DOCTORUL PSIHIATRU FLORIN TUDOSE A FOST ASASINAT DE MASONERIE PENTRU CRITICILE DURE ADUSE LUI VICTOR PONTA? – Radu Iacoboaie, 13 octombrie 2014

images   images index            images
      Poate că unor cititori acest titlu li se va părea cam deplasat și pretențios. Dar consider că nu este chiar deloc așa. El exprimă o realitate după părerea mea și sper că organele în drept ale statului să investigheze circumstanțele în care s-a produs moartea renumitului doctor psihiatru Florin Tudose, despre care mass media a precizat că a suferit un infarct… Adică sugerează că a murit de moarte naturală, având un banal infarct…
      Scriu acest articol pentru că există anumite temeri și motive (un mobil al crimei ca întotdeauna), există posibilitatea aceasta a asasinării acestui specialist român în psihiatrie, care se putea produce în mod direct (de pildă, prin ingerarea unei substanțe toxice letale; și sunt circa 200 de asemenea substanțe, care pot provoca infarctul!) sau indirect prin exercitarea unor puternice presiuni exterioare (amenințări cu moartea, un șantaj etc.).


      Urmărind reluarea in Memoriam a emisiunii ,,Canapeaua Electorală” de pe postul Realitatea TV (pe care v-o recomand s-o urmăriți dacă se poate găsi înregistrarea), în care doctorul psihiatru Florin Tudose făcuse o analiză foarte pertinentă a câtorva dintre candidații la președinția României, am observat limpede că domnia sa nu s-a ferit să spună în mod tranșant adevărul, până la capăt, atât cât i s-a permis să răspundă și în timpul alocat de către prezentatoarea Denise Rifai.
      Dintre toți cei 14 candidați la președinția României, observăm că Victor Ponta fusese criticat cel mai dur, pentru că în viziunea sa chiar nu era deloc potrivit pentru funcția de mare răspundere ca președinte de stat. Era foarte mirat cum a putut premierul Victor Ponta să îndrăznească măcar să aspire la așa ceva. Pentru că domnia sa analizându-i personalitatea, a descoperit cu certitudine că dânsul are ,,o personalitate dedublată și cameleonică” și o gândire bizară (spune un lucru și apoi, din altă postură reneagă ceea ce a spus anterior).
      A vorbit și despre imitația ceaușistă a lui Victor Ponta, când a fost organizată de ziua lui acea reuniune pe Stadionul Național, sugerând cultul personalității. A spus că seamănă chiar cu Ceaușescu, dar nu când era tânăr, ci când era la bătrânețe… A dezvăluit destul de revoltat publicului spectator un alt aspect important, acea asemănare pe care o făcuse masonul Adrian Năstase în trecut, când l-a comparat pe acest ,,găligan” cu marele diplomat român din perioada interbelică Nicolae Titulescu ,,văzut din profil”… Ori, Adrian Năstase, mentorul lui Victor Ponta (coordonatorul lucrării sale de licență, dar și la rândul său ucenicul masonului Ion Iliescu), l-a numit pe tânărul procuror neexperimentat ca șef al Corpului de control al Guvernului!!! Ce îl recomandase oare pentru această funcție importantă? Docilitatea? Oare nu și intrarea în rândul masoneriei?…
      Apoi, să mai spunem că domnul doctor, specialist în psihiatrie, remarcase ruperea vizibilă de realitate a lui Victor Ponta și prăpastia existentă între dorință și putință, cu alte cuvinte ambiția acestuia de a fi numit președinte. Era temător și se întreba ce se va întâmpla oare dacă va ajunge acesta să acapareze întreaga putere în stat, adică și Guvernul și Parlamentul și Președinția României… Mai spusese iarăși, că un președinte trebuie să fie un om onest și să-și iubească poporul său… Câtă dreptate avea!…
      De ce cred eu că trebuie revăzută această emisiune a Denisei Rifai (poate simpatizantă a lui Victor Ponta, zic eu)? De ce cred că moartea distinsului doctor și scriitor pe deasupra este foarte suspectă? În primul rând, pentru motivele și aspectele prezentate deja. Apoi, momentul producerii morții sale mi se pare foarte relevant de asemenea. Seara era pe platou și dimineață are infarctul fatal… Și după o astfel de emisiune cu un astfel de deznodământ este firesc să ne întrebăm și noi dacă părerile exprimate nu au deranjat cumva foarte mult pe cineva. Pe cei care îl susțin pe Victor Ponta. Mai ales în contextul în care domnul doctor mărturisise că se pregătea să facă lansarea în public și a volumului său reeditat ,,PSIHOPOLITICA”...
      Vedem astfel, că la fel ca și în cazul alegerii masonului Daniel Ciobotea ca Patriarh al României, masoneria dorește acum cu orice preț (!) să impună poporului român, pe orice căi (nefiind democratică, se subînțelege) alegerea lui Victor Ponta, marioneta lor foarte fidelă, pentru a-și proteja interesele dar și pe membrii săi implicați în marile dosare de corupție Microsoft, EADS, Lukoil, Loteria, Petrom, CFR Marfă și altele. Așa îmi explic și de ce avem mulți candidați la președinție, de ce încearcă Călin Popescu Tăriceanu să smulgă din electoratul liberal al lui Klaus Iohannis (fiind implicat în dosarul penal Microsoft), de ce l-au împins în față și pe Teodor Meleșcanu (recent fostul șef al spionajului extern) și multe altele.
      Nu știu dacă ați remarcat pozițiile vehemente de sprijinire a unor masoni pe posturile de televiziune, precum Ioan Adam, Cristian Pârvulescu și alții, care au făcut cu aplomb propagandă lui Victor Ponta. Nu știu dacă vă aduceți aminte de momentul când jurnalistul Ion Cristoiu de la Evenimentul zilei declarase în emisiunea lui Bogdan Rareș ,,Jocuri de putere”, că de data asta, după ce-au pierdut președinția de două ori ,,la mustață”, PSD-iștii sunt foarte hotărâți, determinați, să câștige alegerile prin Victor Ponta și nu se vor da în lături de la nimic…
      Mai trebuie precizat și faptul că la B1TV, un jurnalist spunea că doi șefi de secție de la DNA au fost schimbați pentru că exista dosarul fraudei electorale a vice-premierului Liviu Dragnea, care a coordonat campania PSD-ului la ultimele alegeri. Cum se face că tocmai dânsul a fost răsplătit și decorat recent în public cu o medalie de către însuși Patriarhul mason Daniel, pentru … sprijinul financiar acordat mănăstirii Hurezi din județul Vâlcea și i s-a cântat acestui politician foarte versat ,,Vrednic este…”?
      Nădăjduiesc că de data aceasta, procurorii vor deschide o anchetă adevărată și vor merge până la capăt în cazul morții suspecte a doctorului psihiatru Florin Tudose, pentru că ne dorim aflarea adevărului iar acest caz seamănă izbitor cu cel al asasinării prin iradiere a senatorului Antonie Iorgovan, care dezvăluise cu mult curaj adevărata față a organizației masoneriei. Sper ca adevărul să iasă ca întotdeauna la lumină, mai devreme sau mai târziu, de preferat mai repede, oricât s-ar strădui forțele întunecate să împiedice acest lucru…

      Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 13 octombrie 2014

TudosePonta_afÎn “Psihopolitica” – volumul său de analiză a comportamentului public al politicienilor, lansat chiar în această săptămână – psihiatrul Florin Tudose a comentat şi felul în care face politică Victor Ponta. Primul-ministru a fost deseori ţinta criticilor aduse de cunoscutul psihiatru. Rugat de jurnalişti să facă portretul psihologic al politicianului Victor Ponta, Florin Tudose a comentat:

“Profilul de prezidenţiabil al lui Ponta nu există. După cum ştiţi, Lukoil a cerut avizele pentru a reîncepe producţia. Iată că cineva (Traian Băsescu, n.red.) le-a vorbit pe interesul lor, de băieţi, şi au înţeles că nu le merge cu şantajul”, a concluzionat Tudose, citat de realitatea.net.

La întrebarea “pentru cine luptă Victor Ponta”, psihiatrul are un răspuns simplu: “Luptă pentru persoana domniei sale, nici pentru ţară, nici pentru partid”.
Tudose a mai observat că Ponta practică un “cameleonism”, dorind să fie mereu în centrul atenţiei, aşteptând aplauze din toate părţile şi preluând cu o uşurinţă periculoasă idei de la alţi contracandidaţi, inclusiv de la Traian Băsescu.

Administraţia condusă de Victor Ponta ar fi una dictatorială, crede Florin Tudose.

“El vrea o dictatură personală, nu prezidenţială. Pontismul s-ar instaura imediat”, a spus profesorul de psihologie, citat de Realitatea TV.

22 de gânduri despre „DOCTORUL PSIHIATRU FLORIN TUDOSE A FOST ASASINAT DE MASONERIE PENTRU CRITICILE DURE ADUSE LUI VICTOR PONTA? – Radu Iacoboaie, 13 octombrie 2014

    1. raduiacoboaie Autor post

      COMENTARII SEMNATE DE ,,UN OM CARE IUBEȘTE DREPTATEA” LA ARTICOLUL ,,CINE S-A AFLAT MEREU ÎN SPATELE CAMPANIEI DE DENIGRARE A PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI? DAN VOICULESCU, PARTENERUL LUI VICTOR PONTA!” – Radu Iacoboaie, 10 octombrie 2014:

      Victor Ponta ucigașul de procurori dimpreună cu socrul său Ilie Sârbu vinovat de complicitate la genocid, prin faptul că a închis porțile catedralei din Timișoara la revoluție, au legătură directă cu cazul Robert Turcescu.
      Doar copiii pot să creadă în povestea cu ofițerul acoperit al armatei române. Serviciul de contrainformații al armatei nu a avut decât cadre active, nu rezerviști. Cei care au făcut armata știu despre ce vorbesc. Despre ofițerii CI este vorba.
      Un livret militar cu un grad onorific obținut după niște cursuri la Academia Militară și dat pentru faptul că era un jurnalist de marcă, precum și niște făcături de ștate de plată, nu dovedesc absolut nimic.
      Aici avem de a face cu un fapt de o gravitate extremă. Acest Robert Turcescu pur și simplu îi înnebunise. Nu mai suportau să audă în fiecare zi: „Ponta, mai guvernăm și noi ceva?”
      Familia de criminali a lui Ponta trebuia să scape de Robert Turcescu. Ideea le-a dat-o fără să vrea Băsescu, cu ofițerul acoperit.
      Turcescu a spus la B1 Tv: mi-au pus în mână dosarul. Dosarul cu făcătura respectivă, evident. Dosarul făcătură publicat de Turcescu pe blog, dosar care nu convinge pe nimeni.
      Însă Robert Turcescu, dacă ați băgat bine de seamă, tremura din toate încheieturile. Tremura pentru că fusese amenințat. N-ar fi cedat dacă l-ar fi amenințat pe el cu moartea.
      Robert Turcescu a cedat pentru că i-au amenințat copilul cu moartea. L-au amenințat că-i omoară copilul și i-au pus în mână făcătura de dosar, scuza pentru a părăsi postul de televiziune. În cel mai ordinar stil mafiot. Familia de criminali, canaliile de Ponta și Sârbu au rezolvat problema.
      Uite cine va să vină președintele României. Poate se mai trezesc și unii ce-și zic creștini ortodocși. Ca să nu mai arunce cu pietre în cei care se luptă să scape țara de acești criminali.

      Orice om cu elementară și sănătoasă judecată ar trebui să-și pună întrebarea firească: de ce-l urăsc atât de mult pe Traian Băsescu bandele de hoți care alcătuiesc Parlamentul României? Atât de mult încât să-l demită de două ori. De ce-l urăsc atât de mult televiziunile unor hoți ca Ghiță și Voiculescu? Voiculescu, cel care și-a turnat verișoara primară la securitate și cel care a fost numit cancerul politicii românești, cel care și-a însușit sutele de milioane de dolari ale lui Ceaușescu. Orice om cu bun simț și cu un dram de morală într-însul ar trebui să-și pună aceste întrebări. Chiar dacă nu-l iubește pe Băsescu.
      A pune semnul egalității între Băsescu și hoți și criminali precum Năstase, Ponta,Voiculescu, Iliescu, însemnă a vorbi cu mare păcat. Mai ales pentru cei care se pretind creștini și ortodocși pe deasupra.
      A lovi și a insulta în mod ordinar pe cel care mai lucrează un dram de dreptate în această țară și a te face că nu vezi hoțiile și crimele strigătoare la cer ale unui Voiculescu sau Ponta, nu numai că nu este o dovadă de spirit creștin, dar arată o întunecime a minții și o strâmbătate cel mai adesea interesată. Dovada cea mai bună în acest sens este acest saccsiv, care animat fiind de ”spiritul dreptății creștine” se alătură corului compus din hoții și criminalii acestei țări.
      A preluat în mod ostentativ articolul referitor la Elena Udrea, pentru a linșa un creștin care se mai luptă pentru ceva bun în țara aceasta, dar în acest timp saccsiv s-a făcut că nu vede dezvăluirile cutremurătoare care îl arată pe Victor Ponta ca fiind asasinul unui procuror. Să fie această omisiune una interesată, sau una ce ține de strâmbătatea minții?
      ”Luminat” la minte fiind, saccsiv îl plângea mai ieri cu lacrimi de crocodil pe ips Teodosie, cum că l-a luat DNA la întrebări. Cică sistemul îi vrea răul lui Teodosie. Păi ips Teodosie chiar face parte din acest sistem ticăloșit, măi saccsiv!
      Ips Teodosie crede că s-a făcut proprietar peste Duhul Sfânt și Îl dă pe bani, pe mulți bani, cui dorește el. Face popi pe bani, pe bandă rulantă, acest Teodosie. Zic așa că doar o pricepe și saccsiv despre ce este vorba. Că poate de simonie nu a auzit. Că dacă auzea băga la cap și vorbele Sfântului Apostol Petru care a zis: „Piară banii tăi, și tu împreună cu ei!, pentru că ai socotit că darul lui Dumnezeu se dobândește cu bani; în chemarea aceasta tu n-ai parte și nici moștenire.” (FA 8, 20-21)
      Iar Teodosie chiar a fost prins în flagrant, pentru asta dă el socoteală acum. Sărind în barca lui Teodosie acest saccsiv doar ce s-a alăturat celor care își bat joc de Sfântul Apostol Petru.
      Am ilustrat aici modul de gândire al lui saccsiv, mod de gândire care duhnește de la o poștă. Duhnește a strâmbătate, neplăcută lui Dumnezeu și sfinților lui, duhnește a interes.
      Iar dacă saccsiv și adepții lui ar fi trăit în alte epoci, la dexteritatea pe care o au în a da cu pietre, chiar că săvârșeau ”mari minuni”. O Maria Egipteanca, spre exemplu, n-ar mai fi apucat să ajungă sfântă, c-o omorau mai întâi cu pietre saccsiv și banda lui.
      Referitor la sistem. Noi și grecii facem parte din Europa, cu părțile ei mai rele sau mai bune. Nu putem să sărim în stepele Asiei doar pentru că așa vrea filorusul saccsiv. În paranteză fie spus, dacă rușii în frunte cu Putin îl atacă pe Băsescu, de ce n-ar face același lucru și filorusul saccsiv?
      Noi și grecii avem misiunea de la Dumnezeu să arătăm lumii ce înseamnă credința cea adevărată. Poate că unii n-au priceput acest lucru. Mântuitorul n-a stat închis într-un turn de fildeș, ci s-a dus în mijlocul păcătoșilor. Ca popoare ortodoxe trebuie să facem același lucru. Bineînțeles păstrându-ne cu sfințenie valorile.
      Doar un exemplu vreau să dau aici. Opera Părintelui Arsenie Boca, de o excepțională valoare, dacă ar fi tradusă în limbile de circulație internațională pe mulți i-ar aduce la credință. Dar cine să facă acest lucru?

      Apreciază

      Răspunde
    2. radu iacoboaie

      România marilor neliniști – cu prof. univ. dr. Florin Tudose (USH – Matei Georgescu)
      Publicat pe 10 dec. 2013

      Prof. dr. Florin Tudose a înființat și organizat împreună cu prof. dr. C. Gorgos primul centru de sănătate mintală din România, în 1980. De asemenea, a înființat și primul serviciu de psihiatrie de legătură, devenit centru de referință pentru reforma în psihiatrie din România, în 1995. Printre lucrările publicate de prof. dr. Florin Tudose se află „Psihiatria medicului de familie” (2013), „Tratat de psihopatologie și psihiatrie pentru psihologi” (2011), „Psihiatria în practica medicală” (2007), „Psihopatologie și orientări terapeutice în psihiatrie” (2007), „Fundamente în psihologia medicală – psihologie clinică și medicală în practica psihologului” (ediția I – 2003; ediția II – 2006) etc. Un loc aparte îl reprezintă lucrarea „Psihopolitica – fals tratat de psihopatologie socială” (1996), reeditată și completată în 2004 sub titlul „Psihopolitica recidivă”, care face o amplă analiză a fenomenelor petrecute în ultimele două decenii în spațiul socio-politic românesc, oferind o galerie de portrete ale celor aflați pe prima scenă a politicii locale. Este membru titular în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor al Municipiului București din 2005, consilier al Programului Național „Educație pentru sănătate în școala românească” din 2003 și consultant al Ligii Române pentru Sănătate Mintală din 2003. Prof. dr. Florin Tudose este laureat al premiului Asociației Române de Psihiatrie pentru excelență în psihiatrie pe anul 2008. AGERPRES

      Doamne ajută!

      Apreciază

      Răspunde
    1. radu iacoboaie

      PSIHOPOLITICA – O LUCRARE DESPRE POLITICIENI DIN ROMÂNIA

      Dă clic pentru a accesa xxxxxpsihopolitica-20pp.pdf

      Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, este complice.
      George Orwell

      SUMAR

      Mulțumiri ……………………………………………………………………………………7
      Argument 1 ………………………………………………………………………………..9
      În loc de argument 2* …………………………………………………………………11

      Complexul puterii ……………………………………………………………………….15
      Ion Iliescu ………………………………………………………………………………….16

      Revoluție, eșecuri și destine ………………………………………………………..18
      Adrian Năstase …………………………………………………………………………. 20
      Zoe Petre ………………………………………………………………………………….23
      Cristian Diaconescu ……………………………………………………………………29
      Adrian Severin …………………………………………………………………………..31
      Bogdan Olteanu ………………………………………………………………………..32
      Mihai Stănișoară ……………………………………………………………………….35
      Victor Atanasie Stănculescu ………………………………………………………..37
      Mircea Coșea ……………………………………………………………………………38

      Perversul psihosocial ………………………………………………………………… 40
      Colonel (R) Mircea Dogaru ………………………………………………………….41
      Cătălin Voicu ……………………………………………………………………………. 44
      Robert Negoiță …………………………………………………………………………. 46
      Marius Marinescu „Bideu“ …………………………………………………………… 48
      Ristea Priboi …………………………………………………………………………….. 49

      Narcisiacii ……………………………………………………………………………………51
      Laurențiu Crin George Antonescu ………………………………………………… 52
      Alina Mungiu Pippidi …………………………………………………………………… 53
      Octavian Paler …………………………………………………………………………… 55

      Megalomanii ……………………………………………………………………………….57
      Tudor Chiuariu ………………………………………………………………………….. 58
      Codrin Ștefănescu …………………………………………………………………….. 60
      Miron Cozma ………………………………………………………………………………61
      Sorin Mircea Oprescu ………………………………………………………………… 62

      Paranoiacii ………………………………………………………………………………… 64
      Nicolae Ceaușescu …………………………………………………………………….. 68
      Elena Ceaușescu ……………………………………………………………………….. 69
      Ioan Ghișe …………………………………………………………………………………..71
      Cătălin Ivan ……………………………………………………………………………….. 72

      Mobiluri și alibiuri ……………………………………………………………………….. 74
      Klaus Werner Iohannis ………………………………………………………………….75
      Sorin Frunzăverde ……………………………………………………………………….77
      Karl Marx ………………………………………………………………………………….. 78
      Mircea Geoană ………………………………………………………………………….. 79
      ÎPF Daniel Ciobotea ……………………………………………………………………..80

      Adaptarea ………………………………………………………………………………….. 82
      Remus Florinel Cernea ………………………………………………………………… 83
      Mihăiță Calimente ……………………………………………………………………….. 85
      Mirel Palada ……………………………………………………………………………….. 87

      Despre o psihopatologie politică de creștere în tranziție ……………………. 89
      Petre Roman ………………………………………………………………………………..91
      Nicolae Văcăroiu …………………………………………………………………………. 92
      Victor Ciorbea …………………………………………………………………………….. 94
      Mugur Isărescu …………………………………………………………………………… 96
      Emil Boc …………………………………………………………………………………….. 97

      Ura ……………………………………………………………………………………………..99
      Adolf Hitler ……………………………………………………………………………….. 100
      Laszlo Tőkes ……………………………………………………………………………. 102
      Norica Nicolai …………………………………………………………………………… 104

      Despre râs ……………………………………………………………………………….. 106
      Traian Băsescu …………………………………………………………………………..107
      Teodor Meleșcanu …………………………………………………………………….. 109
      Monica Macovei ………………………………………………………………………… 110

      Complexații ………………………………………………………………………………. 112
      Stelian Tănase …………………………………………………………………………. 113
      Elena Gabriela Udrea ………………………………………………………………… 115
      Ion Cristoiu ………………………………………………………………………………. 117

      Abandonații ………………………………………………………………………………. 119
      Mao Tse-Tung …………………………………………………………………………… 120
      Regele Mihai I …………………………………………………………………………….122
      Fidel Castro ……………………………………………………………………………….123

      Timizii ………………………………………………………………………………………..125
      Cătălin Marian Predoiu ………………………………………………………………..126
      Theodor Dumitru Stolojan ……………………………………………………………129

      Bizarii ……………………………………………………………………………………….. 131
      Ioan Avram Mureșan ……………………………………………………………………132
      Gheorghe Funar …………………………………………………………………………134
      Radu Ștefan Mazăre ……………………………………………………………………135

      Anonimii și sindromul Procopius din Caesarea ………………………………..137
      Andrei Marga ……………………………………………………………………………..138
      Mugur Ciuvică …………………………………………………………………………… 140
      Corneliu Vadim Tudor ………………………………………………………………….145

      Mitomanii …………………………………………………………………………………..147
      Dan Matei Aghaton …………………………………………………………………….148
      Varujean Vosganian ……………………………………………………………………150
      Victor Viorel Ponta ……………………………………………………………………. 151

      Grosolanii ………………………………………………………………………………….154
      Nicușor Constantinescu ………………………………………………………………155
      Radu Stroe ………………………………………………………………………………. 157
      Traian Decebal Remeș………………………………………………………………..158
      Mitică Dragomir ……………………………………………………………………….. 160
      Cristiana Irina Anghel ……………………………………………………………….. 161

      Senzitivii ……………………………………………………………………………………163
      Dan Șova ………………………………………………………………………………….164
      Emil Constantinescu …………………………………………………………………..166

      Bovaricii …………………………………………………………………………………….168
      Alexandru Paleologu ……………………………………………………………………169
      Ludovic Orban ……………………………………………………………………………170
      Adriean Videanu………………………………………………………………………….172

      Vanitoșii …………………………………………………………………………………….174
      Gigi Becali ……………………………………………………………………………….. 175
      Dan Voiculescu …………………………………………………………………………. 177
      Călin Tăriceanu ………………………………………………………………………….178

      Histrionicii ………………………………………………………………………………… 181
      Cristian Victor Popescu Piedone …………………………………………………..182
      Mircea Badea ……………………………………………………………………………184
      Mihai Tatulici ……………………………………………………………………………..185

      Sindromul Cicciolina …………………………………………………………………..187
      Mircea Diaconu ……………………………………………………………………….. 188
      Ilie Năstase …………………………………………………………………………….. 190
      Sorin Ilieșiu …………………………………………………………………………….. 191

      Om bogat ………………………………………………………………………………..193
      Sorin Ovidiu Vântu…………………………………………………………………….197
      Marian Vanghelie ……………………………………………………………………..199
      Dinu Patriciu ……………………………………………………………………………200

      Politică și vânătoare ………………………………………………………………… 202
      Ilie Sârbu ……………………………………………………………………………….. 204
      Ion Țiriac ……………………………………………………………………………….. 206

      Coplagiatorii …………………………………………………………………………….208
      Mircea Beuran ………………………………………………………………………… 210
      Ecaterina Andronescu ……………………………………………………………….212
      Liviu Pop …………………………………………………………………………………213

      Baronita …………………………………………………………………………………..215
      Vasile Blaga ……………………………………………………………………………..216
      Markó Béla ………………………………………………………………………………218
      Relu Fenechiu ………………………………………………………………………….220
      Valeriu Ștefan Zgonea ……………………………………………………………….221
      Marian Oprișan ……………………………………………………………………….. 222

      Minciuni și mincinoși …………………………………………………………………. 224
      Sorin Roșca Stănescu ………………………………………………………………. 227
      Eugen Gheorghe Nicolăescu ……………………………………………………… 232

      Delirul de mass-media ………………………………………………………………. 234
      De la OTV-izare la ghițificarea televiziunilor României ……………………. 237
      Corina Drăgotescu …………………………………………………………………… 239
      Mihai Gâdea ……………………………………………………………………………. 240
      Mircea Toma ……………………………………………………………………………. 242
      Dan Cristian Diaconescu …………………………………………………………… 245

      Despre manipulare …………………………………………………………………… 247
      Viorel Hrebenciuc …………………………………………………………………….. 248
      Răzvan Emil Theodorescu …………………………………………………………. 249
      Vasile Dîncu ……………………………………………………………………………. 250

      Despre sufletul românesc, patriotism și identitate
      națională în țara lui Caragiale ……………………………………………………. 252
      Miron Tudor Mitrea …………………………………………………………………… 255
      Titus Corlățean ………………………………………………………………………… 256
      Ioana Maria Petrescu ……………………………………………………………….. 258
      Cristian Mihai Adomniței…………………………………………………………….. 260
      Radu Duda, Principe Al României ………………………………………………..261

      Lucrare practică ………………………………………………………………………. 266
      Nu există țară pentru psihiatru …………………………………………………… 270
      În loc de postfață : avertisment ………………………………………………….. 272

      Apreciază

      Răspunde
  1. 7ony

    Radule vreau sa raman neutru fara a apara sau incrimina pe nimeni si cred ca ortodoxia cu politica nu trebuie sa stea in aceeasi barca.Catolicismul face asta si vezi unde s-a ajuns!Sau stii tu o cale de mantuire prin politica.Alege tabara care te reprezinta.Politica este o masca,viclenie,minciuna,coruptie,mizerie morala si sufleteasca in contradictie totala cu credinta ortodoxa!Ai curajul si intelepciunea si alege!

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Așa cum am scris în articolul în care am spus că știința nu este incompatibilă cu credința noastră în Dumnezeu, a face politică în sensul bun al cuvântului nu este păcat. Adandonarea interesului național și lipsa iubirii aproapelui nostru (inclusiv sau mai ales neamul din care facem parte) reprezintă un păcat și chiar un mare păcat… Mai este și pilda talanților. Fiecare să-și înmulțească talanții dați de Dumnezeu… Nu să-i îngropăm, pentru că chipurile… politica este în totală contradicție cu credința ortodoxă… Citiți pe părintele profesor Dumitru Stăniloae, pe Petre Țuțea, Nichifor Crainic, Costion Nicolescu și mulți alții și vă veți convinge că resemnarea și nepăsarea nu sunt virtuți, ci dimpotrivă…

      Apreciază

      Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        Rămân doar oportuniștii, mincinoșii și corupții, precum: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleșcanu (toți patru sunt în tandem, în înțelegere!), Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Șerban Mihăilescu, Călin Georgescu, Vasile Blaga și mulți, mulți alții, politicieni, jurnaliști, afaceriști…

        Apreciază

  2. Ionut

    Nu am urmarit emisiunea. Dupa ce am citit articolul, mi se pare si mie foarte suspect.
    Am si o intrebare retorica: cum tu, (fost) ofiter SIE, care stii mai bine decat altii ce inseamna interesul national, ai putut sa faci cadou catre KazMunayGas 400.000.000 de dolari?!

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Ar fi bine s-o vezi. Chiar dacă domnul doctor avea unele opinii ecumeniste… Așa cum și senatorul Antonie Iorgovan făcuse parte din PSD… Se vede treaba că în partide există și unii oameni de bună credință sau care au curajul mărturisirii adevărului, precum senatorul Valer Marian tot din PSD, ACTUALMENTE EXCLUS DIN PARTID…

      Apreciază

      Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        FOARTE EDIFICATOR ESTE FAPTUL CĂ INTERPELĂRILOR SENATORULUI VALER MARIAN, ACTUALUL PRIM-MINISTRU VICTOR VIOREL PONTA NU I-A RĂSPUNS ÎN NICIUN FEL… PENTRU A NU SE MEDIATIZA SAU A RIDICA SEMNE DE ÎNTREBARE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE TRECUTUL DÂNSULUI, CÂND CA PROCUROR A FOST RACOLAT DE SIE (aripa nereformată la acea vreme, în 1997, formată din foști securiști filo-sovietici precum Teodor Meleșcanu însuși)…
        Vă dați seama ce s-ar alege din România, dacă ar fi ales Ponta președinte și să fie condus din umbră, ca și până acum nu doar de generalul Cornel Biriș care l-a recrutat (atunci director adjunct al SIE!), ci și de Teodor Meleșcanu și masoneria procomunistă (cu opțiuni externe îndreptate spre China și KIM Jong Un)…
        VICTOR PONTA ESTE OPȚIUNEA POLITICĂ A MASONERIEI! AȘA CUM S-A ÎNTÂMPLAT ȘI ÎN CAZUL PATRIARHULUI DANIEL CIOBOTEA!
        Adevărul va ieși la lumină oricum cât de curând… Președintele României poate face și multe alte dezvăluiri explozive, dacă nu va fi asasinat, împușcat, după cum își exprimase temerea scriitorul Octavian Hoandră la emisiunea Jocuri de putere moderată de Bogdan Rareș pe Realitatea TV…
        Știm că au mai fost asasinați destui președinți de stat care au deranjat agenda masoneriei, dintre care chiar câțiva președinți americani, mai cunoscut fiind cazul lui John Fitzgerald Kennedy…

        Apreciază

Lasă un comentariu