ADEVĂRUL NECENZURAT DESPRE SISTEMUL DE SĂNĂTATE DIN ROMÂNIA – dr. Luana, 22 septembrie 2014

images   images   

    Înainte de oferi vreo definiţie din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, sănătatea unui popor este însăşi imaginea vigorii acestuia şi a capacităţii acestuia de a percepe şi reacţiona corespunzător în faţa vremurilor, forţa de a rezista în faţa provocărilor tot mai mari ale epocii globalizate de astăzi şi de a lupta pentru supravieţuire.
    Aşa cum s-au derulat evenimentele după lovitura de stat din decembrie 1989, se poate intui că a existat o strategie la nivel naţional, bine pusă la punct de entităţi străine de neamul românesc, şi pentru aruncarea în haos şi distrugere inclusiv a sistemului de sănătate românesc.
    Analizând puţin trecutul recent, vedem că moştenirea comunistă în acest sistem important a constat într-un personal medical relativ bine pregătit a aplica tratamentele patologiei româneşti, dar instigat să fie corupt în continuare printr-o deliberată subsalarizare, care l-au învăţat să găsească „soluţii”, să se descurce „altfel” pentru un trai mai bun. În acelaşi timp, medicul a fost permanent supus şantajului urmăririi poliţieneşti, dacă cumva manifesta reacţii de nesupunere faţă de sistem. Obiceiul „cadoului” a intrat totuşi din păcate şi în gena sistemului sanitar românesc. O altă formă a sistemului corupt din România, bazat pe mentalităţi învechite comuniste…


    Observăm de asemenea, că de la comuniştii atei au mai rămas în general doar nişte clădiri insalubre, prost concepute, adevărate ,,depozite’’ de bolnavi, care, supuşi şi resemnaţi, au căutat desigur să-şi salveze vieţile, suportând cu răbdare şi resemnare comportamentul neprietenos al celor care aveau datoria să-i trateze cu respect şi profesionalism.
    Ne amintim astfel poate, de faptul că „spitalele” aveau înainte o dotare minimală şi foarte învechită. Putem spune că tocmai lipsa de sterilizare corectă a determinat îmbolnăvirea unei părţi a populaţiei cu virusul hepatitei B şi C, dar mai ales cu virusul SIDA. Totuşi, ca excepţie de la regulă, boli precum tuberculoza erau mult mai bine supravegheate, iar prevenirea îmbolnăvirilor în sistemul de asistenţă pediatrică era net superior celui de azi.
    Am fi sperat ca, după 1989, spitalul românesc să nu mai fie un lăcaş al suferinţei ignorate şi ascunsă sub preş. Sub viclenia discursului politic, mai marii sistemului sanitar aserviţi politic se străduiau la nesfârşit să ascundă tarele din sistem, rănile şi puroiul, prezentând triumfalist doar „marile realizări”. Sume imense de bani erau şi sunt alocate spitalelor „autonome” care, prin intermediul unor directori desemnaţi cu englezescul titlu „manager”, au înţeles prin autonomie cu totul altceva, anume îndesarea banilor în propriile buzunare, într-o formă mai discretă decât alta.
    Dar acest mod discreţionar al deciziilor administrative din cadrul sistemului de sănătate românesc ne aminteşte de noii ciocoi născuţi din vechii comunişti, aduşi de spuma neclară a „revoluţiei” în politica şi administraţia bietei Românii.
    Este de datoria noastră a tuturor să vă întrebăm acum. Cu omul bolnav, cu românul de rând tot mai confruntat cu diverse boli trupeşti şi sufleteşti, cum rămâne domnilor? Rămâne ceva mărunţis şi pentru pacient? Sau pentru spital? Pentru cearceafuri, pentru saltele? Oare aparatura pe care aţi cumpărat-o adeseori pe bani grei împrumutaţi de la Banca Mondială nu mai zace încă pe holuri sau în magazii, pentru că aţi cumpărat ceva ce ulterior nu s-a putut folosi? Oare nu vă ruşinaţi câtuşi de puţin pentru că aţi achiziţionat uneori medicamente la cele mai mari preţuri din Europa, falimentând în acest fel şi îndatorând în acest mod perfid spitalele?
    Oare era necesară domnilor decidenţi cheltuirea banilor şi pentru actualul card de sănătate care desigur mai târziu va cuprinde în mod evident şi dosarul medical electronic? Oare acestea nu trebuiau respinse de autorităţi în continuare, în efortul lor susţinut de a obliga românii să primească actele de identitate electronice? Oare este necesară încurajarea companiilor private de asigurări de sănătate într-o ţară în care nici cele publice nu pot fi acoperite? Oare sunteţi într-adevăr români?
    Privind la mulţimea faptelor zguduitoare, dar reale, de indiferenţă faţă de viaţă, de lăcomie faţă de propriul buzunar, de aservire faţă de interesele firmelor de asigurări şi concernurilor de medicamente (companiilor farmaceutice, cu foarte mari vânzări în România!), ne punem şi alte întrebări legitime. Câtă hoţie mai poate fi suportată de noi românii, plătitori de taxe şi impozite? Câtă lăcomie să mai acceptăm din partea guvernanţilor acestui sistem şi câtă trădare de neam? Oare sistemul sanitar nu este la fel de important în societate precum sistemul de învăţământ? Numai că vedem că ambele sunt într-o stare de ruină, care se generalizează chiar sub ochii noştri…
    În final, credem că mai trebuie menţionate măcar pe scurt şi o serie de alte aspecte importante: explozia numărului de bolnavi de diverse tipuri de cancer, creşterea absolut îngrijorătoare a numărului de depresii şi alte boli psihice (unele sondaje spun că sunt afectaţi unul din zece români!!!), problema demografică la nivel naţional care afectează profund ţara noastră pe termen mediu şi lung, atacul perfid împotriva familiei româneşti prin încurajarea pe scară largă a avorturilor şi a libertinajului sexual, a „educaţiei sexuale” ca element de profundă confuzie în comportamentul sexual al tinerei generaţii. Toate acestea au condus la un spor tot mai negativ al populaţiei româneşti. Cu alte cuvinte, se nasc mai puţini oameni decât cei ce mor. Iar statul român din nefericire, nu încurajează şi nu susţine natalitatea, naşterea de prunci, în niciun fel (material sau declarativ), în timp ce femeia a devenit egală cu bărbatul doar în timpul petrecut instituţional. Mortalitatea infantilă sub vârsta de un an este de asemenea una foarte crescută, comparativ cu cea din multe alte ţări europene…
    Un alt element important: numărul tot mai mare de boli cardiovasculare, chiar în rândul tinerilor (fapt fără precedent la noi!), datorită unei alimentaţii nesănătoase (de tip fast food), alimentelor modificate genetic, aditivilor alimentari toxici şi a lipsei oricărei educaţii preventive a pacientului în materie de nutriţionism.

                            Cu cele mai bune sentimente, Dr. Luana

34 de gânduri despre „ADEVĂRUL NECENZURAT DESPRE SISTEMUL DE SĂNĂTATE DIN ROMÂNIA – dr. Luana, 22 septembrie 2014

    1. raduiacoboaie Autor post

      LUCIAN DUȚĂ DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII SPUNE:

      ,,AUTORITĂȚILE TREBUIE SĂ AIBĂ CURAJUL SĂ IMPUNĂ MEDICILOR SĂ COMPLETEZE OBLIGATORIU ÎN DOSARUL ELECTRONIC DATELE PACIENȚILOR” (Evenimentul zilei, 19 septembrie 2014, p.4)

      Chipurile pentru a preveni fraudele din ministerul sănătății…

      Apreciază

      Răspunde
  1. raduiacoboaie Autor post

    URMARITI VA ROG – Cardul de sanatate te transfosma in donatorul propriilor organe, cu sau fara voia ta!

    SI UN FILM MAI VECHI – Reforma-Sanatatii.Com Romania vrea sa-si reformeze total sistemul de sanatate.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    Răspunde
    1. mihai

      radu, chiar astazi am avut o discutie cu cei din fam. pt. nu a primi aceasta blestematie, in special cu parinti, insa acestia nu vad, decat ”beneficii ” in acesta, atit de prostiti si de amagiti sunt de catre sistem, imagineazati ca si in timpul antihristului majoritatea vor primi pecetea ca si in cazul cardului de sanatate, la fel lasinduse amagiti
      ,,,,,,,deci nu trebuie sa ne lasam prostiti de aceste matrapazlicuri deoarece un sistem de sanatate gaunos nu are ce sa ofere, iar faptul ca nu vom ”beneficia ” de ”servicii medicale” in absenta cardului de sanatate acesta este un santaj fatis, deci ei nu au ce oferi decat nenorocirii

      Apreciază

      Răspunde
  2. Liliana

    Doamne ajuta!
    Ceea ce multi oameni nu vor sa inteleaga este ca primirea actelor biometrice nu inseamna ca vei primi sigur,garantat asistenta medicala,hrana ,apa,scoala,adapost,etc in vremea de criza din aceste timpuri antihristice…Sistemul ii face pe oameni sa creada ca acesta ar fi sensul,dar ei nu dau doi bani pe oameni…Ei vor doar sa le iei,sa te prinda in reteaua lor de supraveghere si exploatare;sa fii legat-si de buna voie,cu semnatura!- prin nevoile tale de ei…Tu sa ai incredere in ei…Asta-i o parte din inselare.Prima parte.Apoi urmeaza umilirea,abandonarea si batjocorirea.,,Eu sint al tau-ai semnat ,nu?!,-tu esti al meu”.Asadar sint proprietarul tau,posesorul tau din moment ce mi te-ai dat in grija,nu?Ai gija in cine-ti pui nadejdea ca de acolo primesti ajutor-spunea fratele meu…In acest caz,ce ne-a oferit sistemul pina acum?Si credeti ca o bucatica de plastic rezolva problemele din Sistemul de sanatate?!
    Are dreptate Mihai cind spune ca sistemul nu are ce-ti oferi.Nici demonul nu avea nimic concret de dat lui Hristos atunci cind L-a ispitit in pustiul Carantaniei.E o minciuna,un fals,o facatura,o inselare.O capcana.
    Altfel spus,toti sintem condamnati la abandonare,la boala neasistata,la moarte.Insa unii dintre cei care vom muri fiindca nu vom mai avea tratamente,asistenta medicala,vor avea si sufletul vindut pentru vesnicie.
    Sa nu fie!!
    Toata increderea numai in Dumnezeu!
    Radu,multumesc.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Iacoboaie Radu

      Toţi cei care vor muri datorită lipsei accesului la unele medicamente sau tratamente, neavând cardul de sănătate, vor fi asemenea mucenicilor care nu acceptat să se lepede de credinţa lor. Asemenea brâncovenilor, că tot este anul lor omagial în calendarul ortodox pe 2014…

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
    2. raduiacoboaie Autor post

      De ce îmi mulţumeşti mie? Este articolul doamnei doctor Luana. Este unul interesant şi vizualizat destul de mult. Azi, până la ora la care scriu sunt deja 216 de vizitatori pe blog şi peste 400 de vizualizări, dintre care 168 la articolul menţionat.

      Apreciază

      Răspunde
  3. Liliana

    Am multumit pentru acest blog,in primul rind.DOAMNE AJUTA!
    Apoi,am vrut sa multumesc pentru sustinerea punctului meu de vedere-in care cred,considerindu-l vital,- intr-o discutie dificila ,de aseara,pe acest blog, cu un om care cauta zizanie.Dumnezeu sa-l miluiasca si pe el,si pe noi toti.Eu abia acum ,seara tirziu,am deschis acest blog si am vazut continuarea ,,dialogului”.
    Ceea ce spune doamna doctor Luana este adevarat si ma bucur ca un medic spune.Eu sint trecuta prin spitalele romanesti si cele dinainte de ’89 si dupa…Acesta este adevarul.Inca eu pot spune ca Dumnezeu m-a facut sa intilnesc multi medici si asistente buni,omenosi…Dar si de altfel…care te nenorocesc chiar daca le dai daruri,bani.Oameni si oameni.

    Apreciază

    Răspunde
  4. o oarecare

    Cunosc o persoana care este sunata telefonic la anumite intervale pentru a i se face …analize! Evident ca aceasta refuza. Este vorba despre aceeasi persoana ale carei radiografii dentare le-am postat. Persoana respectiva, intrucat i s-au introdus niste dispozitive in sinus fara acordul ei, doarme cu argila in gura si îsi pune tot felul de cataplasme pentru a-si proteja capul si gatul.

    Sa avem grija la ce stomatologi mergem. Se pot introduce anumite dispozitive in sinus fara acordul nostru care ne pot afecta creierul si gatul. Nu oricui, ci pe alese! Iar ,,alesul” n-are cui se plange, caci asa e Sistemul. Cine ne va spune exact ce fel de dipozitiv este cel care urmeaza a fi implantat si ce scopuri ascunse va urmari?

    Primirea cardului presupune acordul nostru cu statutul de ,,marfa” la dispozitia Sistemului. O marfa sta unde e pusa si nu protesteaza, nici nu cere drepturi.

    Apreciază

    Răspunde
  5. Iacoboaie Radu

    Asta îmi aminteşte de sondajul făcut pe 1000 de americani, care ne arăta că o treime dintre ei au fost depistaţi având implantat un cip şi ÎNCĂ FĂRĂ VOIA LOR… În timpul lucrărilor făcute de medici stomatologi din SUA…
    După părerea mea, fiecare cetăţean ar trebui să îşi poată consulta cu aparatura adecvată acasă sau într-o instituţie publică propriul dosar electronic, dacă se va ajunge la acceptarea în extremis a cardului de sănătate, în unele cazuri mai grave, pentru a nu exista inadvertenţe.

    DAR MULT MAI IMPORTANT ESTE SĂ ŞTIM: CU SECURITATEA DATELOR PERSONALE CUM RĂMÂNE? Fiecare ortodox sau cetăţean care critică sau se opune sistemului antihristic va fi expus unui risc total odată ce a acceptat cardul de sănătate şi unii pot deveni chiar şi fără voia lor donatori de organe…
    CU SIGURANŢĂ, ACTUALULUI CARD DE SĂNĂTATE I SE VA ATAŞA MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU DOSARULUI ELECTRONIC. ALTFEL SUNT CONVINS CĂ NU AR AVEA NICIUN SENS, NU S-AR JUSTIFICA IMPLEMENTAREA LOR…

    Apreciază

    Răspunde
    1. o oarecare

      Deocamdata nu exista nicio modalitate de a controla ce fel de dispozitive sunt introduse in maxilar de catre stomatologi. Stie Sistemul ca-ti tratezi maselele la cutare stomatolog? Deodata apare o alta persoana care asista la tratament. Anesteziat bine, crezi ca ti se extrage nervul maselei… Se poate sa fie si asta. Dar, dupa asta, ti se introduce oarece… Este invelit ca si tetraciclina, asa ca e moale si nu-ti dai seama ce ti se intampla. Crezi ca e un pansament…

      Nu e vorba doar despre o supraveghere a populatiei, ci acest obicei poate merge mana in mana cu crima organizata! Se practica asa-zisul control al mintii!
      http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://rense.com/general17/imp.htm&prev=/search%3Fq%3Dhttp://rense.com/general17/imp.htm%26biw%3D1600%26bih%3D772&sa=X&ei=dH5hUcS-BcTgtQaE34GwAw&ved=0CEMQ7gEwAA
      Practic, o persoana care incomodeaza Sistemul poate fi ,,ajutata” sa-si piarda mintile sau sa ajunga in moarte cerebrala pentru a deveni mai apoi donator de organe! Este foarte grav si nu se intampla doar in SUA, ci si la noi. Atentie la ,,fabricile” de stomatologi, caci ele stiu cel mai bine ce si cum.

      Apreciază

      Răspunde
  6. pcmouse

    Cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?

    Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă.

    Dar de ce credeți, părinte, că persecuția asta electronică este mai antihristică decât celelalte persecuții păgâne, în care te obligau să te închini şi la idoli?

    Pentru că şi viclenia vrăjmaşului e mai mare conform cu vremurile în care trăim. El are mii de ani de experiență şi e normal să îşi desăvârşească metodele de ispitire a lumii. Toate fenomenele care se aplică în istoria omenirii sunt în raport cu gradul de civilizație al omului. Observați acum la ce nivel de cunoaştere a ajuns ştiința, după cum s-a dezvoltat tehnica. Cu cât e mai performantă tehnica oamenilor, cu atât şi persecuția este mai ascuțită şi mai subtilă. Şi pe oamenii aştia îi vad ca pe nişte slugi ale satanei şi eu aşa şi cred „cei care folosesc tehnica asta în rău, în defavoarea omului, sunt nişte înaintemergători ai lui antihrist.

    http://www.atitudini.com/2011/02/parintele-justin-viata-tehnica-naste-monstri/

    Apreciază

    Răspunde
      1. raduiacoboaie Autor post

        Așa este. Dacă nu există credință adevărată, ipocrizia poate ajunge pe culmi nebănuite. Părerea mea personală este că Andrei Dinu, nume real sau nu, este de fapt un intrus în blogosfera ortodoxă, cu misiunea precisă să discrediteze pe cei care ar putea deveni sau sunt deja formatori de opinie. Poate fi mason, poate fi un sectant manevrat de masoni, deoarece ,,pare” a fi un teolog… Dar nu și un teolog adevărat, care aplică în viața personală ceea ce predică cu cuvântul…
        ACEASTA ESTE PROBLEMA ESENȚIALĂ: CONCORDANȚA DINTRE FAPTĂ ȘI CUVÂNT…

        Apreciază

      2. pcmouse

        da teolog al iadului din pacate..dupa prima si a2a mustrare….lasati-i.daca asa au ales…ei neaga cuvantul marilor DUHOVNICI AI NEAMULUI..iar la A.D.se poate observa lesne ca-i sub puterea dracilor arhiconi..a fost intrebat direct ce credinta are si nu spune..

        Apreciază

  7. preotortodox

    Radu Iacoboaie spune:
    ” Un teolog adevărat este smeritul profesor Dumitru Stăniloae și sunt multe alte exemple. Iar acesta este însă cel mai reprezentativ dintre exemple…”

    preotortodox
    Vrajitorilor! Daca Parintele Staniloae ar fi in ochii tai asa cum spui, de ce nu faceti cozi la el la mormant? Sau…nu va place la el ca nu levita?! Sau ca nu agreea catolicismul?
    Bolnavule si tu si pisi-pisi, noi parem o tabara pentru voi, iar voi pareti o alta tabara pentru noi. De unde aveti voi simtamantul ca sunteti in tabara Adevarului? Asa fac si neoprotestantii toti. Credeti voi ca neoprotestantii nu se cred in adevar? Se cred. Asadar, ce vedeti voi normal la mansarda voastra, de puteti sustine ca noi suntem lamentabili si neortodocsi? Nimic! Voi beti zeama de oase din groapa ieromonahului Boca, iar noi bem Sangele Cel de Viata Facator al lui Hristos Cel Viu. Ortodoxia este hristocentrica nu arseniocentrica. Ortodoxia are in centru pe Hristos Euharistic, Cel Viu, al Carui Ehuharistic este Trupul Sau Viu, Personal si Inviat, ce nu ne tine morti. Credinta voastra este in pareri proprii, experiente personale si in morti. Rusine sa va fie! Nu pentru voi…ci pentru cei pe care-i tineti in porcariile voastre tembele si in diletantismul vostru ordinar. Ne puneti voi sa ne rugam cu rugaciunea ‘x’ sau ‘y’. Ne faceti voi necunoscatori, desi suntem preoti sau teologi. Ne anatematizati voi desi…noi preotii va nastem duhovniceste. Nici nu stiu ce doriti de la viata si de la Hristos… Mai greu e ca voi insiva nu stiti ce vreti de la Adevar…

    Apreciază

    Răspunde
    1. Fmy

      @preotortodox= marian tudor
      Cartea : Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie pagina 359
      Imi amintesc ca-l vizitase candva pe părintele Paisie un mirean care se trufea prosteste pentru faptul că se împărtăsea foarte des, de două-trei ori pe săptămână, socotind că prinace asta se sfintise automat.Căzuse astfel în rătăcire din pricina imensului său orgoliu.
      Bătrânul i-a spus:„ Fii atent aici!N-are atâta importantă cât de des se împărtăseste cineva, ci mai cu seamă felul în care se pregăteste pe sine pentru aceasta, si cât de mult Il păstrează înlăuntrul său pe Hristos după aceea.Dacă ar fi fost să se sfintească omul asa, pur si simplu, atunci toti preotii care se împărtăsesc în cursul săptămânii si în fiecare duminică ar fi deja sfinti!“

      Apreciază

      Răspunde
    2. Fmy

      @preotortodox
      >http://www.youtube.com/watch?v=m_VQbFHnxc4
      14:47
      Parintele Justin Parvu il aprecia foarte tare pe Parintele Arsenie Boca…Eu l-am intrebat pe Parintele Justin cum vede faptul ca Parintele Arsenie facea MINUNILE ATAT DE LA VEDERE… Parintele Justin… a zis : Mai, in Ardeal era multa necredinta,trebuia SA FIE MINUNI , sa se vada multe minuni ca sa se intoarca poporul la Dumnezeu

      Apreciază

      Răspunde
    1. o oarecare

      Niciun medic nu extrage un implant realizat de catre altcineva. Ori spune ca nu-l vede, ori ca nu exista, ori spune pur si simplu ca in aceasta problema nu te poate ajuta. Incotro se indreapta sitemul de sanatate?

      Asa cum reiese din din discursul pe care l-am postat mai sus, exista microcipuri cu frecvente reduse si microcipuri cu frecvente mari si foarte mari.

      Exista, insa, si microcipuri care determina dezvoltarea accelerata a cancerului, asa cum se poate observa in articolul pe care l-am postat mai jos.

      Apreciază

      Răspunde
  8. iacoboaieradu2014

    DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

    Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
    Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

    Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
    – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
    – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
    – numărul cardului naţional de sănătate;
    – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
    – grupa sanguină şi RH-ul;
    – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
    – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
    * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
    Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

    Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
    – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
    – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
    – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
    drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
    – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
    – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
    – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
    – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
    – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
    – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
    – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
    – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
    – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
    – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
    – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
    – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
    – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
    – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
    – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
    – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
    – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
    – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
    – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
    – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
    – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
    – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
    – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
    – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
    Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
    – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
    Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu