DOUĂ RUGĂCIUNI ALE SFÂNTULUI PĂRINTE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA – repostare, 1 noiembrie 2014

           DOUĂ RUGĂCIUNI ALE SFÂNTULUI PĂRINTE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA

                                                de pe site-ul crestinortodox.ro

MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

descărcare  descărcare (1)images (2)

Rugaciuni pentru conducatori patrioti si intelepti

Este an electoral si, avand in vedere experienta anilor trecuti, poate ca ar trebui sa ne intereseze mai mult cine ne va conduce in viitor. Degeaba-i vom critica dupa aceea, daca nu facem ceea ce trebuie din timp.
Fiecare roman poate sa se implice in politica chiar fara a face parte din partide politice, prin rugaciune. Sa ne rugam, asadar, fara prea mult zgomot, fiecare cum poate, in camaruta lui, la biserica si chiar mergand pe strada, ca Dumnezeu sa lumineze, sa ajute si sa intareasca pe cei care pot si vor sa apere comorile materiale si spirituale ale acestui popor. De aceea, ma gandesc ca ar fi bine ca pe acest topic sa existe si rugaciuni speciale in acest scop.

Vezi articolul original 880 de cuvinte mai mult

7 gânduri despre „DOUĂ RUGĂCIUNI ALE SFÂNTULUI PĂRINTE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA – repostare, 1 noiembrie 2014

  1. raduiacoboaie Autor post

   DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ CU CÂTEVA ORE ÎNAINTE: MONITORIZAREA NUMĂRĂRII VOTURILOR DE CĂTRE SIVECO (CU IRINA SOCOL ARESTATATĂ PREVENTIV) ȘI ASSECO SEE CONTROLATĂ DE SEBASTIAN GHIȚĂ, UN APROPIAT AL UNUI CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE ȘI AL SRI!!!

   CINE numără voturile: ASSECO şi SIVECO. Irina Socol, preşedintele SIVECO, arestată preventiv
   sursa: http://www.paginadepolitica.ro/cine-numara-voturile-asseco-si-siveco-irina-socol-presedintele-siveco-arestata-preventiv/ 1 NOIEMBRIE 2014

   Numărarea electronică a voturilor şi asistenţa tehnică a sistemului informatic au fost adjudecate de asocierea dintre ASSECO SEE şi SIVECO pentru 1,8 milioane de euro cu TVA inclus, semnalează Gândul într-un material exclusiv.

   Beneficiarul serviciilor este Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

   Conform sursei citate, atribuirea contractului s-a făcut fără licitaţie, prin negociere “fără anunţ de participare”. Motivul: Guvernul a aprobat bugetul pentru alegeri pe 26 august, prea târziu pentru a mai permite derularea unei licitaţii de către AEP.

   Numele SIVECO, compania care a făcut şi acum 5 ani aplicaţia pentru numărarea voturilor la prezidenţiale, a fost menţionat recent în dosarul Microsoft.

   Procurorii susţin că fostul ministru PSD Ecaterina Andronescu “a pretins şi primit de la firma SIVECO şi firmele colaboratoare foloase necuvenite constând în sume de bani sau calculatoare”, pentru sine sau pentru altul, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu Ministerul Educaţiei.

   Conform materialului aflat la dosar, SIVECO ar fi vândut statului la preţul de 1500 de euro bucata imprimante care costau, în realitate, 300 de euro bucata şi ar fi cumpărat la preţuri modice software dezvoltat de elevi în cadrul concursurilor de profil, pe care apoi le-a revândut Ministerului Educaţiei la preţuri de cinci ori mai mari.

   socolLa începutul lunii septembrie, Irina Socol, preşedintele SIVECO România (foto dreapta), a fost arestată într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti la propunerea procurorilor. Instanţa a decis în data de 3 octombrie prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile. Alături de Socol a fost arestată şi Aurora Crusti, directorul comercial al companiei.

   După arestarea lui Socol, reprezentanţii SIVECO au susţinut că societetea nu a fost implicată în infracţiuni şi au precizat că firma “nu este şi nu va fi afectată la nivel operaţional, funcţionând conform tuturor parametrilor”.

   La rândul lor, anchetatorii susţin că în acest caz prejudiciul creat statului prin tranzacţii fictive, înregistrate în contabilitatea SIVECO dar care în realitate nu au avut loc, se ridică la 3 milioane de euro.

   ASSECO, asociată cu SIVECO în contractul cu AEP, este compania care a gestionat aplicaţia pentru alegerile europarlamentare din luna mai, pentru care statul a plătit atunci 7,3 milioane de lei cu TVA inclus.

   Materialul integral, în Gândul.

   Apreciază

   Răspunde
   1. raduiacoboaie Autor post

    TOȚI CANDIDAȚII LA ALEGERILE DE MÂINE AR TREBUI DE URGENȚĂ SĂ CEARĂ BIROULUI ELECTORAL CENTRAL ANULAREA ALEGERILOR!!! FRAȚI ROMÂNI, ALEGERILE DE MÂINE NU VOR MAI AVEA RELEVANȚĂ DATORITĂ SOFTULUI UTILIZAT DE ACESTE DOUĂ COMPANII (DINTR-UN CONSORȚIU) CONTROLATE DE SEBASTIAN GHIȚĂ, PRIETENUL PREMIERULUI ȘI VIITORUL PREȘEDINTE EXECUTIV AL PSD!!!
    TREBUIE ALERTAT ȘI CONVOCAT DE URGENȚĂ CSAT-UL ȘI EVENTUAL AMBASADELE DIN UE ȘI SUA PENTRU CĂ ESTE INADMISIBIL SĂ LĂSĂM FRAUDAREA ELECTRONICĂ A VOTURILOR!
    ESTE UN ATAC FLAGRANT LA ADRESA DEMOCRAȚIEI!!!

    Apreciază

   2. raduiacoboaie Autor post

    SUSPICIUNILE DE FRAUDARE A ALEGERILOR SUNT MAJORE! FOARTE PERICULOS CONSIDER FAPTUL CĂ, CENTRALIZAREA ELECTRONICĂ A VOTURILOR LA NIVELUL JUDEȚELOR SE FACE PRINTR-UN SOFT AL UNOR FIRME PRIVATE CONTROLATE PRIN INTERPUȘI DE DEPUTATUL PSD SEBASTIAN GHIȚĂ APROPIAT DE PREMIER ȘI DE SRI! IAR DIRECTORUL INS (INSTITUTULUI NAȚIONAL DE STATISTICĂ) A FOST SCHIMBAT NU DEMULT TIMP DE PREMIER PENTRU CA SĂ FIE INTRODUS ACEST SOFT CUMPĂRAT CU 1,4 MILIOANE DE EURO FĂRĂ LICITAȚIE!

    UN ALT ASPECT DE SEMNALAT ESTE FAPTUL FĂRĂ PRECEDENT CĂ, CUNOSCUTUL ȘI CURAJOSUL JURNALIST BOGDAN RAREȘ A FOST AMENINȚAT ÎN SEARA ACEASTA CU MOARTEA ÎN TIMPUL EMISIUNII MODERATE DE ELI ROMAN PE REALITATEA TV, PENTRU DEZVĂLUIRI ȘI PENTRU CĂ A INVITAT ȘI PE ALȚI JURNALIȘTI DE INVESTIGAȚIE CARE DEȚIN MULTE INFORMAȚII ÎN ACEST SENS!!!

    Apreciază

 1. Pingback: DESPRE PĂRINTELE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA, CU ADEVĂRAT OMUL LUI DUMNEZEU… | APĂRAREA ORTODOXIEI – Radu Iacoboaie

 2. Pingback: MESAJUL PESTE TIMP AL PĂRINTELUI MĂRTURISITOR GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA | APĂRAREA ORTODOXIEI – Radu Iacoboaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s