ÎNREGISTRAREA VIDEO A DEZBATERII PRIVIND INTRODUCEREA OBLIGATORIE A CARDURILOR ELECTRONICE DE SĂNĂTATE

                     Dezbatere Carduri de Sănătate – 16 ianuarie 2015.

         Poziția exprimată de MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI o puteți urmări începând cu minutul 30…

                                                       DOAMNE AJUTĂ!

            RETURNAȚI TOATE CARDURILE CEI CARE ÎNCĂ NU AȚI FĂCUT-O, DACĂ DORIȚI ALTERNATIVĂ!

         Vor fi postate în curând și următoarele părți (2, 3, 4) tot în cadrul acestui articol!

         Celor care nu au fost la dezbatere și au văzut diferite comentarii date de televiziuni, va spunem ca presa a vorbit în mică măsura bine, în mare măsura fără a relata conținutul argumentațiilor solide și bine documentate ale participanților și uneori chiar tendențios, imaginile redate fiind aproape exclusive legate de unele izbucniri ale celor prezenți în sală. Aceste izbucniri nu reprezintă altceva decât expresia exasperării acestui popor care nu a fost de zeci de ani decât “beneficiarul” unei lipse totale de dialog cu guvernanții.  Numărul participanților a fost cca 100 de persoane, marea majoritate a luărilor de cuvânt fiind echilibrate, documentate și bine argumentate.

         În cadrul dezbaterii s-a cerut și s-a obținut din partea oficialilor promisiunea verbală că în paralel cu documentele electronice va continua pe termen nelimitat și sistemul actual de dovedire a calității de asigurat cu adeverința de asigurat fără a fi obligați să folosim cardul electronic de sănătate. Vrem să vedem ca promisiunea va fi adevărată!

        Oficialii au refuzat să semneze un protocol în finalul dezbaterii, în care să se prevadă concluziile și promisiunea lor, dar au anunțat că vor posta luni, 19 ianuarie 2015, pe site-ul ministerului sănătății data și ora la care să se prezinte din nou participanții pentru semnarea protocolului!!!

        În ceea ce privește numărul de refuzuri declarate oficial de reprezentanții CNAS, s-a susținut că sunt doar 3000 – 4000 de persoane, probabil luând în calcul doar pe cei care au returnat cardurile la Casa Națională de Asigurări de Sănătate eventual împreună cu o scrisoare de justificare/refuz. Informațiile noastre arată că numărul este mult – mult mai mare.

        Presupunem, pe de altă parte, că cei care le-au refuzat au fost incluși mediatic la categoria “nu au fost găsiți” astfel încât să se minimalizeze ideea de respingere clară. Chiar și așa, în una din emisiunile televizate din ultima perioadă, reprezentanții CNAS au avansat cifra de cca 1.000.000 de retururi!!

       Noi am mai explicat și în trecut că important e să fie returnat, nu păstrată acasă inactivat! De aceea, pentru cei care nu sunteți de acord cu sistemul impus prin utilizarea cardului electronic de sănătate și nu le-ati returnat încă, motivând că le păstrați acasă  inactive, vă recomandăm să le trimiteți înapoi la Casa Națională de Asigurări de Sănătate cu scrisoare de refuz.

                                  Asta dacă vreți cu adevărat alternativa!

         Vedeți și :

          Sursa: http://asociatialibertatearomanilor.ro/dezbaterea-din-data-de-16-01-2015-pe-tema-cardului-electronic-de-sanatate-inregistrare-video/#comment-12889

                                                    DOAMNE AJUTĂ!

16 gânduri despre „ÎNREGISTRAREA VIDEO A DEZBATERII PRIVIND INTRODUCEREA OBLIGATORIE A CARDURILOR ELECTRONICE DE SĂNĂTATE

  1. iacoboaieradu2014

    Mulțumesc cu această ocazie tuturor membrilor din Mișcarea pentru Apărarea Ortodoxiei, care au fost prezenți la această importantă dezbatere publică. A fost prima noastră acțiune în care ne-am implicat.
    Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate și să ne rugăm Lui să ne dăruiască în continuare duhul mărturisirii adevărului, înțelepciune, răbdare și toate cele de folos mântuirii noastre. Doamne, ajută!

    Apreciază

    Răspunde
  2. C-tin

    Nadajdueisc sa nu fie cu deranj daca evidentiez si eu un aspect al acestei lupte.
    Ce parere aveti fratiile voastre?
    Eu personal cred ca NU e bine sa ne multumim doar cu alternativa la cardul de “sanatate” . Acceptand o alternativa la acest card, nu reiese de aici ca recunostem/indreptatim implicit si cardurile ale caror alternativa noi o acceptam?
    Trebuie sa ne fie clar ca legea a fost adoptata prin Hotarare Guvernamentala. Deci, nu are opinia publica in spate, sau pe reprezentantii acesteia. Ci aci se afla o manevra abuziva coercitiva asupra celor naivi si slabi. Acestia dintre noi, mai nestiutori fiind, le vor accepta nepricepand scopul adevarat pt care acest sistem este implementat. Iar noi care am percutat la Apelul Parintelui Justin Parvu, luptad doar pentru o alternativa la cardul de “sanatate” ii lasam pur si simplu pe fratii nostri mai naivi sa cada in capcana intinsa de legea adoptata abuziv prin HG, iar noi ne-am situa vremelnic pe o pozitie caldicica.
    Aceasta cred ca ar fi o mare greseala din partea nostra, pentru ca aici se poate ascunde un siretlic de-al satanei. Acela de a ne divide cu scopul ulterior de a ne pune unii contra celorlalti. Divide et impera! Oare nu la asta s-a ajuns prin experimentul Pitesti? Detinuti invrajbiti si inraiti isi torturau confratii de celula pt te miri ce. Ca sa se reuseasca implementarea acestui sistem electronic, satana are nevoie de o masa de manevra, ca singur nu are cum s-o faca. Prin masuri viclene, precum adoptarea aceastei legi in regim de urgenta, se mizeaza sa-I cada in plasa toti cei naivi-nestiutori, care trebuie sa recunostem ca sunt majoritari (daca numai aprox 1milion de asigurati nu si-au ridicat cardul, ceilalti care l-au acceptat sunt mai multi).
    Acesti frati ai nostril pe care ii vom lasa sa ia cardurile acum, e foarte posibil sa se transforme in prigonitorii de maine ai celor care nu l-au acceptat! Dintodeauna asta a fost scopul satanei de a ne pune pe noi oamenii, mai ales cei ortodocsi, unii impotriva celorlalti ca sa ne distrugem reciproc. Deci, in concluzie NU trebuie sa ne multumim doar cu o alternativa la cardul de “sanatate” ci trebuie sa ne impotrivim pe toate caile posibile ca aceasta Hotarare de Guvern sa fie anulata si intoarsa spre aprobare in parlament sau mai bine la referendum.
    Pe langa toate celelalte argumente de impotrivire precum cele de constiinta, credinta, securitate,etc, mult mediatizate pe bloguri, trebuie sa intelegem ca pentru economia romaneasca actuala, orientarea fondurilor sanatatii publice catre actuala implementare a acestui system electronic inseamna o adancire mult mai ampla a saraciei in Sanatate. Nimeni nu se sesizeaza ca deja avem servicii medicale precare si multe-multe alte neajunsuri care ar trebui sa aiba prioritate in rezolvare. La ce o sa se ajunga cand si putinii bani disponibil sanatatii vor fi alocati sistemului electronic. Si fratia ta, d-le Iacoboaie, ai facut un bilant interesant amintind tari cu economii incomparabile cu cea romaneasca, unde acest sistem a fost sistat. Aceasta lege adoptata abuziv, trebuie neaparat anulata, amanata, macar din punct de vedere economic, motiv care e mai lesne de inteles si de catre cei naivi, daca la celelalte argumente nu percuteaza.
    Asta-i parerea mea! Ca ar trebuie sa ne folosim in lupta asta cu sistemul asta satanic de toate motivele posibile , dar mai ales de cele unanim imbratisate. Cum sunt cele economice.

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Aveți dreptate dar politicienii români, fiind aserviți în mare parte unor interese străine, se vor împotrivi abrogării acestei legi. Nu acceptă revizuirea, prin oferirea unei alternative, darămite să renunțe cu totul la ea, în contextul în care sunt promovate și alte legi restrictive, precum cea a securizării cibernetice (cenzurării internetului etc.)… IDEAL AR FI CA LEGEA ÎNTREAGĂ SĂ FIE RESPINSĂ DE CURTEA CONSTITUȚIONALĂ CA FIIND NECONSTITUȚIONALĂ, SĂ FIE ANULATĂ… Oricum mă voi gândi mai mult la această propunere… Doamne ajută!

      Apreciază

      Răspunde
  3. C-tin

    Doamne ajuta!
    Mereu, Guvernul si iar Guvernul! Aproba fara nici un discernamant! Daca Curtea Constitutionala ar fi ultima solutie, de ce nu? Am vazut ca si Legea Big-Brother a cazut, pt a doua oara. Asadar pot fi sperante si in privinta sistemului electronic / cardurilor de „sanatate”. Problema e insa cu indivizii, cozile de topor care le tot propun. Si astora trebuie sa li se intample ceva. Si referitor la asta, chiar citisem un articol interesant in Cotidianul (de unde ies si niste idei) in care, citez: „Dacă aspectele de neconstituţionalitate ale legii constatate de Curtea Constituţională vor putea fi remediate, iresponsabilitatea şi incompetenţa, mentalităţile totalitar-abuzive şi lipsa de respect faţă de Constituţie şi supremaţia legii, mai greu.”
    http://www.cotidianul.ro/legile-strambe-big-brother-pot-fi-indreptate-mintile-initiatorilor-nu-prea-255394/

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu