CARACATIȚA MAFIEI, A CORUPȚIEI LA NIVEL ÎNALT, ESTE CEA CARE A SCUFUNDAT ROMÂNIA ÎN SĂRĂCIE – Radu Iacoboaie, 30 septembrie 2014

images  images

images  images

Mai întâi vom spune de la bun început, că în decembrie 1989 România a ieșit din lac și a căzut în puț. Adică, din rău am ,,evoluat” în mai rău… Am ieșit din lagărul comunist foarte greu după celelalte state foste comuniste pentru că într-adevăr am avut regimul cel mai dur de dictatură din Europa de Est și am pășit foarte timid și cu nenumărate convulsii pe drumul către o societate democratică și prosperă.
    Numai că, prin confiscarea revoluției tinerilor români (atâta cât a fost la început) și alungarea studenților și intelectualilor protestatari din Piața Universității în iunie 1990, regimul comunist ceaușist a fost înlocuit cu un altul, de factură neocomunistă, cel iliescian, adică cu un regim neocomunist sau cu față umană, în care a fost chemată fosta nomenclatură, eșalonul doi, care a reunit îndeosebi foști activiști și securiști marginalizați de Ceaușescu pentru că erau filosovietici, unii chiar dirijați de la Moscova.


    Noua putere instalată parțial prin forță, dar și prin multă manipulare și diversiune în spațiul mediatic, a demarat în România postdecembristă un jaf la scară națională fără precedent în istoria noastră, ajutând practic foștii activiști de partid și securiști să acumuleze peste noapte averi impresionante și fără să miște un deget, defalcate dacă stăm să ne gândim bine, tocmai din avuția națională, sărăcind astfel pe majoritatea românilor de bună credință.
    Corupția generalizată pe timpul lui Ceaușescu, dar menținută în frâu și descurajată prin amenzi usturătoare, confiscarea bunurilor dobândite în mod ilicit și mai ales prin închisoare, a trecut într-o nouă fază, în faza corupției la nivel înalt, caracterizată de ambiții și scopuri mari din partea unora dintre politicieni (mai ales), judecători, procurori, polițiști etc. Astfel s-a ajuns la trădarea interesului național prin promovarea celui personal și de grup, prin organizarea și dirijarea a numeroase licitații trucate în privatizarea marilor întreprinderi, trimise cu premeditare la fier vechi, practicarea monopolului în unele domenii economice, dar și prin rețeta de succes a hoției prin încasarea unor comisioane grase ,,de tranziție”.
    Dacă vom analiza cazul asasinării prin iradiere a fostului profesor de drept constituțional Antonie Iorgovan, vom constata că domnia sa a făcut unele afirmații de-a dreptul incendiare. Printre altele, s-a referit și la mafia din România (comparabilă cu cea din Italia în trecut). Domnia sa zicea tranșant că, dacă vom căuta crima organizată din țara noastră (care era vădită de tunurile care s-au dat în economia românească, de marile inginerii financiare), aceasta o vom găsi tocmai unde ne așteptăm mai puțin, în structurile oculte, în lojile masonice, care sunt anticonstituționale și antidemocratice. Există și câteva filme pe internet cu declarațiile sale, care pot fi consultate oricând.
    Aș pune o singură întrebare. A reușit vreun jurnalist de investigație din România, să pună cap la cap, să sintetizeze toate afacerile de corupție, toate scandalurile acestea din 1989 încoace? Eu nu sunt jurnalist de investigație. Sunt doar un jurnalist creștin și scriitor, care nu fac muncă de teren în acest scop. Nu sunt profilat pe acest domeniu. Însă conștiința nu mă lasă să asist nepăsător la prăbușirea țării noastre. De aceea, cred că un asemenea demers ar trebui să existe, ca să avem o imagine de ansamblu asupra acestei uriașe caracatițe a corupției, care paralizează eforturile României și a unora dintre conducători pentru a ridica nivelul de trai și spiritual ale poporului român.
    Doresc să mă opresc doar asupra câtorva mari scandaluri de corupție de care îmi amintesc: afacerea cu livrarea de petrol către fosta Iugoslavie în timpul embargoului (cu girul lui Ion Iliescu), afacerea Adrian Costea cu albumul Eterna și fascinanta Românie și afișele electorale, afacerea Caritas, afacerea FNI, falimentul marii bănci Bancorex. Și exemplele pot continua desigur la nesfârșit.
    Țin să remarc și să subliniez curajul de care au dat dovadă în ultimii 25 de ani jurnaliștii de investigație și profesionalismul lor, chiar dacă justiția aservită uneori puterii nu și-a făcut datoria. Astăzi lor politicienii doresc să le pună cătușe prin noua lege privind mass media, trecută se pare de Senat. Și mă refer de pildă la cei de la Evenimentul zilei, Realitatea TV și B1TV, care au scos la iveală recent în atenția mass mediei și autorităților în drept două noi dosare instrumentate de DNA:
    - dosarul Microsoft, în care este vorba de infracțiuni precum mită, spălare de bani, trafic de influență, abuz în serviciu și, atenție, de comisioane încasate în perioada 2001-2012 de circa 19 de miniștri, dintre care 5 prim-miniștri (în total circa 60-70 de persoane!), care însumează suma enormă de 400 de milioane de euro;
    - dosarul mai puțin cunoscut încă EADS, privind asigurarea frontierei României la Est (și a Uniunii Europene), în care sunt implicați o serie de generali șii politicieni români.
    Amploarea dosarului Microsoft ne arată gravitatea corupției la nivel înalt. Este un dosar exploziv care ar putea mătura scena politică din România! Să precizăm că această corporație gigant în lume s-a bucurat de sprijinul și complicitatea la vremea respectivă și nu numai a lui George Liviu Maior, actualul director al SRI! El și Victor Ponta (șeful Corpului de control al Guvernului lui Adrian Năstase în acel timp) sunt cei care au adus practic această corporație în România, recomandând-o celorlalți colegi de partid din PSD.
    Acest dosar nu ar fi ajuns în mod sigur să fie instrumentat în prezent pe masa procurorilor DNA dacă nu ar fi existat investigațiile de amploare din SUA asupra concernului Microsoft Corporation, federație de state în care evaziunea fiscală este pedepsită drastic. Nu întâmplător Bill Gates, fondatorul acesteia, celebrul miliardar și-a dat demisia. Este cel care fusese decorat anterior în România.
    Dar surpriză! Procurorul general a trimis acest dosar Microsoft la ministrul Justiției! Iar parlamentarii din PSD îndeosebi, conduși în mod formal de marioneta lor Victor Ponta, au decis deja să-și ia acum 7 săptămâni de vacanță, chipurile pentru campania alegerilor prezidențiale.
    Ei sunt așadar hotărâți să facă tot posibilul ca să câștige această funcție supremă în stat (au suplimentat fondurile primarilor, mai ales celor care au migrat recent de la alte partide, cu 500 de milioane de euro!), pentru a-și desemna noul și propriul prim-ministru (se pare că tocmai George Liviu Maior de la SRI este favoritul lui Victor Ponta!) și a-și salva în felul acesta (dacă vor câștiga alegerile) toți parlamentarii sau membrii importanți de partid de brațul legii, precum: Călin Popescu Tăriceanu, Dan Nica, Șerban Mihăilescu, Ecaterina Andronescu, Gabriel Sandu și alții.
    Mai precizez faptul că deși singurul aspect de nelegalitate în acordarea contractului cu computere și soft (licențe) este lipsa concurenței (nu s-a făcut o licitație), contractul cadru cu Microsoft părea în regulă. Ulterior însă, acestuia i s-au atașat pe parcursul timpului alte acte adiționale pentru firme subcontractante, care prin off-shore-ri au plasat în contul și buzunarele unor politicieni și funcționari de rang înalt zeci și zeci de milioane de euro!…
    Afacerea Microsoft mai ridică și o întrebare importantă legată de siguranța sistemelor, pentru că protecția datelor informatice ale instituțiilor statului român este un aspect care ține de securitatea națională a României! Mai ales în contextul în care pe plan internațional, știm în urma dezvăluirilor lui Snowden, NSA din America a spionat multe țări europene și din lume, inclusiv compania yahoo. Cine în afară de oculta mondială ar fi avut acest interes deosebit?
    Și o ultimă întrebare. Vom asista oare toamna aceasta la înmormântări politice și la reformarea clasei politice din România? Să sperăm că statul de drept care a început să funcționeze la noi, deși este încă foarte șubred, nu va fi desființat și nu vor ajunge politicienii, prin legi să pună ei cătușe ziariștilor și magistraților care își fac pur și simplu datoria… Iată și un link în acest sens: http://vremuritulburi.wordpress.com/2014/09/30/martea-neagra-senatul-romaniei-a-votat-legea-prin-care-inchide-gura-presei/comment-page-1/#comment-1687
    Pentru că atunci, noi toți nu vom mai putea vorbi despre o viitoare republică parlamentară (în prezent, fiind una semiprezidențială), ci chiar de DICTATURĂ…

    Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 30 septembrie 2014

17 gânduri despre „CARACATIȚA MAFIEI, A CORUPȚIEI LA NIVEL ÎNALT, ESTE CEA CARE A SCUFUNDAT ROMÂNIA ÎN SĂRĂCIE – Radu Iacoboaie, 30 septembrie 2014

  1. Lil

    Un foarte bun comentariu. Felicitari!
    Ce face poporul roman ?Doarme in papuci! Se lamenteaza doar, se plange, dar fortele crestin- ortodoxe nu se coaguleaza , ele ar reprezenta o mare amenintare pentru tradatori.
    Sa ne unim intr-o forta care sa se opuna tradatorilor de neam!

    Apreciază

    Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        Ce nu aţi văzut niciodată la televizor. ! Islanda a rasturnat guvernul corupt !

        Publicat pe 27 mar. 2013, Neamul Dac

        Pe timpul acestor ani de criză mondială, în Islanda s-a desfăşurat o revoluţie tăcută, paşnică ce a dus la eliberarea acestui mic stat de sub influenţa ocultei bancare mondiale…

        Doamne ajută!

        Apreciază

      2. raduiacoboaie Autor post

        OFF TOPIC IMPORTANT, DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

        Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
        Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

        Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
        – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
        – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
        – numărul cardului naţional de sănătate;
        – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
        – grupa sanguină şi RH-ul;
        – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
        – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
        * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
        Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

        Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
        – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
        – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
        – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
        drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
        – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
        – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
        – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
        – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
        – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
        – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
        – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
        – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
        – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
        – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
        – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
        – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
        – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
        – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
        – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
        – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
        – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
        – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
        – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
        – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
        – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
        – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
        – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
        – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
        Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
        – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
        Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

        Apreciază

    1. Valentin

      deși el scrie într-o poezie despre clerici sau teologi rostind teze eretice într-o poezie, la întrebarea directă despre ecumenism nu a răspuns clar că ecumenismul este o erezie.
      trebuia să combată erezia ecumenismului mai tranșant când a fost întrebat.
      de asta ereziile se propagă -pentru ezitările celor care știu că erezia este rea

      Apreciază

      Răspunde
  2. unroman

    1. nanotehnologie (nanometrica-a milioana parte din milimetru)) – tehnologie ce se bazează pe abilitatea de a construi structuri complexe la nivel atomic folosindu-se de sinteza mecanică, ce poate fi inserata in profunzimile atomice ale organismului prin intermediul vaccinurilor, anesteziilor si medicamentelor.

    2. cip RFID pasive (fara baterie) – dispozitiv electronic incastrat in carduri de banca, acte de identitate, carduri de sanatate, bancnote, cartele telefonice sau alte produse

    3. cip RFID active sau biocip (cu baterie) – dispozitiv electronic detectabil si citit de la mare distanta, incastrat in trupul uman (in mana sau in cap/frunte)

    ASADAR, STIM CE INSEAMNA PECETE APOCALIPTICA!

    ” Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ” (1 Corinteni VI-19)

    Apreciază

    Răspunde
    1. unroman

      Si…fratilor, lepadarea nu se va face cu contract semnat sau constienta neintunecata:

      – cand fagaduim ca ne unim cu Hristos la botez, semnam acte?
      – cand ne lepadam de Hristos mergand la penticostali, semnam acte?
      – Adam a semna vreun act cu sarpele cel vechi in Eden?
      – cand ne apucam de betii semnam vreun act cu diavolul?
      – cand spunem: ‘ si ne izbaveste de cel viclean’ insemna ca nu e viclean?
      – cand ne lepadam de Hristos prin iubirea exacerbata fata de lumea aceasta, de trup, de smartphoane, de droguri si de discoteci, semnam vreun act cu diavolul?
      – cand suntem ‘luati de val’ de patimile placute si dulci ale vietii, ale trupului si ale egoismului, semnam acte cu diavolul?
      – ‘pana si pe cei alesi va pacali de va fi posibil’ insemana act semnat pe fata?
      – starea de constienta intunecata oare este constienta 100% ?
      -‘Cine are urechi de auzi sa auda’ , oare nu se refera la faptul ca avem urechi si totusi suntem surzi?
      – daca ‘stapanitorul lumii acesteia este diavolul’ , sistemul, fiara, politicul si controlul ale cui sunt?
      – daca e ‘tatal minciunii dintru inceput’, s-a reabilitat intru sfarsit?

      Apreciază

      Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        Lepădarea nu se face cu document scris, cu contract. Dar se va face PRIN SEMNĂTURĂ. Semnătura este cea care angajează persoana. Iar pactul cu diavolul, indiferent cât de bine sau frumos ar arăta, înseamnă LEPĂDARE DE HRISTOS.

        Apreciază

      2. raduiacoboaie Autor post

        ,,când ne lepădăm de Hristos”… Este important să nu confundăm lepădarea de Hristos, lucru extrem de grav pe plan duhovnicesc și îndepărtarea de Hristos prin alipirea de patimi, de cele lumești și trecătoare, nefolositoare…

        Apreciază

      3. raduiacoboaie Autor post

        problema biocipului
        By adevarulhristic on septembrie 9, 2014

        Despre BIOCIP:
        ”Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, pentru ca va fi o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe 2 nivele.
        Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii. Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion. Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete. Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin inselaciune, datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila “primul nivel” insa nu pecetea.

        Al doiLea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte. un nano-cip (nu ca cele din ziua de azi) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar. Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu putea nimeni sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii.” (Parintele Elpidie)

        1. cip RFID pasiv (fara baterie) – dispozitiv electronic incastrat in carduri de banca, acte de identitate, carduri de sanatate, bancnote, cartele telefonice sau alte produse.(in aceste cipuri sunt inglobate datele si detaliile produsului, datele si identitatea biometrica a individului etc.)

        2. nanotehnologie-nanometrica (a milioana parte din milimetru)) – tehnologie ce se bazează pe abilitatea de a construi structuri complexe la nivel atomic, folosindu-se de sinteza mecanică ce poate fi inserata in profunzimile atomice ale organismului prin intermediul vaccinurilor, anesteziilor si medicamentelor.

        3. cip RFID activ (cu baterie) sau BIOCIP – dispozitiv electronic detectabil si citit de la mare distanta, incastrat in trupul uman, in mana sau in frunte/cap. (in aceste cipuri care-si vor alimenta bateriile de la caldura corpului, vor fi inglobate toate actele de identitate, biometria, sanatatea, auto, contul bancar pentru banii virtuali si platile virtuale, etc.)

        SA LUATI AMINTE! ACEASTA ESTE PECETEA APOCALIPTICA!

        ” Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ” (1 Corinteni VI-19)

        DECI LEPADAREA VA FI CU SILIRE SI CU AMAGIRE SI NU VA TREBUI SA SEMNAM UN CONTRACT CU MANA NOASTRA PENTRU LEPADAREA DE HRISTOS, DE BISERICA SI DE BOTEZ!

        ” Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
        Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” (Apocalipsa XIII, 16-17)

        Apreciază

      4. adevarulhristic

        Dle Radu, dvs chiar credeti ca la o lepadare -fie ea si apocalitica-, vor veni la noi cu o inghetata si cu un contract de semnat pentru a ne dezice vesnic de Hristos, de Biserica si de Botez? Pai nu zicem noi ‘si ne izbaveste de cel viclean’? Acum spre final…s-a dez-viclenit vicleanul? Si cand spunem ca diavolul este ‘tatal minicunii’ -precum spune Scriptura-, inseamna ca spre final se intoarce la adevar? La pecetluirea apocaliptica vom fi adusi cu sila, cu rautate, cu santaj si cu viclenie. Sa nu credem altfel!

        Apreciază

  3. Pingback: ROMÂNIA ARE NEVOIE DE UN ALTFEL DE PREȘEDINTE ȘI DE O NOUĂ CLASĂ POLITICĂ – Radu Iacoboaie, 6 februarie 2016 | MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI

Lasă un comentariu