ABSENTEISMUL LA VOTAREA DIN MEDIUL URBAN NE VA ADUCE DICTATURA LUI VICTOR PONTA! – Radu Iacoboaie, 9 octombrie 2014

images  index

140837201588642655886_telenovela_5-800x580  1604418_10203894969747211_3669305604661660374_n

  ,,Tu, Doamne, ne vei păzi și ne vei feri de neamul acesta în veac. Căci atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni.” (Psalmul 11 Al lui David, 7-8)

  Frați români, una din marile intoxicări din mass media este opinia și atitudinea boicotării alegerilor, pe motivul nelegitimității actualei clase politice și neîncrederii în toți politicienii din România. Acest atac în fond disimulat la funcționarea edificiului democrației vine din partea megapartidului de stânga Partidul Social Democrat și satelitului său Partidul Conservator. Ne miră acest fapt când știm că aici, în asemenea partide regăsim cel mai mult fosta nomenclatură comunistă și Securitate?
  Adevărul privind exercițiul votului este însă că tocmai participarea activă a cetățeanului prin votul acordat este garanția funcționării unui sistem cu adevărat democratic pluripartidist în orice stat din lume.
   Marile scandaluri de corupție din ultima vreme precum Microsoft, EADS (privind securizarea frontierei UE), Loteria, Lukoil, Petrom, în care apar multe nume sonore din partidul lui Ponta, precum și investigarea recentă a președintelui CJ din Brașov, Aristotel Căncescu, cel mai bogat baron psd-ist ne arată cât de mult a avansat cancerul corupției instituționalizate în organismul societății românești. Pentru că și Parlamentul României reprezintă eminamente o instituție a statului român și încă una de bază…


  Prin urmare, tocmai pentru salvarea unor baroni și demnitari din arcul de guvernământ și altor funcționari și afaceriști din cadrul și din jurul PSD-ului s-au luat unele măsuri strategice și concepute expres care să le asigure câștigarea alegerilor prezidențiale.
  Ați auzit poate de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.646 din 2 septembrie 2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administrația publică locală, prin care s-a permis traseismul politic până la alegerile prezidențiale, adică migrarea unor primari de la un partid la altul. Presa a dezvăluit faptul că unii primari au migrat către putere, spre PSD, ademeniți cu promisiuni și fonduri europene pentru diverse proiecte locale.
  Ați auzit poate și de OUG 12/2014 privind modificarea Legii nr. 35/2008, publicată în MO din 24 martie 2014 privind modificarea Legii pentru alegerea președintelui, ca o dedicație pentru Partidul Mișcarea Populară, partid nou constituit la inițiativa președintelui Traian Băsescu, prin care s-a adus condiția expresă prin care reprezentanții și observatorii de la alegeri trebuie să facă parte dintr-un partid care face parte dintr-un grup parlamentar… Ori PMP nu are grup iar la momentul ultimelor alegeri parlamentare nu era constituit ca partid și deci nu se mai putea încadra în sintagma ”partide politice parlamentare”, precum și în situațiile prevăzute potrivit Legii 370 din 2004. Aceasta înseamnă practic că PMP nu poate verifica în secțiile de votare corectitudinea alegerilor…
  În situația de față, în care și televiziunea publică, trusturi media și alte canale TV sunt aservite puterii PSD, în care marketingul electoral este total inegal (PSD are fonduri uriașe în acest sens și a împânzit țara cu materiale electorale dar și cu ,,cadouri” electorale și diverse promisiuni față de alegători), când bucureștenii au fost lăsați mai mult timp fără apă caldă (ca parte a strategiei perfide a PSD pentru a descuraja votarea din partea electoratului informat, care de regulă nu votează cu partidele de stânga și să vină la vot doar electoratul lor), nu ne rămâne nouă, celor care trăim în mediul urban, decât să ne mobilizăm să mergem masiv la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie (primul tur) și să votăm bunăoară pe doamna Elena Udrea, pentru că este singurul candidat onest care luptă împotriva lui Victor Ponta și care poate să conducă România în direcția cea bună.
  Îndemnăm pe toți românii de bună credință să iasă la vot și să dea o șansă schimbării actualei clase politice măcinată de corupție și interese personale și de grup. Dacă, Doamne ferește ajunge președinte Victor Ponta sau Klaus Iohannis, credem că lucrurile se vor înrăutăți foarte mult. Nu numai că vor câștiga următoarele alegeri locale și parlamentare folosind pârghiile instituțiilor statului român, pe care le vor aservi ca și în alte perioade când au fost la putere, dar vor da undă verde unei corupții și mai mari, vor da multe legi cu un pronunțat caracter antiromânesc și anticreștin, precum legea privind insolvența personală, legea privind autonomia ținutului (așa-zis) secuiesc etc.
  Frați români, dați o șansă României și viitoarelor generații. Ponta a promis 1 000 000 de locuri de muncă și s-au pierdut peste 80 000. Dați o șansă tinerilor să lucreze în România și să nu fie obligați de situație să meargă în străinătate pentru a presta cele mai grele munci de acolo. Votați cu cine vă dictează conștiința, dar numai votați! Fiecare vot contează până la urmă, deși adversarii democrației vor să credem că voturile noastre nu au niciun rost.
  Dacă nu ne vom prezenta la vot, le dăm posibilitatea corupților să fraudeze alegerile și să guverneze în continuare. Ei pot măslui voturile semnând în locul nostru, pentru că foarte puțini dintre noi s-ar duce ulterior să verifice dacă nu cumva a semnat altcineva în locul nostru.
  Să ne rugăm bunului Dumnezeu să-i dăruiască românului mintea cea de pe urmă și înțelepciune pentru ca să putem întârzia astfel lucrarea antihristului care își face simțită prezența tot mai mult în lume, pregătind terenul falsului Mesia.
  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi păcătoșii! Doamne, ocrotește neamul nostru românesc. Amin

   Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 9 octombrie 2014

33 de gânduri despre „ABSENTEISMUL LA VOTAREA DIN MEDIUL URBAN NE VA ADUCE DICTATURA LUI VICTOR PONTA! – Radu Iacoboaie, 9 octombrie 2014

 1. Pingback: ABSENTEISMUL LA VOTAREA DIN MEDIUL URBAN NE VA ADUCE DICTATURA LUI VICTOR PONTA! – Radu Iacoboaie, 9 octombrie 2014 | Radu Iacoboaie | radupopescublog

 2. Irina

  Da cred ca asa stau lucrurile, dar sa fim seriosi in acelasi statut de securisti si comunisti intra si Base cu ai lui. Eu una nu-mi pot da votul nici lui Base, dar nici lui Ponta, prefer pe cineva care nu a mai fost pana acum in politica, de preferat un independent care sa nu fi facut vreodata parte din politica din 89 in coace. Nu vreau sa fac politica, dar daca aud la un candidat la alegeri ca are in plan lucruri bune, ma bate gandul sa-l votez. Mama se uita zilnic la Dan Diaconescu si fiind cu ea fara sa vreau am auzit ce are de gand sa faca daca ar deveni presedinte. In primul rand si cel mai important lucru este ca s-a declarat impotriva dictaturii electronice si actelor cu cip, chiar a avut emisiuni in care a vorbit puternic impotriva acestor acte, desi le-a tratat mai mult dpv stiintific, dar e bine si asa decat deloc, si in plus are in plan si alungarea din tara a anumitor investitori straini care dauneaza tarii fiind vizati in special cei ce atenteaza la bogatiile solului aur, petrol, gaze de sist si altele, are in paln si dezvoltarea agriculturii, inlesnirea achizitionarii utilajelor de catre orice om si asocierea pamanturilor sub conducerea romanilor si nu strainilor si acordarea de subventii consistente pentru cei ce merg pe agricultura bio. . A afirma deasemenea ca are in momentul de fata mai mult decat si-ar dori un om si de aceea nu-l intereseaza decat sa faca un bine tarii. Poate o sa-mi spuneti ca poate minte, de acord exista si aceasta optiune, dar macar nu a mai fost pana acum la conducerea tarii, de aceea nu poti garanta in nici un fel daca minte sau spune adevarul atat timp cat nu a avut sansa sa deminstreze un lucru sau contrariu. In schimb cei din partidele consacrate s-au tot perindat pe la conducere din 89 in coace si au demonstrat decat ca au furat si au distrus tara asta. Nu vreau sa va impun pe cine sa votati, dar v-am dat doar un sfat de care daca vreti tineti seama sau nu. Eu una sunt multumita de politicile lui si i-as da credibilitatea, urmand sa nu-l mai votez vreodata daca incalca ceea ce a promis.

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Și eu l-am creditat pe Dan Diaconescu o vreme, până când am descoperit pe net că are legături cu masoneria. Apoi, în luna iulie anul acesta a fost oarecum cooptat de către Guvernul Ponta. Este inadmisibil pentru un om cu principii.

   Victor Ponta a bagat PPDD in Guvern
   de Red. Politic HotNews.ro
   Joi, 3 iulie 2014, 12:02 Actualitate | Politic

   Premierul Victor Ponta l-a numit pe Liviu Neagu, secretarul general al PPDD, in functia de secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Neagu devine astfel primul oficial al Partidului Poporului – Dan Diaconescu numit intr-o functie guvernamentala dupa incheierea protocolului politic intre PSD si PPDD. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca inca doi lideri PPDD ar urma sa fie numiti secretari de stat.

   E vorba despre Eduard Dumitrascu si Radu Orzata. Eduard Dumitrascu este consilier judetean la Consiliul Judetean Buzau si a fost, pentru o scurta perioada, membru in Consiliul de Administratie al TVR.

   Radu Orzata este fiul lui Alexandru Orzata, fost director general al Alro Slatina.

   Apreciază

   Răspunde
   1. aha

    buna seara. si care e presedintele ala ortodox dintre cei 14 care ni se baga pe gat? Elena Udrea cumva? nu prea inteleg mesajele dumneavoastra. sunteti ambiguu sau manipulator. ori nici dumneavoastra nu stiti ce mai sunteti. incepeti cu un videoclip ( de fapt o cantare) ortodox dupa care introduceti 2 videoclipuri manipulatoare…care nici macar nu sunt din 2014! de fapt….mai stiti pe unde calcati? sau mergeti asa….cu o lanterna de intuneric (daca o exista asa ceva) in fata! va inchide blogul daca nu faceti campanie electorala? va ia jucaria?

    Apreciază

   2. radu iacoboaie

    Acum cand ne intreptam cu pasi repezi de alegeri ne intrebam ce importanta are votul nostru si care este motivul pentru care trebuie sa ne prezentam la vot. (…)
    Surprinzător sau nu, imediat îmi venea în minte o singură întrebare: “Voi aţi votat la ultimele alegeri?” Iar răspunsul era invariabil acelaşi: “De ce aş fi făcut asta?”

    Păi atunci dă-mi voie să îţi spun că prin lipsa ta de la vot ţi-ai cam aranjat viitorul în ţara ta. Asta nu înţegem noi. Prin absenţa de la vot, girăm invariabil nişte conducători care ajung să facă ceea ce fac acum: să batjocurească instituţiile statului, oamenii, legea… totul.
    Tocmai de aceea spuneam şi aici este nevoie ca partidele, societatea civilă, fiecare dintre noi, să convingem pe fiecare om de importanţa votului său. Şi cât de mult s-ar schimba lucrurile dacă nu l-am mai vinde datorita ,,mitei electorale”.
    Conform teoriei democraţiei, un guvern este legitim în măsura în care a adunat cele mai multe voturi în cadrul alegerilor electorale.
    Mi se pare ca fiecare om ar trebui sa aiba o opinie asa ca ar trebui ca fiecare cetatean al Romaniei sa mearga la vot. Dar in Romanie este lipsa de educatie si de valori morale.Fiecare vrea ceva dar nu ofera nimic in schimb. Este tot ce pot sa spun… Sper ca poate noi tinerii vom reusii sa schimbam ceva.
    Atunci cand nu suntem multumiti de situatia din tara trebuie sa ne intrebam ce am facut pentru ca tara sa nu fi ajuns in situatia acesta!
    Alegerile sunt unul dintre cele mai importante instrumente cu ajutorul caruia cetatenii pot influenta procesul decizional public. Votul este o expresie formala a preferintei cetateanului in privinta unui candidat sau a unei propuneri normative. Alegerile se produc, in general, la scara larga – nationala sau regionala – dar o de o importanta similara pentru indivizi si guvernanti sunt si alegerile locale, organizate la nivel de comunitati mici.

    Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in unanimitate de Adunarea Generala a Natiunilor Unite in anul 1948 recunoaste rolul unor alegeri deschise si transparente in asigurarea dreptului fundamental al omului de a participa la guvernare.

    Articolul 21 al acestui document statueaza:
    Orice persoana are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentanti liber alesi;
    Orice persoana are dreptul de acces egal la functiile publice din tara sa;
    Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc in mod periodic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmind o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului.
    Suntem nemultumiti de alesii locali si nationali insa nu ne ducem la vot, suntem critici atunci cand guvernantii ne dezamagesc insa nu am votat de ceva ani!
    Ce e de facut?…trebuie sa mergem sa votam, sa-i convingem pe cei care sunt indiferenti in campanii sa-si aleaga reprezentantii….este un act democratic!

    Votul este cel mai puternic instrument conceput vreodata de un om pentru eliminarea nedreptatii si distrugerea teribilelor ziduri care ingradesc oamenii.”
    Lyndon B. Johnson

    Sursa: http://iulianafuior.wordpress.com/2011/09/18/responsabilitatea-votului-si-importanta-acestuia-pentru-societate/

    Apreciază

   3. raduiacoboaie Autor post

    Scrie undeva că un ortodox practicant nu are voie să analizeze politica din România? Sau să discute probleme legate de politică? Mai bine spuneți ce doriți de fapt…

    Apreciază

   4. aha

    mi-ati bagat pe gat un articol din carta ONU din 1948. e…eu va bag pe gat un „articol” din Biblie: ” dupa roade ii veti cunoaste” carta ONU a facut numai prapad ….eu nu vad altfel. asa sunt eu ingust la minte. Sfanta Scriptura, in schimb, ne spune altceva: sa inversam punctul de vedere. adica sa asteptam roadele si dupa aia sa facem ce trebuie. pe cand in politica este exact invers! dar nici macar asa! ca roadele lui Basescu le stiti si dumneavoastra si eu si toata tara (nu vorbesc acum de roadele lui Ponta sau Iliescu). dar , desi le stim, tot incercam sa ne bezmeticim unii pe altii! nu pricep!
    imi dati citatul asta: „Orice persoana are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentanti liber alesi….”
    e na…chiar asa? de ce nu ati candidat dumneavoastra la presedentie?
    si mai intreb eu: poate cineva sa raspunda pentru pacatele mele in fata Domnului Iisus Hristos? poti dumneata sa raspunzi pentru mine ca eu daca ma duc la vot si votez Elena Udrea si se adevereste ca e uratoare de tara , eu nu am nicio vina? zi? poti face asta?
    pai atunci cum e fraza aia cu „prin reprezentanti alesi” . nu frate! fiecare va da socoteala pentru el insusi! pai eu nu prea accept democratia asta. asa sunt eu. nu vreau tiranie dar nu e buna nici democratia asta, asa cum e ea in stadiul actual! e numai minciuna …atat! eu nu vreau sa fiu partas la asa ceva. e simplu. nu ca nu imi pasa. ba chiar ma doare! dar atat pot face eu. asa consider eu. consider ca nu am pe cine vota! dumneata daca vrei sa alegi raul cel mai mic nu ai decat sa o faci! dumneata vei da socoteala in fata Domnului Iisus Hristos! nu va da socoteala Udrea! si nici Basescu sau Ponta pentru faptele dumitale. eu asa vad lucrurile! Doamne , Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

   5. raduiacoboaie Autor post

    Extraordinar! Citez din ce ai scris: ,,si mai intreb eu: poate cineva sa raspunda pentru pacatele mele in fata Domnului Iisus Hristos? poti dumneata sa raspunzi pentru mine ca eu daca ma duc la vot si votez Elena Udrea si se adevereste ca e uratoare de tara, eu nu am nicio vina?”

    Adică, este un păcat dacă votezi un candidat oricare ar fi acesta? Și trebuie spovedit? De unde ați scos asta? Nu este bine să facem politică în biserici. Asta pot înțelege. Dar PĂCAT??? Pentru că așa reiese din aceste afirmații și din celelalte.

    Apreciază

   6. aha

    aveti oarecum dreptate cu articolul mentionat. dar omul razbit de patimi oare e cu Sfanta Treime? trebuie neaparat sa fie mason? adica nu poate si un om ne-mason sa fie impotriva dreptei credinte? nu se poate asta? chiar si la noi in Romania? o tineti cu masoneria….de acord. dar nu e singura cauza ( sau efect). asa cred eu.

    Apreciază

   7. raduiacoboaie Autor post

    Interesant! Numai că nu sunteți deloc clar în exprimare. Totuși o să încerc să răspund.
    Ați întrebat că: ,,adica nu poate si un om ne-mason sa fie impotriva dreptei credinte?” Și eu vă răspund că, din câte știu numai masonii urăsc ortodoxia. Ceilalți oameni, din diverse confesiuni, tolerează ortodoxia și confesiunile creștine sau necreștine, cu condiția bineînțeles dacă nu sunt extremiști (adică pătimași, fanatici, ultraradicali).
    Masonii urăsc de moarte ortodoxia (inamicul public nr.1 pentru ei), tocmai pentru că diavolul urăște Adevărul, Care este Hristos. Diavolul este tatăl minciunii, cum spune Sf. Scriptură iar masonii în cunoștință de cauză sau nu, fac parte dintr-o organizație ermetică ocultă anticreștină!!! IAR CREȘTINISMUL AUTENTIC NU SE REGĂSEȘTE SAU NU EXISTĂ DECÂT ÎN ORTODOXIE, ORTODOXIE CARE ÎN TRADUCERE DIN GREACĂ ÎNSEAMNĂ DREAPTA CREDINȚĂ!

    Apreciază

   8. raduiacoboaie Autor post

    DOAR CINCI MOTIVE PENTRU A MERGE LA VOT

    1. ARGUMENTUL CEL MAI PUTERNIC PENTRU A MERGE LA VOT ESTE CONȘTIINȚA NOASTRĂ CIVICĂ ȘI PATRIOTISMUL. ARĂTĂM CĂ NE PASĂ ȘI CĂ NE IMPLICĂM.

    2. ÎN AL DOILEA RÂND, DREPTUL LA VOT ESTE UN DREPT CÂȘTIGAT CU GREU DE GENERAȚIILE ANTERIOARE ȘI PE CARE NOI AR TREBUI SĂ-L EXERCITĂM FIECARE ÎN MOD RESPONSABIL.

    3. DACĂ S-AR FI ÎNTÂMPLAT CA ÎNAINTAȘII NOȘTRI SĂ NU FI LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI PENTRU ȚARĂ, OARE NOI AM MAI FI EXISTAT ÎN ZIUA DE ASTĂZI? MAI EXISTA ROMÂNIA?

    4. MERGÂND LA VOT, NOI PRACTIC DĂM O ȘANSĂ UNUI VIITOR MAI BUN PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU COPIII NOȘTRI. ALEGEM PE CINEVA CARE SĂ NE REPREZINTE INTERESELE FIREȘTI ȘI INTERESUL NAȚIONAL.

    5. MERGÂND LA VOT, NOI ÎMPIEDICĂM FRAUDAREA VOTURILOR, ÎMPIEDICĂM PE ALȚII SĂ VOTEZE PE LISTE ÎN LOCUL NOSTRU ȘI SĂ FOLOSEASCĂ ALTE METODE ILEGALE.

    Apreciază

   9. aha

    exact asta am intrebat. poti sa raspunzi? eu zic ca nu.pai cum sa nu fie pacat daca afectezi toata tara??? chiar asa nesimtiti suntem? asa am ajuns?

    Apreciază

   10. raduiacoboaie Autor post

    Stimabile, nu știu ce înțelegi tu prin păcat. Păcatul este nesocotirea poruncilor lui Dumnezeu. Ca să existe un păcat, el trebuie să fie cunoscut întâi de duhovnici și menționat în Îndreptarele de spovedanie. Caută în cel al protosinghelului Nicodim Mândiță sau cel al părintelui Ilie Cleopa sau oricare altul (ortodox, dacă există) și după aceea poți să susții că, dacă votezi cu Elena Udrea de pildă este PĂCAT!… Cu atât mai mult, cu cât doamna Udrea are multe calități, a făcut multe pentru România (circa 6000 de proiecte în timpul mandatului) și vrea să facă în continuare… Nu este perfectă. Dar să acuzi pe cineva și mai ales PENTRU CĂ ESTE FEMEIE, mi se pare profund incorect și chiar o dovadă de misoginism și atac la persoană… Mulți au atacat-o în ultimii 10 ani…

    Eu cred mai degrabă că faci aceste ultime comentarii pe un fond afectiv-emoțional, pentru că ai deja o opțiune politică gen Ponta sau Iohannis (e treaba ta cum votezi), dar te deranjează că eu pe blog mai ales, ca și președintele Traian Băsescu și alții, precum Aurelian Pavelescu, Cristian Diaconescu, mi-am arătat pe față opțiunea. Ceea ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu (anticreștin prin unele declarații) evită la maximum, spunând că este un lucru intim… Chiar așa să fie? Absenteismul sau lipsa la vot, când țara are nevoie de un conducător ortodox, onest, patriot și așa mai departe, ESTE O MARE PROBLEMĂ DE CONȘTIINȚĂ, NU NUMAI CIVICĂ…

    Apreciază

 3. aha

  imi pare rau sa va spun dar o spun pentru ca ati avut articole bune…mai de mult, e adevarat. dar va spun ca m-ati dezamagit cumplit. pentru dumneavoastra totul se reduce la politica si atat. nu mai conteaza altceva. din pacate! ati „jucat” pe langa credinta noastra ortodoxa doar atat cat sa va luam de „bun” si dupa aia incercati sa ne manipulati si, si mai grav, aproape ca incercati sa ne siliti sa mergem la vot si , culmea, neaparat sa votam un candidat anume! eu nu ma consider „cetatean” bre! ai ceva cu mine? puteti sa ma faceti cum vreti dumneavoastra, pe blog, pe tv , radio sau puscarie…eu tot nu sunt de acord si nici nu o sa votez atat timp cat ma simt manipulat si, mai ales, cand simt ca acei candidati sunt straini de crestinism ( cel ortodox…sa nu va ganditi la alte bazaconii). amin! in rest sa fiti sanatos chiar daca tineti cont de parerile noastre chiar daca nu. Dumnezeusa va lumineze!
  P.S. stiu ca veti zice ca sunt ingamfat si ca numai ce cred eu e adevarat. lasati trucurile astea ieftine.

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Acesta este un blog de ATITUDINE și ORTODOX. ANTIECUMENIST, ANTICOMUNIST ȘI ANTIGLOBALIZARE. Credeați că este un forum unde mulți spun tot ce le trece prin cap pentru a socializa doar? Trăim într-o epocă a informației și partea proastă a internetului (jumătatea goală a paharului) este că încurajează amiciții în plan virtual și sporește alienarea omului, însingurarea. Asta înseamnă că omul nu mai participă activ la viața publică a cetății în care trăiește… Toată revolta lui se exprimă prin cuvinte pe tastatură. Înjură pe cine vrea și uneori chiar devine o plăcere… Pierdere de vreme și îndepărtare de Dumnezeu…
   În afară de masoni, precum Patriarhul Daniel, ați auzit pe duhovnicii neamului nostru să îndemne la resemnare? Nu. Ei au îndemnat SĂ MĂRTURISIM PRIN FAPTE CREDINȚA NOASTRĂ. Spune-mi că eu nu am făcut asta prin tot ce-am scris în ultimii 14 ani…

   Apreciază

   Răspunde
  2. raduiacoboaie Autor post

   Articolul pe care l-am scris recent – CINE S-A AFLAT MEREU ÎN SPATELE CAMPANIEI DE DENIGRARE A PREȘEDINTELUI… ne arată fața hidoasă a fostei Securități. Dan Voiculescu, fost colonel în DIE (informații externe), s-a folosit de o breșă în sistem pentru a se îmbogăți. Din 1987 a cunoscut contul Securității! A început după 1989 să lucreze chipurile la o corporație multinațională și așa s-a îmbogățit… Asta spune dânsul în interviul postat în al doilea filmuleț. Realitatea este că a fost implicat cumva în asasinarea fratelui mai mare al dictatorului Ceaușescu (Marian) la Viena (chipurile că s-a sinucis), care deținea conturile lui Nicolae Ceaușescu, fiind și șeful spionajului economic. Și cu acești bani a creat firma GRIVCO și trustul de presă Intact… Este vorba de sume fabuloase…
   Interesant este faptul că Securitatea a permis la noi difuzarea filmului serial american Dallas într-o țară socialistă (comunistă). Pentru că în acest serial, personajul principal este un om corupt, JR, care a fost luat de model, de cine credeți?… Tocmai de Dan Voiculescu, care visa probabil să aibă ca acest personaj o fermă mare și o mare avere, o viață de lux capitalistă…

   Apreciază

   Răspunde
  3. raduiacoboaie Autor post

   Acest articol important în opinia mea, îl puteți regăsi cu fotografii și articolele originale reproduse în 71 FIȘIERE TEMATICE, când deschideți blogul (paginile de sus – link-uri).

   Acum realizez de ce fratele Vasile Vieru (saccsiv) spunea cândva despre mine, că merg în general pe linia părintelui Iustin Pârvu, dar când l-am întrebat de mai multe ori, în ce aspecte nu avem aceeași părere, unde nu rezonăm noi, nu a dorit să-mi răspundă. Este așadar vorba despre opiniile și simpatiile politice.
   Eu nu am fost niciodată prea critic la adresa președintelui Traian Băsescu, ba dimpotrivă. Și în momentul în care am atins acest subiect, susținând candidatura doamnei Elena Udrea, adevărul acesta a ieșit la lumină. Pentru că fratele Vasile postase în trecut, până a apărea eu cu comentarii în blogosfera ortodoxă cu multe articole antibăsescu. Mi le-a înșirat drept argumente împotriva opiniei mele. Le găsiți toate aici la începutul articolului său:

   http://saccsiv.wordpress.com/2014/10/05/radu-iacoboaie-s-o-votam-pe-elena-udrea/

   Oare de ce? Acestea nu făceau parte tot din politică? Un comentator care se semnează aha, spunea că era tare dezamăgit că eu reduc totul la politică… Scrisesem doar în ultima vreme câteva articole, pentru că mi se pare normal să abordez și acest domeniu, mai ales că suntem practic în campania pentru alegerile prezidențiale și cred că este foarte important pentru noi toți dacă votăm și pe cine votăm ca să ne reprezinte interesele și în primul rând interesul național, nu pe cel al masoneriei internaționaliste apatride…
   Nu sunt absolut sigur, dar aceasta arată mai degrabă o ură viscerală asemenea celei pe care a indus-o în societatea românească Dan Voiculescu, turnătorul de la Securitate, cum l-a numit în mod public mai recent chiar președintele țării (și-a turnat rude etc.) Doamne ajută!

   Apreciază

   Răspunde
  4. raduiacoboaie Autor post

   Accesând primul link, cu părintele Iustin Pârvu, ce găsim printre altele:

   ,,Pentru cei ce totusi si dupa aceasta dezmintire inca mai cred ca Parintele Iustin Parvu il sustine pe Basescu, ii rog sa asculte integral:

   Video: PARINTELE IUSTIN PARVU DESPRE REVOLTELE DIN ROMANIA 2012”

   Iar când accesez filmul, descopăr că este șters sau privat… De fapt, părintele Iustin era împotriva revoltei (împotriva stăpânirii) pentru că asta voia vrăjmașul, să aibă motive să ne anihileze folosind jandarmeria și alte instituții ale statului. Dar nu am auzit niciodată să fi spus ceva împotriva lui Traian Băsescu. Sunt convins că a criticat guvernarea, sistemul antihristic. Am auzit eu personal însă, cum un stareț de mănăstire foarte nervos îl numea pe Băsescu dement, dar asta este altă poveste…
   Oamenii confundă uneori lucrurile în politică. Vinovat pentru corupție, legile care se dau, nivelul de trai, nu este președintele statului, care are mai mult un rol de reprezentare pe plan extern și doar numește magistrații etc. VINOVAT ESTE PRIMUL MINISTRU ȘI GUVERNUL PENTRU PROASTA GUVERNARE ȘI ADMINISTRARE A STATULUI! Ei ne mint mereu… Cum merge ceva prost în țara asta, Băsescu este de vină! Cum un înalt demnitar sau baron al PSD are probleme cu justiția română, Băsescu este de vină! ESTE DOSAR POLITIC!!! S-a creat până la urmă o psihoză și o adevărată isterie în întreaga mass media românească, alimentată în special de Antena 3 și România TV, unde am remarcat apariția frecventă a unor masoni… Au creat în mod pervers imaginea unui președinte jucător care chipurile dezbină românii și nu ne reprezintă… Dar cu toate eforturile depuse de mulți politicieni și jurnaliști bine plătiți în acest scop, de două ori poporul român l-a votat pe Traian Băsescu președinte în fruntea țării și tot de două ori a respins referendumurile de demitere a sa… Ce vreți mai mult decât această evidență și realitate?
   Iar eu nu sunt un fan al domniei sale și nu scriu cu părtinire. A făcut desigur și unele greșeli, fiind prost sfătuit de către unii consilieri pe care i-a dezavuat apoi, dar cine nu face și greșeli. Important este să vedem însă paharul întreg, toate părțile acestuia…
   Poate că unele greșeli au fost chiar strategice, pentru binele României, în momente când masoneria exercita mari presiuni asupra noastră, cum a fost atunci când s-a luat măsura dureroasă a reducerii salariilor bugetarilor cu 25% pentru câțiva ani. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu se lua această măsură? Ne putem imagina? Am fi fost cu siguranță îngenuncheați să facem un alt împrumut înrobitor la FMI, cu condiții de ei dictate… Și bănuiți ce fel de condiții?… Alte privatizări ,,avantajoase” pentru statul român, alte reduceri de la buget (asigurări sau ajutoare sociale), alte disponibilizări de personal… ORIUNDE ÎN LUME S-AU FĂCUT ÎMPRUMUTURI LA FMI, STATELE RESPECTIVE NU AU DUS-O MAI BINE, CI DIMPOTRIVĂ…
   Sau cum ar fi arătat România astăzi dacă masonul Adrian Năstase ar fi câștigat alegerile prezidențiale în 2008? Ar fi arătat mai bine? Sau am fi avut dictatura hoților din România și am fi plecat cu toții din țară?…
   Ori, corupții și mă refer la marii corupți, nu-și doresc ei oare un președinte decorativ cum a fost Ion Iliescu sau unul slab precum Emil Constantinescu…

   Apreciază

   Răspunde
 4. mihai

  indiferent care va veni tot la fel va fi , adica pleaca ai nostri , vin ai nostri, noi raminem tot ca prosti, acum tara este condusa doar decorativ, ei vin acolo in capul trebii doar ca sa onoreze cu prezenta, caci nu au ce sa faca, chiar dear vrea sa faca ceva, asta sa zicem asa din absurd, deoarece romania si nunumai a devenit o colonie, atit ca nu este declarata oficial, sute de miliarde de euro si dolari imprumutati de la camatarii mondiali, care au luat alte cai obscure si nu sau facut nimic cu acesti bani, ba dimpotrva sa distrus si cum acei bani vor trebui returnati, din ce sai mai restitui daca economie si industrie nu mai este ca sai produci ?!, asa ca orice camatar care se ”respecta”, camatarii mondiali, precum f.m.i, banca mondiala s.a au devenit proprietari pe romania, vedem dupa cum decurg mersurile, asa ca ei candideaza la aceasta functie doar asa ca sa se afle in treaba,

  Apreciază

  Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   Eu nu cred că toți sunt la fel. O astfel de idee este de sorginte masonică, pentru că promovează generalizarea și uniformizarea. Apoi, procedeul repetiției de către români că toți politicienii au doar interese personale și sunt toți o apă și-un pământ, este folosit în permanență de către specialiștii în manipulare masoni…

   Apreciază

   Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

   DOAR TREI DINTRE ÎNTREBĂRILE ADRESATE LUI VICTOR PONTA DE CĂTRE SENATORUL VALER MARIAN:

   6. Dacă este adevărat că, în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul Cornel Biriş şi dacă aţi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H? Dacă aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

   7. Dacă este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faţă de ora anunţată , aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu ofiţerul de legătură pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?

   8. Dacă, în timp ce eraţi şef al Corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, aţi încercat de mai multe ori să-l determinaţi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg şi prieten, să-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeţean Bihor, “vinovat” pentru că l-a arestat, pentru contrabandă cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeţului Bihor, Adrian Tarău, cunoscut sponsor local al PSD? Dacă aţi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vă explicaţi că mătuşa la care acesta locuia a afirmat că ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?

   Sursa: http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/03/ovidiu-ohanesian-adevarul-despre-premierul-victor-ponta-care-ne-zbarleste-parul/

   Apreciază

   Răspunde
 5. radu iacoboaie

  DOAR CINCI MOTIVE PENTRU A MERGE LA VOT

  1. ARGUMENTUL CEL MAI PUTERNIC PENTRU A MERGE LA VOT ESTE CONȘTIINȚA NOASTRĂ CIVICĂ ȘI PATRIOTISMUL. ARĂTĂM CĂ NE PASĂ ȘI CĂ NE IMPLICĂM.

  2. ÎN AL DOILEA RÂND, DREPTUL LA VOT ESTE UN DREPT CÂȘTIGAT CU GREU DE GENERAȚIILE ANTERIOARE ȘI PE CARE NOI AR TREBUI SĂ-L EXERCITĂM FIECARE ÎN MOD RESPONSABIL.

  3. DACĂ S-AR FI ÎNTÂMPLAT CA ÎNAINTAȘII NOȘTRI SĂ NU FI LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI PENTRU ȚARĂ, OARE NOI AM MAI FI EXISTAT ÎN ZIUA DE ASTĂZI? MAI EXISTA ROMÂNIA?

  4. MERGÂND LA VOT, NOI PRACTIC DĂM O ȘANSĂ UNUI VIITOR MAI BUN PENTRU ROMÂNIA ȘI PENTRU COPIII NOȘTRI. ALEGEM PE CINEVA CARE SĂ NE REPREZINTE INTERESELE FIREȘTI ȘI INTERESUL NAȚIONAL.

  5. MERGÂND LA VOT, NOI ÎMPIEDICĂM FRAUDAREA VOTURILOR, ÎMPIEDICĂM PE ALȚII SĂ VOTEZE PE LISTE ÎN LOCUL NOSTRU ȘI SĂ FOLOSEASCĂ ALTE METODE ILEGALE.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s