PATRIARHUL MASON DANIEL: CAMPANIE ELECTORALĂ MASCATĂ PENTRU VICTOR PONTA! – Radu Iacoboaie, 20 octombrie 2014

descărcare (3)images (1)descărcare (2) descărcare (1) images descărcare

          Nimic nu este frați ortodocși întâmplător pe lumea asta. Dacă ne uităm în jurul nostru cu ochii minții duhovnicești putem vedea, că așa cum Dumnezeu lucrează prin oameni și mai ales prin sfinții săi, tot așa dar în planul opus, vrăjmașul Lui trage tot felul de sfori și caută să-și întroneze fărădelegile și să amăgească în mod viclean cât mai multe suflete pentru a le duce la pierzare în iadul veșnic.
    Dorim să evidențiem în acest articol un caz atipic de campanie, de campanie electorală mascată, adică un caz mai puțin obișnuit. Pentru că am observat că niciun blog ortodox nu a abordat încă într-un articol ceea ce s-a întâmplat la mănăstirea Hurezi din județul Vâlcea, unde însuși Patriarhul României l-a decorat personal cu o medalie importantă (mai ales că suntem și în anul omagial al Sfinților Martiri Brâncoveni) și mai ales ÎN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE pe vicepremierul Liviu Dragnea, secundul de nădejde al lui Victor Ponta, care nu este altul decât fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, cu dosar penal în fraudarea ultimelor alegeri:

    ,,Vicepremierul Liviu Dragnea a primit Ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni” pentru ajutorul acordat unor biserici. La semnalul Preafericitului Daniel, preoţii i-au cântat lui Dragnea „Vrednic este!”.
    Momentul a avut loc la Mânăstirea Hurezi, din Vâlcea, unde viceprim-ministrul Liviu Dragnea a asistat la slujba de resfinţire a picturii bisericii ctitorită în urmă cu trei secole de voievodul Constantin Brâncoveanu.
    La finalul slujbei oficiată de un sobor de ierarhi, sub conducerea Preafericitului Părinte Daniel, vicepremierul Liviu Dragnea a fost chemat pe scenă. Patriarhul României a precizat că viceprim-ministrul primeşte Ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni” pentru ajutorul acordat mai multor mânăstiri din apropierea Bucureştiului. „Domnul viceprim-ministru Liviu Dragnea a ajutat mai multe mânăstiri de pe lângă Bucureşti si de aici, şi noi îi oferim acest ordin, Ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, şi pentru ajutoarele viitoare, si de încurajare. (…) Pe noi ne-aţi ajutat, dar nu spun cât şi cum, ca să nu trezim invidie dar, oricum, pe noi ne-aţi ajutat mult. Oricum, ce promite, face. Nu promite mult, dar ce-a promis a şi făcut”, a spus Preafericitul Daniel.
    Imediat, la semnalul Patriarhului, preoţii i-au cântat vicepremierului Liviu Dragnea „Vrednic este!”.
    La finalul ceremoniei, social democratul s-a arătat surprins şi tulburat de gest. „Am venit cu mare drag şi cu mare dragoste, pentru că este un loc sfânt şi am venit la o mare sărbătoare. Am avut şi onoarea să primesc această distincţie care m-a copleşit, nu mă aşteptam, recunosc că rar am fost atât de surprins. (…) Eram destul de tulburat în acel moment”, a comentat Liviu Dragnea.
    Surprinşi s-au arătat şi unii dintre preoţii prezenţi la în curtea Mânăstirii Hurez, care ştiu că „Vrednic este!” se cântă, în general, la slujba de hirotonire. Acelaşi ordin l-a primit şi Florin Epure, directorul Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu Vâlcea, dar Preafericitul Daniel i-a îndemnat pe preoţi să-i cânte doar „La mulţi ani!”.

                                        (Sursa: adevărul.ro, Irina Rîpan, 12 octombrie 2014)

    Credeți oare că este întâmplător faptul că acest semn de aleasă prețuire a Patriarhului Daniel a avut loc tocmai la începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale? Părerea mea este că în mod evident nu. Nu ne trebuie multe date și dovezi în acest sens. Voi atașa articolului și înregistrarea video a evenimentului.
    Ceea ce ne surprinde însă cel mai mult este ceea ce i-a intrigat de altfel și pe unii dintre preoții care au asistat la ceremonie, și anume faptul că s-a cântat ,,Vrednic este!” unui simplu mirean și pentru simple donații către biserică, posibil credem noi mai ales către proiectul de suflet al Patriarhului și anume Catedrala Mântuirii Neamului, un obiectiv care va sluji ecumenismului și masonilor, tot așa cum Casa Poporului sau clădirea actuală a Parlamentului României reprezintă după unele surse Templul provizoriu al masonilor din România. Poate această Catedrală care a costat deja mai mult de un miliard de euro va deveni un templu central al masonilor din România în mod treptat…
    De fapt, dacă ne gândim și la aspectul pecuniar banii au fost dați de la bugetul public. Mă îndoiesc mult că aceste sume de bani au fost donate din buzunarul personal al lui Liviu Dragnea… Pentru că nu este vorba de fonduri irelevante, ci dimpotrivă…
    De fapt, totul a fost un aranjament subtil dar ordinar între masoni pentru atragerea și câștigarea simpatiei electorale pentru PSD și Victor Ponta. Dar totoadată și un semnal destul de vizibil în toată țara că Patriarhul Daniel Ciobotea îl sprijină pe Liviu Dragnea și ai lui, recomandând astfel discret votarea primului-ministru Victor Ponta, cel doritor să urce cât mai mult în ierarhia statului, până în funcția supremă de președinte al României…
    Deși, dacă facem și noi un mic efort de memorie, cu puțin timp în urmă, Patriarhul trimisese un mesaj contrar către toți preoții parohi din țară ca aceștia să nu se implice în politică… Iar acum vedem cum el însuși face campanie electorală mascată!…

          Foarte interesant și revelator cred că este și contextul în care s-a produs acest eveniment cu o importantă conotație electorală: contextul disperării anturajului, baronilor din PSD certați cu legea, în legătură cu care Victor Ponta îi întreba cu ..inocență” pe jurnaliști într-una din aparițiile foarte dese ale dânsului în public: ,,Ce aveți cu baronii PSD?”… Dar noi știm că de fapt aceștia sunt cei care l-au împins mereu în față și chiar să candideze la președinția României. Înainte dânsul nici nu voia să audă… Uitați-vă și la consecvența dânsului, la câte declarații a făcut și cât a respectat din tot ceea ce a declarat anterior…

           Așa putem explica de ce unii din foștii sau actualii USL-iști, îndeosebi din PSD, conducătorii acestora au dorit să se  facă și un astfel fel de apel voalat ori discret și protectorul lor ,,ortodox” Patriarhul României, ca de la înălțimea rangului său să influențeze voturile românilor ortodocși, care sunt circa 86% din această țară… Vă dați seama acum cât de disperați sunt ei să câștige aceste alegeri, pentru a-i salva pe unii dintre confrați (unii masoni) de brațul legii, mai ales dacă coroborăm acest aspect și cu toate celelalte manevre imorale din campania electorală a lui Victor Ponta?

           Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 20 octombrie 2014

 

                                 ÎNREGISTRAREA VIDEO:

            Liviu Dragnea primeste Ordinul Sfintii Martiri Brancoveni

            https://www.youtube.com/watch?v=yOagrcB7CUc

            DOAMNE AJUTĂ!

13 gânduri despre „PATRIARHUL MASON DANIEL: CAMPANIE ELECTORALĂ MASCATĂ PENTRU VICTOR PONTA! – Radu Iacoboaie, 20 octombrie 2014

      1. radu iacoboaie

        DE CE AVEM UN PATRIARH MASON DACĂ HOTĂRÂREA SFÂNTULUI SINOD DIN 1937 ESTE ÎNCĂ ÎN VIGOARE?

        ,,Asociaţia Marea Lojă Naţională din România are în prezent statutul de organizaţie non-guvernamentală de interes public, titulatură pe care a primit-o în 2004, printr-o decizie a Guvernului condus la acea vreme de Adrian Năstase.
        Pe de altă parte, pe baza unui studiu asupra francmasoneriei, întocmit de Mitropolitul Dr. Nicolae al Ardealului în perioada interbelică, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, întrunit în şedinţa din 11 martie 1937, a condamnat organizaţia secretă şi membrii acesteia, decizia fiind în vigoare şi în ziua de astăzi. Una dintre acuzele aduse acestei “frăţii” face referire la natura “subversivă” a acesteia, menită să servească “subminării ordinii sociale”. Deasemenea masonii au mai fost criticaţi pentru că “propagă necredinţa şi lupta împotriva creştinismului ale cărui învăţături sunt revelate de Dumnezeu”. În urma Sinodului prezidat de Patriarhul Miron Cristea, Biserica Ortodoxă a cerut la vremea respectivă autorităţilor desfiinţarea organizaţiei oculte, văzute ca un pericol la adresa siguranţei naţionale.”

        Sursa: FrontPress.ro

        Apreciază

  1. anca

    Cata ipocrizie,cat de” murdari” sunt acesti tradatori de neam si tara imbracati in sutane si poporul inghite toate aceste -pot spune -catastrofe ale vietii sociale.

    Apreciază

    Răspunde
    1. radu iacoboaie

      DE CE OARE A DISPĂRUT DE PE INTERNET MATERIALUL NUMIT ,,ALEGEREA PATRIARHULUI” DE PE BLOGUL GRAIUL ORTODOX, în care se arăta implicarea masoneriei din zona Banatului, a ÎPS Laurențiu Streza în alegerea lui Daniel Ciobotea ca Patriarh al României?

      Apreciază

      Răspunde
  2. Un om care iubește dreptatea

    Dănilă Trafalet nu se dezminte. Se putea să nu pupe, așa discret, un fund de politician acum în campanie. Instituția Bisericii a transformat-o în srl, iar lăcomia lui nu are margini. Pe fratele său l-a lăsat sărac, după ce acesta cheltuise o grămadă de bani ca să-l țină prin școli. S-a smintit omul și a trecut la catolici. Dacă și pe propriul frate l-a smintit …acesta da patriarh. Tot creștinul ortodox de la noi să se bucure că avem un patriarh cum nu s-a mai văzut pe fața pământului.
    http://www.ziare.com/stiri/eveniment/fratele-patriarhului-trece-la-catolicism-suparat-ca-a-fost-lasat-in-strada-de-acesta-1020300

    Părintele Ioanichie Bălan s-a dus la ips (pe atunci) Daniel Ciobotea, să ceară binecuvântare pentru a publica o carte ce vroia să demaște ecumenismul, acțiunea de distrugere a Ortodoxiei, infiltrarea masoneriei în Biserică. I se confiscă manuscrisul, este amenințat brutal și cu nerușinare, iar la scurt timp Părintele Ioanichie își pierde memoria în urma unei cafele oferite de un înalt personaj din Biserică. http://victor-roncea.blogspot.com/2010/02/parintele-ioanichie-balan-luptatorul.html
    Din păcate o parte din dezvăluirea de la adresa de mai sus a dispărut.
    Și dacă nu mă înșeală memoria și Părintele Iustin a avut un episod când s-a simțit rău vreo câteva săptămâni după o cafea cu care fusese tratat la mitropolie în vremea lui Daniel Ciobotea. Mă întreb acuma dacă boala Părintelui nu s-a tras de acolo.

    Apreciază

    Răspunde
    1. radu iacoboaie

      Din câte știu Victor Roncea și îndeosebi fratele său George Roncea sunt colaboratori ai unor servicii secrete care au încercat discreditarea părintelui Iustin Pârvu și a mănăstirii Petru Vodă pentru naționalismul lor. A fost ștearsă poate partea care deranja mult pe cineva…
      Este foarte posibil ca părintele Ioanichie Bălan să fi fost intoxicat și otrăvit, pentru poziția sfinției sale, una foarte fermă împotriva ecumenismului și aderării țării noastre la structura militară masonică NATO…

      Folosirea unor substanțe toxice mai mult sau mai puțin letale (diluate în cafea de pildă) ține de practica murdară și anticreștină a masoneriei, inclusiv când este infiltrată în serviciile secrete ale unui stat… Nu putem acuza serviciile de secrete decât de incapacitate de a stopa orice infiltrare, a unui agent mason ,,cârtiță”…

      Apreciază

      Răspunde
  3. radu iacoboaie

    COMENTARII – REPLICI la articolul ,,Ultimele articole despre CARDUL DE SANATATE de pe BLOGURILE ANTI CIP”, saccsiv, 19 octombrie 2014

    stef said, on octombrie 20, 2014 at 12:53 am
    D-le Iacoboaie, daca tot esti asa implicat in coregrafia asta cu alegerile , te rog lamureste-ma de ce s-a hotarat atat de tarziu Basescu sa faca ceva curatenie in cocina? Bineinteles ca nu e vorba numai de decizia lui ,dar totusi CINE impinge tot spectacolul asta cu arestari,dosare si anchete? Si din toata adunatura de prezidentiabili ,numa’ in Udrea isi pune nadejdea?

    stef said, on octombrie 20, 2014 at 1:26 am
    @Iacoboaie,
    la noi inca functioneaza in cadrul poporului mentalitatea “liderului suprem” – si “votul sentimental” .Acum ar trebui sa realizam cat de multa putere rezerva functia de presedinte – De asta e atat de periculos Ponta daca ajunge la Cotroceni si de asta Basescu a pierdut enorm -credibilitate si timp – pentru ca nu a vrut sa actioneze cand era necesar- Ce circumstante atenuante sa-i dau lui Basescu? ? Nu l-au sustinut cadrele de nadejde?- A fost asa de greu si multe de schimbat? sau tovarasii judecatori si procurori? Sau i-a convenit si lui smenul, gheseftul si matul plin???

    radu iacoboaie said, on octombrie 20, 2014 at 8:56 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    stef
    Este chiar așa de greu de înțeles că procurorii și jurnaliștii din media, mă refer la cei onești și patrioți, se tem că li se pune pumnul în gură dacă iese Ponta? Va fi mai rău ca în perioada de tristă amintire 2000-2004…

    radu iacoboaie said, on octombrie 20, 2014 at 1:07 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    OFF TOPIC IMPORTANT! – ULTIMUL ARTICOL

    PATRIARHUL MASON DANIEL: CAMPANIE ELECTORALĂ MASCATĂ PENTRU VICTOR PONTA! – Radu Iacoboaie, 20 octombrie 2014

    Gabriel said, on octombrie 19, 2014 at 10:18 pm
    Satanistul Remus Cernea declara prin 2009 “România va fi cu adevărat liberă şi democratică atunci când va avea preşedinte o femeie romă, lesbiană şi atee” …oare se referea la Elena Udrea?

    radu iacoboaie said, on octombrie 19, 2014 at 10:37 pm
    Diavolul este tatăl minciunii… Dacă este satanist cum spui, de ce pui bază pe cuvintele lui? Adică dacă Nostradamus a făcut profeții, dintre care unele nu s-au împlinit dar nu asta contează cel mai mult, noi trebuie să ținem cont de acestea? Nu avem altceva mai bun de făcut decât să colportăm asemenea lucruri. De zece ani aproape doamna Udrea a fost ținta unor atacuri murdare de joasă speță…
    Ea a avut curajul dezvăluirii ,,bilețelului roz” al masonului Călin Popescu Tăriceanu (prim-ministru la acea vreme), în care a încercat să cumpere bunăvoința sau intervenția președintelui Traian Băsescu față de inculpatul. între timp decedat, Dinu Patriciu, alt mason…

    Gabriel said, on octombrie 19, 2014 at 10:27 pm
    @Radu Iacoboaie devii penibil

    radu iacoboaie said, on octombrie 19, 2014 at 10:51 pm
    De ce? Că nu îți împărtășesc părerea ta personală? Măcar știi ce înseamnă cu adevărat a fi penibil?

    vali said, on octombrie 20, 2014 at 5:45 pm
    Sa ai 45 de ani, carti pe teme religioase publicate si sa tii cu … Elena Udrea. :)))) Asta inseamna sa fii penibil.

    radu iacoboaie said, on octombrie 19, 2014 at 11:35 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    OFF TOPIC – ULTIMUL ARTICOL POSTAT PE BLOG

    DE CE VICTOR PONTA NU TREBUIE SĂ AJUNGĂ PREȘEDINTELE ROMÂNIEI… – George Petrovai, 14 octombrie 2014, națiunea.ro

    radu iacoboaie said, on octombrie 20, 2014 at 8:58 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    Răspunderea penală este individuală iar corupția la care s-a dedat Dorin Cocoș cu masonii pentru a o discredita pe atunci proaspăta consilieră prezidențială Elena Udrea a condus la DIVORȚ… Ce este mai dureros pentru o personalitate publică decât divorțul?… Tu ai trecut prin asta? Eu personal știu cum este, da…

    dante said, on octombrie 20, 2014 at 8:31 am
    @raduiacoboaie
    Eu cred ca este suficient de clar pentru toata lumea ca noi nu sintem pe aceeasi pozitie, si nu stiu de ce insisti asa de tare cu comentariile tale pro Nuti!!! Omule, lasa-ne!! Ajunge cu stupizeniile tale basiste, tu ai impresia ca noi am trait in alta Romanie si nu stim ce spunem?
    Ne-ai facut spioni, lasi, misogini, etc numai tu, detinatorul adevarului suprem, esti cel mai drept si mai patriot.
    Sint convins ca odata cu terminarea mascaradei numite alegeri, cind prezidentiabila ta Nuti va pierde, vei veni pe aici si vei face pe marele crestin, iar nici usturoi n-ai mincat si nici gura nu-ti miroase.
    Te-am mai intrebat cindva, fara raspuns evident, ce s-a intimplat cu cele 1 000 000 de semnaturi strinse la Petru Voda, pe care multiubitul tau Base le-a ignorat total?
    L-ai auzit vreodata pe acelasi presedinte luind vreo pozitie vis a vis de chestiunea cip-urilor?
    Asta ca sa nu intram in chestiunile grave din economie petrecute pe timpul domniei lui, iar teoria ta conform careia “…Fiecare președinte al României de după 1989 a fost mai bun decât cel dinainte…” arata ca tu esti rupt complet de realitate.
    Omule, dupa ’89 s-a dovedit , cu fapte, ca fiecare presedinte care a venit la putere a fost mai rau ca precedentul, culminind cu Basescu.
    Iar cel ce va veni acuma, indiferent care va fi el, va fi mai rau ca Base. Asa ca scuteste-o pe febletea ta Nuti, sa nu confirme aceasta regula.
    In rest, eu zic sa ne lasi, sa iei o pauza mai lunga pe acest blog. Doamne ajuta!!

    an0nylm? said, on octombrie 20, 2014 at 10:52 am
    pe aceasta cale intreb pe radu iacoboaie.esti ofiter ?

    radu iacoboaie said, on octombrie 20, 2014 at 8:59 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    Da, sunt ofițer în armata ortodoxă. Lupt și eu alături de alții – puțini în general ce-i drept – pentru Adevăr, Care este Hristos…

    radu iacoboaie said, on octombrie 20, 2014 at 9:00 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    dante
    Fiecare cu părerile lui politice… Sau este musai să avem aceeași opțiune ,,politic corectă” sau niciuna?…

    radu iacoboaie said, on octombrie 21, 2014 at 12:46 am
    SACCSIV
    Mai multe comentarii nu au apărut deloc deși le-am mai trimis o dată, ca replică la comentariile unora. Asta e cenzură frate. Ei vor crede că nu vreau eu sau nu pot să le răspund și astfel se văd îndreptățiți să rămână ferm pe pozițiile lor.
    Mă repet, avem nevoie fiecare de cultură politică pentru a merge la vot și a vota. Este exercițiul democratic. Nu cred că fraudele cântăresc atât de mult încât să schimbe net rezultatul alegerilor.
    Apoi contează și pe cine votăm, dar fiecare potrivit conștiinței lui… Eu nu te pot obliga să votezi pe X și nici tu nu mă poți obliga să votez pe Y.
    Democrația are regulile ei. Dacă nu ne place democrația, care desigur are multe imperfecțiuni, atunci să schimbăm sistemul așa cum am mai spus-o. Mass media poate să insiste apoi pe această temă până se va produce schimbarea. Dar întrebarea este: cu ce o înlocuim? Nu toți politicienii și jurnaliștii etc. sunt ortodocși practicanți precum noi…

    paul said, on octombrie 21, 2014 at 2:28 pm
    radule nu te lasi si nu ne lasi pana nu iti va da Domnul o palma pe care nu o poti suporta. esti plin de,, must”..

    timisorean1 said, on octombrie 21, 2014 at 7:26 pm
    🙂 Daca nu-ti vedem raspunsurile, “ne vedem indreptatiti sa ramanem ferm pe pozitiile noastre”! 🙂 E de rasu-plansu deja! Si daca-ti vedem raspunsurile ce? Ni se goleste creierul? Mergem la vot?

    radu iacoboaie said, on octombrie 21, 2014 at 10:03 pm
    Comentariul tău e în așteptare.
    Nu era vorba despre votare… Dacă vreți să vedeți răspunsurile uitați-vă pe blogul meu la articolul cu Patriarhul Daniel.

    radu iacoboaie said, on octombrie 21, 2014 at 1:01 am
    Comentariul tău e în așteptare.
    Eu mi-aș dori ca blogul tău să stimuleze PARTICIPAREA ACTIVĂ, să ia mai tranșant ATITUDINE în orice problemă importantă pentru societatea românească… Să nu devină acest blog foarte cunoscut un simplu ziar virtual cu multe informații disparate. Să nu fie și să nu devină un simplu forum unde unii dintre ortodocși și nu numai socializează precum alții schimbă replici pe Facebook.
    Sunt convins că acum suntem mult mai informați mulți dintre noi, dar astăzi este important să și folosim această informație prețioasă pentru că INFORMAȚIA ÎNSEAMNĂ PUTERE. Vorbim de puterea noastră ÎMPREUNĂ, a poporului sau măcar a unei părți din acesta…
    Ne trebuie frate un proiect comun care să ne unească cu adevărat, să ne emuleze (stimulând competiția și gândirea critică) și să ne trezească din amorțire, trezindu-i și pe ceilalți din jurul nostru prin determinarea noastră de a apăra valorile noastre spirituale și naționale de urgiile globalizării…

    Apreciază

    Răspunde
    1. Un om care iubește dreptatea

      Băsescu, departe de a fi ușă de biserică, are totuși o mare calitate. S-a luptat pentru dreptate în țara aceasta. Și rezultatele se văd. Se văd cu ochiul liber. Valul de condamnări, de dosare , de arestări, vorbește de la sine.
      Trebuie să fii strâmb rău de tot la suflet ca să nu-i recunoști acestui om acest merit, de a fi încurajat justiția să-și facă datoria. Neavând puteri prea mari oferite de constituție, a reușit totuși aproape singur să îndrepte ceva din sistemul, total imbecilizat și ticăloșit la culme, lăsat de Iliescu și Năstase.
      Băsescu nu este un ortodox practicant, în consecință este străin de unele probleme legate de credință. Aici era rolul patriarhului ca să tragă semnalele de alarmă cuvenite, dar el evident că n-a făcut acest lucru.
      Fariseul ”ortodox” român ce să știe el? Trage tare în Băsescu în timp ce pe prea îndrăcitul patriarh îl pune în icoană.
      Fariseul ”ortodox” român ar trebui să știe, dacă n-ar fi fariseu, că țara va avea un președinte cu adevărat om al lui Dumnezeu doar atunci când România va avea un patriarh care va sluji lui Dumnezeu. Nu lui mamona, ca cel din ziua de azi.
      Eu prefer de o mie de ori să fiu cu unul ca Băsescu decât cu unii care merg pe la biserică și atunci când ies de acolo își dau mâna cu nedreptatea, fie și chiar indirect, prin omisiune. Vedeți la acest saccsiv ceva scris despre Ponta? Ponta și ai lui or fi o binecuvântare pentru ortodoxie, și nu știm noi? Sau or fi pus unii botul la arginții lui Ponta, ca să ne îndemne să nu mergem la vot, ca nu cumva să votăm împotriva hoției. Ponta președintele care ne unește, în hoție. Sună cu adevărat creștinește. De socrul lui Ponta, complice la jaful din pădurile României, nu vorbește nimeni.
      Dar ce să vadă unii care au deja creierele setate: Băsescu rău, Ponta bun sau nu ne pasă; americanii sunt răi că ei ne-au lut Basarabia și Bucovina de Nord și județele de la mare care acum sunt la bulgari iar rușii sunt buni, din cale afară de buni; ierarhii BOR sunt cu toții buni că sunt de la Dumnezeu; a venit apocalipsa, noi suntem vitejii care ne luptăm cu antihrist.
      Când un orb călăuzește pe alți orbi …aceasta se întâmplă pe pagina lui saccsiv. Sau, mai știi, când unul este plătit ca să facă pe orbul, ca să tragă și pe alți orbi în prăpastie.

      Apreciază

      Răspunde
  4. radu iacoboaie

    DOAR CINCI MOTIVE PENTRU A MERGE LA VOT

    1. ARGUMENTUL CEL MAI PUTERNIC PENTRU A MERGE LA VOT ESTE CONȘTIINȚA NOASTRĂ CIVICĂ ȘI PATRIOTISMUL. ARĂTĂM CĂ NE PASĂ ȘI CĂ NE IMPLICĂM.

    2. ÎN AL DOILEA RÂND, DREPTUL LA VOT ESTE UN DREPT CÂȘTIGAT CU GREU DE GENERAȚIILE ANTERIOARE ȘI PE CARE NOI AR TREBUI SĂ-L EXERCITĂM FIECARE ÎN MOD RESPONSABIL.

    3. DACĂ S-AR FI ÎNTÂMPLAT CA ÎNAINTAȘII NOȘTRI SĂ NU FI LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI PENTRU ȚARĂ, OARE NOI AM MAI FI EXISTAT ÎN ZIUA DE ASTĂZI? MAI EXISTA ROMÂNIA?

    4. MERGÂND LA VOT, NOI PRACTIC DĂM O ȘANSĂ UNUI VIITOR MAI BUN PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU COPIII NOȘTRI. ALEGEM PE CINEVA CARE SĂ NE REPREZINTE INTERESELE FIREȘTI ȘI INTERESUL NAȚIONAL.

    5. MERGÂND LA VOT, NOI ÎMPIEDICĂM FRAUDAREA VOTURILOR, ÎMPIEDICĂM PE ALȚII SĂ VOTEZE PE LISTE ÎN LOCUL NOSTRU ȘI SĂ FOLOSEASCĂ ALTE METODE ILEGALE.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu