CEA MAI MARE ,,REALIZARE” A LUI VICTOR PONTA: INTRODUCEREA CARDURILOR DE SĂNĂTATE… – Radu Iacoboaie, 26 septembrie 2014

index  images

images  index

Ați auzit poate și dumneavoastră despre vizita recentă a premierului Ponta în SUA, la sediul ONU. Foarte probabil, cel mai iubit fiu al PSD-ului și în mod deosebit al pușcăriabililor disperați că nu pot aservi încă justiția română, s-a dus acolo peste mări și țări, nu pentru a ține cine știe ce discurs înflăcărat pentru România (cum au titrat însă știrea, în mod pervers, unii din media), ci doar pentru că, crede că dă foarte bine în fața electoratului, după cum putem presupune că l-a sfătuit însuși consilierul său personal american, proaspăt angajat pentru campania lui la alegerile prezidențiale, care în mod evident are destule relații în țara lui natală.
Fără îndoială, sunt convins de faptul că baronii din PSD cu dosare penale, și nu sunt puțini aceștia în România, i-au cerut marionetei Victor Ponta să devină președinte, pentru că din actuala poziție privilegiată de prim ministru, pornește practic în cursa pentru Cotroceni, cum s-ar spune în raliul de Formula 1, din start cu ,,pole position”. Nu sunt eu amator de întreceri sportive, dar am făcut această comparație pentru că este foarte sugestivă. Vă dați seama oare cam ce înseamnă să candidezi pentru funcția de președinte al României, fiind la cârma puterii executive ca premier și având posibilitatea de a manevra în interes personal o parte din bugetul țării pentru a susține logistic, material și mediatic acest obiectiv principal al politicienilor de stânga neocomuniști?


În acest articol, dorim să atingem una din marile probleme ridicate de ,,liderul” stângii Victor Viorel Ponta. Și mă refer la inițiativa de a debloca introducerea cardurilor de sănătate în România, pentru care s-au cheltuit circa 58 milioane de lei noi, motivând în public cu zâmbetul său ,,inocent” mâhnirea în această problemă a părinților și rudelor sale, care nu mai vedeau finalizat acest proiect…
Pe site-un Ziare.com, putem citi în acest sens următoarele (citiți vă rog cu mare atenție):
,,Lucian Duta: Multumesc mamei lui Ponta ca l-a convins sa finalizeze cardul de sanatate. Fostul presedinte al CNAS Lucian Duta i-a multumit mamei lui Victor Ponta ca l-a convins pe fiul sau sa finalizeze introducerea cardului de sanatate, apreciind ca tergiversarea dovedea ca „Guvernul era preocupat mai mult de actele de coruptie”. Declaratia a fost facuta ca reactie la dezvaluirea facuta de premierul Ponta, potrivit careia ar fi discutat cu mama lui pe acest subiect, si la acuzele directe de coruptie pe care i le-a adus lui Lucian Duta.
De ce a sunat-o Ponta pe mama lui (Video) „In primul rand vreau sa multumesc, in numele pacientilor romani, mamei domnului, Victor Ponta, pentru ca l-a convins pe fiul dansei sa finalizedze cardul national de sanatate, act care a fost initiat si finalizat de mine in proportie de 90 la suta. Faptul ca Ponta nu a finalizat timp de doi ani si jumatate acest document este dovada apetitului domnului premier pentru mentinerea coruptiei din sistem prin intermediul careia si-a putut aduna bani pentru partidul sau, pentru campania electorala”, a replicat Duta, citat de Mediafax. In plus, acesta i-a recomandat premierului sa asculte mai mult de mama lui.

„Imi pare rau ca premierul Ponta nu o asculta mai mult pe mama dumnealui, care sigur l-a invatat sa nu minta si sa nu fure. Proiectul cardului national de sanatate nu are nicio legatura cu actiunea domnului Ponta. Il rog sa nu mai faca presiuni asupra justitiei, pentru ca, intr-un stat de drept, justitia trebuie sa fie independenta”, a mai spus Duta.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca distribuirea cardului de sanatate „a fost o poveste destul de lunga si extrem de dificila”. „Vreau sa stiti ca am pierdut peste un an de zile in implementarea acestui proiect extrem de important, din cauza unor fapte grave de coruptie, comise de catre fosta conducere a Casei, de catre domnul Duta. Sigur, justitia lucreaza in ritmul sau cunoscut si o sa traga la raspundere peste 100 de ani pe cei care au gresit. Important este ca am pierdut un an, pe care l-am recuperat”, a declarat premierul.

Cum poate fi folosit cardul national de sanatate. Corpul de control al premierului a sesizat DNA, anul trecut, cu privire la nereguli in atribuirea contractului pentru cardul de sanatate in timpul mandatului lui Lucian Duta la CNAS, prejudiciul estimat fiind de peste 1,2 milioane de euro.”

Iar pe blogul REPLICA, putem citi frați români continuarea…:
,,Cardul de sănătate ajunge la DNA. Duţă îl acuză pe Ponta. Guvernul a anunţat, duminică, că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru nereguli în atribuirea contractului pentru cardul naţional de sănătate, cu efecte în neimplementarea proiectului şi determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul preşedinte CNAS Lucian Duţă. Neregulile au fost sesizate de către inspectorii Corpului de Control al prim-ministrului, într-un raport redactat în urmă cu aproape o lună.
Controlul a fost efectuat la Ministerul Sănătăţii, Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) şi Imprimeria Naţională privind respectarea cadrului organizatoric şi funcţional pentru introducerea cardului naţional de asigurări sociale de sănătate. În perioada supusă controlului, funcţia de preşedinte CNAS a fost ocupată de Lucian Duţă (10 decembrie 2009-8 mai 2012), Dorin Ionescu interimar (director general, 9-24 mai 2012) şi Doru Bădescu (25 mai 2012-13 iunie 2013). Fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă afirmă că în perioada mandatului său Casa „nu a făcut nici un contract, nu a făcut nicio plată” cu Poşta Română şi Imprimeria Naţională, el acuzând totodată „blocarea” sistemelor antifraudă proiectate de el în sistemul de sănătate de către premierul Victor Ponta.
Într-un comunicat transmis duminică de PDL, Lucian Duţă precizează că el nu mai conduce CNAS de un an şi două luni. „De un an şi două luni nu mai conduc CNAS. CNAS a fost condusă de finul lui Victor Ponta, Doru Bădescu, timp de un an şi o lună, şi de protejatul lui Ponta şi Antonescu, Cristian Buşoi, de o lună”, susţine el. 2Cardul de sănătate, proiectul meu, reprezintă elementul central antifraudă din sistemul de sănătate. Prin aplicarea lui s-ar economisi 400 de milioane de euro pe an, bani care s-ar fi dus direct către pacienţi. Cardul a fost blocat. De cine? De Victor Ponta, prin finul lui, fostul şef al CNAS. Victor Ponta a blocat sistemul antifraudă. Lui Victor Ponta nu-i pasă de pacienţi, îi pasă de clienţii politici”, mai susţine Lucian Duţă.”

Interesant, nu-i așa? Părerea mea este că toti contracandidații lui Ponta ar trebui să se prevaleze de această acțiune iresponsabilă îndreptată împotriva intereselor cetățenilor români, pentru că la baza introducerii cardurilor de sănătate nu au stat motivele invocate ca argumente precum: eficientizarea sistemului, reducerea fraudelor și corupției din sistem, rețetele electronice false, bla, bla, bla, care nu sunt reale (se poate demonstra acest lucru dar spațiul nu ne permite aici), ci interesele obscure ale organizației suprastatale și internaționale ale ocultei mondiale, al cărui agent în România credem că este acum cu siguranță, fiind racolat de către SIE cu ceva timp în urmă.
Poate să mă convingă cineva că Victor Ponta nu este acel fost agent sub acoperire dintre candidați la care s-a referit președintele în exercițiu încă Traian Băsescu, candidat care însă nu a trecut în CV acest aspect destul de important? Accept provocarea. De ce nu a trecut în CV? Vă răspund eu. E limpede. Pentru că, în mod cert, acest lucru nu dădea bine deloc în campania electorală și mulți români nu ar mai fi avut încredere pentru a-l vota… Cum ar fi reacționat media și ceilalți contracandidați, care aspiră la putere dar care, aproape toți nu au stofă de lideri? Ar fi fost o tensiune extraordinară în politica dâmbovițeană.
Altă întrebare. De ce s-a dus Ponta în SUA tocmai după ce și-a arătat din plin cultul personalității în stil ceaușist pe Stadionul Național în fața a circa 70 000 de psd-iști mobilizați din toată țara? Pentru că, în afara motivului enunțat deja la început, s-a dus pentru a contacta membri cu mare influență din masonerie (chiar ONU face parte din ea, și clădirea ONU este pe domeniul lui David Rockefeller), pentru a se asigura că va fi propus și numit el și numai el ca viitor președinte de francmasoneria din România, și nu alți masoni precum Călin Popescu Tăriceanu sau Teodor Meleșcanu, care aspiră și ei la fotoliul confortabil de președinte, pentru că se zvonește deja că, dacă ar ajunge președinte, l-ar numi premier tocmai pe prietenul său George Liviu Maior, directorul actual al SRI.

Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 26 septembrie 2014

23 de gânduri despre „CEA MAI MARE ,,REALIZARE” A LUI VICTOR PONTA: INTRODUCEREA CARDURILOR DE SĂNĂTATE… – Radu Iacoboaie, 26 septembrie 2014

  1. iacoboaieradu2014

    Cardul de sanatate te transfosma in donatorul propriilor organe, cu sau fara voia ta!

    Un preot din Arad considera CARDUL DE SANATATE unealta diavolului (prezentat tendențios de televiziunea Kanal D!)

    Protest religios impotriva cardurilor de sanatate Nu vrem sa ne satanizam. 666 e cifra diavolului
    (prezentat tendențios de televiziunea PRO TV!)

    Doamne ajută!

    Apreciază

    Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        Să protestăm frați ortodocși, fie în București în fața Guvernului, fie prin refuzarea acestor carduri și atenționarea cât mai multor dintre români despre pericolul la care se expun prin acceptarea lor. Doamne ajută!

        Apreciază

      2. pcmouse

        in clipul cu canald o tanti de la cnas ne arata specimen si zice ca nu scrie card pe el…asta a fost tare,,, hahaha..si o ditamai amuleta ce are aceasta tanti la gat..

        dnu radu nu te potolesti ndul radu..tot postezi la hulitori acolo..riscati sa cadeti si dvs..smeriti-va dnul radu..
        si inca ceva…”preotmarean”nu mai e preot?nu cumva e marean norvegia?

        Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: CEA MAI MARE ,,REALIZARE” A LUI VICTOR PONTA: INTRODUCEREA CARDURILOR DE SĂNĂTATE… – Radu Iacoboaie, 26 septembrie 2014 | Radu Iacoboaie | radupopescublog

  3. mihai

    acelea 58 de mil. in loc sa fie alocate pt. dotarea spitalelor si imbunatatirea serviciilor medicale, au fost alocate pt. cu totul alte nenorocirii precum card de ”sanatate”, si evident ca cu voia sau fara voia noastra vom fi donatori de organe, bineinteles cei ce detin carduri de ”sanatate”, pt. ca atunci donatori de organe vor fi la curent cu toata starea de sanatate al fiecarui detinator de acest card, bineinteles cu complicitatea unor doctori, ma gandesc cu groaza la copii din orfelinate caci acestia vor fi tinte sigure, pt. ca prin aceasta metoda li sau usurat si munca traficantilor de organe

    Apreciază

    Răspunde
  4. Liliana

    Doamne ajuta!
    Forma de protest care ne-a mai ramas este sa nu luam cardurile.Macar acel milion de romani care au semnat impotriva implementarii lor si care au cerut,conform legii in vigoare ,un referendum.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s