A EXISTAT O FRAUDARE MAJORĂ. MAI MULT DE 30% DINTRE VOTURI AU FOST TRECUTE ÎN MOD ILEGAL LA VICTOR PONTA ȘI KLAUS IOHANNIS! – Radu Iacoboaie, 6 noiembrie 2014

images   index images   images images   images

                        ÎN ATENȚIA CURȚII CONSTITUȚIONALE A ROMÂNIEI

          Analizând cu multă atenție și discernământ cam tot ce s-a petrecut înainte dar mai ales în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, am ajuns la concluzia că dincolo de competiția neloială dintre cei 14 candidați la președinția României, aproximativ o treime din voturile exprimate de românii din țară și străinătate au fost practic furate prin utilizarea concertată a mai multor metode de fraudare a acestora iar altele au fost împiedicate cu premeditare:

          1- fraudarea electronică prin softul introdus în calculatoarele pe care s-a operat introducerea la nivel de județe a voturilor din circumscripțiile electorale;

          2- votul multiplu în mod individual, dar mai ales în mod organizat (practicându-se turismul electoral, favorizat de votarea pe listele speciale);

          3- coruperea alegătorilor prin cumpărarea voturilor (cu bani, produse alimentare în mod special, diverse promisiuni electorale, atragerea în PSD și PC, UNPR a primarilor și consilierilor locali de la celelalte partide prin OUG 55/2014 privind traseismul politic în administrațiile locale, campania anti-Băsescu și anti-Udrea cu complicitatea unora din SIE, fluturași mincinoși pentru discreditarea lui Klaus Iohannis etc.);

          4 – Falsificarea unor liste electorale permanente și speciale prin semnături false și anularea premeditată a unor buletine de vot;

          5- obstrucționarea premeditată și ilegală a votării în străinătate prin introducerea declarațiilor pe proprie răspundere, semnarea lor în incinta secțiilor de votare, numărul redus de secții, ștampile și personal, cu concursul direct al lui Victor Ponta, Titus Corlățeanu (ministrul Afacerilor Externe), Bogdan Stanoevici (ministru delegat pentru relația cu românii de pretutindeni), funcționarilor din MAE și președinților secțiilor de votare, cu încălcarea dispozițiilor art.385-393, 297 și 298 din Codul penal, privind infracțiunile de împiedicare prin orice mijloace a exercitării dreptului fundamental la vot, neglijența și abuzul în serviciu.

           Nu dețin dovezi concrete în privința procentajului exact al fraudei numărului de voturi, dar punând cap la cap datele oferite de BEC (peste 10% din voturi provin de pe listele speciale, deși în străinătate au votat foarte puțini – circa 161 000 dintre românii cu drept de vot, peste 2% dintre voturi au fost anulate) și manipularea softului de numărare și centralizare a voturilor în sistemul electronic prin interpuși ai lui Sebastian Ghiță (deputat din PSD și un apropiat al lui Victor Ponta și al SRI și SIE), faptul că s-a dorit în mod premeditat ca în turul doi să rămână Ponta și Iohannis (sondajele au fost manipulate cu bună știință), faptul că după alegeri Klaus Iohannis nu a acuzat vehement fraudarea alegerilor, ne arată în mod clar că a existat un plan minuțios și o înțelegere secretă între cei doi candidați, un blat prin care dânșii să câștige competiția electorală în mod ilegal.
Cred că mai mult de 30% din voturi au fost fraudate (15% pentru Ponta, 15% pentru Klaus Iohannis), practic fiind luate din contul celorlalți candidați, îndeosebi doamnele Elena Udrea și Monica Macovei. Dacă se va dovedi acest lucru, înseamnă că Victor Ponta nu a reușit să obțină mai mult de 25% și Klaus Iohannis 15%. Iar Elena Udrea este foarte posibil să fi avut în realitate aproape 25% iar Monica Macovei circa 14-15%.
           Aceasta înseamnă că în turul doi ar fi trebuit să se confrunte nimeni altcineva decât Victor Ponta și Elena Udrea! Ori tocmai de acest lucru se temeau cei din spatele mașinăriei PSD… Pentru că într-o astfel de confruntare șansele cele mai mari de a deveni președintele României le avea în mod cert doamna Elena Udrea, care era și este singurul candidat real al dreptei și singurul care putea coaliza forțele de dreapta…
           Rugăm autoritățile statului să ia în calcul și prezenta scrisoare deschisă, să verifice cu maximă răspundere și competență contestațiile de la CCR (care ține cont doar de fraudele majore, care ar fi schimbat rezultatul primului scrutin) și toate cele 9-10 plângeri penale formulate deja de candidați sau de partide.

           Atașez și precedentele articole în completare ca argumente:
1- https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/11/04/catre-parchetul-general-csat-ccr-si-bec-verificati-si-opriti-validarea-alegerilor-din-2-noiembrie-2014/
2- https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/11/03/frati-romani-am-asistat-la-fraudarea-electronica-a-alegerilor-cu-complicitatea-unor-sefi-din-sie-si-sri-dar-si-din-lojile-masonice-iata-cateva-dovezi-pentru-ancheta-penala-radu-iacoboaie-3-noi/
3. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/11/02/de-ce-oare-voteaza-masiv-romanii-din-strainatate-radu-iacoboaie-2-noiembrie-2014/
4 – https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/22/masoneria-insista-cu-orice-pret-sa-acapareze-si-presedintia-din-romania-radu-iacoboaie-22-octombrie-2014/

                     IATĂ CE PREVEDE CHIAR LEGISLAȚIA ÎN DOMENIU:

           Noul Cod Penal 2014, Partea Specială, Titlul IX. Infracţiuni electorale, art. 385 – 393.
Împiedicarea exercitării drepturilor electorale

           Art. 385. – (1) Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

           (2) Atacul, prin orice mijloace, asupra localului secţiei de votare se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

           Coruperea alegătorilor

           Art. 386. – (1) Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

          (2) Nu intră în categoria bunurilor prevăzute în alin. (1) bunurile cu valoare simbolică, inscripţionate cu însemnele unei formaţiuni politice.

           Frauda la vot

           Art. 387. – (1) Fapta persoanei care votează:
a) fără a avea acest drept;
b) de două sau mai multe ori;
c) prin introducerea în urnă a mai multor buletine de vot decât are dreptul un alegător
se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

          NCP. Infractiuni electorale1

          (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează utilizarea unei cărţi de alegător sau a unui act de identitate nul ori fals sau a unui buletin de vot fals.

          Frauda la votul electronic

          Art. 388. – Tipărirea şi utilizarea de date de acces false, accesarea frauduloasă a sistemului de vot electronic sau falsificarea prin orice mijloace a buletinelor de vot în format electronic se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
Violarea confidenţialităţii votului

          Art. 389. – (1) Violarea prin orice mijloace a secretului votului se pedepseşte cu amendă.

          (2) Dacă fapta a fost comisă de un membru al biroului electoral al secţiei de votare, pedeapsa este închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

          Nerespectarea regimului urnei de vot

          Art. 390. – (1) Deschiderea urnelor, înainte de ora stabilită pentru închiderea votării, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

         (2) Încredinţarea urnei speciale altor persoane decât membrilor biroului electoral al secţiei de votare ori transportarea acesteia de către alte persoane sau în alte condiţii decât cele prevăzute de lege se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării unor drepturi.

          Falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale

          Art. 391. – (1) Falsificarea prin orice mijloace a înscrisurilor de la birourile electorale se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

          (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi înscrierea în copia de pe lista electorală permanentă a unor persoane care nu figurează în această listă.

           Atenţie! De la 1 februarie 2014, noua formă a art. 391, paragraful (2), este cea înfăţişată în partea dreaptă a imaginii, cu verde. Urmărirea modificărilor legislative (la nivel de paragraf) este o facilitate disponibilă numai pentru abonaţii Lege5.

           NCP. Infractiuni electorale2
           (3) Introducerea în uz sau folosirea unui program informatic cu vicii care alterează înregistrarea ori însumarea rezultatelor obţinute în secţiile de votare sau determină repartizarea mandatelor în afara prevederilor legii se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

           (4) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează introducerea de date, informaţii sau proceduri care duc la alterarea sistemului informaţional naţional necesar stabilirii rezultatelor alegerilor.

           Fapte săvârşite în legătură cu un referendum

           Art. 392. – Dispoziţiile art. 385-391 se aplică în mod corespunzător şi în cazul faptelor săvârşite cu prilejul unui referendum.

           Sancţionarea tentativei

           Art. 393. – Tentativa la infracţiunile prevăzute în art. 385 şi art. 387-391 se pedepseşte.

           Prevederile referitoare la infracţiunile electorale din Codul Penal din 2009, modificate conform Legii nr. 187/2012, intră în vigoare de la 1 februarie 2014, după abrogarea Codului Penal din 1968. Actele normative referitoare la acest subiect pot fi consultate pe Lege5.ro.

                        SURSA: http://legestart.ro/cod-penal-2014-infractiuni-electorale/

                    Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 6 noiembrie 2014

Publicitate

12 gânduri despre „A EXISTAT O FRAUDARE MAJORĂ. MAI MULT DE 30% DINTRE VOTURI AU FOST TRECUTE ÎN MOD ILEGAL LA VICTOR PONTA ȘI KLAUS IOHANNIS! – Radu Iacoboaie, 6 noiembrie 2014

 1. aniush

  Din cate stiu eu la BEC au ajuns procesele verbale. Doar acelea au fost preluate si verificate. Sigur acolo nu s-a pus nimic in plus si nimic in minus. Acolo s-au facut lucrurile cum trebuia. Nu stiu in teritoriu ce s-a intamplat pana sa se intocmeasca procesele verbale, care urmau sa fie trimise la BEC.
  Cu listele, cei care au votat de doua ori vor fi mai devreme sau mai tarziu depistati, pentru ca listele de alegatori se verifica. Nu are cum sa scape un asemenea detaliu, decat daca cineva nu trimite vreo lista la verificat, dar asta se poate vedea daca lipseste. Ceea ce mi se pare insa ciudat este ca in tara au fost sectii de votare, unde „miraculos” s-au ratacit buletine de vot. Intrebarea mea e cum poti sa pierzi buletine de vot intr-o sectie?…ca nici bonurile de consum pentru gestiunea unei institutii nu le ratacesti asa usor si acelea sunt de mult mai mica importanta. Pe urma mi s-a parut ciudat faptul ca s-au ratacit, dar s-au considerat cu vot nul. Pai cum vine asta? Eu nu-mi imaginez. E caz penal. Unde erau toate buletinele de vot ratacite, de fapt?

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Faptul că s-a permis la aceste alegeri VOTUL PE LISTE SPECIALE, adică votarea la orice secție de votare, nu la cele amenajate în anumite locuri, A PERMIS NENUMĂRATE FRAUDE ELECTORALE. De pildă, numărul de voturi anulate este suspect de mare, aproape 300 000! S-au tipărit mai multe buletine de vot decât numărul alegătorilor, deoarece au apărut aceste liste speciale…

   Apreciază

   Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    AM UITAT SĂ ADAUG PROBLEMELE LEGATE DE INCOMPATIBILITATE. AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, CURTEA SUPREMĂ DE JUSTIȚIE ȘI CASAȚIE, CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI AR TREBUIE SĂ SE PRONUNȚE ÎN PRIVINȚA INCOMPATIBILITĂȚII ATÂT A CANDIDATULUI KLAUS IOHANNIS, CÂT ȘI A LUI VICTOR PONTA, CARE ÎN CALITATE DE PRIM-MINISTRU ÎN EXERCIȚIU CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI!…

    NU TREBUIE OMIS NICI FAPTUL CĂ A EXISTAT ȘI O CONTESTAȚIE LA CCR DATORITĂ SUSPICIUNILOR MAJORE POTRIVIT CĂRORA VICTOR PONTA A FOST AGENT SIE ÎN PERIOADA 1997-2001, ACTIVÂND ȘI CA PROCUROR ÎN PARCHETUL GENERAL (DUPĂ CE FUSESE AVANSAT DINTR-DATĂ DE LA UN SIMPLU PROCUROR LA JUDECĂTORIA SECTORULUI 1 DIN BUCUREȘTI LA PARCHETUL GENERAL!!!) ÎNCĂLCÂND CONSTITUȚIA…

    MAI RECENT: https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/13/doctorul-psihiatru-florin-tudose-a-fost-asasinat-de-masonerie-pentru-criticile-dure-aduse-lui-victor-ponta-radu-iacoboaie-13-octombrie-2014/

    ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND A EXISTAT UN DOSAR PENAL ÎN CARE VICTOR PONTA ERA IMPLICAT DIRECT ÎN ASASINAREA PROCURORULUI CRISTIAN PANAIT, CARE INVESTIGA PERSOANE DIN ANTURAJUL PREMIERULUI ADRIAN NĂSTASE!!!

    Apreciază

   2. raduiacoboaie Autor post

    UN ARTICOL FOARTE INTERESANT SEMNAT DE ION CRISTOIU:

    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-conditia-americanilor-pentru-ca-victor-ponta-sa-fie-presedinte-george-maior-premier-teodor-melescanu-consilier/

    ȘI O SCRISOARE FOARTE INTERESANTĂ DE LA O ELEVĂ CARE NU A PUTUT VOTA PENTRU PRIMA OARĂ CĂTRE VICTOR PONTA:

    https://ro.stiri.yahoo.com/alegeri-preziden%C8%9Biale-2014-dezam%C4%83girea-primului-vot-scrisoarea-unei-211628861.html

    Apreciază

   3. raduiacoboaie Autor post

    Iones commented on Parintele Mihai-Andrei Aldea: DE CE NU VOTEZ!.

    in response to saccsiv:

    Iata ce putem citi la Parintele Mihai-Andrei Aldea: DE CE NU VOTEZ?: DE CE NU VOTEZ ? Mulţi m-au întrebat de ce n-am votat. (Rimă involuntară…) Mulţi mi-au reproşat că n-am votat. Unii s-au supărat pe mine şi chiar m-au acuzat. Ideea obişnuită este că dacă nu votezi se poate vota în locul tău falsificându-se voturile […]

    Proiect imens al FRANCMASONILOR in Capitala, pe un teren primit gratis de la Guvernul Ponta

    http://www.b365.ro/proiect-impresionant-realizat-de-marea-loja-na-ionala-in-capitala-8-sali-de-spectacole-club-i-muzeu_218461.html

    Apreciază

   4. raduiacoboaie Autor post

    ESTE IMPORTANT DE SUBLINIAT FAPTUL CĂ, CULMEA MANIPULĂRII ELECTORALE ÎN ACEASTĂ CAMPANIE O REPREZINTĂ ÎN MOD CERT DUPĂ CEA A DENIGRĂRII SISTEMATICE ȘI PROFESIONISTE A DOAMNEI ELENA UDREA, ACELE PLIANTE PRIMITE PRIN POȘTA ROMÂNĂ DE CĂTRE MULȚI PENSIONARI DIN ROMÂNIA O DATĂ CU PRIMIREA PENSIEI, ÎN CARE SE AFIRMA CĂ, NICI MAI MULT NICI MAI PUȚIN, KLAUS IOHANNIS LE VA TĂIA PENSIILE!!!
    CEEA CE ESTE DIN PUNCT DE VEDERE PRACTIC UN LUCRU REALMENTE IMPOSIBIL DEOARECE CCR S-A PRONUNȚAT DEJA PE ACEASTĂ PROBLEMĂ ÎN 2010 IAR UNUI PENSIONAR EFECTIV NU-I POȚI LUA PENSIA…
    ÎN MOD EVIDENT, S-A URMĂRIT PRIN ACEASTĂ ACȚIUNE PREMEDITATĂ INOCULAREA FRICII ȘI ÎMPIEDICAREA VOTULUI PENTRU CONTRACANDIDATUL PRINCIPAL (PE ATUNCI ÎN SONDAJE) AL LUI VICTOR PONTA. TOTUL LA LIMITA LEGII DAR DE O JOSNICIE ȘI GRAVITATE FĂRĂ PRECEDENT! CRED CĂ PLIANTUL A AVUT UN IMPACT DEOSEBIT DE PUTERNIC ȘI EXTINS ÎN TOATĂ ȚARA ȘI IMPOSIBIL DE CUANTIFICAT. SUTE DE MII DE PENSIONARI ȘI-AU VICIAT CONSIMȚĂMÂNTUL ASTFEL VOTÂNDU-L PE CEL ,,CARE LE PROTEJEAZĂ PENSIILE”…
    ABIA ACUM REALIZĂM CU ADEVĂRAT CĂ AM AVUT O CAMPANIE ELECTORALĂ NEGATIVĂ CENTRATĂ PE ATACUL LA PERSOANĂ ȘI FOARTE MURDARĂ, ÎNDEOSEBI FAȚĂ DE DOAMNA UDREA, DAR ȘI FAȚĂ DE KLAUS IOHANNIS, ÎN COMPARAȚIE CU TOȚI CEILALȚI CANDIDAȚI… S-AU SPUS MINCIUNI NENUMĂRATE PENTRU CA REZULTATELE ALEGERILOR SĂ FIE CÂT MAI APROPIATE DE CELE PE CARE NI LE-A PREZENTAT ÎNTR-UN FINAL BIROUL ELECTORAL CENTRAL.

    CUVINTELE DE ORDINE PENTRU ACEASTĂ CAMPANIE: ,,SCOPUL SCUZĂ MIJLOACELE!”, AFIRMAT PUBLIC DE PRIMARUL PITEȘTIULUI, TUDOR PENDIUC, CERCETAT DE DNA ÎNCĂ DE IERI ÎMPREUNĂ CU FIICA LUI PENTRU PRIMIRE DE MITĂ (1 000 000 EURO)…

    Apreciază

   5. raduiacoboaie Autor post

    ELECTORATUL PARTIDULUI MIȘCAREA POPULARĂ NU VA PUTEA VOTA NICIODATĂ PE VICTOR PONTA!

    Gabriel Berca de la PMP: “euforia PSD nu este reală”
    Publicat de Iulia Cretu 2014-09-21

    Gabriel Berca de la PMP: “euforia PSD nu este reală”
    Vicepreşedintele PMP, Gabriel Berca, a declarat săptămana trecută, la Focşani, că declaraţiile reţinute ale lui Miron Mitrea la Conferinţa judeţeană a PSD reflectă realitatea, aceea că Victor Ponta nu este caştigător ale prezidenţialelor dinainte ca ele să înceapă.
    “Mitrea este un politician cu experienţă şi echilibru, este realist, ştie că în turul întai Ponta nu ia mai mult de 35%, scor ce reprezintă bazinul de vot al social democraţilor. Apoi, este foarte complicat, în turul doi i se termină bazinul PSD şi de asta i-a luat pe Tăriceanu şi restul. În turul doi lupta se ia de la capăt, unii pesedişti nu se simt reprezentaţi, la PNL este la fel, Tăriceanu este incapabil. Euforia afişată a PSD nu este reală şi ei ştiu lucru acesta. Oricum, noi în turul doi vom susţine cel mai bine clasat reprezentant al dreptei. Electoratul PMP nu va putea vota niciodată Victor Ponta”, a declarat Berca. (I. CREŢU)

    SURSA: http://www.ziaruldevrancea.ro/politica/1588808255-gabriel-berca-de-la-pmp%3A-%E2%80%9Ceuforia-psd-nu-este-real%C4%83%E2%80%9D.html

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s