FRAȚI ORTODOCȘI, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SĂ LUĂM ATITUDINE! SE MAI FAC ÎNSCRIERI LA CUVÂNT AZI ȘI MÂINE PÂNĂ LA ORA 13, PENTRU DEZBATEREA PUBLICĂ DE VINERI PRIVIND INTRODUCEREA OBLIGATORIE A CARDURILOR DE SĂNĂTATE.

index   index

images   images
index   index

          Frați ortodocși, vineri, 16 ianuarie, la ora 10, la sediul Institutului Național de Sănătate Publică (în sala Amfiteatru, str. Leonte nr.1-3, sector 5, București), între stațiile de metrou Gara de Nord și Eroilor, avem totuși un prilej de a obține în extremis o alternativă la actualele carduri de sănătate, pe care autoritățile doresc să le impună ca obligatorii pentru toți cetățenii români de la data de 1 februarie 2015.

          Să cerem frați români alternativă la cardul electronic de sănătate! NU ACCEPTAȚI ACEST CARD ȘI DOSARUL ELECTRONIC DE SĂNĂTATE! Veniți la această dezbatere cât mai mulți și cei care doresc să ia cuvântul să se înscrie până pe 15 ianuarie 2015, ora 13.

          VĂ RUGĂM SĂ AVERTIZAȚI ȘI PE ALȚII, RUDE, PRIETENI, CUNOSCUȚI, PRIN ORICE MIJLOC DE COMUNICARE. DACĂ NU REACȚIONĂM, ACESTEA VOR DEVENI OBLIGATORII!

          ÎNSCRIEREA LA CUVÂNT SE FACE ÎN DOI PAȘI:

          1. SE TRIMITE MAI ÎNTÂI O PROPUNERE (RECOMANDARE – ALTERNATIVĂ LA CARDUL ELECTRONIC DE SĂNĂTATE), DE PREFERAT – ADEVERINȚA DE SALARIAT ȘI ADEVERINȚA DE ȘOMAJ DUPĂ CAZ (PENTRU A AVEA UNITATE ÎNTRE NOI) PE ADRESA: propuneri@ms.ro ;

           EXEMPLU: Trimiteți acest text de mai jos

           Propun ca noul act normativ (Hotărârea de Guvern) să prevadă la articolul 2 următorul text:

           Articolul 2 se modifică și va avea următorul cuprins: “Art.2. Utilizarea cardului naţional de asigurări sociale de sănătate de către asigurați și furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale se face începând cu 1 februarie 2015 în paralel cu adeverința de salariat sau de șomaj după caz (indemnizat sau neindemnizat) ca formă alternativă la aceste carduri, în cazul celor care din motive religioase sau de conștiință nu le primesc. Adeverința de salariat este eliberată de către angajator iar adeverința de șomaj se eliberează de către Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.”
           ARGUMENTE:

           Propun ca variantă de document justificativ a calității de asigurat – adeverința de salariat – pentru toți cetățenii României care întrunesc calitatea de asigurat, respectiv – adeverința de șomaj și nu doresc să utilizeze cardul electronic de sănătate, pe motiv de protejare a vieții private și a libertății de conștiință. Această propunere o fac în conformitate cu legislația României, luând în considerare faptul că un număr însemnat de persoane de cetăţenie română ale căror interese le reprezentăm nu sunt de acord să utilizeze cardul electronic de sănătate din mai multe motive, dintre care enumerăm:

      – dispozitivul electronic integrat în cardul electronic de sănătate conţine informaţii nevolatile şi este emiţător de unde radio care permit localizarea în spaţiu a persoanei şi, mai ales, localizarea acesteia în momentul în care acceseaza un serviciu medical decontat prin FNUASS,

       – aceste persoane nu doresc  să deţină asupra sa un dispozitiv emiţător de unde radio care admite interferenţe care pot cauza operaţiuni nedorite (orice persoană trebuie să aibă libertatea de a decide dacă doreşte sau nu să deţină asupra sa un astfel de dispozitiv),

      – măsurile de implementare a cardului electronic de sănătate reprezintă, în fapt, ţinerea sub observaţie a vieţii private precum şi atingerea vieţii private prin diseminarea datelor de identificare, precum şi a datelor de sănătate, probleme de diagnostic, prognostic, tratament, investigaţii paraclinice.

         2. SE TRIMITE CEREREA DE ÎNSCRIERE LA CUVÂNT PE ADRESA: moancea@ms.ro   

         EXEMPLU: Doresc să iau cuvântul.

         Numele: ………………….

         Date contact: adresa de e-mail sau nr. de telefon: ………………….

         Data ……………………….

 

         ,,Modalitatea de Colectare a recomandărilor: în format electronic, la adresa de e-mail:  propuneri@ms.ro , până la data de 15 .01.2015, cu specificarea articolului sau articolelor din  Proiectul de act normativ, data trimiterii si datele de contact ale expeditorului;
 
         Modalitatea de inscriere:  în format electronic,  la adresa de e-mail de:  moancea@ms.ro  ,  până la date de  15.01.2015, ora 13.00;
 
         Luarea cuvântului: in ordinea înscrierii pentru participare la Dezbaterea Publică.
         Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute 
         Fiecare participant, dupa intrarea în sala de Sedinte, se va inscrie pe Lista de persoane prezente la sedinta Publică.  La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta…” (sursa: Ministerul Sănătății)
                                               SURSA: site-ul ATITUDINI

          Monahul Teodot despre cardurile de sănătate și celelalte documente antihristice

              DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-NE PE NOI!

3 gânduri despre „FRAȚI ORTODOCȘI, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SĂ LUĂM ATITUDINE! SE MAI FAC ÎNSCRIERI LA CUVÂNT AZI ȘI MÂINE PÂNĂ LA ORA 13, PENTRU DEZBATEREA PUBLICĂ DE VINERI PRIVIND INTRODUCEREA OBLIGATORIE A CARDURILOR DE SĂNĂTATE.

 1. raduiacoboaie Autor post

  PREDICĂ PĂRINTELE TEODOT… MĂNĂSTIREA PETRU VODĂ

  Publicat pe 3 feb. 2014

  CONTRA CIPURILOR CÂT ȘI A CONDUCERILOR BISERICII, A MASONILOR, A EVREILOR ȘI ÎN GENERAL CONTRA TUTUROR ECUMENIȘTILOR…

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s