CĂTRE PARCHETUL GENERAL, CSAT, CCR ȘI BEC: VERIFICAȚI ȘI OPRIȚI VALIDAREA ALEGERILOR DIN 2 NOIEMBRIE 2014…

images  images (4) images (2)  images (1)  images (3)  descărcare

          ,,Opriţi validarea alegerilor din 2 noiembrie!”, se spune într-un document primit la redacţie din partea GPCS. Între 300 şi 400.000 de români care acum se află la muncă în străinătate au fost votaţi ilegal în secţiile de votare ( a se înţelege că s-a votat în locul lor) din judeţele Mehedinţi, Dolj, Vrancea, Vaslui, Olt, Teleorman, Argeş, Giurgiu şi Ialomiţa. Asta în timp ce, în ţara în care au vrut să voteze au fost ţinuţi pe la uşi. În străinătate, votul lor s-ar fi dus în altă parte!

           În toate aceste judeţe, se spune în document, cu excepţia reprezentanţilor ACL, în secţiile de votare au fost numai reprezentanţi ai candidatului Victor Ponta. Fie că reprezentau PSD/UNPR/PC, fie că reprezentau toate celelalte partide. Candidaţii independenţi nu au avut reprezentant în secţiile de votare.

           Mai mult decât atât, se afirmă în document, în toate localităţile unde s-a utilizat urna mobilă, fără excepţie, reprezentanţii ACL au fost trimişi câteva ore pe teren. În acest timp, secţiile de votare au rămas la dispoziţia reprezentanţilor lui Victor Ponta. Aceste lucruri pot fi probate în fiecare judeţ, localitate cu localitate şi secţie cu secţie. Acest plan a fost pus în aplicare nu numai în localităţile rurale ci şi în oraşe şi în reşedinţele de judeţ.

            Acest sistem a fost folosit cu succes la Referendumul pentru demiterea preşedintelui din anul 2012. Iar la dosar, majoritatea cazurilor de voturi fraudate se referă la acest mod de a frauda. Dacă ancheta nu ar fi fost stopată s-ar fi descoperit toate cele 1,5 milioane de voturi care nu au existat.

           În fiecare secţie din judeţele sus menţionate a existat o persoană desemnată care a avut asupra sa o listă cu persoanele care nu se află în localitate în ziua votului. Cele mai multe persoane dintre acestea figurează că au votat.

          Votul din 2 noiembrie nu trebuie validat până nu se verifică aceste lucruri.

          Pentru votul din 16 noiembrie ar trebui ca Autoritatea Electorală Pemanentă să solicite înscrierea tuturor celor din străinătate care doresc să voteze 16 să se înscrie pe o listă în ţara unde votează şi numele lor să fie scos urgent de pe listele electorale permanente din România. Sunt cel puţin 3 milioane de români plecaţi din ţară. Peste un milion figurează încă pe listele permanente din România. Acum se vede de ce au fost ţinuţi bieţii români pe la uşi prin străinătate.

         Şefii SRI ar trebui să demisioneze imediat pentru ascunderea tuturor acestor date.

         CCR să amâne validarea scrutinului din 2 noiembrie şi să ceară verificarea acestor date.

         Facem apel la toţi cei care au fost în secţiile votare, în judeţele menţionate, să confirme fără teamă aceste lucruri.

         SURSA:
         http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/intre-300-si-400000-de-romani-din-straina_263773.html

 

          Alegeri prezidențiale 2014. Realitatea TV acuză fraudarea alegerilor. VEZI ce firme vor număra voturile

         Autor: Ana-Maria Adamoae | duminică, 02 noiembrie 2014

         Cu ore bune înainte de deschiderea urnelor de vot, au apărut deja, în spațiul public, acuzații privind tentative de fraudare a rezultatelor alegerilor prezidențiale 2014, ce vor avea loc mâine.

Astfel, postul Realitatea TV a prezentant informația că firmele Siveco și Asseco See, care au primit contractul atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă, ar putea frauda rezultatele alegerilor prezidențiale, făcând referire la legătura dintre aceste firme și deputatul PSD, Sebastian Ghiță.

         „Nu este o noutate că Sebastian Ghiță este implicat în procesul de numarare a voturilor, s-a mai întâmplat și în trecut. Avem în acest moment voturile numărate de o firmă controlată de o doamnă care se află în arest preventiv, Siveco este un partener. Nu mai avem garanția că alegerile vor fi controlate și numărate conform unui principiu democratic. Siveco a însemnat Ghiță în ultimii 2 ani de zile. Această încrengătură la monitorizarea acestor alegeri mă face sa fiu extrem de circumspect despre ce se pregătește”, a declarat Cozmin Gușă.

         În replică, Sebastian Ghiță a respins categoric acuzațiile lansate la postul Realitatea TV. „Suntem cu teva ore înainte de alegeri și ce faceți dvs. este o chestiune gravă. Între suspiciune și acuze trebuie să păstrați o distanță. Nu este softul meu. Începând cu 2007 am participat la fiecare proces de votare. La fiecare birou electoral județean există un calculator. Reprezentanții partidelor de la nivel de județ împreună cu un judecător verifică dacă oamenii din secția de vot au calculatoare. După semnarea procesului verbal, se introduce în calculator. Acuzațiile dumneavoastă și temerile nu au un suport real”, a declarat deputatul PSD, la Realitatea TV.

      SURSA: http://www.evz.ro/alegeri-prezidentiale-2014-realitatea-tv-acuza-fraudarea-alegerilor-vezi-ce-firme-vor-numara-voturile.html

 

         Cozmin Guşă: Sebastian Ghiță controlează firma care   numără voturile la alegerile prezidenţiale

 
SEBASTIAN GHIŢĂ     
SEBASTIAN GHIŢĂ

          Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat în direct la REALITATEA TV că voturile pentru alegerile prezidențiale sunt numărate de o firmă controlată de un apropiat al unui candidat la prezidențiale. Voturile vor fi numărate şi controlate de firmele ASSECO SEE şi SIVECO România. Sebastian Ghiță stă în spatele firmei Asseco See. În plus, Siveco a însemnat Ghita in ultimii 2 ani de zile, a explicat Guşă

          O ASOCIERE ÎNTRE FIRMELE ASSECO SEE ŞI SIVECO VA FI RESPONSABILĂ CU NUMĂRAREA VOTURILOR LA ALEGERILE PREZIDENŢIALE. Sebastian Ghiţă are legături cu ambele.

„Nu este o noutate ca Sebastian Ghita este implicat in procesul de numarare a voturilor, s-a mai intamplat si in trecut.
          Ghita isi continua aceasta epoee legata de alegerile din Romania, o monitorizare indoielnica a voturilor. Avem in acest moment voturile numarate de o firma controlata de o doamna care se afla in arest preventiv, Siveco este un partener. Nu mai avem garantia ca alegerile vor fi controlate si numarate conform unui principiu democratic si unei corectiuni. În mod evident, faptul că avem o încrengătură de interese partizane în monitorizarea voturilor la aceste alegeri mă face să fiu extrem de circumspect faţă de ceea ce se pregăteşte. Implicarea unor oameni din serviciile secrete devine evidentă. Noi nu putem să spunem că aceste alegeri sunt validabile pentru că nu ai cum să le validezi când asemenea gen de oameni, cuplul Sebi Ghiţă – Irina Socol monitorizează votul care garantează aceste alegeri.”, a declarat Cozmin Gusa la REALITATEA TV.

Sebastian GHIȚĂ, despre fraudarea alegerilor: Acuzatiile si temerile dvs nu au un suport real

Numărarea şi centralizarea voturilor la alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie va costa anul acesta 7,9 milioane de lei cu TVA, contractul fiind atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă, în urma unei negocieri fără anunţ de participare, asocierii formate din ASSECO SEE şi SIVECO România.

În ultimii ani, numărătoarea voturilor se face după același algoritm: voturile se numără buletin cu buletin, totalul per candidat se scrie într-un proces verbal. Apoi se scanează într-un sistem securizat de STS care cuprinde calculatoare şi scannere de la Institutul Naţional de Statistică.

COZMIN GUȘĂ: SEBASTIAN GHIȚĂ a evoluat într-un mod în care parazitează statul român

Datele sunt preluate mai apoi într-o aplicaţie care anunţă câştigătorul. Deși lucrurile par a urma același proces în ultimii 10 ani, Guvernul, la fiecare rundă de alegeri cheltuie aproximativ 1 milion de euro pentru un nou pachet informatic. Şi la alegerile prezidențiale din acest an se întâmplă la fel. Numărarea electronică a voturilor și pentru turul 1 și pentru turul 2 a fost câștigată de asocierea dintre ASSECO SEE şi SIVECO, pentru 1,8 milioane de euro. Contractul a fost atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă, în urma unei negocieri fără anunţ de participare. Explicatia: guvernul a alocat prea târziu suma pentru alegeri, iar derularea unei licitaţii şi testarea aplicaţiei înainte de scrutin nu au mai fost posibile în timp util.

Cea mai mare parte din suma de 1,8 milioane de euro merge pe întreținerea sistemului de numărare deja existent. Mentenanță pe care statul spune că nu şi-o permite pentru că nu are programatori bine pregătiţi și un aparat tehnic care să asigure peste tot în tara buna funcționare a aplicației electronice.

Rares Bogdan: Nu mai conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile!

Rares Bogdan a comentat in direct la REALITATEA TV faptul ca EXISTA SUSPICIUNI ca alegerile prezidentiale ar putea fi fraudate, pentru ca numaratoare voturilor se face cu un soft ce apartine lui Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Ponta, candidat la prezidentiale.

„Nu mai conteaza ce votati dvs. Sunt 2 societati controlate de Ghita. Este o intreaga lucratura, mascarada care s-a pus la punct cu ajutorul unor oameni din serviciile secrete. Din acest moment Ghita incearca fraudarea alegerilor. Numaratoare voturilor se face cu un soft ce apartine lui Sebastian Ghita si celalalt de catre o societatea controlata de o doamna aflata in puscarie. Nu a fost licitatie. Este o plangere penala facuta de ACL
Se incearca fraudarea voturilor cu ajutorul unor softuri, puse la dispozitie de cel mai bun prieten al premierului.
Pe motiv ca nu mai au timp s-a folosit procedura atribuirii directe. Maine, alegerile din Romania nu mai au nicio relevanta. Oricum se va vota, prin softul respectiv se vor modifica voturile.
Nu poate nimeni dupa 25 de ani, cineva sa schimbe pe baza unor soft care sa modifice rezultatele finale ale alegerilor.
Jocul primul tur va iesi la iveala in fiecare ora care trece. Scandalul a inceput in jurul orei 19, pe surse scoase la iveala de serviciile de informatii. Serviciile vor incerca sa blocheze orice tentativa de fraudare”, a spus Rares Bogdan in direct la REALITATEA TV.
           ALTE FRAUDE GRAVE SEMNALATE PE LÂNGĂ CELE DIN STRĂINĂTATE:

9 gânduri despre „CĂTRE PARCHETUL GENERAL, CSAT, CCR ȘI BEC: VERIFICAȚI ȘI OPRIȚI VALIDAREA ALEGERILOR DIN 2 NOIEMBRIE 2014…

 1. radu iacoboaie

  VĂ ROG SĂ CITIȚI CU ATENȚIE. REPRODUC AICI ȘI COMENTARIILE INTERESANTE ȘI PERTINENTE LA ARTICOLUL DE MAI SUS:

  X – ulescu • 15 ore în urmă
  Abia dupa ce ”taiem capul” mafiei, vom putea verifica, fara frica, abuzurile si faradelegile rosii!

  anonim • 14 ore în urmă
  Este scandalos !!! Cum este posibil ca reprezentantii ACL sa nu fie prezenti in sectiile de votare? Au fost mituiti de psd ? Ar trebui ca ACL sa faca ancheta in aceste sectii de votare.

  john anonim • 13 ore în urmă
  In sectia de vot e un singur reprezentant ACL ,ce sa faca acesta,sa stea in sectie sau sa mearga cu urna mobila?Oriunde ar merge in partea cealalta se fura masiv.Asta-i PSD-ul care vrea sa calareasca Romania.VOTATI IOHANNIS !!

  Liviu anonim • 8 ore în urmă
  devine chestie penalà,nu e de dimisii

  Luminita Sega RIP anonim • 11 ore în urmă
  Cum este posibil?… cititi pe http://www.nasul.tv ….
  http://www.nasul.tv/2014/11/03

  ROMEO anonim • 2 ore în urmă
  Desemnarea de reprezentanti din partea partidelor si in plus oferirea ca voluntari a cetatenilor care tin la democratie si vor sa beneficieze de un vot real , ar pune actuala guvernare intr-o pozitie foarte dificila de a mai putea vicia rezultatele votarii. In loc sa se trancaneasca pe tot felul de site-uri si facebook , treceti la actiuni care sunt de mare folos. Eu am facut-o (am stat treaz 29 de ore) si puteti si trebuie sa o faceti daca vreti sa-l vedeti pe Ponta scos din viata politica a Romaniei. Desigur se cere un pic mai mult de spirit de sacrificiu dar faceti-o va rog pentru copiii nostri.

  Mihai Aurel • 13 ore în urmă
  Nu ma surprinde la aviditatea cu care Ponta si acolitii doresc ocuparea cotrocenului .Aceasta metoda este posibila si ma determina sa ma exprim < responsabil < ca fiind bolnav si nu am fost la vot ,masinariea sa fi actionat si la pozitia mea din borderoul alegatorilor din Colegiul Tg.Jiu . Nu stiu daca este posibil D A R cer sa se verifice SUSPICIUNEA MEA .

  Valachya Lupa Arts • 11 ore în urmă
  Am vazut pe la cateva televiziuni saptamana trecuta ca la amenajarea sectiilor de votare in scoli s-au scos camerele de filmat. Camerele alea atat de necesare (dupa cum sustin unii) in timpul examenelor… De ce le-ati scos domnilor?! Soft-ul de inregistrare nu ar rezista? Sau ar fi prea multe dvd-uri de predat la BEC o data cu procesele verbale?! Eu stiam ca doar votul e secret.

  gigiduru • 13 ore în urmă
  Puteti sa ne lamuriti cine sau ce este GPCS si de ce nu apar informatiile astea si pe alte site-uri cu mai mare vizibilitate? Macar sa se creeze o emulatie, ceva…

  Vlad Gidea • 9 ore în urmă
  Intre 300 si 400 000, cam mare diferenta :)) … Nu va mai invata sa scrieti corect la scoala? Sau jurnalist in ziua de azi e orice pacalici cu o parere? Nici nu am citit mai mult de titlu, care e plin de greseli. Cum adica "au fost votati"? Ce naiba inseamna titlul ala? Vai de steaua voastra, de asta poporul e buimac si nu mai stie pe ce lume traieste. :)) "Plecatii" va saluta :))

  RR • 5 ore în urmă
  Familia lui Viktator :
  • V. V. Ponta – prim-ministru (PSD)
  * Daciana Sârbu-Ponta (sotie) – europarlamentar (PSD)
  * Ilie Sârbu (socru) – senator (PSD)
  * Rodica Cazanciuc (verisoara) – directoare la Tarom
  * Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) – ministrul Justitiei (PSD)
  * Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) – vicepremier (UNPR)
  * George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) – director SRI
  * Cornelia Naum (mama) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
  * Alexandra Ponta-Hertanu (sora) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
  * Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) – actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie.
  Votati Tonta ca mai are multe neamuri de hranit . Nu a ajuns cat au furat in perioada Iliescu,Nastase,cand au vandut Petromul,fabricile,padurile si multe alte bunuri romanesti.Au distrus toata industria romaneasca. Votati-i sa mai fure si restul si sa-i scoata si pe cei aflati in inchisoare sa poata fura mai bine . Banii dati pe pomeni electorale trebuie recuperati de undeva.Doar nu credeati ca faina si uleiul sunt pe gratis. Cum era zicala : iti da cu o mana si ia cu zece . RUSINE! JOS PSD! JOS HOTIA! JOS INCOMPETENTA!

  iuliana popa • 9 ore în urmă
  Si eu am votat pe liste suplimentare. Este posibil sa apar ca votant pe listele unde am domiciliul???????

  Nicul Nicu iuliana popa • 4 ore în urmă
  …probabil…

  cipriotul • 12 ore în urmă
  La Luxemburg, am vazut doar 3 care scriau prezenta si-ti inmana stampila ,soferul impartea formularul–declaratie– si un baietel care aducea in fata pers cu copii mici si batrani ! Ce culoare o fi avand ambasadorul,habar nu am ! Alte dati erau operatori tv,1-3 reporteri,acum ,nimic nimic !

  Liviu • 10 ore în urmă
  legea permite oricui sa se anunte ca observator! Luati-va timp, organizati-va si asigurati-va ca situatia nu se va mai repeta pe 16 noiembrie!

  nnhkjjbl • 6 ore în urmă
  Acum imi dau seama ACL fura voturile cu basescu cum o fost si cu geoana , rusine ma bucur ca euu am putut vota si votul meu nu a fost furat , din cate stiu BEJ este basist deaccea se fura inca . RUSINE ACL

  gi125 nnhkjjbl • o oră în urmă
  Ai inteles grasit mai citeste odata

  milonga • 6 ore în urmă
  Deci de asta trebuia sa stea diaspora pe la usi? Ca sa nu apuce sa voteze?

  IULICĂ ŢENEA / AUSTRALIA • o oră în urmă
  COMUNISMUL (PSD-ul) A FOST SI ESTE UTOPIC!
  ACEASTA MAFIE CARE I-A TRANSFORMAT PE ROMANI IN SCLAVI (SPALAND-ule CREERELE), TREBUIE ERADICATA, DISTRUSA DEFINITIV SI JUSTITIA TREBUIE SA-I ARESTEZE PE TOTI!
  FUCK OFF PONTA & MAFIA PSD!
  IULICĂ ŢENEA / AUSTRALIA

  bogdan • 8 ore în urmă
  Ce inseamna gpcs? Nu considerati necesar sa aratati acel document daca tot l-ati primit?

  c a bogdan • 4 ore în urmă
  Ori ponta ori sugaciul celalalt iohannis tot vor fura …. Toti fura nici nu ai pe cine alege

  denis • 9 ore în urmă
  da este adevarat si eu as dori sa vad daca cineva a votat in locul familiei mele cum putem sa aflam

  Airinei Cristian denis • 7 ore în urmă
  http://www.apador.org/blog/cum
  Aici poti da jos formularul

  mia denis • 8 ore în urmă
  http://m.romanialibera.ro/poli

  mia denis • 8 ore în urmă
  Faceti o cerere, la BEC, daca nu ma insel

  ggg • 24 de minute în urmă
  a mai zis si Macovei la fel si la referendumul pt suspendarea lui Basescu si a fost o minciuna jalnica,inca cei care nu urmaresc politica decat din an in paste cum se zice,nu are sens sa mai contrazica si sa vorbeasca aiurea,ca si asa habar nu au,vorbesc si ei ce aud pe la unul si pe la altul,nu se documenteaza si dupa sa afirme ceea ce e adevarat si nu baliverne aruncate de unul si de altul care are anumite interese…

  Steluta • 2 ore în urmă
  ajutati-ne sa aflam in baza carei legi, putem solicita sa aflam daca in tara s-a votat in locul nostru, al celor din Diaspora. Haideti sa ii demascam.

  tecucean • 3 ore în urmă
  LA TECUCI, langa ultima sectie de votare de la iesirea din oras spre galati a oprit un autobuz cu 46 de persoane care au vrut sa voteze. au motivat ca veneau in excursie de la sibiu si nu mai ajung sa voteze la galati. cand li s-a cerut documente care sa ateste „excursia organizata„ au sters-o. bravo observatorilor. au reusit sa stopeze un posibil caz de traseism electoral.

  Balaj Marcu Ştefan • 4 ore în urmă
  ”Şefii SRI ar trebui să demisioneze imediat pentru ascunderea tuturor acestor date” Aveți glume în program??? Adică tocmai nașul Maior să demisioneze? Adică tocmai cel care a definitivat strategia plagiatorului? și care probabil a și furnizat lista cu cei plecați? Da, își va da demisia, la fel ca Meleșcanu dar o va face să se înscăuneze la Palatul Victoria
  PS: Chestia cu Tăriceanu premier este un bluf de 2 săptămâni doar pt a atrage voturile

  RUDY • 4 ore în urmă
  ESTE POSIBIL. CAPUL ACESTOR NEMERNICI LUCREAZA NUMAI IN DOMENIUL FURTULUI NU A BINELUI TARII!!! SA FIE TRASI TOTI LA RASPUNDERE~~~

  „PLECAT” • 4 ore în urmă
  Auzi la el,„Plecații”…ptiu ucigă-te crucea,jurnalist zero barat ce ești !!! Da pe urma celor ”Plecați” mănînci și ai salariu de 3000 de euro pe luna…tu și toate jigodiile din conducerea țăriii,rămase să jefuiască poporul în toate felurile….

  cititor ,,VOTAT„ • 6 ore în urmă
  Cu adevarat exploziv daca ,, au fost votati ilegal„ atat de multi. Dar pentru ce au candidat ca sa fie votati ??????
  Sa mori de ras nu alta. Hei,,intelectualitatea„ nu va aruncati asa la comentat, mai intai cititi poate totusi pricepeti ceva.

  Guest • 7 ore în urmă
  Iar inventați știri? Si ieri ati mai scris inventii si mi-ati sters comentariul. Atat de rau ati ajuns? Baseniada continua cu nerusinare! Mesajul numarul 3 il stergem si pe el? Chiar nu aveti pic de rusine sa mintiti asa? Nu vedeti ca romanul crede orice galusca de o scrie orice bezmetic pe internet?

  MarDark • 7 ore în urmă
  Iar inventați știri? Si ieri v-am mai scris și ați șters comentariul…Atât de rău ați ajuns? Baseniada continua cu nerușinare.

  TrueZone • 8 ore în urmă
  Daca aceste lucruri se vor adeveri, este cea mai mare frauda electorala din Europa! BEC-ul are obligatia sa verifice aceasta informatie, insa cineva trebuie sa faca o sesizare, iar acel cineva trebuie sa fie o persoana importanta din politica romaneasca.

  Apreciază

  Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    FRAȚI ROMÂNI, EXISTĂ ACUM DATE OFERITE DE BEC CĂ APROAPE UN MILION DE VOTURI AU FIGURAT PE LISTELE SPECIALE! ÎN PRIMUL RÂND ÎN JUDEȚELE ILFOV, GIURGIU, CLUJ, MEHEDINȚI, TELEORMAN ȘI CĂLĂRAȘI. ADICĂ 10%!!! ÎN ILFOV, 19,87 DINTRE ELECTORI AU VOTAT PE LISTELE SPECIALE! CEEA CE REPREZINTĂ ÎN OPINIA MEA ȘI NU NUMAI MULT PREA MULT ÎN CADRUL VOTURILOR EXPRIMATE! ESTE PRACTIC O NOUĂ DOVADĂ PENTRU CORUPȚIA ELECTORALĂ, PENTRU SUSPICIUNI DE FRAUDARE MAJORĂ, DE PRACTICARE A VOTULUI MULTIPLU. ORGANELE STATULUI ROMÂN TREBUIE SĂ ANCHETEZE LUCRUL ACESTA ȘI SĂ FACĂ LUMINĂ…

    EXISTĂ UN ÎNTREG DOSAR PRIN CARE SE POATE DOVEDI INCORECTITUDINEA CRASĂ A ALEGERILOR PREZIDENȚIALE DIN 2014. S-AU FOLOSIT MULTE MIJLOACE NELOIALE IAR CANDIDAȚII AU FOST DISCRIMINAȚI. NU A EXISTAT O COMPETIȚIE ELECTORALĂ CORECTĂ PENTRU CEI 14.

    TOT ASTĂZI AM AFLAT DESPRE INCREDIBILA ACȚIUNE A PSD-ULUI DE A TRIMITE ODATĂ CU PENSIA ORI CARDUL DE SĂNĂTATE ȘI UN FLUTURAȘ SAU PLIANT ÎN CARE ROMÂNII ERAU SPERIAȚI CĂ KLAUS IOHANNIS VREA SĂ LE TAIE PENSIILE!!! ORI UN PREȘEDINTE NU VA PUTEA SĂ SE ATINGĂ DE PENSII, CONFORM ULTIMELOR HOTĂRÂRI ALE CURȚII CONSTITUȚIONALE ROMÂNE…

    DE CE VICTOR PONTA A OBȚINUT PROCENTE MAI MARI ÎN MUNTENIA, DOBROGEA ȘI MOLDOVA? DE CE A AVUT ATÂTEA VOTURI ÎN JUDEȚELE GIURGIU, OLT ȘI TELEORMAN? PENTRU CĂ ASISTAȚII SOCIAL AU FOST AMENINȚAȚI DE PRIMARII PSD ÎNDEOSEBI (ȘI PC, UNPR) ȘI ȘANTAJAȚI CU AJUTORUL SOCIAL. IAR ROMÂNII FOARTE SĂRACI AU CEDAT PENTRU A SUPRAVIEȚUI… APOI, AJUTOARELE ALIMENTARE PRIMITE DE LA UE AU FOST PREZENTATE CA VENIND DIN PARTEA LUI VICTOR PONTA!

    Apreciază

 2. Un om care iubește dreptatea

  „Nu puteți voi fura, cât putem noi vota.” A fost un slogan în vremea lui Băsescu.
  Dar vremea lui Băsescu în fruntea țării a trecut. Acuma după toate probabilitățile va veni un hoț și un criminal în locul lui, va veni Victor Viorel Ponta președintele României.
  Și atunci când în fruntea unei țări ajunge un hoț și un criminal, lucrul acesta înseamnă că s-a atins deja ultimul stadiu de descompunere.
  Va fi șters cu buretele orice lucru bun de până acum și orice progres, mai ales în ceea ce privește funcționarea justiției. Ne vom întoarce în bezna din vremea lui Năstase. Când procurorii erau asasinați la comandă și când devalizarea țării a atins cote apocaliptice.
  Și în acest timp creștinul ortodox, în marea lui majoritate, ce face? Stă și se uită în oglindă și pe diverse bloguri, așa zis creștine, și se admiră pe el însuși: ce frumos și ce deștept sunt eu și ce desăvârșit am ajuns, de vreme ce nu m-am dus la votare!
  Evident că s-a furat în prostie la urne, partidul de hoți PSD asta știe să facă. Să fure avuția națională și să o risipească, să o de pe degeaba, să fure voturi, să fure orice. Dar dacă unii erau conștienți și se duceau să voteze împotriva cancerului roșu, alta cred eu că era situația acum.
  A…, noi nu …, nu votăm răul cel mai mic, noi votăm doar binele, vezi scris pe blogurile zise creștine. Care bine? Eventual cel absolut. Noi așteptăm să vină binele, să ne cadă binele din cer. Pică pară mălăiață în gura lui nătăfleață! Că suntem și merituoși nevoie mare în fața lui Dumnezeu, avem și patriarh și ierarhi vrednici și bine plăcuți în fața lui Dumnezeu. Ceva de speriat, nu alta. Așa că putem să stăm cu gurile căscate să ne pice binele din cer. La calendele grecești.
  Păi, vă spun eu: dacă printr-o minune ar fi venit să candideze Ștefan cel Mare și sfânt, spre exemplu, și acestuia i-ar fi găsit fariseii ortodocși români ceva să-i reproșeze. Ba că are sabia prea mare, ba că este prea mic de statură, ba că ar fi avut prea multe neveste, ba …
  Nimic nu-l mulțumește pe fariseul ortodox român. Nimic în afară de propria lui persoană.
  În schimb se vaită, se vaită de moarte. Se vaită și dă vina pe alții. Pe el niciodată nu dă vina. Ce ne-a făcut el sistemul, cum ne-a luat toate bogățiile țării, cum ne-a luat bucătura de la gură,cum …
  Eu zic că bine ne-au făcut, că noi suntem prea proști ca să trăim pe fața pământului.
  Iar puturosului care nu s-a obosit până acum să deschidă Sfânta Scriptură și nu a reușit ca să desprindă de acolo vreo învățătură, dar în schimb vine pe bloguri ca să-i învețe pe alții, aș mai avea ca să-i spun ceva. Ari și semeni, dar la final vine altul și-ți mănâncă pâinea. Lucrezi via și o culegi, dar la final vine altul și-ți bea vinul. Și încă multe altele asemenea. Dai petrolul și aurul altora pe nimic, la preț de nimic fără ca să vină nimeni cu tancurile să ți le ia. Exemplele pot continua la infinit. Toate mâna lui Dumnezeu sunt. Așa a fost din vechime și până în ziua de azi.
  Este mâna lui Dumnezeu, Cel care ia tot binele, toate bogățiile și toate roadele muncii de la poporul care prin inconștiența lui și prin conducătorii lui, mai ales cei religioși, își bate joc de El, de Dumnezeu. Doar dacă ne uităm la patriarhul mason Daniel și vedem cât de valabile sunt aceste lucruri pentru noi românii.
  Iar Victor Viorel, un președinte pe măsura patriarhului mason Daniel.
  Sau când lumina de la Duhul Sfânt lipsește.
  Ce sistemul?!!! Este mâna lui Dumnezeu care ne bate pe noi acuma. În marea Lui înțelepciune Dumnezeu folosește un rău ca să bată alt rău, ca să pedepsească pe cei care își bat joc de El. Așa a fost dintotdeauna, așa este și acum. Atunci pentru fapte similare unii au fost duși chiar și în robie.
  Vom scăpa doar revenindu-ne și înlăturând urâciunea pustiirii din fruntea Instituției BOR și mai apoi rugându-ne asemenea profetului Daniel:
  „Doamne Dumnezeul Cel mare și minunat, Cel ce-Ți păzești legământul și mila față de cei care Te iubesc și față de cei care păzesc poruncile Tale: Noi am păcătuit, nedreptate am făcut, fărădelege am săvârșit, ne-am îndepărtat și ne-am abătut de la poruncile și judecățile Tale …
  Ție Doamne Îți este dreptatea, iar nouă rușinea obrazului…
  Tu i-ai risipit din pricina înșelăciunii cu care ei Te-au înșelat. În tine Doamne este dreptatea noastră, iar în noi rușinea obrazului…
  Întru Tine, Doamne, Dumnezeul nostru, se află îndurările și iertările, de vreme ce noi ne-am îndepărtat de Tine; și n-am ascultat de glasul Domnului, Dumnezeului nostru…. așa a venit blestemul peste noi ….aducând asupra noastră rele nemaipomenite…
  toate relele acestea au venit peste noi, dar noi nu ne-am rugat Domnului, Dumnezeul nostru, ca să ne întoarcem de la nedreptățile noastre…
  Doamne, mila Ta este peste tot; întoarce-Ți mânia și urgia de la cetatea Ta…; că am păcătuit prin nedreptățile noastre…”
  Auziți cum zice: „noi nu ne-am rugat Domnului, Dumnezeul nostru, ca să ne întoarcem de la nedreptățile noastre”. Ce să ne rugăm noi?! Noi suntem căzuți în extaz, față de ierarhia Bisericii trădătoare și batjocoritoare de Dumnezeu și față de noi înșine: ce frumoși, ce deștepți și ce înduhovniciți suntem noi. Nu-i așa?
  Dezastrul abia de acum vine. A spus și Părintele Iustin: s-a terminat cu liniștea noastră.

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Așa este. DEZASTRUL ABIA DE ACUM VINE! Dar am rugămintea să nu fim totuși prea duri față de cei care nu au curajul mărturisirii adevărului până la capăt. Să nu-i judecăm și nici să nu-i numim farisei ortodocși doar pentru că nu se ridică la înălțimea valorilor creștine și învățăturii ortodoxe. Sunt convins că numai bunul și dreptul Dumnezeu cunoaște inimile noastre cu adevărat. Părerea mea.
   Sunt într-adevăr unii ,,ortodocși” care seamănă dezbinare pe blogurile ortodoxe, sunt foarte agresivi și categorici în afirmații, interesați să denigreze în permanență anumiți politicieni (precum Traian Băsescu și Elena Udrea) pentru a-i demola alături de alți mari demolatori (de pildă, cei de la Antena3 și RomâniaTV). ÎMPOTRIVA CANDIDATULUI ELENA UDREA S-A UTILIZAT UN ARSENAL ÎNTREG DE METODE PROFESIONISTE (UTILIZATE DE ANUMITE SERVICII SECRETE BUNĂOARĂ, PRECUM SIE) DE CĂTRE FRANCMASONII DIN ROMÂNIA, ACEEAȘI CARE L-AU URÂT DE MOARTE PE TRAIAN BĂSESCU.
   Dacă vă uitați la ultimele articole de pe blogul saccsiv, referitoare la votare, am observat și ortodocși adevărați, care au o gândire critică și lucidă. Și mă bucur că prin comentariile și dezbaterile care au loc, determină o SCHIMBARE DE ATITUDINE ÎN BINE. Pentru că românii mai trăiesc din păcate și astăzi sub imperiul fricii ori nepăsării!… Iar frica sau indiferența sunt inamici care ne ucid… sufletește…

   Apreciază

   Răspunde
   1. Un om care iubește dreptatea

    Nu pentru oamenii simpli, încovoiați de nevoi unii, am scris eu rândurile de mai sus, ci pentru indivizi aidoma cu cei de aici:
    http://saccsiv.wordpress.com/2014/11/06/parintele-mihai-andrei-aldea-de-ce-nu-votez/
    A se vedea și link-urile atașate la pagina de mai sus.
    Pentru părintele Aldea toți, dar absolut toți, sunt la fel. El pune semnul egalității între Băsescu, Udrea și Voiculescu, Ponta, Năstase. Nu contează că justiția a făcut progrese uriașe față de vremea lui Năstase, nu contează nimic …
    Nu contează că mai nou patriarhia a interzis recent preoților să facă politică. Că și îndemnul de a nu merge la vot tot o politică este și încă una foarte parșivă. Extrem de vicleană.
    Să mă ierte Dumnezeu, dar pentru mine este pur și simplu smintitor. Nu pot să înțeleg cum un om de o asemenea strâmbătate se poate numi pe el slujitor al lui Dumnezeu.
    Alo … popă părinte Aldea ai auzit de zicala veche românească: cum e turcul și pistolul? Păi așa cum este ierarhia Bisericii în frunte cu masonul Daniel, tot așa este și clasa politică ce ne conduce. Este în oglindă. Așa a lăsat Dumnezeu să fie. Făt Frumos din tei, pe care-l aștepți mata și alții o să vină la calendele grecești. Dacă ești viteaz luptă-te să faci curățenie mai întâi în ograda matale, adică a Bisericii. Și după uită-te să fie curat în ograda vecină, adică a politicienilor. Ori în curtea dumitale pute de-ți mută nările din loc și ai pretenția ca în ograda vecinului să miroasă a parfum.
    Și că tot ești mata un mare luptător, mai nou un samurai ți-ar plăcea să fii, o întrebare eu ți-aș pune: de harachiri ai auzit? Că prin îndemnul dumitale, adresat oamenilor de a nu vota, îndemni la harachiri un neam întreg.

    Apreciază

 3. Un om care iubește dreptatea

  Instituția Bisericii Ortodoxe Române a făcut masiv și în cel mai ordinar mod posibil propagandă electorală lui Victor Ponta, arătându-ne încă o dată cât de străină este de interesul național și în primul rând cât de străină de Dumnezeu este. Pentru că doar niște străini de Dumnezeu pot susține un hoț și un criminal.
  A spus și Traian Băsescu, acum o săptămână, că BOR a făcut campanie masivă în favoarea lui Victor Ponta și a spus cum îi cântau ierarhii în biserică lui Dragnea: vrednic este, vrednic este.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18453440-patriarhie-implicarea-politica-partizana-bisericii-campania-electorala-trebuie-dovedita.htm
  Asemenea lucruri scârbesc orice om de bun simț și mai ales smintesc oamenii. De a ajuns să se umple țara de pocăiți și să înflorească sectele ca ciupercile după ploaie.

  De asemenea se observă atitudinea gen tăvălug a unor slujitori ai bisericii, precum și a unora dintre credincioși, care îi așează pe cei care lucrează cât de cât dreptatea în țara aceasta în aceeași oală cu toți hoții și nemernicii gen Voiculescu. Această atitudine lezează demnitatea umană și este total împotriva lui Dumnezeu. Este dovada lipsei de discernământ a celor mai sus amintiți. Această uniformizare gen tăvălug vrea să strivească orice efort al binelui de a ieși la lumină. Este produsul unor minți leneșe și pervertite și al unor oameni lipsiți de repere și valori morale. În concluzie, această atitudine este profund anticreștină pentru că ea calcă în picioare orice fărâmă de bine și zădărnicește orice efort și orice încercare a unor oameni de a lucra binele.
  Viclenia celui viclean a atins adâncimi de nebănuit. Ea proiectează în mintea unora cote iluzorii ale binelui, de neatins în lumea reală. În felul acesta nimic și nimeni nu mai corespunde cu imaginea din creierul lor. Nici un om nu mai este bun în fața lor, toți sunt la fel de răi. Îi amestecă pe cei care lucrează binele cu toți ticăloșii.
  Cel viclean prin acești oameni vopsește totul în negru, pentru ca nici o pată de bine să nu se mai vadă și în felul acesta nimeni să nu o mai urmeze. Colorează totul în negru pentru ca nimeni să nu mai vadă vreo fereastră spre lumină.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s