DACĂ VICTOR PONTA AJUNGE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, VOM FI CU TOȚII LA CHEREMUL MASONERIEI! – Radu Iacoboaie, 24 septembrie 2014

 index   index images  images
Acest articol consider că are însemnătatea lui aparte, pentru că se adresează tuturor românilor, care nu sunt nepăsători față de tot ceea ce se întâmplă astăzi în țara lor. Și, după părerea mea, noi trăim chiar acum un moment de cumpănă în istoria țării noastre. Suntem la o răspântie în care se va decide viitorul nostru ca națiune pentru următoarea perioadă, una care se anunță deja a fi extrem de dificilă sub toate aspectele, în contextul general al evoluției politicii și economiei pe plan internațional.
Cum spuneam și altădată, credem că actualul prim-ministru Victor Ponta nu este decât un pion mai important, ucenicul fidel al masonului proaspăt întors din închisoare Adrian Năstase, care la rândul lui era preferatul tovarășului Ion Iliescu. Dar pe noi ne interesează ce înseamnă mai exact acest lucru, ce implicații are acest aspect în societatea românească contemporană. Înseamnă după părerea mea, că Victor Ponta a fost și este un adevărat mason iar acum aspiră la cea mai înaltă funcție în statul român, pentru că este vital pentru masonii și pușcăriabilii din PSD, care se tem de verdictele justiției române (nu de Traian Băsescu, care chipurile ar dirija justiția), să acapareze acum întreaga putere.


Astfel, dacă Victor Ponta ajunge președintele României (Doamne ferește!), toate instituțiile statului care n-au fost încă îngenuncheate și controlate de PSD (megapartid creat sub această formulă magică în anul de grație 2001, când a început practic ofensiva masoneriei prin declanșarea războiului așa zis împotriva terorismului), dar cu puternice reminiscențe din fostul aparat de propagandă comunistă al Partidului Comunist Român, cum ar fi: Ministerul Justiției, Curtea Constituțională a României, Consiliul Superior al Magistraturii, instituțiile de luptă împotriva corupției DNA și ANI, serviciile secrete SRI și SIE, televiziunea publică TVR și altele, vor fi aservite cu siguranță noii puteri de stânga (adevăr chiar recunoscut de către psd-iști, că ei sunt de stânga, nu de centru sau de centru-stânga). Ori comunismul n-a fost altceva decât extrema stângă, ceea ce înseamnă că PSD este așa cum s-a spus până acum, un partid de factură neocomunistă sau de comunism cu față umană, aspect evidențiat de-a lungul vremii și de mulți jurnaliști onești din România. Pe scurt, într-o exprimare mai plastică și mai clară: Aceeași Mărie, dar cu altă pălărie…

Cum s-ar putea explica altfel și numirea de către Victor Ponta a unui senator independent și exclus din PNL precum masonul notoriu Călin Popescu în funcția de președinte al Senatului? I-a fost impus cumva din Washington, de la Casa Albă, care a devenit astăzi Înalta Poartă pentru politicienii români? Pentru că, deși avem un parteneriat strategic cu SUA, România este tratată ca o colonie, cetățenii români nu beneficiază nici astăzi de vize pentru SUA, de doi ani americanii nu au ambasador în România ș.a.m.d.
Sunt în asentimentul ideilor exprimate de către ziaristul Ion Cristoiu de la Evenimentul zilei, ziar care a și dezvăluit nu demult o listă a masonilor din România. În ediția recentă din 19 septembrie 2014 (p.12), domnul Cristoiu tratează problema mașinăriei diabolice de manipulat a PSD-ului. Redăm mai jos textual doar o mică parte din articolul intitulat ,,PSD – gata să dea foc la țară pentru câștigarea Președinției după două ratări la mustață – 2004 și 2009”:
,,Dacă Victor Ponta a decis mai demult să candideze și anunțul de acum nu-i urmarea unei cedări în fața celorlalți lideri (baroni locali – n.a.) PSD, cum se mai iluzionează unii să creadă, atunci ne aflăm, în cazul premierului, în fața celei mai bine pus la punct campanii din postdecembrism (și nu întâmplător Victor Ponta a angajat recent un consilier american pentru a-i pregăti campania electorală – n.a.). Asta înseamnă că pentru a câștiga Președinția, după zece ani de stat deoparte și două ratări la mustață (2004 și 2009), PSD a pus la cale o întreagă strategie. Din ea fac parte manevre de amploare – de la scoaterea din joc a lui Crin Antonescu până la înființarea PLR. Aceste manevre vor continua să fie făcute și-n perioada următoare. Și, spre deosebire de alți ani prezidențiali, candidații Opoziției vor trebui să facă față acum nu unei campanii electorale, ci unui șir de manevre de amploare, greu de contracarat, unele împotriva Legii, a Constituției, a Jocului democratic. Un baron PSD a chemat PSD-iștii să dea foc la țară (adică la mobilizare generală, la aprinderea spiritelor în toată țara – n.a.) pentru ca Victor Ponta să ajungă la Cotroceni. Evident, fără s-o știe, respectivul a folosit o metaforă. Adevărul acoperit de metaforă? PSD a decis ca de data asta să nu mai piardă scrutinul. Și sub puterea acestei decizii cruciale, PSD e în stare de orice. Chiar să dea foc la țară!”
Ați aflat poate și de teribila desfășurare recentă de forțe la sărbătorirea zilei de naștere a lui Victor Ponta pe Stadionul Național al României, pe 21 septembrie a.c., când au fost aduși din toată țara zeci de mii de membri și suporteri ai PSD-ului, pe lângă câteva mii de bucureșteni printre care și cei de la RATB, unde conducerea este PSD-istă, sub șantaj în mod evident după cum s-au difuzat unele imagini la unele televiziuni. Totul pentru a transmite un mesaj românilor că ei reprezintă în România cea mai mare forță și că Victor Ponta este candidatul favorit în cursa pentru prezidențiale. Nu este fără semnificație și faptul că a coincis chiar cu ziua de naștere a tânărului premier, care abia a împlinit 42 de ani. Ceea ce nu este un atu pentru un viitor președinte, care trebuie să se preocupe în special de securitatea națională a României și să fie un președinte echidistant, adică al tuturor românilor…
Vă dați seama ce carieră fulminantă a avut până acum dacă la 42 de ani a ajuns să candideze la președinție din partea celui mai mare partid din România?
Dar ridic cu această ocazie o întrebare grea. Cum explicăm acest fapt neobișnuit? Oare dacă stăm și ne gândim bine, Victor Ponta nu este tocmai acel fost agent de acoperire al SIE, la care recent a făcut referire președintele Traian Băsescu, nemulțumit credem de faptul că Ponta nu a menționat acest aspect în CV pentru a candida la funcția de președinte al României?
În același timp, ne putem întreba din moment ce s-a pus problema agentului acoperit (a cărui deconspirare se sancționează totuși de către legile în vigoare) dacă nu cumva a lucrat împotriva intereselor statului român, ca agent dublu și ne gândim aici desigur la posibilitatea de a fi lucrat pentru statul Israel. Pentru că tânărul și ambițiosul Victor Ponta nu s-a băgat doar pe sub pielea masonului de grad 32 Adrian Năstase (cel care i-a și coordonat lucrarea de licență la Drept!), ci și sub pielea masonului PSD-ist Ilie Sârbu (cu fiica căruia s-a căsătorit, pentru a beneficia de sprijinul său logistic, material și mediatic), ci nu în ultimul rând sub pielea unor politicieni importanți din statul Israel, cu care are legături strânse. L-au trădat chiar cele câteva vizite mai recente în acest stat partener strategic cu SUA, care a implicat România în NATO și UE. Nu trebuie uitat mai ales faptul că primele negocieri cu UE pentru integrare s-au făcut tocmai în timpul lui Ion Iliescu și Adrian Năstase.
Cele spuse mai sus reprezintă desigur pe scurt problematica abordată și explică în general chestiuni esențiale. De la incompetența în materie de economie a premierului Victor Ponta și până la limbajul și caracterul său duplicitar și dedublat, manifestat printr-o abilă ipocrizie. Explicația ascensiunii lui Victor Viorel Ponta constă în faptul că, numai atunci când un politician român își îndeplinește ca marionetă fidelă rolul regizat de oculta mondială, poate să ajungă într-un timp atât de scurt de câțiva ani în funcția de președinte a megapartidului PSD, precum și în postura actuală de a candida la funcția cea mai înaltă a statului român. Totul se explică prin susținerea din partea cercurilor masonice, care au ajuns să dețină în România de importante pârghii de putere și influență. Acest fapt ne trimite prin similitudine și la cariera la fel de rapidă a fostului profesor de teologie Daniel Ciobotea, care fiind readus de către fosta Securitate în țară, a ajuns foarte repede monah în mănăstirea Sihăstria și numai după trei ani a ajuns Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, pentru ca în anul 2007, prin susținerea importantă a masoneriei din zona Banatului și din cadrul Adunării Electorale bisericești și cooptarea unora dintre ierarhii români, să ajungă în detrimentul Mitropolitului Bartolomeu Anania din Ardeal să ocupe scaunul de Patriarh al României…

                Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 24 septembrie 2014

39 de gânduri despre „DACĂ VICTOR PONTA AJUNGE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, VOM FI CU TOȚII LA CHEREMUL MASONERIEI! – Radu Iacoboaie, 24 septembrie 2014

      1. iacoboaieradu2014

        Noi nu trăim încă într-un stat de drept, în care legile și în primul rând Constituția, președintele statului, să fie respectate, dar ne dorim acest lucru.
        Cândva am dorit să înființez la Suceava, cu ocazia lansării unor lucrări pe suport electronic, ALIANȚA STATULUI DE DREPT. Pentru că la noi sunt mulți politicieni care nu respectă statul de drept.
        Exemplul cel mai bun este acela, când primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, fiind în fața membrilor PSD, și-a permis luxul să-i înjure pe procurori, să-i denigreze, din postura de baron PSD. IAR MEMBRII PSD-ULUI AU APLAUDAT!!! De ce oare au aplaudat oameni buni?

        Apreciază

  1. Liliana

    Doamne ajuta!
    Exact-alta Marie cu aceeasi palarie.
    Care ar fi reprezentantul poporului roman ortodox?Va intreb pentru ca eu de mai bine de opt ani nu mai privesc la televizor si ziare nu mai cumpar decit rarisim.Stirile politice le selectez,cind si cind,din presa Net-ului.

    Apreciază

    Răspunde
      1. cetatean

        magie neagra si prostitutie… apartenenta formala la Ortodoxie o are si ponta..dar ne putem lipsi cred de genul asta de oameni.

        Apreciază

      2. cetatean

        eu am vazut in articolul pe care l-am pus si in alte surse deschise pe internet..nu iese fum fara foc..si pana la urma dovezi ca ponta e mason tot de acolo sunt marea majoritate..nu iau partea nimani ca toti sunt o apa si-un pamant..

        Apreciază

  2. iacoboaieradu2014

    Mă întreb câți români ar vota pentru candidatul partidului PSD, care are cei mai mulți oameni corupți? DAR ȘTIU ROMÂNII ACEST ADEVĂR? Oare puțini români cad pradă manipulărilor mediatice de tot felul, care pervertesc adevărul în societatea românească?

    Apreciază

    Răspunde
  3. Liliana

    Ascultindu-i pe parintii duhvonicesti -din Romania,Grecia si Rusia- am considerat in ultima vreme ca votatul nu este chiar pe placul lui Dumnezeu.In aceasta vara am citit o carte care se numeste Convorbiri de la Optina in care se spune ca organizatorii votarilor daca ar vedea ce se intimpla intr-o sectie de votare-adica in plan duhovnicesc,-ar fugi ei insisi ingroziti din acele sali.Se subintelege ca cei care prezideaza aceste evenimente sint cei necurati.Mai spuneau parintii ca Dumnezeu singur stie cum sa guverneze lumea,nu sa alegem noi,oamenii ,pe cine credem noi ca ar fi bun…Nu se cuvine sa ne punem in locul lui Dumnezeu …Cred ca intelegeti ideea.Imparatii,regii,voievozii,domnii-erau unsii Sfintei Biserici, in vechime.
    Oricum ,unii istorici spun ca sistemul acesta republican din Romania,si nu numai,este ,de fapt,ilegitim.Nu detaliez,nu-i cazul aici.Noi sintem o monarhie.Masoneria ne-a adus republica,comunismul-dupa cum stiti.Sigur,am aflat intre timp ca si monarhia noastra este un alt brat al masoneriei…Ca toata monarhia actuala,probabil.
    In alta ordine de idei,Parintele Iustin ne spunea,referitor la protestele din strada ca sa iesim numai daca avem in frunte preoti cu icoane si cruci…Ca in Grecia.La Pungesti s-a intimplat,pina la o vreme,apoi i-au amutizat-si pe preoti,si pe popor.
    Imi dau seama ca daca vine Ponta cu mafia masonica pesedista,ni se trinteste chempengul in cap-va fi intuneric si frig deplin.Romania va fi in genunchi sau chiar sufocata definitiv.Dictatura in toate sensurile.Nici nu vreau sa mai spun.Sa dea Dumnezeu sa nu se intimple niciodata!Desi o profetie a unui parinte pustnic din Muntii Raraului -sper sa nu ma insel,asupra sursei-ne spune ca Romania va fi distrusa,la pamint,asa ca nici un stat mai important nu ne va mai lua in seama…Va dati seama ce distrugere,ce jaf,ce secatuire va fi?Cred ca inca nu ne putem imagina cum e sa stai cu fruntea in pamint fara putinta sa te mai ridici-ca nu te mai lasa.Suferinta aduce smerirea si cautarea sincera a lui Dumnezeu.
    Imi dau seama de primejdia asupra careia vrei sa ne atragi atentia.Sint de acord asupra a ceea ce scrii.Dar consider ca nici unul dintre cei inscrisi la prezidentiale nu ne reprezinta.Poate,putin,in bunele intentii,Funar.Dar nu cred ca are forta sa se lupte cu Oculta.
    Oricum,oricine ar iesi ,va trebui sa asculte de aceasta.
    Si mai cred ca deja alesul ,,mai marilor planetei” este pregatit pentru lansare.Probabil-Ponta.
    In orice caz,nu trebuie sa iasa el.
    Trebuie sa ne rugam mai mult si mai serios…pina la urma,Dumnezeu are ultimul cuvint.Si mult poate rugaciunea dreptului.Nadajduiesc sa mai avem acei cinci crestini ortodocsi adevarati.Sa-i ajutam sa ne ajute!

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Da. Va trebui ca mulți dintre noi să ne rugăm mai mult pentru conducătorii noștri, cum sunt unele rugăciuni în Cartea de rugăciuni. Sunt convins 100% că Victor Ponta deja se vede PREȘEDINTE. Vedeți numai discursul de pe Stadionul Național. Numai că … și Titanicul s-a scufundat, pentru că proprietarul lui a spus că nu se va scufunda … niciodată.
      Cred și nădăjduiesc că în turul doi, Victor Ponta va pierde în fața contracandidatului, PENTRU CĂ ROMÂNII SE VOR UNI ATUNCI CA SĂ NU-L VOTEZE PE CEL CARE VREA SĂ ÎNGROAPE ROMÂNIA ÎN HOȚIE, IMORALITATE ȘI DICTATURĂ…

      Apreciază

      Răspunde
  4. Liliana

    Indraznesc sa accentuez un amanunt pe care orice crestin ortodox il stie dar care ne-ar fi si el de ajutor. Stiti ca, daca vrem ca Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile si cererile trebuie sa ne rugam mai intii pentru vrajmasi, apoi pentru noi. Si trebuie sa o facem cu dragoste. Pare imposibil, poate. ,,Binecuvintati-i pe vrajmasi!”,asa ne-a zis Mintuitorul. Am vazut si am si citit despre asfel de reusite. Doamne ajuta!

    Apreciază

    Răspunde
    1. raduiacoboaie Autor post

      Credeți că am scris cu ură împotriva PSD-iștilor? În ceea ce mă privește, mă rog și pentru vrăjmași, dar nu consider că îi putem binecuvânta. Pe vrăjmașii lui Hristos, masonii, nu îi putem iubi. Ei au promovat comunismul, promovează acum în lume în mod perfid iubirea totală sau ecumenismul… Ne putem ruga doar pentru descoperirea credinței sau pentru întoarcerea lor la credința adevărată, care este ORTODOXIA.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Liliana

        In nici un caz nu consider nimic din toate acestea!Eu m-am adresat tuturor fratilor nostri ortodocsi care citesc ,scriu aici ,propunindu-le un eventual mod de a ne ruga pentru ca Dumnezeu sa mai aiba mila de noi,sa nu ne pedepseasca asa de tare,cum meritam.
        Imi dau seama din tot ceea ce am citit scris de catre tine ce fel de crestin ortodox esti.De bunacredinta.Echilibrat, lucid,dar cu inima la Dumnezeu si la oameni.Nu vreau sa laud pe nimeni,ca nu e bine duhovniceste…Lasa sa ne bucuram de roade,fara multe aprecieri-stie Dumnezeu.Cred ca intelegi.
        De aceea si deschidem ori de cite ori avem timp aceste citeva bloguri ortodoxe -de care avem nevoie.
        Iarta-ma daca te-am facut sa crezi ca si eu te acuz de ceva!
        Eu n-am zis sa-i binecuvintam pe ecumenisti,masoni etc-ca nici nu cred ca se cade.Nici nu m-am gindit acum la ei.Am citat doar ce ne-a spus Hristos,adica sa nu avem resentimente fata de acesti chinuiti de demoni -politicienii-care nu realizeaza ce li se intimpla din punct de vedere duhovnicesc.
        Oricum e bine sa avem pace in noi,pacea lui Hristos.Nu cum ne-o dau oamenii…
        ,,Daca tu vei avea pace in inima,o mie de oameni in jurul tau vor avea pace.”Cam asa spunea Sfintul Serafim de Sarov,nu-i asa?Si ce frumos ii saluta el pe toti:,,Bine ai venit,bucuria mea!”.Toti erau chipul lui Hristos pentru el.
        Asadar,sa avem bucurie ca te putem citi pe acest blog,-si pe altele,-si pe alti frati intru Ortodoxie,ca mai putem sa ne exprimam ideile,ca ne putem instiinta.Inca e pace.Bunii ani de pace,vorba Parintelui Jar.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      2. raduiacoboaie Autor post

        Când omul iubește pe Dumnezeu și pe aproapele său, când își iubește neamul din care face parte, sufletul i se încarcă cu o bucurie nesfârșită și cu neputință de descris în cuvinte… Dacă va exista pace în sufletul nostru, de ea se vor bucura și cei in jurul nostru. Așa este. Pacea este mai mare decât dreptatea… Trebuie să păzim poruncile lui Dumnezeu, dacă Îl iubim cu adevărat. Hristos S-a jertfit pentru întreaga omenire, dar câți dintre noi se jertfesc pentru semeni, pentru Dumnezeu și țară?

        Apreciază

      3. Liliana

        Am gasit -cam tirziu,din lipsa de timp,imi cer scuze!-cuvintele Parintelui Iustin pe care am vrut sa le citez:,,Ni s-a poruncit sa ne iubim vrajmasii.Asa si trebuie sa facem,dar sa ne iubim vrajmasii nostri,nu ai Bisericii!”
        Atunci cind am scris despre iubirea de vrajmasi aveam in minte si una dintre minunile facute de Cuviosul Parinte Tadei din Vitovnita (Serbia),un parinte vestit pentru bunatatea si blindetea lui.Intimplarea face ca era si vlah.Ceea ce ne bucura…El a sfatuit o studenta la Medicina,la Belgrad,sa o iubeasca pe profesoara care o pica la examen ,in toate sesiunile ,pina la pierderea anului.Fata invata,se straduia,dar degeaba.A apelat si la relatii,in van.Voia sa se retraga insa s-a gindit sa faca si ce i-a spus Parintele Tadei.Si a inceput sa se roage-fara patima,presupun-pentru profesoara respectiva.La primul examen,aceasta i-a dat cel mai usor subiect si o nota buna.
        Si mai cunosc si alte intimplari din acest fel…Da,pacea (lui Hristos) e mai buna decit dreptatea(oamenilor)-asa ne invata Sfintul Parinte Arsenie Boca.Doamne,ce sfinti buni si frumosi ne daruiesti in acest veac al durerii!Ei sint cu adevarat chipul tau,pe care noi putem sa-l privim zilnic in icoane.
        Sfintul Voievod Neagoe Basarab,un model de roman adevarat care ne face sa intelegem cum erau romanii cindva-intre noi cei de azi si ei e o distanta ca de la pamint la cer!-,spunea ca cea mai mare bucurie a gasit-o in contemplarea chipului lui Hristos.
        Sa pastram continuu aceasta legatura vizuala cu icoana!Ne face mult bine.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  5. Liliana

    Doamne ajuta, si azi!
    Inca nu am reusit sa-l citesc. Sint intr-o secventa de pauza…
    In legatura cu jertfirea pentru neam si tara.Indraznrsc sa ciez: ,,Voi sinteti sarea pamintului…voi sinteti lumina lumii…”. Nu trebuie multa sare, dar autentica pentru a sara viata adevarata. Sa fim cu Hristos si vom si noi in Lumina Adevarului Sau. O doresc oricarui suflet de om.
    Va doresc tuturor o zi in pacea si bucuria lui Hristos!

    Apreciază

    Răspunde
  6. anca

    ANULATI VOTURILE,NU VOTATI PE NIMENI!
    Normal ca basescu o vrea pe udrea presedinte sa-l poata scapa,dar nu-i o solutie,toti PUNGASII trebuie sa PLATEASCA.
    SCRIETI M E R I T O C R A T I A pe buletinul de vot,daca vreti sa mai ramana ceva din tara asta si nu va mai lamentati.

    Apreciază

    Răspunde
    1. ortodox roman (@ortodoxroman)

      ”ANULATI VOTURILE,NU VOTATI PE NIMENI!
      Normal ca basescu o vrea pe udrea presedinte sa-l poata scapa,”

      -Perfect! Cu astea sunt de acord 100%, pentru ca sunt lucruri realizabile.
      Celelalte spuse nu sunt realizabile -din pacate-!
      -Magnatii tarilor si ai lumii se aleg intre ei (nu-i alege poporul).
      -Meritocratia nu va fi posibila decat in lumea cealalta (pentru ca in asta este plutocratie, pana la Parusie).
      -Iar despre capitolul ‘ca sa mai ramana ceva din tara asta’… deja nu mai e nimic din ea: niste persoane dezumanizate, debusolate, disperate, care pasc iarba potecii ce duce catre abator. Nu vom scapa de prapad, razboi, armaghedon si Parusie!

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu