DE CE OARE ȘI-AU BĂTUT JOC DE VOTURILE ROMÂNILOR DIN STRĂINĂTATE? – Radu Iacoboaie, 2 noiembrie 2014

descărcare   descărcare (1) descărcare (2)   images descărcare (3)   images (1)

         Iată că a sosit în sfârșit și ziua mult așteptată de milioane de români, de către acei români care nu și-au pierdut toate speranțele, care mai speră totuși într-o schimbare benefică pentru România. Iar orizontul de așteptare este mare în pofida faptului că au existat și există multe dezamăgiri și nemulțumiri în rândul populației atât din țară cât și din străinătate.
         Cel mai frapant aspect de la actualele alegeri prezidențiale în opinia mea este participarea masivă a românilor din diaspora. Să precizăm faptul că în multe orașe din Europa, mai ales din Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Moldova, Austria, Danemarca, Belgia, Luxemburg, s-au înregistrat cozi enorme, chiar de sute de metri!


         Ne putem pune în consecință câteva întrebări legitime. Oare să aibă românii de peste hotare o conștiință civică mai înaltă decât cei din țară? Își doresc poate să se întoarcă în țară și să voteze pentru un președinte care să-i reprezinte și care să sprijine sectorul investițiilor, crearea unui mediu stabil de afaceri și de noi locuri de muncă? Pentru că știm că președintele nu se ocupă de politicile economice dar numește primul-ministru. Sau poate unii dintre ei conștientizează într-adevăr că miza cea mare a acestor alegeri este alegerea unui nou președinte care să sprijine în continuare lupta împotriva corupției, să garanteze independența justiției și întărirea statului de drept…
         Din datele furnizate recent de BEC, s-au organizat doar 294 de secții de votare pentru românii din străinătate și s-au tipărit și distribuit numai 600 000 de buletine de vot, în timp ce în România avem 18 550 de secții de votare. Ceea ce, după părerea mea reprezintă extrem de puțin, având în vedere faptul că numărul românilor din diaspora este cu mult mai mare decât cel oficial. În realitate există circa 4 milioane de români în străinătate.
         Din datele de care dispunem astăzi, constatăm că organizarea secțiilor din străinătate a fost una foarte proastă, necorespunzătoare, dacă de pildă în unele secții din Germania există de pildă doar 5 ștampile pentru votanți! Ceea ce explică desigur în mare măsură și cozile mari pentru români, care au venit să-și exprime dreptul la vot, veniți poate chiar de la distanțe de zeci sau sute de kilometri distanță. Să fi obligat să stai astfel ore întregi pentru a vota mi se pare o adevărată batjocură la adresa lor! Unii dintre ei înfruntă căldura sau ploaia cu stoicism. Însă Ministerul Afacerilor Externe susține că se votează normal!
          Un exemplu este cazul chiar al omului de afaceri Ion Țiriac, care nu a putut vota la Paris la ambasadă și la consulat din cauza aglomerației enorme, alegând într-un final să voteze în țară la liceul Jean Monet în București…
          Cum ne explicăm noi aceste anomalii? REA VOINȚĂ SAU INCOMPETENȚĂ? Pentru că și în România au fost cozi mari în unele orașe datorită lipsei de buletine de vot și de liste speciale, întrucât la actualele alegeri s-a permis votarea în orice localitate.

          Ne putem explica acest dezinteres al autorităților române pentru voturile românilor din străinătate în special prin prisma rezultatului de la ultimele alegeri, când cei mai mulți români nu au votat pentru reprezentanții actualei puteri, ci în mod neașteptat pentru europarlamentarii din partea noului Partid înființat al Mișcării Populare. Ceea ce ne demonstrează cred o dată în plus că românii din străinătate nu sunt mulțumiți și nu agreează partidele de stânga, de sorginte neocomunistă, pentru că tocmai din cauza lor au fost nevoiți să plece la muncă peste hotare pentru a supraviețui ei și familiile lor din țară. Pentru că premierul promisese în urmă cu doi ani și jumătate în urmă crearea a 1 000 000 de locuri de muncă, s-au desființat însă aproape 100 000!…
          Deși autoritățile române nu le-au acordat importanță, altfel le-ar fi creat condiții normale pentru exercitarea votului, românii din străinătate s-au mobilizat exemplar și pe cheltuiala lor proprie și devin astfel un exemplu pentru toți ceilalți români, inclusiv pentru cei care din diverse motive au ales să nu voteze… Și nu trebuie să mai uităm un aspect, și anume că ei reprezintă în fond cea mai importantă forță, cea mai dinamică și mai interesată de schimbarea la față a României. Chiar dacă au plecat peste hotare. Străinătatea nu este ușoară pentru niciun român. O spun din proprie experiență. Ei sunt practic cam ceea ce erau în perioada interbelică asociațiile de studenți români.
          Avem nevoie așadar frați români de un președinte patriot, care să reușească a-i aduce înapoi în țară pe mulți dintre acești români, care adeseori lucrează în condițiile cele mai grele, oferindu-le aici locuri de muncă decente.

                  Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 2 noiembrie 2014

          PS. La ora la care scriu, ora 18.00 există în România zeci de secții de votare în care practic nu se mai poate vota din cauza lipsei listelor speciale și buletinelor de vot, precum și a declarațiilor pe proprie răspundere! Iar prefecții motivează cum că nu pot deplasa aceste formulare, nu au copiatoare xerox etc…
          INCOMPETENȚĂ GUVERNAMENTALĂ SAU ACȚIUNE PREMEDITATĂ? ÎMPIEDICAREA DREPTULUI LA VOT ESTE INFRACȚIUNE POTRIVIT LEGII ȘI ÎMPOTRIVA CONSTITUȚIEI!… 

Reclame

11 gânduri despre „DE CE OARE ȘI-AU BĂTUT JOC DE VOTURILE ROMÂNILOR DIN STRĂINĂTATE? – Radu Iacoboaie, 2 noiembrie 2014

 1. radu iacoboaie

  DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ 1 noiembrie 2014 pe Realitatea TV: MONITORIZAREA NUMĂRĂRII VOTURILOR DE CĂTRE SIVECO (CU IRINA SOCOL ARESTATATĂ PREVENTIV) ȘI ASSECO SEE CONTROLATĂ DE SEBASTIAN GHIȚĂ, UN APROPIAT AL UNUI CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE ȘI AL SRI!!!

  CINE numără voturile: ASSECO şi SIVECO. Irina Socol, preşedintele SIVECO, arestată preventiv
  sursa: http://www.paginadepolitica.ro/cine-numara-voturile-asseco-si-siveco-irina-socol-presedintele-siveco-arestata-preventiv/ 1 NOIEMBRIE 2014

  Numărarea electronică a voturilor şi asistenţa tehnică a sistemului informatic au fost adjudecate de asocierea dintre ASSECO SEE şi SIVECO pentru 1,8 milioane de euro cu TVA inclus, semnalează Gândul într-un material exclusiv.
  Beneficiarul serviciilor este Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).
  Conform sursei citate, atribuirea contractului s-a făcut fără licitaţie, prin negociere “fără anunţ de participare”. Motivul: Guvernul a aprobat bugetul pentru alegeri pe 26 august, prea târziu pentru a mai permite derularea unei licitaţii de către AEP.
  Numele SIVECO, compania care a făcut şi acum 5 ani aplicaţia pentru numărarea voturilor la prezidenţiale, a fost menţionat recent în dosarul Microsoft.
  Procurorii susţin că fostul ministru PSD Ecaterina Andronescu “a pretins şi primit de la firma SIVECO şi firmele colaboratoare foloase necuvenite constând în sume de bani sau calculatoare”, pentru sine sau pentru altul, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu Ministerul Educaţiei.
  Conform materialului aflat la dosar, SIVECO ar fi vândut statului la preţul de 1500 de euro bucata imprimante care costau, în realitate, 300 de euro bucata şi ar fi cumpărat la preţuri modice software dezvoltat de elevi în cadrul concursurilor de profil, pe care apoi le-a revândut Ministerului Educaţiei la preţuri de cinci ori mai mari.
  La începutul lunii septembrie, Irina Socol, preşedintele SIVECO România (foto dreapta), a fost arestată într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti la propunerea procurorilor. Instanţa a decis în data de 3 octombrie prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile. Alături de Socol a fost arestată şi Aurora Crusti, directorul comercial al companiei.
  După arestarea lui Socol, reprezentanţii SIVECO au susţinut că societetea nu a fost implicată în infracţiuni şi au precizat că firma “nu este şi nu va fi afectată la nivel operaţional, funcţionând conform tuturor parametrilor”.
  La rândul lor, anchetatorii susţin că în acest caz prejudiciul creat statului prin tranzacţii fictive, înregistrate în contabilitatea SIVECO dar care în realitate nu au avut loc, se ridică la 3 milioane de euro.
  ASSECO, asociată cu SIVECO în contractul cu AEP, este compania care a gestionat aplicaţia pentru alegerile europarlamentare din luna mai, pentru care statul a plătit atunci 7,3 milioane de lei cu TVA inclus.

  Materialul integral, în Gândul.

  TOȚI CANDIDAȚII LA ALEGERILE DE MÂINE AR TREBUI DE URGENȚĂ SĂ CEARĂ BIROULUI ELECTORAL CENTRAL ANULAREA ALEGERILOR!!! FRAȚI ROMÂNI, ALEGERILE DE MÂINE NU VOR MAI AVEA RELEVANȚĂ DATORITĂ SOFTULUI UTILIZAT DE ACESTE DOUĂ COMPANII (DINTR-UN CONSORȚIU) CONTROLATE DE SEBASTIAN GHIȚĂ, PRIETENUL PREMIERULUI ȘI VIITORUL PREȘEDINTE EXECUTIV AL PSD!!!
  TREBUIE ALERTAT ȘI CONVOCAT DE URGENȚĂ CSAT-UL ȘI EVENTUAL AMBASADELE DIN UE ȘI SUA PENTRU CĂ ESTE INADMISIBIL SĂ LĂSĂM FRAUDAREA ELECTRONICĂ A VOTURILOR! ESTE UN ATAC FLAGRANT LA ADRESA DEMOCRAȚIEI!!!

  CINE ESTE TÂNĂRUL MILIARDAR ȘI DEPUTAT PSD SEBASTIAN GHIȚĂ:

  http://www.cotidianul.ro/sebastian-ghita-numit-numarul-2-in-comisia-sri-202897/
  http://www.comisarul.ro/politic/mana-lui-ghi%C5%A3a-e-lunga/imagini-cu-procurorul-sef-d_258011.html

  Legătura prin interpuși cu COMPANIA POLONEZĂ ASSECO SEE ȘI COMPANIA SIVECO!
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17450461-cum-functioneaza-fabrica-bani-lui-sebastian-ghita.htm

  SUSPICIUNILE DE FRAUDARE A ALEGERILOR SUNT MAJORE! FOARTE PERICULOS CONSIDER FAPTUL CĂ, CENTRALIZAREA ELECTRONICĂ A VOTURILOR LA NIVELUL JUDEȚELOR SE FACE PRINTR-UN SOFT AL UNOR FIRME PRIVATE CONTROLATE PRIN INTERPUȘI DE DEPUTATUL PSD SEBASTIAN GHIȚĂ APROPIAT DE PREMIER ȘI DE SRI! IAR DIRECTORUL INS (INSTITUTULUI NAȚIONAL DE STATISTICĂ) A FOST SCHIMBAT NU DEMULT TIMP DE PREMIER PENTRU CA SĂ FIE INTRODUS ACEST SOFT CUMPĂRAT CU 1,8 MILIOANE DE EURO FĂRĂ LICITAȚIE!

  UN ALT ASPECT DE SEMNALAT ESTE FAPTUL FĂRĂ PRECEDENT CĂ, CUNOSCUTUL ȘI CURAJOSUL JURNALIST BOGDAN RAREȘ A FOST AMENINȚAT ÎN SEARA ACEASTA CU MOARTEA ÎN TIMPUL EMISIUNII MODERATE DE ELI ROMAN PE REALITATEA TV, PENTRU DEZVĂLUIRI ȘI PENTRU CĂ A INVITAT ȘI PE ALȚI JURNALIȘTI DE INVESTIGAȚIE CARE DEȚIN MULTE INFORMAȚII ÎN ACEST SENS!!!

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Mai aflăm că formularele tipizate cu declarația pe proprie răspundere a votantului (că nu a mai votat în alt loc) PUTEAU FI DESCĂRCATE DIRECT DE PE SITE-UL BIROULUI ELECTORAL CENTRAL!

   IAR AUTORITĂȚILE MOTIVAU IMPOSIBILITATEA VOTĂRII PE LISTELE SPECIALE FOLOSIND DIVERSE SCUZE! ÎNSĂ A ÎMPIEDICA UN CETĂȚEAN ROMÂN A-ȘI EXERCITA DREPTUL CONSTITUȚIONAL DE A VOTA NOI ȘTIM CĂ ESTE INFRACȚIUNE! PERSOANELE ÎN CAUZĂ SĂ RĂSPUNDĂ!
   SAU A EXISTAT O ACȚIUNE LA NIVEL NAȚIONAL PREMEDITATĂ PENTRU A REDUCE NUMĂRUL DE VOTURI ȘI A ÎNCURAJA ÎN SCHIMB TURISMUL RURAL PENTRU UNUL DIN CANDIDAȚI???

   PREFECTUL CAPITALEI DECLARA CĂ ÎN BUCUREȘTI AU EXISTAT 100 000 DE FORMULARE TIPIZATE! DOAR 100 000 ÎNTR-UN ORAȘ PRECUM BUCUREȘTIUL!

   BĂTAIE DE JOC FAȚĂ DE ROMÂNII DE PRETUTINDENI!!! MULȚI ROMÂNI CARE AU VRUT SĂ VOTEZE FIE ÎN ȚARĂ, FIE ÎN STRĂINĂTATE AU PLECAT ACASĂ FĂRĂ SĂ MAI VOTEZE! ȘI ESTE POSIBIL SĂ NU MAI DOREASCĂ A VOTA NICI PE 16 NOIEMBRIE!

   Apreciază

   Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    MINISTRUL DE EXTERNE TITUS CORLĂȚEANU AR TREBUI SĂ-ȘI DEA ÎN MOD CATEGORIC DEMISIA! ASTA AU CERUT UNII DINTRE ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE. CUM SĂ REDUCI NUMĂRUL SECȚIILOR DE VOTARE CÂND AU FOST PROBLEME ȘI LA ALEGERILE PENTRU EUROPARLAMENTARE DIN 2012? DOAR DOUĂ SECȚII DE VOTARE ÎN PARIS? DOAR 4 ȘTAMPILE ȘI O SECȚIE DE VOTARE DE PILDĂ ÎN STUTTGART ÎN GERMANIA?… IAR ÎN DUSSELDORF 200 DE ROMÂNI AU FOST TRIMIȘI ACASĂ…
    ÎNSEAMNĂ CĂ AUTORITĂȚILE ROMÂNE AU DORIT CA SĂ VOTEZE CÂT MAI PUȚINI ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE. MAI MULT DE JUMĂTATE DINTRE ROMÂNII DIN DIASPORA AU PLECAT RESEMNAȚI SAU REVOLTAȚI ACASĂ, CA SĂ PARCURGĂ ÎNAPOI ALTE ZECI SAU SUTE DE KILOMETRI, NEPUTÂND STA ATÂTEA ORE LA RÂND!…

    Apreciază

   2. raduiacoboaie Autor post

    NU CRED CĂ PUTEM VORBI DOAR DESPRE INCOMPETENȚĂ, CI ȘI DE REA VOINȚĂ, DE CINISM ȘI BĂTAIE DE JOC! ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE SUNT UMILIȚI ȘI SFIDAȚI DE DOUĂ ORI. O DATĂ CĂ AU FOST DETERMINAȚI SĂ PLECE DIN ROMÂNIA PENTRU A PUTEA LUCRA. IAR A DOUA OARĂ, PENTRU CONDIȚIILE OFERITE DE STATUL ROMÂN PENTRU A VOTA, ACCEPTÂND PLOAIA SAU FRIGUL…

    Apreciază

   3. raduiacoboaie Autor post

    INCREDIBIL! EXISTĂ CAZURI DE ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE CARE AU STAT 6 ORE LA RÂND CU COPIII ÎN BRAȚE PENTRU A VOTA!… 6 ORE!!!IAR ALȚII AU PLECAT VĂZÂND AGLOMERAȚIA…

    MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE A REDUS NUMĂRUL SECȚIILOR DE VOTARE DIN STRĂINĂTATE FAȚĂ DE 2009 IAR UNELE SECȚII AU FOST MUTATE DIN INIMA UNOR COMUNITĂȚI MARI DE ROMÂNI ÎN ALTE ZONE CU COMUNITĂȚI MULT MAI MICI!!! DE CE???
    MAI ESTE ȘI MINISTRUL DELEGAT PENTRU RELAȚIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI, BOGDAN STANOEVICI, CARE AR TREBUI SĂ-ȘI DEA DEMISIA!…

    Apreciază

   4. raduiacoboaie Autor post

    ACUM ÎMI ADUC AMINTE DE SLOGANUL CAMPANIEI PSD: ,,SCOPUL SCUZĂ MIJLOACELE”, EXPRIMAT PUBLIC DE UN PRIMAR IMPORTANT DIN ACEST PARTID. CA SĂ NU AIBĂ SURPRIZE (ȘTIIND CĂ LA PRECEDENTELE ALEGERI DIN DIASPORA AU VOTAT PUȚINI ROMÂNI PENTRU EI), BARONII PSD-ULUI AU HOTĂRÂT CA SĂ REDUCĂ LIMITAREA NUMĂRULUI VOTANȚILOR, PENTRU A NU LE STRICA PLANURILE!
    LIVIU DRAGNEA A ANUNȚAT CĂ BIROUL ELECTORAL CENTRAL A DECIS TOTUL, CĂ PENTRU A ÎMPIEDICA FRAUDELE ELECTORALE A IMPUS COMPLETAREA UNEI DECLARAȚII PE PROPRIA RĂSPUNDERE. CEEA CE CONJUGAT CU REDUCEREA NUMĂRULUI DE SECȚII DE VOTARE ȘI MUTAREA UNORA ÎN ZONE CU COMUNITĂȚI MAI MICI DE ROMÂNI, A ÎMPIEDICAT PROCESUL DE VOTARE ȘI POATE SUTE DE MII DE ROMÂNI DIN CEI 3-4 MILIOANE DE ROMÂNI CU DREPT DE VOT NU AU MAI PUTUT VOTA!!!
    AȘADAR, VICTOR PONTA A DORIT SĂ SE ASIGURE CĂ VA AVEA UN PROCENTAJ CÂT MAI MARE. DAR OARE COMPETIȚIA ELECTORALĂ A FOST CORECTĂ ȘI ECHITABILĂ PENTRU TOȚI CEI 14 CANDIDAȚI? NU A EXISTAT MANIPULARE MEDIATICĂ ȘI FRAUDE ELECTORALE? A VERIFICAT CINEVA CENTRALIZAREA VOTURILOR LA NIVEL JUDEȚEAN ȘI CENTRAL?

    Apreciază

   5. raduiacoboaie Autor post

    VEDEM CU TOȚII CĂ MII DE ROMÂNI DIN LONDRA, MUNCHEN, PARIS ȘI VIENA, AU PROTESTAT CU CURAJ ȘI DEMNITATE PENTRU DREPTUL LEGITIM LA VOT! ALĂTURI DE ROMÂNII CARE S-AU SOLIDARIZAT PROTESTÂND ȘI EI ÎN FAȚA SEDIULUI MINISTERULUI AFACERILOR EXTERNE…
    ESTE IMPORTANT SĂ SUBLINIEZ FAPTUL CĂ OBSTRUCȚIONAREA ACEASTA A DREPTULUI LA VOT FAȚĂ DE CETĂȚENII ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE ȘI DIN ROMÂNIA CONSIDER CĂ ESTE UN ATENTAT LA ÎNSUȘI FUNDAMENTUL DEMOCRAȚIEI. NE ARATĂ DE FAPT CĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE UN DREPT ELEMENTAR (DREPTUL LA VOT, DOBÂNDIT ÎN 1990) POATE FI CONTINUATĂ ÎN ACELAȘI MOD ȘI FAȚĂ DE ALTE DREPTURI FUNDAMENTALE! EXISTĂ POSIBILITATEA REALĂ A DICTATURII LUI VICTOR PONTA, MARIONETA BARONILOR CU DOSARE PENALE DIN PSD!

    Apreciază

 2. lorena

  MESAJUL UNUI FOST DETINUT POLITIC în prag de alegeri prezidențiale pentru. V PONTA

  http://c-tarziu.blogspot.ro/2014/11/mesajul-unui-fost-detinut-politic-in.html

  Scrisoare deschisă adresată D-lui Victor Viorel Ponta, prim-ministru al României şi candidat la preşedinţie
  Stimate Domnule Ponta,
  De multă vreme mă bate gândul să mă adresez dvs. în calitate de umil cetăţean al acestei martirice ţări care se numeşte România, pe care pretindeţi că o guvernaţi.
  Spun martirice pentru că de 45 plus 25 de ani această ţară se zbate fără succes şi fără o rază de speranţă la orizont să evadeze din gulagul comunist şi postcomunist pecetluit de excrementele şi reziduurile emanaţilor comunisto-securişti, azi deveniţi prin jaf şi corupţie capitalişti posesori ai unei ţări pe care au scos-o la mezat.
  O fac numai în numele meu, un anonim, aşa cum ar trebui să o facă orice cetăţean care gândeşte ca mine, şi vă asigur că suntem o puzderie cei care am pus mălaiul la fiert, iar apa clocoteşte, aşteptând ca demnitatea şi onoarea să le dea ghes tuturor să rupă o tăcere complice.
  Suntem noi, cei cărora ne pasă că în ţara lor politica este un apanaj al derbedeilor şi al hoţilor, atotputernici satrapi ai unui popor devenit rob din răbdare, îngăduinţă sau prostie. De fiecare dată când am purces la scris am abandonat, lăsându-mă copleşit de scârba si duhoarea pe care o emite, fără excepţie, întregul clan mafiot, eronat numit clasă politică, adică o şleahta de golani, mitocani şi analfabeţi puşi pe căpătuială, cu diplome confecţionate din deşeuri, falsuri, plagiate şi minciuni plătite din jaful avutului obştesc şi cu sudoarea robilor care trudesc pentru a vă îmbogăţi.
  Crescut şi educat sub fustele bunicuţei Ilici şi ale mamiţicăi Bombonel, aţi devenit un cârlan demn de înaintaşii care v-au format, pe care îi plagiaţi de câte ori aveţi ocazia, nu pentru o teză de doctorat, ci pentru a pune în practică hidoşenia unei politici antistatale.
  Vă avertizez că minciunile pe care le emiteţi o dată cu respiraţia nu mai ţin la popor. Ele sunt străvezii, ca şi întreaga dvs. persoană şi personalitate. Vedem prin dvs.! Scuzaţi-mă, oricât m-aş coborî, nu pot să folosesc bă-ul şi fă-ul. Îmi lipseşte diploma de doctor care v-a fost acordată după ce v-aţi molestat tatăl muribund şi aţi fugit la Paris, vagabond şi gigolo prin gările şi mahalalele oraşului-lumină, uşurând portofelul unor bătrâne în aşternuturile cărora v-aţi strecurat etc., etc.
  Nu vreau să mai insist asupra faptelor dvs. de glorie care v-au adus calitatea de ofiţer acoperit, cum ar fi sinuciderea asistată a procurorului Panait. Îmi permit să folosesc un cuvânt al argoului dvs.: „mucles” – nimeni nu ştie nimic.
  Scrisoarea D-lui Liiceanu m-a trezit. Jos pălăria! Şi dacă domnia sa, cu eleganţa stilului care îl caracterizează, s-a hotărât să strice orzul pe gâşte, atunci şi eu, care, departe de a fi o personalitate sau un intelectual, îndemnat numai de jalea acestor anonimi din care fac parte, adică din plebea de care va bateţi joc, călcând-o in picioare, pentru ca nu s-a trezit încă din satanizarea celor 45 de ani de comunism plus alţi 25 de ani pierduţi cu aşa-zisa democraţie luminată impusă de tătucul Ilici şi de Securitate poporului care continuă să lingă mâna celor care l-au lovit ieri şi care azi îi oferă circul arenei politice fără drepturi şi fără pâine, m-am decis să îmi iau îndrăzneala de „a arunca mărgăritare porcilor”.
  Recunosc, cuvintele mele nu sunt tocmai mărgăritare; sunt cuvintele unui fost deţinut politic trecut prin laboratoarele gulagului comunist, iar asta îmi dă dreptul să acuz, să mă iau la trântaă cu voi, cu emanaţii, care sunteţi politicienii socialişti de astăzi. Totodată, mă simt îndemnat să cer scuze rasei porcine cu care v-am asemănat din pricina troacei din care vă hrăniţi. Diferenţa constă în faptul că dvs. vă bălăciţi permanent în troacă şi vă ies pe gură numai lături, pe care le vomaţi înecând demnitatea unui popor cu o istorie milenară.
  „Trezeşte-te, naţiune! Somnul tău naşte monştri”.
  Laşitatea, apatia, scârba, neimplicarea şi neparticiparea la vot, tăcerea noastră, asigură victoria lor, a monştrilor fără Dumnezeu care ne guvernează devorând un popor îngenuncheat, ce-şi cere iertare pentru neputinţa şi sărăcia la care a fost adus: „Vă rugăm să ne iertaţi, nu producem cât furaţi!”.
  Este adevărat că, în afară de minciună, improvizaţie şi tupeu, prima dvs. datorie este acoperirea jefuitorilor şi corupţilor al căror şef sunteţi şi care sălăşluiesc în politica socialistă ca în sanul lui Avraam, fără teama, fără griji. Am avut bucuria vieţii mele când la meeting-ul ceauşist organizat cu ocazia zile dvs. de naştere, „Ponta Galacticul” sau „Ponta apare, soarele rasare”, am auzit un taximetrist numindu-vă pe româneste „testicul cu ochelari”. Este cea mai potrivită şi plastică imagine, care vă reprezintă întru totul în permanentul orgasm pe care îl trăiţi ca prim-ministru sau imaginându-vă preşedintele unui popor de robi la discreţia apetitului dvs.
  În rest… „Ponta este pentru noi Ceauşescu doi”, cu singura diferenţă că, în locul şmecheriei lui native, la dvs impresionează un cretinism nativ de golan miştocar.
  Naţiunea se trezeste încet, dar sigur, şi veţi simţi pe propria dvs. piele cum aţi reuşit performanţa de a transforma nişte bieţi oameni paşnici în nişte bestii dezlănţuite, atunci când mămăliga va face explozie, spre surprinderea celor ce nu mai cred acest lucru.
  Regret şi îmi cer scuze că m-am lăsat furat de sentimente şi m-am abătut de la eleganţa D-lui Liiceanu, căruia ii sunt recunoscător şi îi mulţumesc, aşa cum le-aş mulţumi tuturor acelor intelectuali care, abandonând literatura de sertar şi buncărele, ar ieşi în arenă, făcând primii paşi spre elitismul căruia îi simţim lipsa. Numai fiind împreună vom reprezenta o forţă. Altfel, unul câte unul porcii ne vor devora.
  Obsesia, spaima şi coşmarul mafioţilor puscăriabili este Traian Băsescu, pentru că a reuşit să pună pe picioare justiţia, pe care voi speraţi să o sugrumaţi o dată cu dispariţia lui de la Cotroceni.
  „Trezeşte-te, naţiune! Somnul tău naşte monştri!”.
  Iată, pe scurt, bilanţul realizărilor guvernului de nababi socialişti al căror prim-tartor sunteţi:
  1. România, ţara emanaţilor.
  2. România, ţara baronilor pesedişti – capete ale unui socialism mafiotic care a dus la colaps o ţară care era considerată Grădina Maicii Domnului.
  3. România, ţara politicienilor interlopi care au luat cu asalt statul de drept, poporul, constituţia şi justiţia.
  4. România, ţara lui Voiculescu, nababul hoţilor, erou popular al Securităţii, care este la originea tuturor tunurilor agricole, forestiere, industriale şi imobiliare care au sabotat economia naţională.
  5. Economia la pământ. Datoria publică a crescut de 5 ori. Se fac împrumuturi pentru plata pensiilor şi a salariilor. Avem cea mai abruptă cădere din UE. Din primul loc, am ajuns recordul ultimului!
  6. Învăţământul şi educatia la pământ.
  7. Agricultura la pământ.
  8. Când vom începe să plătim cadoul pomenilor electorale, vom avea surpriza unei sume de ordinul miliardelor de lei furate din buzunarul poporului, care va fi obligat sa suporte consecinţele: noi impozite şi taxe.
  9. România, ţara în care proasta guvernare este dominată de amatorism, incompetenţă, hoţie, tupeu, ură, prostie, aroganţă, bădărănie, mojicie, şantaj şi nesimţire. Acestea toate sunt valuta forte a unei ţări neguvernate şi neguvernabile, conduse de arhitecţii distrugerii şi desfiinţării statului de drept.
  10. Bascularea între valorile occidentale şi cele ruso-asiatice, cu înclinarea spre cele din urmă.
  11. România, ţara în care serviciile secrete, jandarmeria şi poliţia au trecut de partea puterii, contra celor pe care au misiunea să îi apere.
  12. Încercaţi, cu neobrăzarea specifică antihriştilor, să cumpăraţi şi aprobarea Domnului. Oficialităţile bisericeşti, care întotdeauna au fost dispuse să se vândă, vă cântă osanale, Domnule Ponta. Cei cu frică de Dumnezeu, clerul şi duhovnicii, vă vor cânta însă prohodul, fără îndoială.
  13. Ne paşte întoarcerea la trecutul funest, dispariţia opoziţiei, a libertăţii presei şi întronarea partidului-stat, cu toate riscurile interne şi externe.
  14. Graba cu care i-aţi captat pe proscrişii normalului, candidaţi la internarea şi supravegherea în ospicii de alienaţi mintal, respectiv Vadim Tudor şi Dan Diaconescu, ne indică disperarea pierderii turului doi.
  Trăim în lumea a treia.
  „Trezeşte-te, naţiune! Somnul tău naşte monştri!”.
  Neexercitarea dreptului de a alege este o găselniţă comodă de a abandona ţara la discreţia hoţilor care ne conduc spre dezastru, care îşi vor manifesta, ca de obicei, dexteritatea în furtul electoral, cu sprijinul necondiţionat oferit de absenteişti.
  Scuza invocată – „Nu avem cu cine vota!” – nu este reală şi valabilă. Aşa cum am mai spus, printre tonele de steril se vor găsi şi pepite, care, adunate şi susţinute, vor alcătui speranţa viitorului.
  Este o laşitate abandonarea singurului drept care ne-a mai rămas şi pe care nu ni l-au putut fura. Cred că cei care se consideră de dreapta ar trebui să ştie că dreapta nu a dat niciodată dovadă de laşitate refuzând lupta, chiar cu riscul de a pierde. Ea a fost şi a rămas întotdeauna loială principiilor sale. La aceste alegeri se dă lupta pentru supravieţuirea sistemului mafiot, înfrângerea statului de drept şi aderarea la contraofensiva lui Putin pentru destabilizarea Europei. Furtul şi orice mijloace abjecte vor fi folosite pentru triumful primului stat mafiot. Iar hoţii vor striga: „Hotii!”, conform obiceiului.
  Aceştia sunt monştrii pe care i-am creat prin abandonarea drepturilor noastre democratice şi neimplicare, prin somnul nostru.
  „Trezeşte-te, naţiune! Somnul tău naşte monştri!”.
  Somnul tău înseamnă triumful lor, al monştrilor care aduc prin jaf sărăcia, mizeria şi dezgustul social al abandonului familiei. Tineretul nu are de ales decât să plece şi să slugărească la străini pentru a-şi realiza aspuraţia de mai bine – muncitori, profesori, ingineri, doctori sunt obligati să îşi abandoneze ţara şi familia pentru a avea pe aiurea un trai decent şi pentru a-şi putea educa mai bine copiii.
  Mândrul prim-ministru şi-a manifestat din plin, precum o halbă de bere cu guler care dă pe dinafară, dispreţul faţă de dreptul fundamental al românilor din afara graniţelor ţării de a vota. Cei care pentru a câştiga decent o pâine şi-au abandonat familia şi calificarea pentru un salariu modest de necalificat, pe care nu îl pot obţine după ani de studii pentru o diplomă în ţara de baştină. Am văzut cu ochii noştri dispretul huliganilor care reprezentau Ministerul de Externe. Aceşti sabotori ai democraţiei se considerau diplomaţi.
  Deşi banii trimişi acasă salvează economia şi bugetul, guvernul consideră ca ei au deschis ochii şi nu mai fac parte din gloata spălata la creier, uşor de păcălit, care votează orbeşte. În ţară, cota unui vot se ridică la derizoria sumă de 50 de lei, după care urmează 4-5 ani de văicăreală penibilă şi cerşitul, implorând mila celor pe care inconştient i-au votat. Votul nostru sta în mâna unui popor bolnav, masochist, care îşi va vota totdeauna călăul. 40% dintre români l-au votat pe puşlamaua de Ponta pentru preşedinţie, adică au ales libertatea şi supremaţia hoţilor, desfiinţarea statului de drept, paralizarea justiţiei. Iată lipsa de discernământ a celor cărora li s-a promis totul şi nu vor primi nimic, care nu înţeleg că urmează dezastrul. Pomanagii care aşteaptă o linguriţă din coliva unui stat în colaps, un nimic aruncat în scârbă de cei care ne vând tara, viitorul nostru şi al copiilor noştri, pe zeci de milioane de euro, ce le vor îngroşa lor conturile aflate la adăpost în ţările paradisului fiscal.
  Pentru tine personal, nimic. Sărăcie. Asta este tot ceea ce îţi poate oferi mărinimosul Ponta: vorbe goale şi dezastru.
  Asta este, Domnule Ponta, „schimbarea până la capăt” cu care ne amenintaţi: schimbarea constituţiei, schimbarea codului penal, schimbarea legilor, pentru a îngrădi libertatea presei şi a liberei exprimări, legiferarea furtului, pentru a consfinţi libertatea politicienilor de a-şi însuşi şi de a dispune după bunul lor plac de avutul obştesc şi de toate avuţiile statului, garantarea sută la sută a imunităţii miniştrilor şi demnitarilor pentru delicte de furt care depăsesc milionul de euro (cele sub un milion nemaifiind considerate, pentru ei, delicte!). În faţa legii hoţii vor avea întotdeauna câştig de cauză. Justiţia devine obligatorie numai pentru robi. Politicienii sunt intangibili.
  Ăsta este sloganul dvs.: „Schimbare până la capăt”, pentru a deveni un stat mafiot. „Progresul şi bunăstarea” reprezintă minciuna până la capăt, pentru că nu vă preocupă decât bunăstarea dvs. personală şi de grup mafiot.
  Vreţi să uniţi România prin dezbinare şi aţi reuşit. Ticăloşia comunismului continuată de PSD este tocmai faptul că a reuşit să ne dezbine.
  Acum, după rezultatul primului tur, consider o crimă de trădare naţională neprezentarea la urne. Chiar dacă nu sunt partizan al D-lui Klaus Johannis, pentru a putea spera măcar la o gură de aer curat, nu avem încotro: toţi trebuie să ne asumăm riscul, spunând NU hoţilor, chiar de ar fi să cădem din lac în puţ incercând să dăm o şansă viitorului.
  Nu poate fi considerat cetăţean acela care aşteaptă şi pretinde să i se dea totul fără nici o obligaţie sau datorie din partea sa faţă de ţara în care s-a născut, s-a format şi trăieşte, pe care noi odinioară o numeam Patrie şi eram gata să murim pentru a o servi şi apăra. Comunismul a fabricat şi ne-a lăsat moştenire omul nou, o specie de apatrizi care aşteaptă un tătuc să le dea mură în gură. Urmează turul 2. Ce ne aşteaptă?
  Ce mai putem aştepta de la un preşedinte sortant?
  – Îndemnul la sprijinirea lui Klaus Johannis pentru a înlatura pericolul pe care îl reprezintă Victor Ponta pentru ţară
  – sau ignorarea şi continuarea politicii de claustrofobie.
  Ce putem aştepta de la celelalte partide?
  – Partidele de dreapta – continuarea politicii sinucigase de desolidarizare
  – sau, in ceasul al 12-lea, abandonarea orgoliilor – solidarizarea şi sprijinirea lui Klaus Johannis pentru a încerca stoparea dezastrului pesedist.
  Acestea sunt anemicele posibilităţi care ne-ar mai putea face să sperăm.
  Totul depinde de aşa-zisa dreaptă, dacă va considera că principalul adversar al ţării este Victor Ponta, un pericol care trebuie stopat, şi în special de electoratul care va avea posibilitatea de a alege între a fi cetăţean sau a rămâne un nedemn apatrid ce-şi condamnă ţara, copiii şi viitorul Răsăritului care ne-a adus întotdeauna bezna.
  Domnule Victor Ponta, dacă, contrar demonstraţiilor de circar cu care încercaţi să ne convingeţi făcând cruce şi bătând metanii, acum, în ceasul ultim, v-aţi aminti de tâlharul de pe cruce, pocăindu-vă… v-aţi face bagajul şi aţi pleca.
  Ne-am ruga şi pentru dvs. tot aşa cum ne rugăm şi pentru iertarea acestui neam al nostru care, fără să judece, ne cufundă zi de zi, prin apatie, inconştienţă şi indiferenţă, tot mai adânc în smoala iadului pământesc.
  Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!
  „Trezeşte-te, naţiune!”. Răul urmează să vină!
  Cu noi este Dumnezeu!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s