox şi îl rog să mă poarte în rugăciunile sale. (…) Mărturisirea de credinţă: Spune NU venirii papei în România o vom publica în revista noastră Theodromia şi în toate celelalte publicaţii mărturisitoare ortodoxe, imediat ce va fi tradusă în limba elină.
    Mărturisirea de credinţă, semnată până acum de mii de credincioşi: Papa nu are ce căuta în România! De ce spunem nu venirii papei! Mărturisirea este mântuitoare, că fii ai Bisericii, clerici şi laici putem să mărturisim adevărul, care este Hristos! Orice diplomaţie cade în faţa adevărului!
    1. Se creează confuzie şi mulţi dintre ortodocşi vor crede că Biserica Ortodoxă şi papistaşii ar fi o Biserică, în timp ce Biserica este una şi anume cea ortodoxă. Cei care au afirmat teoria ramurilor sunt anatemizaţi de Sinodul Bisericii Ruse din exil, anatema preluată şi de Biserica Rusiei şi prin urmare de Biserica Ortodoxă în plenitudinea ei.
    2. Papa este eretic şi aceasta o spun toţi sfinţii şi sinoadele ecumenice şi locale. (…)
    3. Nu se cuvine ca ortodocşii şi ereticii papistaşi să se adune în lăcaşuri de cult împreună, conform tuturor canoanelor Bisericii.
    4. Papa vine ca şef al ereziei catolice şi e primit ca episcop canonic al Romei cu succesiune apostolică de către patriarhia română, ceea ce este blasfemie, pentru că papistaşii odată ce au intrat în erezie au pierdut şi susccesiunea apostolică şi episcopia Romei!
    5. Suntem de acord ca papa să vină ca simplu vizitator sau ca şef de stat dar să nu fie primit la sfintele slujbe în bisericile ortodoxe şi nici vreun ierarh al B.O.R. să particie la mesa papistaşă!
    6.Părintele Dumitru Stăniloae afirmă în Dogmatica cum că papistaşii se închină la alt dumnezeu decât creştinii prtodocşi, şi anume un Dumnezeu în sens budist, Dumnezeul nirvanic impersonal. Prin erezia filioque desfiinţând persoanele Sfintei şi de viaţă făcătoarei Treimi!
    Respectăm pe credincioşii papistaşi şi pe Papa şi le dorim întoarcere grabnică la Biserica cea una, adică cea Ortodoxă prin botez, mirungere, sfânta împărtăşanie şi celor numiţi clerici dintre ei hirotonie ortodoxă. Aşa să le ajute Dumnezeu!

    [ Păr. Theodoros Zisis, art. Mesaj pentru fraţii mărturisitori ortodocşi din România despre nefericita vizită a papei, rev. Atitudini, Nr. 16 / aprilie 2011, pp.62-63.]

    Apreciază

 2. o oarecare

  Dumnezeu sa ne ocroteasca pentru rugaciunile tuturor sfintilor marturisitori din toate timpurile si din toate locurile, ale sfintilor ierarhi, ale sfintilor cuviosi si cuvioase, mucenici si mucenite care au bineplacut lui Dumnezeu.
  Iisuse Hristoase, impiedica lucrarea vrajmasului cum stii si cum poti!
  Maica Domnului, ocroteste-ne!
  Sfinte Antonie, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!
  http://www.apaceavie.ro/marele-antonie-si-ecumenismul-de-astazi/
  Unde esti, Sfinte Nicolae sa le arzi cate o palma, asa, parinteste, tuturor celor care spurca dreapta credinta?
  http://www.crestinortodox.ro/sarbatori/sfantul-nicolae/palma-sfantului-nicolae-127566.html
  Cand nu avem posibilitatea sa citim acatiste sau Psaltirea Maicii Domnului, putem repeta de cate ori putem:

  ,,Iti multumim, Doamne, Dumnezeul nostru,
  Vesnicule Imparat
  Milostiv si indurat,
  Ajutorul nevoiasilor.”
  ,,Aparatoare Doamna, pentru biruinta, multumiri, izbavindu-ne din nevoi, aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi, robii tai. Ci, ca ceea ce ai stapanire nebiruita, slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam tie: Bucura-te, Mireasa, pururea fecioara!”
  Trebuie rugaciune multa, caci necuratii sunt batrani si versati.

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Așadar vii alături de noi numai dacă suntem mulți sau foarte mulți? De fapt, această Mișcare există ca stare de spirit încă din anii 2008-2009, inițiată de părintele Iustin Pârvu. Nu ca asociație sau organizație etc. Să nu uităm că Sfântul Paisie Aghioritul a avut o întâlnire cu părintele Iustin Pârvu, în Muntele Athos…

   Apreciază

   Răspunde
   1. iacoboaieradu2014

    FRATE DANIEL, SUNT CONVINS CĂ NU ARE MARE RELEVANȚĂ DENUMIREA ÎN SINE, CARE ORICUM EXPRIMĂ SUCCINT O GRUPARE ORTODOXĂ DE TREZIRE A CONȘTIINȚELOR ROMÂNILOR, CI ATITUDINEA DE IMPLICARE A NOASTRĂ… ATITUDINEA ESTE EXTREM DE IMPORTANTĂ. REVISTA GIRATĂ DE PĂRINTELE IUSTIN PÂRVU CHIAR AȘA SE NUMEȘTE: ,,ATITUDINI”...

    Apreciază

   2. raduiacoboaie Autor post

    Mâine, cu ajutorul lui Dumnezeu, va fi a cincea întâlnire între noi. Suntem destul de puțini pentru că trebuie să ai și mult curaj ca să ieși în prima linie… Și suntem abia la început. Nu s-a auzit așa de mult încă de Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei.
    Știe oare cineva ce s-a întâmplat cu monahii și monahiile care au fost implicați în bătălia antiecumenistă și săltați de jandarmi, grupați în jurul site-ului mirem.ro? Nu întreb ca să descurajez, ci ca să aflu mai multe despre acest subiect…

    Apreciază

   3. raduiacoboaie Autor post

    Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această zi, în care am avertizat mulți ortodocși despre PERICOLUL FOARTE MARE AL ECUMENISMULUI… Pentru ÎNTĂRIREA NOASTRĂ ȘI A LOR ÎN CREDINȚĂ…

    Apreciază

   4. raduiacoboaie Autor post

    Patriarhia Română continuă și în acest an „eforturile” pentru instaurarea antihristului, participând la „Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștină”

    Posted: 19 Jan 2015 12:17 AM PST
    În a treia săptămână a lunii ianuarie a fiecărui an (19-26 ianuarie 2015), Bisericile creştine din întreaga lume organizează seri de rugăciune pentru unitatea creştină. Tema Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creştină din anul 2015 este inspirată din textul scripturistic Atunci a venit o femeie din Samaria să scoată apă. Iisus i-a zis: Dă-Mi să beau (Evanghelia după Ioan capitolul 4, versetul 7).

    În Bucureşti, Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creştină (19-26 ianuarie 2015) se va desfăşura după următorul program:

    – Luni, 19 ianuarie 2015, ora 16.00, la Catedrala patriarhală Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Dealul Mitropoliei;
    – Marţi, 20 ianuarie 2015, ora 17.00, la Biserica Reformată Calvineum din strada Luterană 13 bis;
    – Miercuri, 21 ianuarie 2015, ora 17.00, la Catedrala episcopală Greco-Catolică Sfântul Vasile cel Mare din strada Polonă 50;
    – Joi, 22 ianuarie 2015, ora 17.00, la Catedrala episcopală Evanghelică Luterană din strada Luterană 1;
    – Vineri, 23 ianuarie 2015, ora 17.00, la Catedrala episcopală Armeană Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din bulevardul Carol I 43;
    – Sâmbătă, 24 ianuarie 2015, ora 17.00, la Biserica Luterană din strada Badea Cârţan 10;
    – Duminică, 25 ianuarie 2015, fiecare Biserică va face rugăciuni pentru unitatea creştină în cadrul slujbelor duminicale;
    – Luni, 26 ianuarie 2015, ora 17.00, la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din strada General Berthelot 17.

    BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

    Sursa: blogul Vlad Herman

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s