MĂRTURISIRILE CUTREMURĂTOARE ALE SFÂNTULUI PĂRINTE VASILIE NOVIKOV

,,V-au dat carneţel de pensii care deja reprezintă păcatul lepădării. Dar acum pregătesc carnetele de pensii noi electronice! Gândiţi-vă, de ce? Când vă vor da aceste paşapoarte, vă vor fotografia retina ochiului, pe fruntea dumneavoastră va fi pus cu laser semnul sau pe mână. Şi acum când mergeţi în supermarket şi cumpăraţi toate produsele cu cod de bare şi scanerul face ti-ti-ti, aşa va fi şi cu fruntea voastră. Aceasta va fi pecetea lui Antihrist! Iată ce vremuri straşnice. Şi dacă noi am primit acum această codificaţie prin paşaport, carnet de pensie, CNP, atunci gata, ne-am lepădat de Hristos, este prima etapă! Harul lui Dumnezeu a plecat de la noi! Îngerul stă şi plânge! ASCULTAŢI!… Ascultaţi! Ascultaţi…

Sf Vasile Novikov

Doamne ajută!

Iar noi stăm, lepădaţii. Iartă-ne pe noi Doamne! Preoţii care vorbesc despre acestea sunt prigoniţi pentru că împiedică sistemul să se întroneze diavolul. Dar iată acest G8, comitetul celor trei sute, toţi sunt Rockefelleri care conduc lumea, în mâinile lor este tot aurul, toate băncile, toate corporaţiile. Şi toţi preşedinţii sunt iudeo-masoni. Scopul lor este numerotarea oamenilor. Iar computerul fiară din Luxemburg serveşte pentru conducerea lumii şi pregătesc în Ierusalim tronul în locul lui Iisus Hristos, pe Antihrist, conducătorul mondial. Ascultaţi! Nu este glumă…

Îmi este milă de poporul acesta care urmează pe aceşti iudeo-masoni, care ne amăgesc, care doresc raiul pe pământ. El nu va fi! „Uitaţi-vă! Uitaţi-vă, nu renunţaţi”. Vedeţi ce vă spune diavolul? El spune: „Să nu ascultaţi ce vă spune părintele, să luaţi totul!” Trebuie să mâncaţi, trebuie să beţi şi toate celelalte!” Iar toate sunt pentru iad. Există fundul iadului care e mai straşnic decât iadul! Aşadar dragii mei, fraţi şi surori, primind aceste murdării ne lepădăm de nume. Iartă-ne Doamne!

„Nu le vorbi lor! Se vor chinui ca şi mine! Pe toţi îi vor lega, pe toţi îi vor împinge!… Toţi vor fi deşeurile societăţii! Ce le vorbeşti, ce le spui tu?” (replici rostite de către o femeie posedată de demon care se afla în biserică în timpul acestei predici)

Deşeurile societăţii! Cine suntem noi, cei care ne opunem acestui rău? Suntem: vagabonzi, schismatici, clevetitori, iar cine merge cu lumea globală, cu diavolul… La fel ca şi acum 70 de ani în urmă când 40 de milioane de oameni au spus NU comunismului (Nu le spune!), au fost împuşcaţi, duşi în gulaguri, frate pe frate, soţ pe soţie. Acum totul se repetă, dar mult mai straşnic! Atunci era fără codificare, dar acum dacă primeşti acestea – Iadul!

Aşadar dragii mei, iată la ce trebuie să ne gândim: Iartă-ne Doamne pe noi, puţin credincioşii, fără minte. Am greşit în faţa lui Dumnezeu: am chemat în deșert numele Domnului, am clevetit, am crezut în calendare orientale, am fost la ghicitori, vrăjitori, am umblat pe la babe şi lecuitori! Iartă-ne Doamne şi ne miluieşte! Am greşit cu uciderea de prunci, avorturi, ferirea de a face copii. Astăzi nu mai sunt femei. În canonul 62 al Sinodului VI Ecumenic este spus că femeia care îmbracă haine bărbăteşti este afurisită, este exclusă din biserică. Dar noi intrăm în biserică în pantaloni, umblăm dezgolite. Iartă-ne Doamne! Femeile îşi taie părul, se vopsesc. Rujul de buze este făcut din copii ucişi prin avort, din embrioni, din copii avortaţi – iau materie primă, iar voi… în gură o băgaţi şi o înghiţiţi, mâncaţi. Săvârşiţi un ritual satanic! Ca şi sataniştii, la fel şi voi… cu copii ucişi. Vopsite, deştepte, frumoase – pentru iad! Iartă-ne Doamne şi ne miluieşte!

Umblăm dezgolite, prin goliciunea noastră îi smintim pe bărbaţi şi se consumă trupul nostru. Mai departe: cancer tiroidian din cauza pieptului dezgolit, cancer mamar pentru copiii avortaţi. Sida, toate bolile venerice sunt pedeapsă pentru adulter şi desfrânarea trupului.

Tot tineretul, de la mic la mare desfrânează şi fumează, bea şi se droghează. Zece milioane de copii avortaţi sunt în statul nostru, socotit de noi pravoslavnic, ortodox. După uciderea copiilor, suntem pe primul loc, după narcomanie, pe primul loc, după mortalitate – prima ţară! De ce suntem pedepsiţi? Pentru că Îl mâniem pe Dumnezeu Cel Atotmilostiv!

Haideţi să ne pocăim! Dacă vom face asta, Dumnezeu ne va milui şi ne va ierta. De ce suntem atât de orbi? De ce Dumnezeu îngăduie aceasta? Pentru desfrânarea noastră, pentru beţia noastră, pentru necredinţa noastră, pentru nerespectarea posturilor.

Cine suntem noi? Păgâni. Iartă-ne Doamne! Dar nu se poate să ne facem în continuare semnul Crucii incorect. Ce fel de cruce?… Batjocură faţă de Hristos! Trebuie să ne facem semnul Sf. Cruci CORECT! CLAR! PRECIS! Crucea trebuie să fie precisă! Crucea ne sfinţeşte, ne curăţeşte, alungă toată spurcăciunea! Iar crucea incorectă, deformată este moarte. Iartă-ne Doamne! Sataniştii poartă cruce și ei doar că întoarsă. Râd de cruce. Miluieşte-ne Doamne şi ne iartă!”

ÎNREGISTRAREA VIDEO A ACESTEI PREDICI:

Despre cip-uri, masonerie, pantalonii la femeie …

sursa: lumină pentru candela din suflet, 16 octombrie 2013

 

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIEȘTE-NE PE NOI!

4 gânduri despre „MĂRTURISIRILE CUTREMURĂTOARE ALE SFÂNTULUI PĂRINTE VASILIE NOVIKOV

 1. Un om care iubește dreptatea

  Strașnic părintele! Numai că nu prea are cui se adresa. Turma de cioloveci, născută din aburi de votcă, se uită năucită la părinte, ca vițelul la poarta nouă. Părintele se uită în ochii lor și își dă seama că nu au priceput nimic. În final își cam pierde cumpătul și recurge la unele cuvinte mai tari, doar-doar i-o mai trezi. Degeaba, rezultatul e nul.
  Însă românul ortodox, isteț și antrenat în chestiuni din acestea apocaliptice, pricepe repede. A venit antihristul, care antihrist va fi și înscăunat în curând. Zic de români că-s antrenați, pentru că acum vreo 5 ani mari învățători ”creștini” ai internetului, precum și mari apologeți strigau cât îi țineau puterile de dimineața și până seara: antihristul este pe teren și lucrează, fraților să fugim în păduri. Unul dintre acești mari învățători, poate cel mai mare și mai vestit, era ca comuniștii (cacofonia nu este întâmplătoare) ăia în ilegalitate, de trăiau ei prin case conspirative. Trăsese un tun mare, păgubise pe unii de sume mari de bani, drept pentru care fusese condamnat la vreo 5 ani de închisoare și se ascundea prin București într-un apartament închiriat. Ca orice creștin adevărat, nu-i așa, fugea de răspundere. Însă în acest răstimp escrocul se metamorfozase în mare învățător creștin și învăța oamenii pe internet. Îi învăța să-și lase slujbele, să-și ia copiii de la școală, să-și părăsească locuințele și să fugă ca huhurezii prin păduri. Că a venit antihristul. Iar în tot acest timp escrocul de ”învățător creștin” se ghiftuia din bani furați undeva la adăpost și la căldură într-un mare oraș.

  Revenind la acest părinte rus. El are o mare calitate. Calitate bine plăcută lui Dumnezeu și aducătoare de har. El spune cam așa: toate cele ce vin asupra unui popor sunt permise de Dumnezeu ca urmare a greșelilor și păcatelor oamenilor. Am greșit, am făcut asta și aceasta …, iartă-ne Doamne! Zice părintele rus.
  La noi la români nu prea vezi și nu pre auzi așa ceva. Noi suntem poporul cel frumos care a ajuns în mizerie doar datorită jidănimii mondiale, doar datorită masoneriei, datorită vecinilor, doar datorită ….Ca Adam și Eva după ce consumaseră din produsul interzis: șarpele este vinovat Doamne, el ne-a dat să mâncăm. Așa și noi zicem acum: șarpele este vinovat pentru dezastrul nostru, noi nu avem nici o vină. Cu alte cuvinte Dumnezeu este vinovat pentru că a lăsat șarpele liber să bântuie prin lume ca să-și bage coada prin masonerii, prin G8, prin jidănimea mondială, prin UE, prin …, ca să distrugă poporul român. Această atitudine este o urâciune înaintea lui Dumnezeu. Și din păcate ea nu se întâlnește doar la niște escroci transformați peste noapte în învățători creștini pe internet, ea se regăsește la intelectuali creștini și chiar la duhovnici experimentați. Îi invit pe aceștia din urmă să ia bine aminte la rugăciunea marelui profet Daniel de la începutul capitolului 9 – Dn 9,4-20. Rugăciune care a dus în cele din urmă la izbăvirea din robie a unui popor întreg, că poate așa vom reuși să ne izbăvim și noi românii din robia nemerniciei și a hoției care a pus stăpânire pe noi.
  Rugăciune teribilă în urma căreia Daniel primește direct de la arhanghelul Gavriil ceea ce aș putea numi profeția profețiilor. Profeție ce este singura care face referire la timp, la timpul celei de A Doua Veniri a Mântuitorului Hristos. Doar lui Daniel i s-a dat a profeți timpul celei de A Doua Veniri și nimănui altcuiva. Nici un alt text profetic din Sf. Scriptură, nici chiar Apocalipsa Sf. Ioan nu conține vreo referire la timpul în care va veni Domnul pentru a Doua Oară. Dumnezeu îi spune în final: tu Daniele du-te și te odihnește, căci mai este multă vreme până ce te vei scula în ce-i al tău. Cu alte cuvinte, ce ți s-a dat ție nimeni nu îți va lua.
  Cel ce va profeți încercând să ia ce nu este al lui, de râs se va face, mai mult, poate și osândă își va agonisi. În acest sens profetul Zaharia avertizează: „Și va fi în ziua aceea că profeții vor fi rușinați, fiecare-n propria sa vedenie atunci când profețește; … fiindcă au mințit.”. (Za. 13,4)
  Când se va descifra cu adevărat profeția lui Daniel, atunci poate că vom ști. Până atunci să fim smeriți și să ne rugăm asemenea profetului Daniel. Și mai ales să lucrăm cu toții la curățirea acestei țări și a instituției Bisericii de toată spurcăciunea ce le-a cuprins.
  Apocalipticul român, la ce să mai lucreze el acum dacă este convins că a venit sfârșitul?

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s