DOAMNA ELENA UDREA ESTE CANDIDATUL OPOZIȚIEI CARE VA CÂȘTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE – Radu Iacoboaie, 21 octombrie 2014

images (1) images (3) images  images (5) images (2)

    Poate că titlul articolului de față pare un pic cam pretențios sau va ridica unora mari semne de întrebare. Aș putea fi întrebat bunăoară dar de unde știu eu că se va întâmpla așa sau pe ce se bazează această afirmație care este și o profeție totodată. Iată mai jos motivele care m-au făcut să am această certitudine încă înainte de a avea loc alegerile prezidențiale.
    În primul rând, în urma analizei de până acum a campaniilor electorale ale celor 14 prezidențiabili, am constatat că doamna Elena Udrea este singurul candidat de dreapta  care reprezintă cu adevărat opoziția din România față de sistemul neocomunist și securist care îl susține astăzi pe Victor Ponta. N-ar fi o noutate acest lucru dacă ne gândim și ne amintim măcar de ultimele mitinguri de protest din fața Palatului Guvernului organizate de Partidul Mișcarea Populară condus de doamna Elena Udrea.


    În al doilea rând, doamna Elena Udrea vine cu cel mai bun proiect pentru România și pentru președinte. România frumoasă este în viziunea domniei sale România celor care regăsesc bucuria de a trăi și munci în propria lor țară, unde tinerii pot să-și dobândească mai ușor un loc de muncă potrivit calificării profesionale, în care românii nu sunt copleșiți de grijile existenței și la limita supraviețuirii. Pentru că, spunea domnia sa într-o conferință că, deși România este o țară frumoasă, cu oameni frumoși, așa cum ne-a înzestrat Dumnezeu, nu este de ajuns.
    În al treilea rând, doamna Elena Udrea vine cu Pactul pe justiție în această perioadă în care vedem cu toții că s-au deschis o serie de dosare foarte grele cu politicieni corupți, îndeosebi din cadrul PSD-ului condus de Victor Ponta. Candidatul PMP la Președinția României, este cel care a venit cu un proiect foarte important care să garanteze tocmai independența justiției. Redau textual de pe site-ul paginadepolitica.ro:

    ,,Elena Udrea le-a propus tuturor contracandidaţilor săi să semneze “Pactul pentru Justiţie independentă”, în fapt o asumare publică a apărării statului de drept, indiferent de numele celui care va ajunge la Palatul Cotroceni.
    ”Astăzi putem vorbi despre o Justiție puternică, ce nu funcționează la comandă politică, așa cum se întâmpla în 2004. În fața Justiției răspund în mod egal toți cetățenii, indiferent că sunt oameni politici sau de afaceri puternici, indiferent de culoarea lor politică, relațiile sau de banii pe care îi au. Însă acest drum al independenței Justiției nu este unul ireversibil”, a declarat Udrea.
    Elena Udrea i-a criticat dur pe Victor Ponta și Klaus Iohannis, că au făcut mai multe declarații ce pun sub semnul întrebării independența Justiției, în cazul în care aceștia vor câștiga Președinția României.
    ”Vedem cum Victor Ponta amenință judecătorii și procurorii, face presiuni asupra lor, critică deciziile acestora. Vedem cum Klaus Iohannis vorbește despre o adevărată ”independență a Justiției”, alta decât cea reală care există astăzi. Mai mult, ne spune că nu îi pasă de ce decizie va da Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul său de incompatibilitate. Am mai văzut și declarații care aprind fitile legate de soarta instituțiilor judiciare din noiembrie încolo”, a afirmat președintele PMP.
    Elena Udrea cere tuturor candidaților înscriși în cursa electorală să își asume un angajament în fața românilor că și din funcția de Președinte al României vor lupta pentru a păstra Justiția puternică și independentă.
    ”Cer tuturor celor 14 candidați să semneze ”Pactul pentru o Justiție independentă”, prin care să se angajeze că nu vor desființa niciodată instituții precum DNA, DIICOT sau ANI. Că nu vor încerca niciodată să reducă atribuțiile acestor instituții sau pe cele ale ÎCCJ și CSM. Că se vor lupta pentru ca ceea ce s-a câștigat în ultimii 10 ani să fie o valoare pe care acest popor să o aibă de acum încolo. Independența Justiției trebuie să folosească acestei țări”, a spus candidatul PMP la Preşedinţia României..
    ”Sub presiunea opiniei publice cred că nu va fi niciun candidat care să refuze să se angajeze că va sprijini, va lupta, pentru a păstra în România o Justiție puternică, independentă, cu instituții care să funcționeze nu la cheremul politicienilor, ci în folosul cetățenilor și în conformitate cu legea și Constituția”, a concluzionat Elena Udrea.

    Găsiţi mai jos proiectul “Pactului pentru Justiţie independentă” propus contracandidaţilor de Elena Udrea:

                    Pactul pentru Justiţie independentă

    Având în vedere:
      - principiul accesului liber la Justiție, consfințit de articolul 21 al Constituției României, precum și Pactele internaționale la care România este parte,
      - progresele pe care România le-a înregistrat în ultimul deceniu în ceea ce privește funcționarea corectă a instituțiilor de drept,
      - faptul că rădăcinile reformei sistemului de justiție, deși viguroase, sunt încă expuse încercărilor de abuz, iar procesul de reformă instituţională nu este ireversibil,
      - reflexul intruziunii politicului în justiție, deprins timp de mulți ani de anarhie a sistemului de drept,
      - piedicile constante puse în calea funcţionării corecte a Justiţiei de către diverse grupuri de interese politice și economice,
      - consecințele economice şi sociale pe care abuzul de putere și corupţia le au într-o societate în dezvoltare,
      - angajamentele pe care România și le-a asumat în momentul aderării la Uniunea Europeană și importanța creșterii rolului țării noastre în cadrul comunității europene,

    Noi, semnatarii Pactului pentru Justiţie independentă, garantăm respectarea tuturor principiilor și acțiunilor asumate prin acesta:

      1. Vom reprezenta un garant al separației puterilor în stat.
      2. Nu vom desfiinţa sau restructura DNA, DIICOT, ANI.
      3. Vom garanta funcţionarea corectă a DNA, DIICOT, ANI, ÎCCJ şi CSM, fără a le afecta prin modificări legislative care să le reducă atribuţiile sau competenţele pe care le au în acest moment.
      4. Vom garanta funcționarea justiției în interesul exclusiv al cetățenilor.
      5. Vom respinge orice formă de intruziune a politicului în procesul de pronunțare a sentințelor.
      6. Vom asigura condițiile necesare pentru consolidarea activității instituțiilor însărcinate cu protejarea independenței sistemului judiciar.
      7. Vom urmări respectarea hotărârilor judecătorești la toate nivelurile, pentru a asigura executarea adecvată a acestora.
      8. Nu vom susține Legea amnistiei și graţierii pentru persoanele care au comis acte de corupţie sau violențe.
      9. Nu vom face graţieri individuale ale unor persoane condamnate pentru acte de corupţie.
      10. Vom garanta ca numirile în funcțiile de decizie din sistemul de Justiție să aibă la bază criterii clare de profesionalism, independenţă politică şi transparenţă.
      11. Vom garanta aplicabilitatea, fără excepție, a actelor legislative privind incompatibilitatea, conflictele de interese și averile nejustificate.
      12. Vom milita pentru eradicarea actelor de corupție și pentru pedepsirea acestora, indiferent de funcția și influența persoanelor implicate.
      13. Vom asigura consistența și transparența procesului juridic prin încurajarea reformelor și dezvoltarea unei abordări cuprinzătoare care să accelereze unificarea practicilor.
      14. Nu vom accepta aplicarea de măsuri disciplinare sau exercitarea de presiuni asupra judecătorilor care iau decizii contrare majorităţii din completul de judecată.

      Semnatarii

      1. Elena Udrea – PMP
      2. Constantin Rotaru – PAS
      3. Călin Popescu-Tăriceanu –independent
      4. Corneliu Vadim-Tudor – PRM
      5. Dan Diaconescu – PP-DD
      6. Gheorghe Funar – independent
      7. Kelemen Hunor – UDMR
      8. Klaus Iohannis – ACL
      9. Mirel-Mircea Amariței – PRODEMO
      10. Monica Macovei – independent
      11. Teodor Meleșcanu – independent
      12. Victor Ponta – PSD-UNPR-PC
      13. William Brînză – PER
      14. Zsolt Szilagyi – PPMT

              Și nu în ultimul rând, vedem că doamna Elena Udrea este o femeie frumoasă și inteligentă dar firește că nu asta contează. Important este faptul că domnia sa are cu siguranță profilul indispensabil unui adevărat președinte pentru România. Prin toate proiectele sale din timpul mandatului de ministru al turismului și dezvoltării regionale vedem că a dovedit deja competență și onestitate.
Sunt convins că își iubește foarte mult țara și dorește numai binele acesteia. Este energică, luptătoare, hotărâtă să meargă până la capăt, deși Partidul care o susține PMP este încă în formare fiind la început de drum ca nou partid pe scena politică. Acest aspect nu o demobilizează, ci dimpotrivă, reprezintă pentru domnia sa o reală provocare.
De aceea eu cred așa cum am mai spus-o într-un articol precedent, că doamna Elena Udrea merită încrederea electoratului român. Cred că mulți români de bună credință, mulți tineri și de asemenea multe femei din România îi vor acorda votul. Pentru că justiția din această țară furată cu japca trebuie lăsată neapărat să-și facă datoria și să primenească chiar și în ceasul al doisprezecelea întreaga clasă politică.
Este timpul schimbării și unui vot de încredere pentru ROMÂNIA FRUMOASĂ… Pentru a avea un viitor mai bun, românii sunt rugați să iasă din amorțire și să meargă la vot, unde să voteze pe cine crede că îl reprezintă mai bine și îi poate apăra interesele legitime. Dacă nu doriți ca partidul roșu PSD condus de Victor Ponta (cu sateliții lui precum Klaus Iohannis, Teodor Meleșcanu, Călin Popescu Tăriceanu) să acapareze întreaga putere și în mod discreționar să guverneze cu mână de fier toate instituțiile din România, influențând și viața tuturor românilor… Doamne ajută!

                  Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 21 octombrie 2014

              ,,Noi sperăm să ajungă Elena Udrea președinte. Cred că este necesară această schimbare. Pentru România va fi o schimbare radicală dacă Elena Udrea va ajunge președinte. Schimbarea oricum va veni, indiferent de cine va ocupa această funcție. Important este să se schimbe și bunăstarea oamenilor.”

              Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, în articolul ,,Elena Udrea va schimba România!”, cotidianul Contra-aatacul argeșului”, 20-26 octombrie 2014, p.12.

22 de gânduri despre „DOAMNA ELENA UDREA ESTE CANDIDATUL OPOZIȚIEI CARE VA CÂȘTIGA ALEGERILE PREZIDENȚIALE – Radu Iacoboaie, 21 octombrie 2014

    1. radu iacoboaie

      DOAR CINCI MOTIVE PENTRU A MERGE LA VOT

      1. ARGUMENTUL CEL MAI PUTERNIC PENTRU A MERGE LA VOT ESTE CONȘTIINȚA NOASTRĂ CIVICĂ ȘI PATRIOTISMUL. ARĂTĂM CĂ NE PASĂ ȘI CĂ NE IMPLICĂM.

      2. ÎN AL DOILEA RÂND, DREPTUL LA VOT ESTE UN DREPT CÂȘTIGAT CU GREU DE GENERAȚIILE ANTERIOARE ȘI PE CARE NOI AR TREBUI SĂ-L EXERCITĂM FIECARE ÎN MOD RESPONSABIL.

      3. DACĂ S-AR FI ÎNTÂMPLAT CA ÎNAINTAȘII NOȘTRI SĂ NU FI LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI PENTRU ȚARĂ, OARE NOI AM MAI FI EXISTAT ÎN ZIUA DE ASTĂZI? MAI EXISTA ROMÂNIA?

      4. MERGÂND LA VOT, NOI PRACTIC DĂM O ȘANSĂ UNUI VIITOR MAI BUN PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU COPIII NOȘTRI. ALEGEM PE CINEVA CARE SĂ NE REPREZINTE INTERESELE FIREȘTI ȘI INTERESUL NAȚIONAL.

      5. MERGÂND LA VOT, NOI ÎMPIEDICĂM FRAUDAREA VOTURILOR, ÎMPIEDICĂM PE ALȚII SĂ VOTEZE PE LISTE ÎN LOCUL NOSTRU ȘI SĂ FOLOSEASCĂ ALTE METODE ILEGALE.

      Apreciază

      Răspunde
      1. radu iacoboaie

        TREI CANDIDAȚI AU ȘANSE REALE: PONTA, IOHANNIS ȘI UDREA. PRIMUL ESTE NEOCOMUNIST. AL DOILEA ESTE NEOPROTESTANT. AL TREILEA ESTE ORTODOX. ALEG BINEÎNȚELES PE ELENA UDREA…
        PRIMII DOI SE BAT ÎN SONDAJE (MANIPULATE) ȘI AFIȘAJ ELECTORAL, DAR… AL TREILEA CÂȘTIGĂ. PĂREREA MEA. DOAMNE AJUTĂ!

        Apreciază

      2. raduiacoboaie Autor post

        FRAȚI ROMÂNI, AVEM NEVOIE ÎN ACEST CEAS AL ISTORIEI NOASTRE DE UN PREȘEDINTE ORTODOX, PUTERNIC, ACTIV, ENERGIC, COMPETENT, CARE SĂ REPREZINTE ÎNTR-ADEVĂR POPORUL ROMÂN ȘI INTERESUL NAȚIONAL, UN PATRIOT DEDICAT TRUP ȘI SUFLET ȚĂRII SALE. NU VREM UN PREȘEDINTE MASON VÂNDUT UNOR INTERESE STRĂINE!
        Victor Ponta dă la greu acum pomeni electorale din bugetul țării pentru a cumpăra voturile românilor, iar din ianuarie va mări enorm taxele și impozitele (vezi proiectul Ministrului de finanțe, Ioana Petrescu, școlită la Universitatea masonică Harvard).
        Klaus Iohannis, care a fost alături de Ponta, Antonescu și Voiculescu la suspendarea președintelui în 2012, care nu regretă acest lucru și mai și spune că îl va păstra pe Victor Ponta premier, va fi la fel un dezastru pentru România, în ciuda proiectului său ,,România lucrului bine făcut”…

        Apreciază

      3. raduiacoboaie Autor post

        MULȚUMESC TUTUROR CELOR ÎMI VIZITEAZĂ BLOGUL. IERI AM AVUT APROAPE 600 DE VIZUALIZĂRI.
        ROG, DACĂ SE POATE, SĂ DAȚI MAI DEPARTE INFORMAȚIILE ACESTEA. ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ÎN BINE ROMÂNIA!

        Apreciază

    1. raduiacoboaie Autor post

      Damă de companie??? Așa o fi în viziunea antibăsiștilor și admiratorilor lui Ponta și Voiculescu. Denigrarea și discreditarea președintelui Traian Băsescu constat că se răsfrânge și asupra doamnei Elena Udrea. Ai citit măcar biografia dânsei sau ai analizat conferințele pe care le-a susținut în această campanie electorală sau măcar interviurile date pe posturile de televiziune? Doamna Elena Udrea este de mult timp în politică și sunt convins că asta este menirea domniei sale. În plus, pe lângă calitățile necesare unui președinte are și carismă, este și foarte populară. Nu umblă cu un staff imens după dânsa și cu mulți bodyguarzi…

      SĂ IASĂ PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI VICTOR PONTA SAU KLAUS IOHANNIS SAU CĂLIN POPESCU TĂRICEANU SAU TEODOR MELEȘCANU SAU WILLIAM BRÂNZĂ SAU ALT MASON, DOAMNE FEREȘTE!

      Apreciază

      Răspunde
    2. raduiacoboaie Autor post

      Poate să-mi răspundă cineva de ce în mai multe locuri din țară, bannerele și afișele puse de Partidul Mișcarea Populară a doamnei Elena Udrea sunt date jos? De ce în unele orașe și comune nu li se dă autorizație pentru a le expune, deși aceste materiale electorale nu sunt multe și respectă prevederile legale?

      DE CE SE TEME OARE VICTOR PONTA? NU ARE DÂNSUL SUFICIENT SAU ARHISUFICIENT PANOTAJ ELECTORAL? SE TEME DE DOAMNA ELENA UDREA? FOARTE BINE. DOMNIA SA VA FI COȘMARUL LUI VICTOR PONTA ÎN ACEASTĂ COMPETIȚIE ELECTORALĂ ÎN CARE AVEM PRINTRE CANDIDAȚI MAI MULȚI MASONI!
      ROMÂNII, LUMINAȚI DE DUMNEZEU VOR VOTA, DAR NU ATÂT DE MULT CA SĂ IASĂ VICTOR PONTA. EU NU PUN PREȚ PE SONDAJE. ÎNSĂ PUN PREȚ PE MINTEA CEA DE PE URMĂ A ROMÂNULUI!…

      Apreciază

      Răspunde
  1. aniush

    raduiacoboaie,
    Sincer eu n-am incredere in niciunul dintre candidati…Nici in Doamna Udrea, Nici in Dl Johannis…nu mai spun de Ponta…sa nu-l vad. Pur si simplu cred ca ne-ar trebui alta persoana, care nu e intre candidatii la presedentie. Cineva care ar fi cu adevarat leader-ul nostru (fie barbat, fie femeie). Sa fie mana de fier si dornic sau dornica sa rezolve cu adevarat problemele tarii. Pai noua ne vin la conducerea Romaniei cei mai vulnerabili oameni si cei mai usor de manevrat. Daca treaba asta continua nu se va salta tara din mizerie.
    Eu am mai spus lucrurile astea si le sustin in continuare, desi e tarziu acum pentru asa ceva.

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Problema este că avem 14 prezidențiabili totuși și unul dintre ei va ajunge PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Nu putem lăsa și nu este bine să iasă un președinte antihrist, care va îngropa și mai mult România.
      Ceea ce reproșez în momentul de față partidului lui Ponta și acoliților și protejaților lui este în primul rând incorectitudinea și lipsa de transparență în organizarea acestor alegeri prezidențiale, începând cu Ordonanța 55 a Guvernului care a racolat peste 2000 de primari și consilieri de la alte partide către PSD în timpul de 45 de zile, cât i-a trebuit avocatului poporului Victor Ciorbea (alt Victor!) să se ,,gândească” și să-și decline în final competența (alți aproape 1000 au sosit la PC, UDMR și UNPR), apoi boicotarea participării membrilor Partidului Mișcarea Populară în secțiile de votare (PMP condus de doamna Elena Udrea), apoi boicotarea panotajului electoral al adversarilor politici și atacurile murdare la persoană, inclusiv prin amenințări (către Elena Udrea în mod special), apoi intervenția la televiziunea publică care îi are ca invitați la sfârșit, pe cine credeți?… pe Călin Popescu Tăriceanu, Klaus Iohannis și bineînțeles la urmă Victor Ponta (PENTRU CA IMPACTUL ELECTORAL SĂ FIE MAXIM, SĂ RĂMÂNĂ PROASPĂT ÎN MINTEA ROMÂNILOR), de asemenea campania aceasta anostă și negativă, în care nu se discută proiectele candidaților pentru România și nu au loc confruntări electorale civilizate în fața publicului larg…

      Apreciază

      Răspunde
  2. radu iacoboaie

    COMENTARIU IRINA la articolul ,,CLOACA DE CURVIE: Cum au ajuns 40 de sateni din Dolj sa fie suspecti de SIDA. E satul ala o exceptie sau toata tara se scalda in desfranare?” (saccsiv, 22 octombrie 2014).

    in response to geo:

    Buna dimineata, Destui români nu înțeleg încă: participarea la vot este obligatorie, din perspectiva datoriei civice, a faptului că îți pasă de destinul țării și, implicit, de viitorul familiei tale, a copiilor. Evident, și lipsa de încredere a foarte multor alegători în instituții ale democrației (partide, parlament, mass-media etc.), în politicieni/clasa politică, lipsa de cunoștințe […]

    Si eu sunt de acord sa iesim la vot si sa eliminam clasa politica actuala. Sa facem o schimbare radicala, chiar daca nu stim nimic despre altii care nu au mai fost pana acum in politica, dar macar am putea sa le dam o sansa, pentru ca pe astia i-am vazut ce stiu sa faca din 89 in coace, adica sa fure si sa distruga acest popor. Deci sa iesim la vot, dar sa nu mai votam la nesfarsit cu aceiasi pentru ca un popor care alege corupti nu este victima ci este complice.

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Eu merg pe principiul că ar trebui alegem doar pe cel mai bun candidat dintre toți cei 14 prezidențiabili. Nu trebuie neapărat să ne gândim să alegem răul cel mai mic, soluția cea mai puțin nocivă pentru România.
      SĂ CÂȘTIGE COMPETIȚIA CEL MAI BUN! POPORUL ROMÂN VA DECIDE PRIN VOTUL EXPRIMAT CINE VA FI NOUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI…
      În plan duhovnicesc, știm că Dumnezeu va ajuta în această alegere, pe măsura stării duhovnicești a românilor de pretutindeni, a păcatelor noastre… Noul președinte va fi o binecuvântare pentru noi și o șansă de îndreptare sau un adevărat blestem pentru România…

      Apreciază

      Răspunde
  3. aniush

    raduiacoboaie,
    Nu-mi place treaba. E ca si cum ai spune „Ponta face tot posibilul sa-si pregateasca dictatura si da legi numai in favoarea lui.” Daca poporul roman nu va intelege unde se afla, atunci Mickey Mouse al Romaniei, adica Ponta va reusi sa-si instaureze dictatura. E timpul asadar sa ne trezim, pentru daca noi constientizam si ne unim cu totii sansele lui si ale oamenilor lui vor scadea.

    Elena Udrea in discurs atinge niste puncte importante…dar ea face o afirmatie undeva …ceva de genul „vrem o justitie independenta asa cum e si acum”. Nu, oameni buni, acum justitia nu e independenta, ea e foarte aderenta la putere. La fel si presa.
    Cu proiectele in invatamant, sanatate, infrastructura nu ne-a spus concret ce are de gand sa faca, pentru ca treaba sa mearga.
    De ce nimeni nu ne vorbeste deschis si de ce nimeni nu are curajul sa ne spuna adevarul gol golut?

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Justiția este în mare parte independentă. Altfel nu am fi asistat până acum la atâtea condamnări, la atâtea dosare de corupție în ultima vreme, nu doar cea electorală… Presa este mai puțin independentă dacă ne referim la anumite trusturi conduse de moguli precum Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță…

      http://www.nasul.tv/2013/10/27/averea-fabuloasa-si-recunoscuta-a-mogulului-sebastian-ghita-deputat-psd-prieten-de-concedii-al-lui-ponta/

      http://www.gandul.info/averea-lui-dan-voiculescu-securitatea-si-capitalismul-rosu-inainte-de-1989-aveam-un-salariu-fabulos-13037175.html

      Apreciază

      Răspunde
  4. doar ortodoxia

    Domnule Iacoboaie,vorbiti serios sau va conformati ordinelor impuse de altii???Imi pare ca va folositi de credinta noastra ortodoxa ca de o masca …pt. ca vedeti dvs : atitudinea unui ortodox practicant gaseste intotdeauna dreapta masura si raspunsurile la intrebari in cuvantul si invatatura lui Dumnezeu.De aceea va intreb: sunteti de acord ca o femeie sa conduca o tara?
    Caci iata ce spune Sfanta Scriptura :
    ” 2. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.”
    ” . Asemenea şi femeile, în îmbrăcăminte cuviincioasă, făcându-şi lor podoabă din sfială şi din cuminţenie, nu din păr împletit şi din aur, sau din mărgăritare, sau din veşminte de mult preţ;
    10. Ci, din fapte bune, precum se cuvine unor femei temătoare de Dumnezeu.
    11. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
    12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
    13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
    14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă.
    15. Dar ea se va mântui prinere de fii, dacă va stărui, cu înţelepciune, în credinţă, în iubire şi în sfinţenie.”( Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel,cap.2)
    Domnule Iacoboaie,o femeie ( persoana) cu o incarcatura morala ” buna” care cauta intotdeauna binele si dreptatea este in primul rand cuviincioasa din toate punctele de vedere,echilibrata ,modesta,fidela – fara sa adopte conduita tipului „voiajor ” in viata sau fie si de la o formatiune politica la alta..fara superioritate trufasa,orgoliu si fara sa dea ordine si indicatii imperative in atingerea scopurilor sale si a unor interese oneroase…Domnule Radu,credinta nu este un joc de exersat in politica ca sa ajunga la performanta…
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    Răspunde
    1. Un om care iubește dreptatea

      @ doar ortodoxia
      Că tot ești cu Ortodoxia, o întrebare am să-ți pun.
      Ce este mai rău a avea …, o femeie președinte, sau un patriarh care se închină lui Mamona?

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu