DE CE SUNT IMPORTANTE ACESTE ALEGERI? IATĂ ATRIBUȚIILE PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI

imagesimages (1) images (2)  descărcare (1) descărcare   images (3)

                       ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fișa de post a președintelui
                                    digi24.ro, preluat de ro.stiri.yahoo.com

         România este republică semiprezidenţială. Aşadar, şefului statului are un rol foarte important. El reprezintă, alături de Guvern, puterea executivă. Preşedintele este garantul funcţionării corecte a instituţiilor statului, este comandantul suprem al Armatei şi reprezintă România pe plan extern.

         Articolul 80 din Constituție stabilește principalul rol al președintelui. Reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. Veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. Șeful statului are rolul de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.

          Art. 80
         (1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.

         (2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice.

         În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.

         Una dintre cele mai importante atribuții ale președintelui este desemnarea unui candidat pentru funcția de premier și numirea membrilor Guvernului. Învestirea acestora se face în Sala Unirii din Palatul Cotroceni. Tot aici președintele acordă decorații și are întâlniri anuale cu ambasadorii, în virtutea atribuțiilor sale privind politica externă a statului.

         – desemnează candidatul pentru funcția de premier
         – numește Guvernul
         – acordă decorații, titluri de onoare și grade de mareșal, de general și de amiral

         Relația sa cu Guvernul nu se oprește la numirea Executivului. Șefului statului poate participa la ședințele de Guvern, pe care le prezidează când este prezent. De asemenea îi poate chema pe premier și pe miniștri la consultări, la Palatul Cotroceni. Astfel de întâlniri au loc în acest încăpere, numită Salonul Ambasadorilor. Tot aici, șeful statului se întâlnește și cu delegații străine, de exemplu, aici au avut loc toate discuțiile cu Fondul Monetar Internațional.

          – poate participa la ședințele de Guvern, pe care le prezidează
          – poate chema la consultări Guvernul
          – poartă negocieri în numele statului român

          Șeful statului are atribuții importante și pe plan extern. Încheie tratate internaționale în numele statului român, acreditează ambasadorii români în alte țări și pe cei ai altor state veniți în România. Tot președintele reprezintă România pe plan extern, la întâlniri cu oficialii străini și cu organisme internaționale. Concret, președintele participă, printre altele, la Summit-urile NATO sau la Consiliile Europene. Tot în Salonul Albastru, șeful statului are întâlniri tete-a-tete cu alţi preşedinţi.

         – reprezintă statul român pe plan extern
         – încheie tratate internaționale
         – participă la Summit-ul NATO și la reuniunile Consiliului European
         – are întâlniri cu șefii altor state

         Șeful statului este comandantul armatei și conduce ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării. De asemenea, șeful sattului poate acorda grațieri individuale.

         – este comandantul suprem al Armatei
         – conduce ședințele CSAT
         – acordă grațieri individuale

          Președintele are atribuții și în relația cu Parlamentul. Poate cere să vină în fața aleșilor pentru a prezenta mesaje de interes pentru țară. Tot șeful statului este cel care cere dizolvarea Legislativului, dacă acesta din urmă respinge de două ori Guvernul propus. La rândul său, Parlamentul poate vota suspendarea șefului statului, dacă a încălcat Constituția. O altă atribuție a președintelui este și inițierea referendumurilor pe teme de interes național.

          – se adresează Parlamentului cu mesaje privind problemele politice naționale
          – poate dizolva Parlamentul
          – poate iniția referendum pe teme de interes național

9 gânduri despre „DE CE SUNT IMPORTANTE ACESTE ALEGERI? IATĂ ATRIBUȚIILE PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI

  1. radu iacoboaie

    ACTIVIȘTII ANTIVOT SE PREVALEAZĂ DE ARGUMENTE DE GENUL:

    NU VOTATI
    SURSA: http://nuvotati.wordpress.com/2012/11/26/sa-ne-amintim-ce-reprezinta-votul/

    Trebuie sa ne dezicem si sa ne rupem de actuala clasa politica, hoti, tradatori, vanzatori de neam si tara, ce nu au nimic in comun cu credinta, tara si poporul nostru!
    Sa ne reamintim: Ce reprezinta Votul ?

    Ce reprezinta Votul ?

    Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.
    Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.
    La ultimele scrutinuri, prezenta la vot abia ca a ajuns la 50% din populatia cu drept de vot. Vazand aceasta, elita conducatoare, a creat cadrul legislativ avantajos pentru a contracara non prezenta la vot.
    Experienta ultimilor 22 de ani sta dovada de neclintit ca fortele care au guvernat Romania de dupa `89 au fost ostile interesului national. Partide ale caror nume si blazoane s-au schimbat continuu, oamenii din spatele lor ramanand aceeasi.
    Migratia de la un partid de la putere la altul ce se intrezarea sa aiba succes, prealabila perioadelor electorale, e un alt factor ce dovedeste mentinerea la guvernarea Romaniei a acelorasi forte oculte.
    O tara se conduce asemenea unei companii, adica in interes propriu. Nu iti vinzi factorii de productie strainilor, printre care cel mai important: pamantul.
    O conducere sanatoasa pentru Romania trebuie sa fie cu Hristos deasupra.
    Ce se petrece cu Romania de 22 de ani, trebuie sa inceteze, altfel riscam sa disparem ca entitate nationala in aceasta parte a lumii.
    In razboiul mediatic indreptat impotriva noastra, ei s-au folosit de urmatoarele utopii:

    Utopii

    U1. E dreptul tau sa votezi, e un drept democratic pe care trebuie sa ti-l exerciti, e o responsabilitate cetateaneasca

    Aceasta prima utopie e probabil cea mai ordinara din multe altele pe care le vom enumera. A vota nu e un drept. Drepturile si liberatile se acorda sclavilor, nu oamenilor liberi. Noi suntem un popor de oameni liberi. Nu suntem proprietatea nimanui, nici macar a conducatorilor fie ei buni sau rai. A vota sau a nu vota, este o alegere. Este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in sistemul de vot si in cei ce il organizeaza. Prin analogie, este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in candidatii participanti.

    U2. Alegerea e a ta, votul tau conteaza

    O alta utopie ordinara, care pacaleste omul simplu si de buna credinta. Insasi termenul de “alegere” e din start compromis deoarece nu alegi tu pe cine vrei, ci alegi ceea ce ti se vara-n bot, adica dintr-un numar de n candidati, pusi sa candideze de catre oricine altcineva inafara de tine si conationalii tai.
    Nu votul tau conteaza, ci prezenta ta acolo la scrutin, sa semnezi si sa stampilezi, sa te dezici de toate drepturile tale, sa oferi puterea ta unor slugoi ai iudeomasoneriei. Mediteaza profund la urmatorul aspect: esti mituit cu maruntis, mici, bere, sarmale, fanfara, circ, pixuri, tricouri, baloane, brichete etc, doar sa intri acolo si sa pui stampila, nu conteaza unde, fie si un vot nul. Au ei grija dupa aceea cu numaratoarea.

    U3. Alegerile sunt corecte si democratice

    Acest lucru e imposibil de realizat, deoarece nu poate fi controlat cu exactitate sistemul de numerotare, de depozitare si de transport al sacilor cu voturi. Este cel mai simplu de a inlocui sacii cu voturi. E un lucru imposibil sa detii controlul pe intreg traseul sacilor cu voturi. Oricine va contesta un scrutin, ii va fi imposibil sa demonstreze ca Popescu a votat cu X sau Y, deoarece buletinele de vot nu sunt nominale. Ce nu poate fi falsificat insa, sunt semnaturile alegatorilor in registrele sectiilor de votare. Din acest motiv, esti indemnat sa mergi la vot, nu conteaza cu cine votezi sau daca acorzi un vot nul.

    U4. Ma voi razbuna si voi acorda un vot nul

    Multi dintre noi, ne lasam convinsi de utopiile 1,2 si 3, si mergem la sectia de votare plini de frustrari cu gandul sa pedepsim clasa politica, pe buna dreptate vinovata de mediul social creat de catre aceasta, in vederea acordarii unui vot nul. Din moment ce sacii cu voturi sunt inlocuiti nu mai conteaza numarul voturilor nule, chiar daca ar fi in proportie de 100%. La ultimele alegeri prezidentiale cuantumul voturilor nule, a fost de aproape 14%, oficial raportandu-se nici 3%. Diferenta a mers in contul cui trebuie sa iasa.

    U5. Daca nu voi merge la vot, vor vota altii pentru mine

    Daca te prezinti la urne nu faci altceva decat sa-i ajuti pe cei ce fraudeaza alegerile, deoarece semnezi in registrul sectiei de votare, lucru de care ei au nevoie, pentru a demonstra ca alegerile au fost corecte. In alta ordine de idei, acorzi legitimitate pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample, in concluzie esti partas la dezastrul national.

    U6. Daca nu ma prezint la vot, vor fi consecinte nefaste pentru tara

    Fals! Actuala clasa politica, vazand ca la ultimele scrutinuri prezenta populatiei a fost de nici 50%, au creat un cadru legislativ de asa natura incat alegerile sa poata fi validate. Disperarea clasei politice este atat de mare, incat au in plan sa introduca prezenta la vot obligatorie. Atata timp cat noi nu suntem proprietatea lor, nesemnand vreun angajament sa respectam vreo lege data de aceasta hidra veninoasa numita clasa politica, nu ne pot obliga la nimic! Din contra, o clasa politica ce nu se poate dezlipi de ciolan, daca nu este sustinuta prin prezenta la vot, cu atat mai mult ea devine nelegitima si orice lege data de catre ei devine de asemenea lipsita de legitimitate. Prin lipsa tradatorilor din scaunul puterii, tara numai mai bine poate sa o duca.

    U7. Daca nu ma prezint la vot, Romania nu va avea conducere si ne paste dezastrul

    Cu siguranta va fi cel putin radical mai bine, condusi fie si de scolari de clasa a V-a, cu conditia ca acestia sa aiba credinta in Dumnezeu si dragoste de tara si popor!
    Dar nu ducem lipsa de oameni de valoare, doar trebuie lasati sa isi afirme valoarea.

    U8. Un scrutin implica cheltuieli insemnate pentru bugetul tarii, de aceea trebuie sa ne prezentam in numar cat mai mare la vot, pentru ca alegerile sa se poata valida si a nu fi necesara repetarea scrutinului

    E adevarat ca un scrutin presupune alocarea unor resurse financiare si umane considerabile. Cu atat mai mult, clasa politica nu trebuie sa isi bata joc de popor si sa terfeleasca prin furt acest efort suportat tot de catre popor. Dar dupa cum bine stim, acest lucru nu-i intereseaza pe cei ale caror principii de conducere sunt de inspiratie talmudica.

    U9. O prezenta slaba la vot ar avantaja minoritatile nationale ca reprezentare in conducerea tarii

    In perversitatea ei, actuala clasa politica, apeleaza la sloganuri patriotice, populiste, pentru a-si mentine si asigura continuitatea si legitimitatea conducerii tarii, dar renunta la aceste sloganuri si principii in momentul cand trebuie sa apere interesul national. De aceea se strecoara prin intermediul mass-mediei vandute cluburilor iudeomasonice, in subconstientul populatiei idei de genul: trebuie sa mergem in numar cat mai mare la vot ca sa nu ne conduca ungurii sau alte minoritati conlocuitoare. Sa privim in ansamblu oamenii simplii, alegatorii: toti oamenii muncitori din aceasta tara lucreaza pentru 250 de euro pe luna, indiferent de etnia din care fac parte, la un cost de trai comparabil cu al englezului, germanului, francezului sau italianului cu salarii de cel putin 4-5 ori mai mari. Nu exista per ansamblu in randurile populatiei, un grup etnic care sa o duca mai bine decat altii, in schimb clasa politica, e formata dintr-un grup care nu isi recunoaste sau isi ascunde etnia pentru a putea accede in structurile de conducere, grup etnic ce nu are nimic in comun cu credinta acestui popor, cu aceasta tara si cu oamenii de rand ce formeaza acest popor. Se seamana o vrajba intre populatia majoritar romaneasca si celelalte etnii conlocuitoare pentru a genera dezbinare. O masa de aleagatori dezbinata e usor de manipulat. In realitate, populatia majoritar romaneasca traieste in armonie cu majoritatea etniilor conlocuitoare, eventualele divergente sunt cazuri izolate si de cele mai multe ori sunt provocate de clasa politica. Sa nu uitam unul din sloganurile dupa care clasa politica, membra in cluburile luciferice, conduc aceasta tara: “dezbina si condu”. Asa ca nici un partid politic aflat in conducerea tarii, fie la putere fie in opozitie, nu doreste binele acestui popor si al acestei tari si cu atat mai mult, nici macar partidele sau uniunile create pe baze etnice nu vor apara cu adevarat interesele minoritatilor pe care le reprezinta. Ele au rolul de a crea disensiuni in randul populatiei si de a mentine o vrajba constanta intre oamenii de rand.

    Obligatoriu de citit si vizionat:

    Acordarea de Legitimitate Conducatorilor sau Cum sa Oferi Putere Gratuit Hotilor si Tradatorilor
    Cine sunt oamenii politici si ce rol au ei ?

    COMENTARII:

    Daniel decembrie 10, 2012 la 4:26 pm
    Frumos si corect spus!

    Zeroth decembrie 11, 2013 la 12:42 pm
    Tocmai cei care nu au votat au dus Romania aici. Datorita lor actuala putere are majoritate absoluta. Iar propaganda antivot este sustinuta din umbra de USL, asta o stiu de la sursa. Sorry, pe ai lor i-au cumparat cu sacosele cu ulei si faina, pe voi va au gratis. Tara te-a vrut post si a stiut de ce te vrea asa.
    Priviti in jur baieti care nu votati, tot ce se intampla vi se datoreaza.

    Daniel decembrie 11, 2013 la 1:03 pm
    te contrazic, aici la noi oricati ar vota iese “cine trebuie”

    Karlos decembrie 17, 2013 la 7:40 am
    @ Zerot
    Sa inteleg ca tu faci parte din categoria celor care au impresia ca daca merg la vot schimba ceva 🙂
    Credeam ca sunt tot mai putini naivi in Romania, dar cum spunea un amic, pana se ajunge ca pe masa sa avem doar paine din malai si apa, romanul poate sa indure…
    Citeste cu atentie articolul si pune-ti filtru logic in miscare, asta in caz ca nu e compromis de televiziuni gen Pro(s)TV… Dumnezeu sa te lumineze!

    Daniel octombrie 29, 2014 la 10:44 am
    Daca ai sa te uiti in urma s-au rotit intre ei la guvernare, iar daca nu s-au rotit au migrat dintr-o parte intr-alta si acum te intreb, pe cine ai ales? Pe cel care era intr-un partid si acum e in cel de la putere, sau pe cel pe care nu l-ai vrut si acum e fix in partidul ales?
    Iti recomand sa citesti versurile de mai jos:
    “Ne-am trezit din hibernare
    Si-am strigat cât am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!
    Si cu asta ce-am făcut?”
    Constantin Tanase

    Daniel octombrie 29, 2014 la 10:46 am
    Finalul versurilor:
    “Pleacă-ai nostri, vin ai nostri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarăsi am votat ca prostii,
    Si cu asta ce-am făcut?”
    Acelasi Constantin Tanase

    Janeta. octombrie 30, 2014 la 2:39 pm
    Bine punctat..!! Zeroth

    directoru1 octombrie 6, 2014 la 12:49 pm
    Corect 100% NU VOTATI. Eu asta fac din 1990 pana in ziua de azi si pana cand va veni cineva care sa merite votul meu.Nu dau votul meu oricarui bosorog dornic sa stea acolo sus si sa ii prosteasca pe toti.Trebuie sa fie cineva care sa merite acel vot nu merg la vot doar ca trebuie si nu conteaza pe cine votez asa cum fac peste 80% din romani.

    VIDEO: Campania “VINO LA VOT” – o campanie pentru LEGITIMITATEA SISTEMULUI | Saccsiv’s Weblog spune:
    octombrie 27, 2014 la 4:04 am

    […] http://nuvotati.wordpress.com/2012/11/26/sa-ne-amintim-ce-reprezinta-votul/ […]

    Laurentiu octombrie 27, 2014 la 3:31 pm
    Pana cand nu se va aplica principiul asumarii responsabilitatii personale in procesul electoral (adica vot nesecret, la vedere, cu semnatura personala in loc de stampila), eu nu mai particip la procesul electoral.

    Denisa L octombrie 30, 2014 la 5:31 pm
    Articol aberant! Cum sa spui ca “Cu siguranta va fi cel putin radical mai bine, condusi fie si de scolari de clasa a V-a, cu conditia ca acestia sa aiba credinta in Dumnezeu si dragoste de tara si popor!
    Dar nu ducem lipsa de oameni de valoare, doar trebuie lasati sa isi afirme valoarea.”. Adica noua ne trebuie numai credinta si dorinta? Omule, de COMPETENTA ai auzit? Este imposibil ca o tara sa fie condusa numai cu astea doua valori pe care le-ai prezentat tu aici, iti trebuie oameni capabili, inteligenti si pregatiti, cu spirit inovator si simt practic. Rusine pentru articolul asta care da dovada numai de prostie si naivitate.

    r onnly octombrie 30, 2014 la 7:40 pm
    Cred ca tot rusii detin puterea si fac numirea presedintelui

    adevarul-hristic octombrie 30, 2014 la 11:45 pm
    https://adevarulhristic.wordpress.com/2014/08/22/cine-conduce-lumea/

    DE LUAT AMINTE LA ACEST FILM DOCUMENTAR DESPRE ACTUALELE ALEGERI PREZIDENȚIALE:

    DOAMNE AJUTĂ!

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      MAI MULT, ACESTE ALEGERI SUNT FOARTE IMPORTANTE PENTRU ROMÂNIA DEOARECE:

      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/22/masoneria-insista-cu-orice-pret-sa-acapareze-si-presedintia-din-romania-radu-iacoboaie-22-octombrie-2014/
      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/05/cei-care-vor-vota-cu-ponta-sau-iohannis-vor-da-votul-in-mod-implicit-masoneriei-radu-iacoboaie-5-octombrie-2014/
      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/24/daca-victor-ponta-ajunge-presedintele-romaniei-vom-fi-cu-totii-la-cheremul-masoneriei-radu-iacoboaie-24-septembrie-2014/
      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/09/absenteismul-la-votare-din-mediul-urban-ne-va-aduce-dictatura-lui-victor-ponta-radu-iacoboaie-9-octombrie-2014/
      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/17/sa-reformam-clasa-politica-din-romania-arondata-mentalitatilor-si-practicilor-comuniste-radu-iacoboaie-17-septembrie-2014/
      https://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/13/doctorul-psihiatru-florin-tudose-a-fost-asasinat-de-masonerie-pentru-criticile-dure-aduse-lui-victor-ponta-radu-iacoboaie-13-octombrie-2014/

      Apreciază

      Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ CU CÂTEVA ORE ÎNAINTE: MONITORIZAREA NUMĂRĂRII VOTURILOR DE CĂTRE SIVECO (CU IRINA SOCOL ARESTATATĂ PREVENTIV) ȘI ASSECO SEE CONTROLATĂ DE SEBASTIAN GHIȚĂ, UN APROPIAT AL UNUI CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE ȘI AL SRI!!!

        CINE numără voturile: ASSECO şi SIVECO. Irina Socol, preşedintele SIVECO, arestată preventiv
        sursa: http://www.paginadepolitica.ro/cine-numara-voturile-asseco-si-siveco-irina-socol-presedintele-siveco-arestata-preventiv/ 1 NOIEMBRIE 2014

        Numărarea electronică a voturilor şi asistenţa tehnică a sistemului informatic au fost adjudecate de asocierea dintre ASSECO SEE şi SIVECO pentru 1,8 milioane de euro cu TVA inclus, semnalează Gândul într-un material exclusiv.

        Beneficiarul serviciilor este Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

        Conform sursei citate, atribuirea contractului s-a făcut fără licitaţie, prin negociere “fără anunţ de participare”. Motivul: Guvernul a aprobat bugetul pentru alegeri pe 26 august, prea târziu pentru a mai permite derularea unei licitaţii de către AEP.

        Numele SIVECO, compania care a făcut şi acum 5 ani aplicaţia pentru numărarea voturilor la prezidenţiale, a fost menţionat recent în dosarul Microsoft.

        Procurorii susţin că fostul ministru PSD Ecaterina Andronescu “a pretins şi primit de la firma SIVECO şi firmele colaboratoare foloase necuvenite constând în sume de bani sau calculatoare”, pentru sine sau pentru altul, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu Ministerul Educaţiei.

        Conform materialului aflat la dosar, SIVECO ar fi vândut statului la preţul de 1500 de euro bucata imprimante care costau, în realitate, 300 de euro bucata şi ar fi cumpărat la preţuri modice software dezvoltat de elevi în cadrul concursurilor de profil, pe care apoi le-a revândut Ministerului Educaţiei la preţuri de cinci ori mai mari.

        socolLa începutul lunii septembrie, Irina Socol, preşedintele SIVECO România (foto dreapta), a fost arestată într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comercializării de programe informatice, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti la propunerea procurorilor. Instanţa a decis în data de 3 octombrie prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile. Alături de Socol a fost arestată şi Aurora Crusti, directorul comercial al companiei.

        După arestarea lui Socol, reprezentanţii SIVECO au susţinut că societetea nu a fost implicată în infracţiuni şi au precizat că firma “nu este şi nu va fi afectată la nivel operaţional, funcţionând conform tuturor parametrilor”.

        La rândul lor, anchetatorii susţin că în acest caz prejudiciul creat statului prin tranzacţii fictive, înregistrate în contabilitatea SIVECO dar care în realitate nu au avut loc, se ridică la 3 milioane de euro.

        ASSECO, asociată cu SIVECO în contractul cu AEP, este compania care a gestionat aplicaţia pentru alegerile europarlamentare din luna mai, pentru care statul a plătit atunci 7,3 milioane de lei cu TVA inclus.

        Materialul integral, în Gândul.

        Apreciază

      2. raduiacoboaie Autor post

        TOȚI CANDIDAȚII LA ALEGERILE DE MÂINE AR TREBUI DE URGENȚĂ SĂ CEARĂ BIROULUI ELECTORAL CENTRAL ANULAREA ALEGERILOR!!! FRAȚI ROMÂNI, ALEGERILE DE MÂINE NU VOR MAI AVEA RELEVANȚĂ DATORITĂ SOFTULUI UTILIZAT DE ACESTE DOUĂ COMPANII (DINTR-UN CONSORȚIU) CONTROLATE DE SEBASTIAN GHIȚĂ, PRIETENUL PREMIERULUI ȘI VIITORUL PREȘEDINTE EXECUTIV AL PSD!!!
        TREBUIE ALERTAT ȘI CONVOCAT DE URGENȚĂ CSAT-UL ȘI EVENTUAL AMBASADELE DIN UE ȘI SUA PENTRU CĂ ESTE INADMISIBIL SĂ LĂSĂM FRAUDAREA ELECTRONICĂ A VOTURILOR!
        ESTE UN ATAC FLAGRANT LA ADRESA DEMOCRAȚIEI!!!

        Apreciază

      3. raduiacoboaie Autor post

        SUSPICIUNILE DE FRAUDARE A ALEGERILOR SUNT MAJORE! FOARTE PERICULOS CONSIDER FAPTUL CĂ, CENTRALIZAREA ELECTRONICĂ A VOTURILOR LA NIVELUL JUDEȚELOR SE FACE PRINTR-UN SOFT AL UNOR FIRME PRIVATE CONTROLATE PRIN INTERPUȘI DE DEPUTATUL PSD SEBASTIAN GHIȚĂ APROPIAT DE PREMIER ȘI DE SRI! IAR DIRECTORUL INS (INSTITUTULUI NAȚIONAL DE STATISTICĂ) A FOST SCHIMBAT NU DEMULT TIMP DE PREMIER PENTRU CA SĂ FIE INTRODUS ACEST SOFT CUMPĂRAT CU 1,4 MILIOANE DE EURO FĂRĂ LICITAȚIE!

        UN ALT ASPECT DE SEMNALAT ESTE FAPTUL FĂRĂ PRECEDENT CĂ, CUNOSCUTUL ȘI CURAJOSUL JURNALIST BOGDAN RAREȘ A FOST AMENINȚAT ÎN SEARA ACEASTA CU MOARTEA ÎN TIMPUL EMISIUNII MODERATE DE ELI ROMAN PE REALITATEA TV, PENTRU DEZVĂLUIRI ȘI PENTRU CĂ A INVITAT ȘI PE ALȚI JURNALIȘTI DE INVESTIGAȚIE CARE DEȚIN MULTE INFORMAȚII ÎN ACEST SENS!!!

        Apreciază

      4. raduiacoboaie Autor post

        Tu ești cumva din formațiunea NOUA DREAPTĂ? Așa mi se pare după comentarii și exprimare. Niciodată nu ești explicit și de aceea nu știu ce vrei de fapt… Dar măcar ești ortodox cu adevărat?

        Apreciază

Lasă un comentariu